Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eger rally
szar képek, nem volt jó sztem most. második gyorsba már csak a kocsinknál maradtunk harmadirka meg el is jöttünk😄
szar képek, nem volt jó sztem most. második gyorsba már csak a kocsinknál maradtunk harmadirka meg el is jöttünk😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy senki sem ócsárolta se Blockot se Pastranat, csak te veszed úgy fel, de ezt elmondtam msn-en. Soha nem írtuk, hogy az a buzi szar geci kenblock és pastrana... Az a baj, már ha nem bántalak meg, hogy te azt gondolod, hogy Block a rally tudásától lett híres, pedig ez óriási tévedés. Õ egy showman aki most kóstólgatja a rally világát, eddig kevés sikerrel. Amerikában N4-es bajnok volt (Dave Mirra volt a 2. ha jól emlékszem, aki egyébként szintén nem a rallyról híres, hiszen többszörös világbajnok BMX-es), ami világviszonylatban kb egyenlõ a nullával, mivel Amerikában a rally harmat gyenge. Pastrana abszolút bajnok (ha jól tudom többszörös), viszont nemzetközi szinten õ sem tett le még semmit az asztalra. Ha az információk amik kiszivárogtak a Monstertõl nem kamuk, akkor jövõre õ is ott áll majd a WRC rajtdobogóján (megjegyzem, szerintem sokkal jobban teljesít majd mint Block, hiszen tapasztaltabb versenyzõ, fõleg WRC kategóriában) és õ már inkább oda való jelenlegi tudása alapján is. Block folyamatosan fejlõdni fog, most, hogy a versenyzés ízét is megtapasztalhatja hónapról hónapra, ráadásul egy jól felkészített erõs WRC autóval. Elõbb utóbb õ is megállja a helyét majd a rally élvonalában, de elsõ versenyén ettõl messze volt (bár az autó biztosan szokatlan volt számára, hisz alig vezette a WRC-t). Nagyjából ennyi amit tudni kell errõl a két srácról. Azt meg felesleges nézni, hogy ilyen humbuk nézõcsalogató eseményen ki kit vert meg, mert az megint csak show és nem rallyverseny.
Most ettõl épp te nem vagy, csak aki linkelte, de nem baj, mert mindenkinek más tetszik. Én speciel a rallyt mint sportot szeretem 😊 , Block pedig olyan "átlagosan" jó versenyzõ, Pastrana jobb nála, õ már-már profi.
Nem vagyok elájulva tõle. Ha megmutatod hol írtam ilyet akkor elfogadom.
Engem az zavar kurvára, és már ezt Boscoval megdumáltam msn-en is, Hogy ebben a topikban ha ez a két amerikai Rally versenyzõ bármit csinál egybõl herótozás megy. Béna, szar, bárki meg tudja csinálni.
Ezért "védem úgymond õket" idegesít ez a stílus. Jó versenyzõk, ráadásul mind2-en kurva régóta benne vannak. Nem értem miért kell ezt csinálni.
Nekem is megvan a véleményem nagyon sok Rally pilótáról. Láttál ócsárolni bárkit is?? Na ugye. Ezt szeretném én is látni.
Engem az zavar kurvára, és már ezt Boscoval megdumáltam msn-en is, Hogy ebben a topikban ha ez a két amerikai Rally versenyzõ bármit csinál egybõl herótozás megy. Béna, szar, bárki meg tudja csinálni.
Ezért "védem úgymond õket" idegesít ez a stílus. Jó versenyzõk, ráadásul mind2-en kurva régóta benne vannak. Nem értem miért kell ezt csinálni.
Nekem is megvan a véleményem nagyon sok Rally pilótáról. Láttál ócsárolni bárkit is?? Na ugye. Ezt szeretném én is látni.
Downhill!!
az Egere rallyn készült képeim itt megtekinthetõek.
Live-To-Ride - Ride-To-Live...We live together, we die together - Bad Boys for life
attól még nem kell hasra esni tõle, mert nem fél megjátszani autóval egy ugratást, amit ma már bárki kiszámol méterre pontosan.
semmi különösebb egetverõség nincs ebben az ugratásban, szokványos hype oszt annyi. hírverés egy személyre/névre alapozva.
motocross bajnok, egy dolog. attól még nem isten bakker.
nem kell elefántot csinálni a bolhából, aki meg egy ilyentõl el van ájulva... annak érdekes értékrendje lehet az emberekkel kapcsolatban.
semmi különösebb egetverõség nincs ebben az ugratásban, szokványos hype oszt annyi. hírverés egy személyre/névre alapozva.
motocross bajnok, egy dolog. attól még nem isten bakker.
nem kell elefántot csinálni a bolhából, aki meg egy ilyentõl el van ájulva... annak érdekes értékrendje lehet az emberekkel kapcsolatban.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Basszus, nem gondoltam volna, hogy ez létezik. Erre mindig satufékkel megyek rá, különben elszállok, és meghalok😊
Pastrana tökös csávó és nem is megy olyan rosszul, lehetne õ is wrc-ben, kíváncsi lennék hova lenne elég (szerintem olyan 5.-6. hely meg lenne neki). WRC-ben is ugratnak eleget, de ugye az más mûfaj, mert nincs kiszámolva, hogy hova érkezz, mennyivel menny rá stb stb... Ez amit itt látunk Pastranatól egy kaszkadõr show, semmi köze a rallyhoz.
Amúgy hasonló ugrása volt már Blocknak is:
http://www.youtube.com/watch?v=qDi0MZJZ-w0&feature=related
És légyszi emberek ne keverjük a SHOWmûsort a rallySPORT-al jó?
Amúgy hasonló ugrása volt már Blocknak is:
http://www.youtube.com/watch?v=qDi0MZJZ-w0&feature=related
És légyszi emberek ne keverjük a SHOWmûsort a rallySPORT-al jó?
Ahogy DH-zol, szerintem te is meg merted volna ezt ugrani... Ott jobban összetöröd magad egy esésnél, mint itt.
Jó, ebben igazad van.. Csak a rally versenyzõk 99% nem merte volna ezt megugrani. Nem egy nagy pukk mert valóban csak gáz fék a dolog, de nem egy bagatell dolog. Szerintem..
Downhill!!
Pastranával semmi bajom, én elismerem a tudását, és szintén tehetségesnek tartom, de ettõl függetlenül ezt az ugrást egy bullshit szarnak tartom. Akármelyik rallyversenyzõ utánacsinálta volna, csak hát az õ nevükkel nem lehetett volna eladni ezt a dolgot így, mint Pastranáéval. Szerintem rajta kívül max Ken Block csinálhatta volna ezt meg.
Mégis mi a nagy szám abban, hogy megbeszélt sebességgel elugrik valaki, és nem tudja megbaszni a fizikát? Semmi.
Mégis mi a nagy szám abban, hogy megbeszélt sebességgel elugrik valaki, és nem tudja megbaszni a fizikát? Semmi.
Aki nem fél.
Itt van a mondatban az elsõ dolog.
A Másik pedig, hogy Pestrana legyõzte már Mcraet is. És nem csak a borulós versenyen.
Azon kívül többszörös Motocross bajnok. Szóval nem egy béna fasz szerintem.
Szóval ne menjünk ebbe megint bele szerintem felesleges.
Itt van a mondatban az elsõ dolog.
A Másik pedig, hogy Pestrana legyõzte már Mcraet is. És nem csak a borulós versenyen.
Azon kívül többszörös Motocross bajnok. Szóval nem egy béna fasz szerintem.
Szóval ne menjünk ebbe megint bele szerintem felesleges.
Downhill!!
Hûha, kiszámolták mennyivel kell elrepülnie, és fel tudott gyorsítani annyira, majd érkezésnél nyomott egy féket. Ez ám a tudás. Bárki utána csinálja, aki nem fél.
Ez a Pastrana egy állat, mekkorát repült már a kocsijával.. Azt hittem, hogy a végén ott marad a gyerek és nem kell fel! Láttátok már mit mûvelt?
Kötelezõ darab!
nagyon nagy
Kötelezõ darab!
nagyon nagy
Nemsoká eger rally!😄
Luís Moya mondta nagyon állatul, blablablablakirráá, blablabla poro
😊
😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
navigátor beszéd sítlusát/hanglejtéseit elnézve én Block helyében párszor biztos szarrá röhögtem volna magam az uton.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Charade GTti
Nagy volt Petter, óriási gratula neki! <#hawaii>#hawaii>
Ogier meg a jövõ bajnoka, van utánpótlás a Citroen-nél.
A Ford jobb, ha minél gyorsabban elfelejti Mexico-t! <#kuss>#kuss>
Block mindenképp pozitív csalódás, jól ment.
Ogier meg a jövõ bajnoka, van utánpótlás a Citroen-nél.
A Ford jobb, ha minél gyorsabban elfelejti Mexico-t! <#kuss>#kuss>
Block mindenképp pozitív csalódás, jól ment.
My Life for Freedom!
A jól azt jelenti, hogy nem ment szarul.
Tehát nem esett kelt, mint Raikonnen Svéd országban. Szépen íveken autózott védte az autót. Nézd meg a belsõs felvételeit szépen íveken fordul, jól csinálja, azt is írtam hogy nem egy topp idõ.
Azt nem értem hogy miért kell ebbe belekötni?
Egy a lényeg, hogy a lejárató kampányt fejezzétek be. Mindenkinek van annyi agya, hogy eltudja dönteni mit lát.
Tehát nem esett kelt, mint Raikonnen Svéd országban. Szépen íveken autózott védte az autót. Nézd meg a belsõs felvételeit szépen íveken fordul, jól csinálja, azt is írtam hogy nem egy topp idõ.
Azt nem értem hogy miért kell ebbe belekötni?
Egy a lényeg, hogy a lejárató kampányt fejezzétek be. Mindenkinek van annyi agya, hogy eltudja dönteni mit lát.
Downhill!!
Akkor nálad a jól ment mit jelent? Hogy elõre ment, nem pedig hátra, vagy mi? Senki nem írt rosszindulatúan Blockról, annyit írtunk, hogy lassú. Szerintem te saját magaddal és tények sorozatával vitatkozol. De mind1, mert látom nem fogod fel amit irok (írunk). Szerinted jól ment, csak lassú volt. Na ez az a két dolog ami a rallyban nem fér meg egymás mellett.
Block vs. Raikonnen
1. szakasz
Block +1.5 mp Raikonnen
3. szakasz
Raikonnen + kb 15 mp Block
4. szakasz
Raikonnen + kb 2.8 mp Block
5. szakasz
Raikonnen + kb 1.4 mp Block
Ezeken a szakaszokon jöttek tisztán. Ebbõl Block egyszer verte meg Raikonnent, viszont Raikonnen sokkal több szakaszt rontott és ezért ehhez a fordulóhoz se volt sok köze, de amikor mindketten beértek, többnyire adott Blocknak, csak egyáltalán nem stabil. Ez pedig megint nem a magánvéleményem, hanem tények sorozata.
1. szakasz
Block +1.5 mp Raikonnen
3. szakasz
Raikonnen + kb 15 mp Block
4. szakasz
Raikonnen + kb 2.8 mp Block
5. szakasz
Raikonnen + kb 1.4 mp Block
Ezeken a szakaszokon jöttek tisztán. Ebbõl Block egyszer verte meg Raikonnent, viszont Raikonnen sokkal több szakaszt rontott és ezért ehhez a fordulóhoz se volt sok köze, de amikor mindketten beértek, többnyire adott Blocknak, csak egyáltalán nem stabil. Ez pedig megint nem a magánvéleményem, hanem tények sorozata.