3780
-
#2258 -
#2257 Sziasztok!
Egy kis DS3 WRC kulissza:
-
#2256 Én 1iket se fogom olyan ritka a kábelszolgáltatóknál mint a fehérholló, de mikor még régen volt franciául ment. -
#2255 Ezért is csípem ezt a srácot, tisztában van vele hol tart és nem állít valótlant :) Örül a kisebb sikereknek, 6. idők szakaszokon, hogy sikerült befejeznie WRC futamot, hogy sokan nézik a netes videóit, teljesen korrekt az arc :) Azért az amcsi statisztikák bevillannak :)
"Got within 1.5 sec per km on some stages from wrc champ Sébastien Loeb: WIN"
Érdemes megnézni :)
-
#2254 nemzetközi a csatorna, csak max ti a franciát fogjátok :) -
#2253 hol? mivel francia csatorna. -
#2252 nekem franciául megy -
-
#2250 Angolul van :D -
#2249 köszi! meg is néztem a motors műsorát, és tényleg ott van! még jó, hogy tudok egy kicsit franciául -
#2248 motors TV -
#2247 sziasztok! nem tudja véletlenül valaki, hogy az idei WRC sorozatot melyik televízió közvetíti? (vagy ad róla összefoglalót) -
#2246 Majd megküzdök vele...:D Az a jó, ha elszarom sincs semmi:D Mert Az abu Dhabi szett is benne van:D Szóval akkor Hirvonnen-es lesz:D -
#2245 teszel a vízbe egy kis mosogató szert még jobb -
#2244 Igen.. Azt tudom, de ez egy elég nagy darab ám.. Szerintem, hogy egy 2-3 darabra elvágom akkor könnyen feltehető, de meglátom majd hogy csinálom még tipp nincs:D
Az biztos, hogy matrica lágyító kell majd hozzá.. az nagyon szépen rászívja..
Ez a Honda is azzal készült:
-
#2243 vizezd be a felületet amire ragasztod, nem tapad rá rögtön és ki tudod simítani -
#2242 Igen macerás, de van matrica lágyító.. És az szépen ráhúzza a felületre..
Persze nem mondom hogy egyszerű, valószínüleg felszeletelem majd. 2-3-4 darabba egyszerűbb lesz feltenni.. -
n003 #2241 izgi lesz felrakni a croc-os oldalfal matricáját :) jó szórakozást hozzá -
#2240 Sziasztok!
Megrendeltem egy Focus maketett És kértem hozzá a Mad Croc-os matrica szettet is:D Azon agyaltam, de ez nem 100% hogy a fele ilyen másik fele olyan lesz:D De az is lehet csak mad crocos.:D
katt
Majd még kitalálom..
Viszont ha tudtok kérnék Focus belsőket.. (full fehér mindene nem lesz kis meló:D)
Szóval ha van 2008 tol azt hiszem ezzel mentek talán már 07 be is..
szóval 2007-2008-2009 es focus belső , kérem!
Köszike...
-
#2239 Van önkritikád! :)). -
#2238 Kabbe.
http://www.youtube.com/watch?v=NS8cbFJcZDk&feature=feedf -
#2237 -
#2236 -
#2235 Az új wrc csak azért drága, mert két gyártó van. Amint többen is rájönnek, hogy ez buli zuhanni fognak az árak. Jelentősen lebutították a korábbi WRC-ket és nem csak motor szempontból. Ha több gyár is beszáll, akkor működhet amit az FIA elképzelt. Az IRC meg zsákutca a gyenge és drága autóival. -
#2234 De jobb lenne ha ez a egész nem külön lenne hanem egyszerre, így akik kimennek a szakaszokra nem unatkoznának, hanem egész nap egy csomó autót láthatnának.
És az élő közvetítést is többen néznék ha lenne a TV-be. -
#2233 Az S2000esek ára jóval alatta van az új 1.6T-s verzióknak. A lényeg pont az lett volna, hogy az "új" WRC-k is nagyságrendekkel olcsóbbak legyenek a sok extra nélkül - ehhez képest éppen hogy csak nem lettek drágábbak a régiekhez képest.
Az IRC-nek köszönhetjük, hogy végre léptek az élő közvetítések irányábá a rendezők és azt se feledjük el, hogy a versenynaptárak is telítettek, így a két bajnokság simán elfér egymás mellett. -
n003 #2232 akkor hasonlóan látjuk :( .. nekem ez az s2000 túl sinautózás -
#2231 Szerintem meg egy irányba kéne haladni a világon. Ez az S2000 kib*szott nagy zsákutca és IRC az 1.6T wrc-k miatt lehúzhatja a rolót. Az lett volna S2000 lényege, hogy olcsón lehessen a "legfelső" kategóriában versenyezni, na ehhez képest olyan k*rva drága, hogy alig mennek vele. Kukába az egésszel és mindenkinek 1.6 T-t! -
#2230 kár,pedig az is érdekes lenne
BOUFFIER nyert ,bár kellett hozzá a hó de ez nem von le szerintem semmit a győzelméből -
#2229 Nem hiszem, tavaly sem volt közvetítés..(Eurosporton) -
#2228 amúgy nem tervezik a wrc futamok közvetítését is véletlenül? -
#2227 nem baj az se rossz :D -
#2226 ezt benéztem , ez a tavalyi -
#2225 -
#2224 a fordról jó a kép -
-
#2222 Basso átvette a vezetést a 11. szakoszon,na ez megint egy érdekes dolog -
#2221 áhh kíváncsi lettem volna Sarrazin idejére,de hát bukó lett a váltó miatt.... -
n003 #2220 huhu mi törpént? :O hanninen elgumizta magát buffin meg eltalálta .. izgis lehett az elmúlt két nap a hóban -
#2219 összesítve nem történt változás az első 5-ben