Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Már csak egy kérésem van keresd meg léci azt, hogy hol írtam le azt hogy gyors volt!
Ha megvan szólj! Köszi.
Downhill!!
Szóval egyszerûsítve, hátha így felfogod:
1. Nem utáljuk Blockot.
2. Utolsó helyen volt amíg versenyben volt, közel 5 perc hátránnyal, (a mûszaki hiba elõtt is percekre volt a közepes WRC pilótáktól)
3. Elsõ pontot olvasd el mégegyszer.
4. Próbáld feldolgozni, hogy attól, hogy szerinted gyors volt, attól még lassú volt és emészd meg azt is, hogy nem tudod ráfogni ezt arra, hogy azért írjuk, mert utáljuk (ami még mindig nem igaz), mert nem mi mértük az idõket a szakaszok közt.
Akkor te nem láttad a +jelet? Ne idegesítsetek már fel.
Elsõ wrc-s szereplése. Lehet hasonlítani Raikonnenhez neki is az.. (azt ne mond, hogy most ül elõszór Rally gépben mert nem így van)
Az ciki amit Raikonnen csinál, pedig én f1 ben Schumi óta öt favorizáltam.. Szimpatikus bírom, de az pl ciki. Block egész jól ment amíg el nem baszta. Megtörtént pont.
Majd kiderül mi lesz,de helye van itt. És ahelyett hogy örülnénk annak, hogy van még egy pilóta nem hõbörögni kéne itt egész nap..
Downhill!!
Eddig nem ült wrc-ben és ahhoz képest igenis szépen ment. Nekem van Motorstv-m kb 4-5 perc belsõ kamerákat mutatnak mindenkitõl, nincs nagy difi hidd el.. De úgyse fogsz tovább látni a gyûlöletnél, úgyhogy felesleges itt veszekedni ezen. Én asszem be is fejeztem, ha nektek ez jó, hogy lehet valakit szapulni hajrá..
Downhill!!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nem vagyok a védõ ügyvédje, de amig nem ismerem nem mondok róla semmit. És ráadásul egyre jobban úgy néz ki, hogy nekem lesz igazam.. De mind1 csak nem szeretem ezt, hogy Budapestrõl egy fotelból megmondjuk hogy a video alapján lassú-e valaki vagy nem az..
Downhill!!
És enm ment rosszul. Majd 1 percet hagyott bent egy szakaszon kb 3 perc hátrány egy nap alatt. Emlékezetek tavaly pl Solbergre hasonló idõket kapott a gagyibb géppel.
Nem azt mondom, hogy huhh de jól tolja és õ lesz a jövõ bajnoka, de azt se lehet állítani, hogy lassú lenne, vagy béna.
Aki szenved a két újonc sztár közül az nem õ hanem Raikonnen😄
Downhill!!
VIDEO A KIESÉSÉRÕL. Egyenlõre csak így van fent.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A konklúzió ebbõl az, hogy van helye itt. Lehet ma ropira töri a Focust, és az is biztos, hgy nem egy Top idõ. De elsõ rallya a wrc-be ahhoz képest pont szerzõ helyen zárta az elsõ napot.
És egyébként pont most megy a Motorstv-n az egyik szakaszon voltak problémái meg kellett állnia valami benzin valami miatt.
Downhill!!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Szóval szeretném, ha Block szapulása befejezõdne!
Downhill!!
ejj raiko mar ki is esett.:\
Wrc kissé gyorsabb, és nem gyengén tud a pali.. De ne kezdjünk vitatkozni😄
Downhill!!
"Életem egyik legjobb versenyautóban töltött napja volt a Focus WRC tesztje. Elképesztõ gép!" - mesélte Ken. „Csak annyit kívánnék még, hogy egy napnál többet mehessek vele mielõtt a hétvégén beugrok a világ legjobb raliversenyzõinek ringjébe. De az idei az év a fejlõdésé, kell még egy kicsit tanulnom, hogy felvehessem velük a versenyt."
A tesztre természetesen egy kisebb operatõr hadsereg kísérte el az Egyesült Államokbeli pilótát, íme munkájuk gyümölcse.
Egész meggyõzõ, bár jó lenne belsõbõl is végig nézni.
Talaj: murva
Gyorsaságik száma: 22
Gyorsaságik hossza: 354,6 km
Teljes táv: 884,58 km
1. nap gyorsaságik hossza: 137,24 km
2. nap gyorsaságik hossza: 158,82 km
3. nap gyorsaságik hossza: 58,54 km
Idõterv:
március 5, péntek
07:00 Rajt
07:28 GY1 Alfaro 1 (23,37 km)
09:01 GY2 Ortega 1 (23,83 km)
09:49 GY3 El Cubilete 1 (18,87 km)
10:57 GY4 Coca-Cola Street stage (1,50 km)
11:19 Szerviz
12:17 GY5 Alfaro 2 (23,37 km)
13:50 GY6 Ortega 2 (23,83 km)
14:38 GY7 El Cubilete 2 (18,87 km)
15:53 GY8 Super Special 1 (2,21 km)
15:58 GY9 Super Special 2 (2,21 km)
16:28 Szerviz
március 6, szombat
07:00 Rajt
07:54 GY10 Ibarrilla 1 (29,90 km)
09:17 GY11 Duarte 1 (23,27 km)
10:08 GY12 Derramadero 1 (23,28 km)
11:21 GY13 Coca Cola Street Stage (1,50 km)
11:43 Szerviz
12:52 GY14 Ibarrilla 2 (29,90 km)
14:15 GY15 Duarte 1 (23,27 km)
15:06 GY16 Derramadero 2 (23,28 km)
16:21 GY17 Super Special 3 (2,21 km)
16:26 GY18 Super Special 3 (2,21 km)
16:56 Szerviz
március 7, vasárnap
07:45 Rajt
08:43 GY19 Guanajuatito (29,13 km)
09:34 GY20 Sauz Seco (7,05 km)
10:12 GY21 Comanjilla (17,94 km)
11:27 GY22 Super Special 5 (2,21 km)
http://topgearhungary.blogspot.com/
Az új Citroen DS3 WRC.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/