Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
nem tudjátok mikor lesz valami összefoglaló eurosporton?
energy 52
Shakedown eredmények:

1. LATVALA (Ford Abu Dhabi WRT) Ford Fiesta RS WRC 2:04,8
2. LOEB (Citroën Total WRT) Citroën DS3 WRC 2:06,0
3. ANDERSSON (PG Andersson) Ford Fiesta RS WRC 2:06,0
4. ÖSTBERG (M-Sport Stobart Ford WRT) Ford Fiesta RS WRC 2:06,1
5. OGIER (Citroën Total WRT) Citroën DS3 WRC 2:06,9
6. P. SOLBERG (Petter Solberg WRT) Citroën DS3 WRC 2:07,8
7. HIRVONEN (Ford Abu Dhabi WRT) Ford Fiesta RS WRC 2:09,0
8. H. SOLBERG (M-Sport Stobart Ford WRC) Ford Fiesta RS WRC 2:09,7
9. RAIKKONEN (Ice 1 Racing) Citroën DS3 WRC 2:10,3
10. WILSON (M-Sport Stobart Ford WRC) Ford Fiesta RS WRC 2:11,4

WRC & GR.B forever!

kemszi2
Nekem nagyon hasonlit a citromra 😊
Airbus A380
Nekem nagyon tetszik.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

desigo
bardocz
Szerintem nincs most egy gyár sem, aki csak úgy össze tudni egy ütõs wrc-t. Vagyis tavalyra igaz ez, most picit más a helyzet, de azét sokat számít a kihagyás. Ha most a Subaru meg Mitsubishi összedobna valamit, nem hinném, hogy elsõ évükben túl sikeresek lehetnének a Citroen meg Ford mellett.
kemszi2
hát az accent nem sokat mutatott anno.de majd meglátjuk a skoda se tudott semmit mutatni,aztán sokadik próbálkozásra csak sikerült nekik igaz az irc-ben
pajti
Az biztos, nem szépségverseny a rally 😄
Ha olyan megbízható lesz mint pl. a franciák C4-ese, Xsara-ja akkor nem lesz baj. 😊

bardocz
Mindegy hogy néz ki, csak menjen!
pajti
Elölrõl bûnronda 😄 vagy inkább csak a fényszoró..
Oldalról okés 😊

desigo
500-HP Hyundai Veloster

energy 52
Raikkonent már hírbe hozták a Renault-val,Kubica pótlására.
<#hehe><#hehe>

WRC & GR.B forever!

energy 52
Lássuk,jöjjenek,sokasodjanak...
De egy Subaru vagy Mitsubishi visszatérésért mit nem adnék..:-)

WRC & GR.B forever!

kemszi2
hááát õõõ.majd meglátjuk 😄
energy 52
A Hyundai szerdán jelenti be hivatalosan is,hogy jövõre visszatérnek a WRC-be.

WRC & GR.B forever!

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

bardocz
Azt tudom, hogy itthon nem értékelik, de attól még érdekel menyibe fájhat egy olyan.
passz hogy az új mennyibe fáj kb3éves olyan ~80e 😊

amúgy furcsálom az érdeklõdésed mert magyarországon se wrc-t se a8-t nem értékelik .. a8-ban meg nem is nagyon indultak emberkék itthon az elmúlt 5-10évben .. vagy wrc vagy n4 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bardocz
Ha az A8-as kocsik közé tartozott az 555-ös Impreza, akkor az a kategória érdekelne😊
A kategóriából nagyon sok fajta van

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SimaSuna
bardocz
A csoportos autó mennyibe kerül? Mert a wrc horribilis összeg, új N-es Subaru megvan 30 millából, gondolom ez meg valahol közötte van.
Met
hát igen, a rallyban nincs homokágy meg gumifal...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ulvar
F1 TOPICBÓL!!!

A Lotus Renault GP Team lengyel versenyzõje megsérült a Rally di Andorra versenyen, amikor nekiütközött a falnak.

Robert Kubicát jelenleg a kórházban ápolják, egyelõre nem tudni többet az állapotáról.

folyt:

A legfrissebb jelentések szerint Robert Kubica több csontja is eltört a rali-balesetében.

A Lotus Renault GP Team lengyel pilótája nincs jól.

Robert Kubica nagy rali-rajongó, és már tavalyi is számos viadalon elindult a Renault támogatásával, szép eredményeket elérve. Ezen a hétvégén a Rally di Andorra nevû versenyen vett részt egy Skoda Fabiával.

A jelentések szerint Kubica súlyos balesetet szenvedett, több helyen is eltört a csontja. Robert navigátora, Jakub Gerber jól van.

A Lotus Renault GP Team hamarosan hivatalos sajtótájékoztatót tart, és részletesebb információt közöl versenyzõje állapotáról.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
energy 52
Sziasztok!
Egy kis DS3 WRC kulissza:

WRC & GR.B forever!

Airbus A380
Én 1iket se fogom olyan ritka a kábelszolgáltatóknál mint a fehérholló, de mikor még régen volt franciául ment.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bosco05
Ezért is csípem ezt a srácot, tisztában van vele hol tart és nem állít valótlant 😊 Örül a kisebb sikereknek, 6. idõk szakaszokon, hogy sikerült befejeznie WRC futamot, hogy sokan nézik a netes videóit, teljesen korrekt az arc 😊 Azért az amcsi statisztikák bevillannak 😊
"Got within 1.5 sec per km on some stages from wrc champ Sébastien Loeb: WIN"

Érdemes megnézni 😊

bosco05
nemzetközi a csatorna, csak max ti a franciát fogjátok 😊
Airbus A380
hol? mivel francia csatorna.

Mayorpapa
nekem franciául megy

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

desigo

bosco05
Angolul van 😄
Mayorpapa
köszi! meg is néztem a motors mûsorát, és tényleg ott van! még jó, hogy tudok egy kicsit franciául <#wave>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

bosco05
motors TV
Mayorpapa
sziasztok! nem tudja véletlenül valaki, hogy az idei WRC sorozatot melyik televízió közvetíti? (vagy ad róla összefoglalót)

gordon 24
Majd megküzdök vele...😄 Az a jó, ha elszarom sincs semmi😄 Mert Az abu Dhabi szett is benne van😄 Szóval akkor Hirvonnen-es lesz😄

Downhill!!

Met
teszel a vízbe egy kis mosogató szert még jobb

gordon 24
Igen.. Azt tudom, de ez egy elég nagy darab ám.. Szerintem, hogy egy 2-3 darabra elvágom akkor könnyen feltehetõ, de meglátom majd hogy csinálom még tipp nincs😄

Az biztos, hogy matrica lágyító kell majd hozzá.. az nagyon szépen rászívja..

Ez a Honda is azzal készült:

Downhill!!

Met
vizezd be a felületet amire ragasztod, nem tapad rá rögtön és ki tudod simítani

gordon 24
Igen macerás, de van matrica lágyító.. És az szépen ráhúzza a felületre..

Persze nem mondom hogy egyszerû, valószínüleg felszeletelem majd. 2-3-4 darabba egyszerûbb lesz feltenni..

Downhill!!

izgi lesz felrakni a croc-os oldalfal matricáját 😊 jó szórakozást hozzá

gordon 24
Sziasztok!

Megrendeltem egy Focus maketett És kértem hozzá a Mad Croc-os matrica szettet is😄 Azon agyaltam, de ez nem 100% hogy a fele ilyen másik fele olyan lesz😄 De az is lehet csak mad crocos.😄

katt

Majd még kitalálom..

Viszont ha tudtok kérnék Focus belsõket.. (full fehér mindene nem lesz kis meló😄)

Szóval ha van 2008 tol azt hiszem ezzel mentek talán már 07 be is..

szóval 2007-2008-2009 es focus belsõ , kérem!

Köszike...

Downhill!!

Ulvar
Van önkritikád! 😊).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Kabbe.
http://www.youtube.com/watch?v=NS8cbFJcZDk&feature=feedf
bardocz
kemszi2
bosco05
Az új wrc csak azért drága, mert két gyártó van. Amint többen is rájönnek, hogy ez buli zuhanni fognak az árak. Jelentõsen lebutították a korábbi WRC-ket és nem csak motor szempontból. Ha több gyár is beszáll, akkor mûködhet amit az FIA elképzelt. Az IRC meg zsákutca a gyenge és drága autóival.
Norbi1990
De jobb lenne ha ez a egész nem külön lenne hanem egyszerre, így akik kimennek a szakaszokra nem unatkoznának, hanem egész nap egy csomó autót láthatnának.
És az élõ közvetítést is többen néznék ha lenne a TV-be.
Nyers
Az S2000esek ára jóval alatta van az új 1.6T-s verzióknak. A lényeg pont az lett volna, hogy az "új" WRC-k is nagyságrendekkel olcsóbbak legyenek a sok extra nélkül - ehhez képest éppen hogy csak nem lettek drágábbak a régiekhez képest.
Az IRC-nek köszönhetjük, hogy végre léptek az élõ közvetítések irányábá a rendezõk és azt se feledjük el, hogy a versenynaptárak is telítettek, így a két bajnokság simán elfér egymás mellett.

My Life for Freedom!