Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor hasonlóan látjuk 😞 .. nekem ez az s2000 túl sinautózás
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Szerintem meg egy irányba kéne haladni a világon. Ez az S2000 kib*szott nagy zsákutca és IRC az 1.6T wrc-k miatt lehúzhatja a rolót. Az lett volna S2000 lényege, hogy olcsón lehessen a "legfelsõ" kategóriában versenyezni, na ehhez képest olyan k*rva drága, hogy alig mennek vele. Kukába az egésszel és mindenkinek 1.6 T-t!
kár,pedig az is érdekes lenne
BOUFFIER nyert ,bár kellett hozzá a hó de ez nem von le szerintem semmit a gyõzelmébõl
BOUFFIER nyert ,bár kellett hozzá a hó de ez nem von le szerintem semmit a gyõzelmébõl
huhu mi törpént? 😮 hanninen elgumizta magát buffin meg eltalálta .. izgis lehett az elmúlt két nap a hóban
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a9 szakaszon Sarazzin nyert
2, Hanninen
3.Wilks
8.Buffier 23 másodpercet kapott
10.Delecour 34 másodperccel
2, Hanninen
3.Wilks
8.Buffier 23 másodpercet kapott
10.Delecour 34 másodperccel
Utána meghalhat? Vagy mennyit bírnak? Mert ez a több mint 200 ló meg 200Nm nagyon szép egy kétezres szívóbenzinbõl.
bírnia kell .. elvileg 2000km-t ki kell bírnia a motornak 😊
19:30 Rali
IRC, Monte Carlo Rally, Monaco, 2. nap, összefoglaló
Nem volt élõ.
IRC, Monte Carlo Rally, Monaco, 2. nap, összefoglaló
Nem volt élõ.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ami fél8kor kezdõdött az eurosporton az csak összefoglaló volt, vagy élõ adás? Nem voltam itthon, és érdemes-e megnézni.
Na most néztem végig. Uhh, ez de durva volt, 6 perc 25km-en azért nem semmi😄 Slickkel elindulni ilyen idõben, õrültség.
én így az elején még a start elõtt ,ahogy néztem, a képek alapján hógumit tettem volna fel szögek nélkül
Hát itt Bouffier és Delecour jót húzott 😄
többieknek csak kínlódás .de milyen szépen elteszik itt a célegyenesben a gépeket 😄
többieknek csak kínlódás .de milyen szépen elteszik itt a célegyenesben a gépeket 😄
sajnos nem tudtam megnézni csak az ötödik szakaszon,de ott elég komolyan nyomta .és Buffier mit csinált a 6.szakaszon ,hogy elsõ lett?😄
Ötödik szakaszon csak Solberg fordult kézifékkel a visszafordítókban, mindenki más csak befordult. Nagyon szurkolok neki, ha így folytatja, meg lehet az elsõ hely a végére.
ja néztem tegnap hogy nem tudtak erõsíteni 😊 ennyit számít a jobb futómû