Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Igen mert ez nem kritika, hanem fikázás oltás és nevetségesé tétel, ezt pedig utálom.

Downhill!!

gordon 24
Örülök hogy ilyen szépen leírtad..

Már csak egy kérésem van keresd meg léci azt, hogy hol írtam le azt hogy gyors volt!

Ha megvan szólj! Köszi.

Downhill!!

bosco05
rajtad kívül senki nem hõbörög, csak valamiért szarul veszed fel a Block kritikákat...
bosco05
Te elolvasod amit írok? Senki nem utálja Blockot. Leírom még egyszer nagy betûkkel. SENKI NEM UTÁLJA BLOCKOT. Végig a WRC mezõny hátulján kullogott, de szerinted gyors volt. Hát ha az S2000-eseket vesszük alapul, akkor tényleg gyors volt, de a kategóriájában nagyon sokat kapott. Lesz ez még jobb is, de most utolsó volt, a leggyengébb, az aki a legtöbbet kapott, aki legkésõbb ért be, aki mögött nem volt már senki és ez majdnem minden szakaszon így volt. Ezt nem lehet megmagyarázni. Persze jól ment mert elõre ment és fel is váltott, meg le is váltott, de lassú volt ebben a mezõnyben. Nyilván ez nem marad így és fejlõdni fog, de most lassú volt. Ezt valamiért te nem vagy képes felfogni, bár nem tudom miért.

Szóval egyszerûsítve, hátha így felfogod:
1. Nem utáljuk Blockot.
2. Utolsó helyen volt amíg versenyben volt, közel 5 perc hátránnyal, (a mûszaki hiba elõtt is percekre volt a közepes WRC pilótáktól)
3. Elsõ pontot olvasd el mégegyszer.
4. Próbáld feldolgozni, hogy attól, hogy szerinted gyors volt, attól még lassú volt és emészd meg azt is, hogy nem tudod ráfogni ezt arra, hogy azért írjuk, mert utáljuk (ami még mindig nem igaz), mert nem mi mértük az idõket a szakaszok közt.
kemszi2
nekem nincs bajom a személyével,csak ami eddig körül vette,ahogy már írtam is.én kifejezettem örültem neki hogy végre wrc-ben van.itt derül ki igazán mennyire jó versenyzõ,nem pedig a show-ból
gordon 24
De ez elött 2 hónappal meg azt hallgattam hogy mekorát mentek kint a magyarok és hogy milyen baszott jók voltak:😄DD

Akkor te nem láttad a +jelet? Ne idegesítsetek már fel.

Elsõ wrc-s szereplése. Lehet hasonlítani Raikonnenhez neki is az.. (azt ne mond, hogy most ül elõszór Rally gépben mert nem így van)

Az ciki amit Raikonnen csinál, pedig én f1 ben Schumi óta öt favorizáltam.. Szimpatikus bírom, de az pl ciki. Block egész jól ment amíg el nem baszta. Megtörtént pont.

Majd kiderül mi lesz,de helye van itt. És ahelyett hogy örülnénk annak, hogy van még egy pilóta nem hõbörögni kéne itt egész nap..

Downhill!!

gordon 24
Szerinted. Szerintem meg az elsõ WRC-s versenyén igenis jól ment.

Eddig nem ült wrc-ben és ahhoz képest igenis szépen ment. Nekem van Motorstv-m kb 4-5 perc belsõ kamerákat mutatnak mindenkitõl, nincs nagy difi hidd el.. De úgyse fogsz tovább látni a gyûlöletnél, úgyhogy felesleges itt veszekedni ezen. Én asszem be is fejeztem, ha nektek ez jó, hogy lehet valakit szapulni hajrá..

Downhill!!

bosco05
Te látod az idõ elõtt a + jelet? Mögötte a számok nem szimpátia pontok ám 😊 . Senki nem utálja Blockot, sõt emberileg még szimpatikus is, de ha egyszer lassú, akkor lassú na. De mind1 nem vitatkozom ilyen hülyeségeken. Utolsó volt amíg ment, majd kiesett. Lesz ez még jobb is.
Nem videó, hanem szakaszeredmények alapján lett kijelentve hogy Block lassú volt. Ez tény, senki nem mondta hogy nem is lesz jobb.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

bosco05
Egyáltalán nem nagy képû, de nagyon is rosszul ment. Raikonnenhez nem érdemes hasonlítgatni, mert õ F1 pilóta volt, Block viszont nagyon régóta rallyzik, ráadásul jópár szakaszon Kimi verte Blockot és a végeredmény Retire mindkettõjüknél. Fejlõdni fog Block, de most még iszonyat pocsék idõket produkált és szarul ment, a kocsija viszont nagyon jól felkészített járgány, amiben sokkal több van... Én nem kívánom neki, hogy ne jöjjön bele, sõt, de a tényeket nem tudod megváltoztatni azzal, hogy homlokegyenest mást írsz, mint ami az idõkbõl látszik (a belsõ kameráról nem is beszélve). Blocknak is szokatlan a WRC a sok N4-ezés után, úgyhogy biztos, hogy lesz ez jobb is.
gordon 24
tudom és igazából pont ezért idegesít amit csináltok ebben a forumban. Nem tudtok róla semmit, csak nem szimpi a felhajts aztán folyamatosan megy az oltás.

Nem vagyok a védõ ügyvédje, de amig nem ismerem nem mondok róla semmit. És ráadásul egyre jobban úgy néz ki, hogy nekem lesz igazam.. De mind1 csak nem szeretem ezt, hogy Budapestrõl egy fotelból megmondjuk hogy a video alapján lassú-e valaki vagy nem az..

Downhill!!

kemszi2
BLock-t egy riportban sem láttam,csak maga az a dolog ami körülötte van,hogy elvolt olvadva mindenki tõle,ezért vagyok negatív vele szemben
kemszi2
raikonnen még nem szokta meg hogy itt nincs bukótér😄
gordon 24
Én pont ezért bírom most is beszéltek vele, ott volt fél mexico ujságírok nagy csinadratta és abszolut nem nagyképü tök normálisnak tûnik, nincs benne ez az én vagyok a fasza amerikai gyerek majd megmutatom nektek.

És enm ment rosszul. Majd 1 percet hagyott bent egy szakaszon kb 3 perc hátrány egy nap alatt. Emlékezetek tavaly pl Solbergre hasonló idõket kapott a gagyibb géppel.

Nem azt mondom, hogy huhh de jól tolja és õ lesz a jövõ bajnoka, de azt se lehet állítani, hogy lassú lenne, vagy béna.

Aki szenved a két újonc sztár közül az nem õ hanem Raikonnen😄

Downhill!!

bosco05
Nem hiszem, hogy õ mást várt volna saját magától. Szerintem tudja õ is, hogy ez már nem a sok láma között vagyok valaki szint...
kemszi2
<#nyes>ezért is gondoltam hogy jót tesz neki végre egy kis pofára esés,le kell törni a szarvát
bosco05
Én nem vártam mást, megvan az esélye Blocknak, hogy felzárkózik és jó rallyversenyzõ lesz, de az még idõ. Egyelõre ennyit tud. Amíg nem csukta meg addig is tökutolsó helyen ment, de legközelebb több tapasztalattal elõrébb végezhet.
kemszi2
ilyen az ha élesbe megy😊<#hehe>nem vagyok amúgy kárörvendõ
Ulvar
2. napot elkezdte....de csak a 10. szakaszig jutott...jó az.

VIDEO A KIESÉSÉRÕL. Egyenlõre csak így van fent.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
Sokkal rosszabb autókkal verik a száját, de majd belejön. Ez a +4:33.2 ez egy rallyra is sok, nemhogy egy napra, amúgy wrc-k közül tök utolsó egy top autóval. Rally végéig még lehet Prokopék is elkapják a száját az S2000-el, szóval nem nagyon értem mirõl beszélsz, de megígérem neked, hogy nem firtatom tovább vezetõi tudását, de nehogy már a kategória utolsó hely azt jelentse, hogy bizonyított. A 6. szakaszon kb 1 perc maradt bennt neki egy mûszaki hiba miatt, ha azt leszámolom, megelõzi lámagyökér Wilsont. Azért nem gondolom, hogy ez a teljesítmény a te igazad igazolná, de tényleg fejezzük be 😊
gordon 24
Figyi a lényeg az, hogy 10 dik helyen befejezte az elsõ napot.

A konklúzió ebbõl az, hogy van helye itt. Lehet ma ropira töri a Focust, és az is biztos, hgy nem egy Top idõ. De elsõ rallya a wrc-be ahhoz képest pont szerzõ helyen zárta az elsõ napot.

És egyébként pont most megy a Motorstv-n az egyik szakaszon voltak problémái meg kellett állnia valami benzin valami miatt.

Downhill!!

Nyugtával dícsérd a napot, bár az a 4,5 perc még odabasz.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

gordon 24
Nahh szóval!😄 Ez az elsõ nap az oké, de szerintem ezt a témát nyugodtan le is zárhatjuk!(függetlenül attól mi történik ez után)

Szóval szeretném, ha Block szapulása befejezõdne!

Downhill!!

bosco05
N-es és S2000-es kocsi között nincs olyan übernagy különbség és aki tud vezetni az mindegyikkel jó 😊 . Block az utóbbi idõben fejlõdött rengeteget a videók alapján, de ez még mindig kevés lesz szerintem a wrc élmezõnyhöz képest, de szépen lassan odaérhet az elejébe.
gordon 24
Mindig is tudott ennyit, csak idáig egyszer sem ült wrc-ben! A Fiesta egy s2000es a Subaruk meg N-esek.

Wrc kissé gyorsabb, és nem gyengén tud a pali.. De ne kezdjünk vitatkozni😄

Downhill!!

bosco05
ez a csávó az elmúlt fél évben annyit fejlõdött mint elõtte egész pályafutása alatt soha, most már komolyan kíváncsi vagyok a hétvégi versenyre 😄
bosco05
holnap már futam, úgyhogy sok ideje nem lenne pingálni...
SimaSuna
annak ellenére hogy teszt, szépen ki van pingálva az autó...más reklámok nélkül futja az autótesztet 😊
pajti
<#eljen>

Black Ghost
Ken Block már a Focust próbálgatja.

"Életem egyik legjobb versenyautóban töltött napja volt a Focus WRC tesztje. Elképesztõ gép!" - mesélte Ken. „Csak annyit kívánnék még, hogy egy napnál többet mehessek vele mielõtt a hétvégén beugrok a világ legjobb raliversenyzõinek ringjébe. De az idei az év a fejlõdésé, kell még egy kicsit tanulnom, hogy felvehessem velük a versenyt."

A tesztre természetesen egy kisebb operatõr hadsereg kísérte el az Egyesült Államokbeli pilótát, íme munkájuk gyümölcse.

Egész meggyõzõ, bár jó lenne belsõbõl is végig nézni.
Black Ghost
Mexikó Rali 2010. március 5-7, Mexikó

Talaj: murva

Gyorsaságik száma: 22

Gyorsaságik hossza: 354,6 km

Teljes táv: 884,58 km

1. nap gyorsaságik hossza: 137,24 km

2. nap gyorsaságik hossza: 158,82 km

3. nap gyorsaságik hossza: 58,54 km

Idõterv:

március 5, péntek

07:00 Rajt

07:28 GY1 Alfaro 1 (23,37 km)

09:01 GY2 Ortega 1 (23,83 km)

09:49 GY3 El Cubilete 1 (18,87 km)

10:57 GY4 Coca-Cola Street stage (1,50 km)

11:19 Szerviz

12:17 GY5 Alfaro 2 (23,37 km)

13:50 GY6 Ortega 2 (23,83 km)

14:38 GY7 El Cubilete 2 (18,87 km)

15:53 GY8 Super Special 1 (2,21 km)

15:58 GY9 Super Special 2 (2,21 km)

16:28 Szerviz

március 6, szombat

07:00 Rajt

07:54 GY10 Ibarrilla 1 (29,90 km)

09:17 GY11 Duarte 1 (23,27 km)

10:08 GY12 Derramadero 1 (23,28 km)

11:21 GY13 Coca Cola Street Stage (1,50 km)

11:43 Szerviz

12:52 GY14 Ibarrilla 2 (29,90 km)

14:15 GY15 Duarte 1 (23,27 km)

15:06 GY16 Derramadero 2 (23,28 km)

16:21 GY17 Super Special 3 (2,21 km)

16:26 GY18 Super Special 3 (2,21 km)

16:56 Szerviz

március 7, vasárnap

07:45 Rajt

08:43 GY19 Guanajuatito (29,13 km)

09:34 GY20 Sauz Seco (7,05 km)

10:12 GY21 Comanjilla (17,94 km)

11:27 GY22 Super Special 5 (2,21 km)
Black Ghost
bosco05
Nincs WRC, viszont van élõ IRC.
bardocz
Nem adják sajnos.
Minstrel
Eurosport-on idéntõl nincs WRC? Mert most hétvégi mûsorban is csak IRC Brazil futama van írva

http://topgearhungary.blogspot.com/

Hajdó László képei - http://www.rallyhir.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=82:hajdolaszloswedrallykepek&Itemid=3
bosco05
Ken Block elég szépen lejön itt, fejlõdik a csávó.

http://www.rallyhir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=205:rabocsi-tiborral-beszelgetem&catid=8:riportok&Itemid=6 - hát mondott érdekes dolgokat a nyírség rallyról!
maffioso
olyan sx4es hátulja van

\"If in doubt, flat out!\"

Smici1985

Az új Citroen DS3 WRC.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Black Ghost
Ha már a Finnekhez akarjátok küldeni Ken-t, akkor elõtte meg kell tanulnia esni is, mert ott így szokták ezt csinálni. 😄

bosco05
Elõfordulhat. Önmagában nagyon király, csak tegyél mellé egy jó N-es belsõt és máris csiga, no de Mexikóban meglátjuk mindannyian <#vigyor2>
Nincs semmi gond, én két videót láttam tõle a témában. Az elsõ a lentebbi Fiestás, ami elsõ látásra nekem tempósnak tûnt, ti pedig azt is leszóltátok (lehet, azt is meg kellene néznem még egyszer <#circling>?!

bosco05
Az a baj, hogy amit én láttam tõle az ugyanilyen volt az N14-el is N4-ben. Remélem nem vetted személyes támadásnak amit írtam, nem annak szántam, csak hülyén fogalmazok és a hangsúlyt fórumon meg nem tudom átvinni 😊 /bár a válaszod alapján nem sértõdtél meg hála égnek 😊 /
Köszönöm, itt valóban amatõr volt <#nevetes1>. Én sem vagyok Block fan, csak váltásnak hallottam <#fejvakaras>, nem fékezésnek, igazad volt.

SimaSuna
a Rallye története!

ez nem gyenge 😄

SimaSuna
jaja Latvala, Hirvonen 😊

osztom véleményed Boszkó 😊
bosco05
Nem arról van szó, meg nem is érdekel, hogy hogyan vezet, de mikor a tényekkel szembeszállnak, akkor a hajam kihullik. Ken Block szimpatikus fikura, megvan benne az amerikai tökösség, igazi showman, de gyenge rallys. Aki ezt képes belátni az megteszi, aki nem nem, de látod van olyan, aki azt sem veszi észre, hogy kanyar elõtt x alkalommal fékez, ami nem baj, mert nyilván ennyire futotta egy régi mk fordal, de könyörgöm a tényekkel ne vitatkozzunk már, ott van kívülrõl belülrõl <#wave> Szóval ismétlem, nincs bennem semmiféle gyûlölet Ken Block iránt, bármikor kimennék a showjára ha pohártördelésrõl van szó, vagy kézizésrõl vagy ugrat netán, de rallyban gyenge. Várjuk mexikót, ott eldõl minden, lehet nektek lesz igazatok, de szerintem ez a Ken Block imádat, ami mostanában oly divatos lett csak azt mutatja meg, hogy jó reklámmal mindent el lehet adni. Az új Colin McRae játék is tömve van Ken Blockal de CMR mintha WRC-zett volna, hol van a Loeb sztárolás meg Latvala meg Sordo meg Hirvonen, vagy akár Solberg, stb.. stb..? Engem csak az zavar, hogy sokaknak elég ha valami színes és nem látják tõle a lényeget. A WRC mezõny porba fogja taposni Ken Blockot, erre pénzbe mernék fogadni. De idõvel és sok kitartással és munkával a bohóckodásból még kinõheti magát profi rallypilótává, de ahhoz nem lesz elég a DC felirat, tudás is kell (és nem showmankedés). Remélem Gordon nem veszed magadra, de még mindíg ez a véleményem 😊