3780
-
#2298 Egyértelmű, hogy a fejlesztések, a gyáriak szinte futamról futamra fejlesztenek, módosítanak, főleg most hogy még új a kocsi.
Szerintem egy két futam után már látni fogjuk a különbségeket. -
n003 #2297 - mi különbség van a gyári wrc 1.6T és a privát wrc 1.6T között???? :D (csak kötözködök)
- a második részére annyit írnék (cinikusan) 'szeeegény Solberg' ;)) de szeretnék én ilyen idegbeteg körülmények között versenyezni egy wrc-ben -
n003 #2296 xD -
#2295 A fejlesztéseket csak késöbb vagy lehet sohasem kapják meg a privátok.
Mellesleg igaza van desigonak,addig míg egy Loebnek semmi dolga sincs csak beülni az autóba,addig egy Solbergnek házalni kell,tárgyalni a szponzorokkal.....ami vagy sikerül vagy nem. -
#2294 jah
plusz thai masszázscsajok,benga négerek pálma legyezővel a kezükben -
n003 #2293 nemáár .. miben kapnak nagyobb támogatottságot? :D könnyebben emészhető kenyérből készült szendvicset kapnak? -
#2292 A gyári csapatok versenyzői nagyobb támogatottságot kapnak.
Nyugodtabb körülmények várják a pihenőkben,jobban megszervezett minden. -
n003 #2291 mi különbség van a privát és a gyári wrc között? -
#2290 Nem kevered az IRC-vel? Azt adja a ES. -
#2289 kitunoen tukrozi ez is a rally-s teljesitmenyet. -
#2288 Kimi szánkózott egyet :)
"az autója nem sérült"
-
#2287 Privát veri a gyáriakat a Svéd-ralin
Henning Solberg a leggyorsabb az edzésen
-
#2286 Bocsi,hülyén írtam.
Az eurosport és a WRC idén sem egyezett meg a közvetítési jogokban,így csak úgy mint tavaly,a Motors TV adja az összefoglalókat.
Hurrá!
-
#2285 azt tudom hogy élőben nem közvetítik,de régebben mindig volt naponta összefoglaló -
#2284 szedd le majd netről. Ha nem élő akkor nem mindegy hogy Eurosportról vagy netről kapod le? :). -
#2283 Eurosporton?
Legutóbb 2009-ben volt:-(
Idén sem lesz WRC közvetítés náluk. -
#2282 nem tudjátok mikor lesz valami összefoglaló eurosporton? -
#2281 Shakedown eredmények:
1. LATVALA (Ford Abu Dhabi WRT) Ford Fiesta RS WRC 2:04,8
2. LOEB (Citroën Total WRT) Citroën DS3 WRC 2:06,0
3. ANDERSSON (PG Andersson) Ford Fiesta RS WRC 2:06,0
4. ÖSTBERG (M-Sport Stobart Ford WRT) Ford Fiesta RS WRC 2:06,1
5. OGIER (Citroën Total WRT) Citroën DS3 WRC 2:06,9
6. P. SOLBERG (Petter Solberg WRT) Citroën DS3 WRC 2:07,8
7. HIRVONEN (Ford Abu Dhabi WRT) Ford Fiesta RS WRC 2:09,0
8. H. SOLBERG (M-Sport Stobart Ford WRC) Ford Fiesta RS WRC 2:09,7
9. RAIKKONEN (Ice 1 Racing) Citroën DS3 WRC 2:10,3
10. WILSON (M-Sport Stobart Ford WRC) Ford Fiesta RS WRC 2:11,4 -
#2280 Nekem nagyon hasonlit a citromra :) -
#2279 Nekem nagyon tetszik. -
#2278 -
#2277 Szerintem nincs most egy gyár sem, aki csak úgy össze tudni egy ütős wrc-t. Vagyis tavalyra igaz ez, most picit más a helyzet, de azét sokat számít a kihagyás. Ha most a Subaru meg Mitsubishi összedobna valamit, nem hinném, hogy első évükben túl sikeresek lehetnének a Citroen meg Ford mellett. -
#2276 hát az accent nem sokat mutatott anno.de majd meglátjuk a skoda se tudott semmit mutatni,aztán sokadik próbálkozásra csak sikerült nekik igaz az irc-ben -
#2275 Az biztos, nem szépségverseny a rally :D
Ha olyan megbízható lesz mint pl. a franciák C4-ese, Xsara-ja akkor nem lesz baj. :) -
#2274 Mindegy hogy néz ki, csak menjen! -
#2273 Elölről bűnronda :D vagy inkább csak a fényszoró..
Oldalról okés :) -
#2272 500-HP Hyundai Veloster
-
#2271 Raikkonent már hírbe hozták a Renault-val,Kubica pótlására.
-
#2270 Lássuk,jöjjenek,sokasodjanak...
De egy Subaru vagy Mitsubishi visszatérésért mit nem adnék..:-) -
#2269 hááát őőő.majd meglátjuk :D -
#2268 A Hyundai szerdán jelenti be hivatalosan is,hogy jövőre visszatérnek a WRC-be.
-
#2267 Pár Fotó -
#2266 Azt tudom, hogy itthon nem értékelik, de attól még érdekel menyibe fájhat egy olyan. -
n003 #2265 passz hogy az új mennyibe fáj kb3éves olyan ~80e :)
amúgy furcsálom az érdeklődésed mert magyarországon se wrc-t se a8-t nem értékelik .. a8-ban meg nem is nagyon indultak emberkék itthon az elmúlt 5-10évben .. vagy wrc vagy n4 :) -
#2264 Ha az A8-as kocsik közé tartozott az 555-ös Impreza, akkor az a kategória érdekelne:) -
n003 #2263 A kategóriából nagyon sok fajta van -
#2262 -
#2261 A csoportos autó mennyibe kerül? Mert a wrc horribilis összeg, új N-es Subaru megvan 30 millából, gondolom ez meg valahol közötte van. -
#2260 hát igen, a rallyban nincs homokágy meg gumifal... -
#2259 F1 TOPICBÓL!!!
A Lotus Renault GP Team lengyel versenyzője megsérült a Rally di Andorra versenyen, amikor nekiütközött a falnak.
Robert Kubicát jelenleg a kórházban ápolják, egyelőre nem tudni többet az állapotáról.
folyt:
A legfrissebb jelentések szerint Robert Kubica több csontja is eltört a rali-balesetében.
A Lotus Renault GP Team lengyel pilótája nincs jól.
Robert Kubica nagy rali-rajongó, és már tavalyi is számos viadalon elindult a Renault támogatásával, szép eredményeket elérve. Ezen a hétvégén a Rally di Andorra nevű versenyen vett részt egy Skoda Fabiával.
A jelentések szerint Kubica súlyos balesetet szenvedett, több helyen is eltört a csontja. Robert navigátora, Jakub Gerber jól van.
A Lotus Renault GP Team hamarosan hivatalos sajtótájékoztatót tart, és részletesebb információt közöl versenyzője állapotáról.