3780
-
#1898 akkor sorry, a fokuszban mondták h nem emlékszik a dolgokra, másik oldaln volt hogy este már a navigátorokkal erről beszélgettek...szerintem jól van, és ha jól tudom tervezik a következő indulást, legalábbis remélem, szeretném őket látni versenyezni -
#1897 10-edik perctől van a riport. -
#1896 Se a fókuszt nem láttam se a rallys oldalt. A duen -en meg az F1-live.hu-t nézem egyiken se láttam akkor még tőlük nyilatkozatot. -
#1895 Rohadtul nem ő mondta:D de akkor higyj csak a fokusznak meg a retek klubbnak úgyis olyan kurva objektívek...az hogy a saját oldalukon meg más rallis oldalakon zsiros gabi mit adott riportot az már nem is lényeges gondolom... -
#1894 Azért ő csak tudja mit beszél a tv-be.... -
#1893 nincs semmi baja, este már a többi versenyzővel meg navigátorral beszéltek az eseményről -
#1892 jaja én is láttam.bár azért várjunk még valami hivatalosabb infóra.retekklbubban nem bízok :D -
#1891 Fú, remélem Fricinek nem lesz semmi baja. Most volt kókuszban, utána arra sem emlékezett, hogy milyen autóval versenyeztek, úgy beverte a fejét :\ -
#1890 Természetesen fontosabb. De van hogy ilyenkor megjegyzik, hogy na ezek se kapnak többet ilyen erős kocsit vagy ilyesmi. Ha nem kommentálta a ford az csak jó. -
#1889 az emberi élet fontosabb mint 1 autó.
gondolom van biztosítás.. -
#1888 Basszus ezek lábon száltak ki a kocsiból ? (azt tudom hogy helikopter vitte el őket)
Ilyenkor amúgy a ford mit szól? Azért nem két fillér 1 ilyen kocsi. -
#1887 rendesen kilapították a tetejét,csúnya esés lehetett -
n003 #1886 alapos munkát végeztek :O -
Akey #1885 De én halkan mondtam, te meg ordítottál. Én is olvastam reggel a cikket, de a sajtóközleményben már jól szerepelt. Maradjunk annyiban, hogy ellentmondásos információk láttak napvilágot. -
#1884 nagyon kár érte.pedig a körülményekhez képest szépen mentek.én azért büszke vagyok rájuk -
#1883 DE!
nyilván nem, mert van split times, de azért tetszik a stílusod... -
Akey #1882 Nem! -
#1881 a rajt után 2 km-el, nem a cél előtt
egyébként egy 42 km-es szakasz lett volna, nagyon sajnálom hogy nem tudták befejezni a versenyt, a hetedik helyről fejezték be -
#1880 Hát ez nem jó. -
n003 #1879 pont most akartam beírni :(( jobbulást neki -
Akey #1878 Turánék a mai nyitószakasz vége előtt 2 km-el árokba estek. Helikopter vitte őket kórházba. Frigyes kulcscsontja eltörött. -
#1877 a mai napon 1 szakaszon 8ik, 1 v 2-n 7ik, és a többin 6ik helyezést ért el -
#1876 -
#1875 helyes Turánnak örülök,ez azért nem egy rossz helyezés -
#1874 Loeb világbajnokként sem lassít -
Katalán-rali - Loeb az élen, Turán hetedik
* MTI - [email protected]
| 2010. október 23., szombat 19:11
Az immár sorozatban hétszeres világbajnok francia Sébastien Loeb vezet a második, szombati nap után a Katalán-ralin, a világbajnokság utolsóelőtti versenyén.
Tizenkét gyorsasági szakaszt követően a rendkívül előkelő hetedik helyen áll a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős.
A magyar páros bő hét és fél perces hátránnyal követi az éllovast.
Eredmények:
állás a 2. nap (12 gyorsasági szakasz) után:
1. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroe:n C4) 2:40:01.9 ó
2. Petter Solberg, Chris Patterson (norvég, brit, Citroe:n C4) 44.4 mp hátrány
3. Dani Sordo-Diego Vallejo (ESP/Citroën C4) 1:01.3 p h.
...7. Turán Frigyes, Zsiros Gábor (Ford Focus) 7:48.6 p h.
Vasárnap négy gyorsasági szakasszal fejeződik be a verseny.
-
#1872 Aszittem csak a fociba van ilyen "betét futam" -
n003 #1871 :DD -
#1870 5en verték egymást :)
persze részeg a nemrészeg meg a félrészeg.
eszméletvesztés, fog vesztés.. :) -
n003 #1869 mi történt? :O -
n003 #1868 az mennyit jelent? -
#1867 nah sikeres volt a Miskolci Vasgyári Prológ.
bunyó az volt a lényeg :) -
Akey #1866 Azt nem tudom, de a kedvező alatt cirka 2 szezon magyar bajnoki költségvetésére gondoltam. -
#1865 A kezdő ajánlat mit takar? -
Akey #1864 Bulgária, Alsace és Catalunya alapján viszont már igen. Idegből veri még Wilson-t is, aki már a kezdetektől használja a mostani Focust. Gyári pilóta nem lesz belőle (bár Kresta lehetne a példa), de egy kedvező ajánlattal megkereshetik 2011-re. -
#1863 hihetetlen ez az urge, mindig bukik valahol... -
n003 #1862 nem hiszem hogy egy verseny alapján el lehet ezt dönteni -
#1861 Vajon felfigyel rájuk a ford? -
#1860 -
n003 #1859 ja és ogier meg egészen a 17. helyre esett vissza bánat tudja miért :(