3780
-
#1978 ó istenem :D Ez hogy jön ki? :
"mikor ránézek egy kocsira, hogy milyen csúnya, mert nagy a...(felfüggesztése)" ? :D
Amúgy nem tudom honnan jött nekem a fesztáv :D most keltem, elég nagy hülyeség. -
#1977 Megvan!!!FELFÜGGESZTÉS :) -
#1976 Vele tanakodtunk..nem mondta azt, amire én kíváncsi vagyok..tudom mit akarok mondani, itt van a nyelvemen, de nemtudom:D
Ő küldött hozzád ide :) -
#1975 Ja hát ha arra megy, hogy mi milyen csúnya akkor fogalmam sincs :) Kérdezd meg Zolit hátha tudja :) -
#1974 jaj nemaz..vmi mást szoktak mondani..
én is tudom..mindig mondom mikor ránézek egy kocsira, hogy milyen csúnya, mert nagy a... és nemtudom most mi:S -
#1973 fesztáv ha minden igaz -
#1972 Én sárférőhelynek hívnám, ha már biciklin is az a neve:D -
#1971 lenne egy kérdésem :)
van ez a kocsi
és a kerék fölötti rést hogy szokták hívni?
nagy a...? -
#1970 oszt ugy mentunk oda, hogy itt majd biztos lesz ekson ezerrel, vegulis egy volt, de az legalabb meg is lett orokitve. -
#1969 Miskolc Rallys oszlopdöntésnél Bertino barátunk is ott van meg öcsém is :)
0:07nél Bertino kék felsőben a hátát mutatja...
öcsém meg 0:09nél kék felső baseball sapka :D
aki a szöveget tolja meg Dom haverunk :) -
#1968 vaaaaaaztttaaaaaaakuuuuuvvvvvvvaaaaaaaa = ez a lassított hang bejön XDDDD
"Bikuci" meg nagyon bika volt xDDDDDD -
#1967 Egy kis RTE csemege :)
Aztán egy kis OB :P
És akkor a közelgő Mikulás Rallyhoz egy kis kedvcsináló, bár az igazat megvallva az utóbbi években inkább csak piálni és beszélgetni lehetett, nézni nagyon nem volt mit.
-
#1966 A katalán bukás háttere -
#1965 Na megnéztem életem első élő rally közvetítését is :) picit fura a többi autósporthoz képest de tetszett. :) -
#1964 A skoda még kb hány évig fog a Fabia-val nyomulni? (már persze ha maradnak gyáriként) -
#1963 Hú ez odabasz, nagyon jó vidi!! -
#1962 Rally RACC Catalunya 2010 (Turán Frigyes-Zsíros Gábor) -
#1961 Mire elég egy szezon a WRC-ben? -
spiczi91 #1960 Turán mekkora éljenzés kapott már az elsőnél :D:D:D -
#1959 -
#1958 -
#1957 Elösször nem tetszettek ezek a kis játék kocsik de most azt mondom szebbek lesznek mint a mostaniak. Szerintem. -
#1956 Jaja -
#1955 De királyul néz ki :) -
#1954 M-Sportra gondolsz szerintem. -
#1953 Nem tudom ki fejleszti a fordokat de az ő weboldalukon is láttam eladó autókat. -
#1952 Prodrive oldalan vannak elado bubuk. -
#1951 Szerintem nem csak a gyári csapat tud kikalapálni egy autót, igazából az tehetség függő. Meg szerintem vn ilyenre biztosítás is. -
#1950 azt hol? -
#1949 És mi van ha 1 privát autó borul? Akkor ott törik 1 csomó minden.... Az a kocsi végét jelenti? Mert az világos hogy pl a ford összerakja Turánék palacsintáját is... de az ugye a Ford. -
#1948 Fú hol is kezdjem. A pilóták 90%-a bérli az autót, ami attól függően van felszerelve, hogy ki készíti fel a versenyekre. Egyértelmű, hogy a gyári csapatok (Citroen, Ford) könnyedén férnek alkatrészekhez és gyakran cserélnek, míg egy privát kis csapat általában csak akkor cserél, ha az adott alkatrész már használhatatlan. Sokszor előfordul, hogy a kis csapatok évekkel öregebb alkatrészekkel dolgoznak, hiszen a gyáriak mindig az aktuálisan legjobbat teszik a gépekbe. Az, hogy mivel hol lehet indulni mindig az adott verseny szabályzatában van leírva részletesen. Pl hiába van egy rallyautó WRC szabályoknak megfelelően építve IRC-n attól még nem mehet. Mindig az adott bajnokság előírásait kell megnézni, amit a honlapokon mindig meg lehet találni. Ott részletesen le vannak írva a kategóriák akár az RTE-ről akár egy WRC-ről van szó. -
#1947 alkalmi vétel. -
#1946 Én se ezért kérdeztem. -
spiczi91 #1945 Szerintem, ha bele tudod alkotni, akkor mehetsz. Bár nem tudom, nem vagyok szakértő. :D -
#1944 Eurosporton átszámolva 160 milkát mondtak egy WRC autóra. De például csak 4 lengéscsillapító egy új autó ára.. több mint 4 miller. -
#1943 arra gondoltam hogy 1 mostani wrc-s autóba lehet e kisebb motort tenni ami ugye jövőre lesz a wrc-be is. bocsi tom hülyéket kérdezek..
Norbi gondolom a bérlés se olcsó. A nem gyári autókhoz gondolom alkatrész sincs csak ha veszed gondolom ez se kis lóvé. -
#1942 Lehet vele indulni, WRC szabályok szerint van építve. -
#1941 De, lehet. Amúgy inkább bérlik a kocsikat, ha jól tudom. -
#1940 egyébként kösz -
#1939 De azzal pl már nem lehet a wrc-n indulni nem ? (kocsi fanboy se vagyok... )