Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Igazi versenyzõ😄
Norbi1990
Pattersonnak kellett mennie a utolsó szakaszon, mert Petternek bevonták a jogsiját 😄

cikk
Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Norbi1990
Mayorpapa
én nagyon ki vagyok akadva a közvetítõkre, mert alig-alig mutatnak külsõ képeket, gyak. az összefoglaló 90 %-ban belülrõl nézzük a nagy semmit...nem értem, miért nem lehet több "külsõ" felvételt mutatni?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Norbi1990

Hát ezt még gyaksizni kell Ken 😄
Raikkonennel mi az isten van?
Ma mar masodszor dob el egy szakaszon 20 sec koruli idot...

http://gaborszantai.co.uk/

<#eljen>jók ezek a videók .. csak a belsõkamerákat rakhatnák normálisabb helyre 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

energy 52
Máris fordult a kocka.
Latvala átvette a dobogó harmadik fokát Solbergtõl,Ostberg pedig visszazárkózott Hirvonenre.

WRC & GR.B forever!

energy 52
Solberg nagyon beindult!
Ha nem lenne a kétszer 10 mp bünti,már Ostberg is meg lenne.
De mégcsak a felénél járunk a futamnak..

WRC & GR.B forever!

jaja, mar ki van irva, hogy kesett a kontollrol...

Norbi1990
Szervízparkból asszem nem ért a rajtra idõben.
energy 52

WRC & GR.B forever!

mar a wrc.com sem jon be...

szar az egesz, a radio legalabb rendesen kozvetit, de a timing szanalmas...

Loeb hajt a defekt-rekordra?
2. ezen a hetvegen...

összesítettben már csak 0,4sec Ostberg elõnye 😮
csak nekem jön be nehezen a wrc.com?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ulvar
1. 11 P. SOLBERG 7:44.0 0.0 0.0
2. 3 M. HIRVONEN 7:45.4 +1.4 +1.4
3. 4 J. LATVALA 7:46.3 +0.9 +2.3
4. 16 P. ANDERSSON 7:46.4 +0.1 +2.4
5. 6 M. ØSTBERG 7:48.2 +1.8 +4.2
6. 1 S. LOEB 7:49.3 +1.1 +5.3
7. 2 S. OGIER 7:49.9 +0.6 +5.9
8. 8 K. RÄIKKONEN 8:06.2 +16.3 +22.2
9. 15 M. WILSON 8:08.4 +2.2 +24.4
10. 18 P. SANDELL 8:14.6 +6.2 +30.6

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Solberg +10 sec bunti...?

Radioban ezt hallani, de a rendszeruk meg nem mutatja.

ss8 (15km)
1. 1 S. LOEB 9:38.4 0.0 0.0
2. 11 P. SOLBERG 9:38.5 +0.1 +0.1
3. 4 J. LATVALA 9:40.5 +2.0 +2.1
4. 3 M. HIRVONEN 9:40.7 +0.2 +2.3

küzdés van 😊

Idiotak ezek a WRRadion, mindjart hangosan felrohogok, pedig asszony meg alszik😄DD

😄D
“This means a lot to me because I sucked everywhere else so at least I was good there,”
legalább tudja hol a helye ebben a mezõnyben 😊

desigo
<#eljen> azért még messze a vége .. lásd Andersson 😞

energy 52
Szegény Andersson borult,de Ostbergnek is nagyon örülök!
Az egál 5-ös gyorson nem semmi!!!

WRC & GR.B forever!

Norbi1990
5. szakaszon Ostberg és P.G. Andersson ugyanolyan idõt ment 😄
Norbi1990
Ostberg nagyon jól megy!
Ha nem hibázik és így folytatja simán nyeri a rallyt!
bardocz
Attol mev a kocsit meg kell ismerniuk.
Nameg nincsen "vegtelen" penzuk mint egy gyari csapatnak.
ebben igazad van 😊 de annyit finomítanék rajta hogy a 'gyár' nem csak úgy eladja az autót azt szarik az egészre hanem ad bizonyos mértékû támogatást az ilyen privát csapatoknak .. hogy párhuzamot mondjak az f1-ben a redbull amikor vb lett hogy ölelgették a boxban a redbullos szerelõk a sárgainges renault-os csávót aki a motormérnök volt

a másik hogy azért egy privát csapatnál is több éves(évtizedes) wrc tapasztalat van szerintem nem lehet akkora dráma az áttérés számukra sem mert biztos hogy teszteltek ök is jónéhány száz km-t 😊

energy 52
Elindult az SS2!
Loeb és Ozsi rengeteget zsákol,gondolom takarítják a pályát.
Andersson és Ostberg már az elsõ idõmérõ pontnál gyorsabb mindenkitõl.

WRC & GR.B forever!

bardocz
Akkor sem áll mögötte egy gyár olyan mérnökökkel, akik a csavarokon még a menetet is ismerik.
de a cikkben ezt hangsúlyozzák ki .. ezt a pont semmit

engem csak ennyi zavart 😊

energy 52
Most per pillanat elviekben,és szerintem gyakorlatban is,semmi különbség!
Majd lesz!

WRC & GR.B forever!

"most hogy még új a kocsi" .. akkor ismét megkérdem: mi a különbség a gyári és a privát között? 😊

Black Ghost
Egyértelmû, hogy a fejlesztések, a gyáriak szinte futamról futamra fejlesztenek, módosítanak, fõleg most hogy még új a kocsi.
Szerintem egy két futam után már látni fogjuk a különbségeket.
- mi különbség van a gyári wrc 1.6T és a privát wrc 1.6T között???? 😄 (csak kötözködök)
- a második részére annyit írnék (cinikusan) 'szeeegény Solberg' 😉) de szeretnék én ilyen idegbeteg körülmények között versenyezni egy wrc-ben

xD

energy 52
A fejlesztéseket csak késöbb vagy lehet sohasem kapják meg a privátok.
Mellesleg igaza van desigonak,addig míg egy Loebnek semmi dolga sincs csak beülni az autóba,addig egy Solbergnek házalni kell,tárgyalni a szponzorokkal.....ami vagy sikerül vagy nem.

WRC & GR.B forever!

desigo
jah
plusz thai masszázscsajok,benga négerek pálma legyezõvel a kezükben <#idiota>
nemáár .. miben kapnak nagyobb támogatottságot? 😄 könnyebben emészhetõ kenyérbõl készült szendvicset kapnak?

desigo
A gyári csapatok versenyzõi nagyobb támogatottságot kapnak.
Nyugodtabb körülmények várják a pihenõkben,jobban megszervezett minden.
mi különbség van a privát és a gyári wrc között?

Airbus A380
Nem kevered az IRC-vel? Azt adja a ES.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bertino
kitunoen tukrozi ez is a rally-s teljesitmenyet.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Kimi szánkózott egyet 😊
"az autója nem sérült"

desigo
Privát veri a gyáriakat a Svéd-ralin
Henning Solberg a leggyorsabb az edzésen

energy 52
Bocsi,hülyén írtam.
Az eurosport és a WRC idén sem egyezett meg a közvetítési jogokban,így csak úgy mint tavaly,a Motors TV adja az összefoglalókat.
Hurrá!<#falbav>

WRC & GR.B forever!

kemszi2
azt tudom hogy élõben nem közvetítik,de régebben mindig volt naponta összefoglaló
Ulvar
szedd le majd netrõl. Ha nem élõ akkor nem mindegy hogy Eurosportról vagy netrõl kapod le? 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

energy 52
Eurosporton?
Legutóbb 2009-ben volt:-(
Idén sem lesz WRC közvetítés náluk.

WRC & GR.B forever!