SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az mi? 😄
nemtudom
én a vian fesztiválról hallottam valamit tegnap. MA meg eszembejutott. Ez itt lesz miskolcon a várban....
nemtudom
én a vian fesztiválról hallottam valamit tegnap. MA meg eszembejutott. Ez itt lesz miskolcon a várban....
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
háájj !
nah ide jönnek a hegyalja beszámolók?
szal. mi 0dik napra mentünk ki, ami jó volt arra hogy eggyel többször basszunk be, aznap este láttuk h valakit zsákba csomagolva visznek el a mentõk, ez jó elõjelnek mutatkozott..
nem tudom már pontosan hogy melyik nap mi vol sry.
kalapácson nagyon röhögtünk mi is, a "szevaztok rockerek" köszöntésen..
insane-n voltam, de az annyira nekem nem jött be.
hurkatöltõk most jóval roszabb volt mint elõzõ években, fõleg hogy a végén játszották a lopott számukat a Kálmánt. Persze azért kis pogó ezen is volt
watch my dying kurv jó volt, bementem a végére zúzni, de kb ittis vagy max 10en nyomtuk.
nefogazz na ez fogott meg a legjobban, hihetetlen jók voltak a szövegeik, meg az egész fellépésük, meg a szöveg h a számukat ellopta a system 😊 az "X" szövegét kicsit átírták, szétröhögtem rajta megam + pogóztunk rá erre is vagy 4 en.
depresszióra elnéztem szerencsétlenek voltak eléggé 😊 tavaj is csak azért látogattam meg õket mert az utolsó számuk a territorial pissing volt.. nirvana az isten 😊
sunworkshop jó volt, viszont arra is max kb 10 en pogóztunk.. mindenki kiöregszik??? nem értem..
hittérítõk megint jók voltak, hallottam pár elõadást amikor ültönk a hawaii részen- néha a homokba fordultam le tõle..
ja ki az a csaj aki nem jött össze ?? remélem nem egyre gondolunk!!!

nah ide jönnek a hegyalja beszámolók?
szal. mi 0dik napra mentünk ki, ami jó volt arra hogy eggyel többször basszunk be, aznap este láttuk h valakit zsákba csomagolva visznek el a mentõk, ez jó elõjelnek mutatkozott..
nem tudom már pontosan hogy melyik nap mi vol sry.
kalapácson nagyon röhögtünk mi is, a "szevaztok rockerek" köszöntésen..
insane-n voltam, de az annyira nekem nem jött be.
hurkatöltõk most jóval roszabb volt mint elõzõ években, fõleg hogy a végén játszották a lopott számukat a Kálmánt. Persze azért kis pogó ezen is volt
watch my dying kurv jó volt, bementem a végére zúzni, de kb ittis vagy max 10en nyomtuk.
nefogazz na ez fogott meg a legjobban, hihetetlen jók voltak a szövegeik, meg az egész fellépésük, meg a szöveg h a számukat ellopta a system 😊 az "X" szövegét kicsit átírták, szétröhögtem rajta megam + pogóztunk rá erre is vagy 4 en.
depresszióra elnéztem szerencsétlenek voltak eléggé 😊 tavaj is csak azért látogattam meg õket mert az utolsó számuk a territorial pissing volt.. nirvana az isten 😊
sunworkshop jó volt, viszont arra is max kb 10 en pogóztunk.. mindenki kiöregszik??? nem értem..
hittérítõk megint jók voltak, hallottam pár elõadást amikor ültönk a hawaii részen- néha a homokba fordultam le tõle..
ja ki az a csaj aki nem jött össze ?? remélem nem egyre gondolunk!!!

*hihi ** *
a faszt... nemtom miért... csak ezt írta ki amikor ahzajöttem:
<Hub-Security> Banned.
- << Bannolva lettel a szerverrol >>
Reason: doomsnight szerint Zuzzancs__a: Ezt most megszívtad. Egy ideig nem találkozunk. _BAN_100Y _BAN_60m
Remaining: 47weeks 17hours
IP: 81.182.16.19
Nick: Zuzzancs__
<Hub-Security> Banned.
- << Bannolva lettel a szerverrol >>
Reason:
Remaining: 47weeks 17hours
IP: 81.182.16.19
Nick:
pf 😄 majd szolok havernak leveszi 😉 hagyjak rajtad par hetig 😉
micsinaltal fakeltél? 😊
micsinaltal fakeltél? 😊
kusssssssssss now. Seriously.
telleg szarul vagyok.PONT.
telleg szarul vagyok.PONT.
:note:
a többi konneksön topikö hálistennek jól eltünt 😉

a többi konneksön topikö hálistennek jól eltünt 😉

htát jah nekem már csak az élet apró örömei jutnak 😛
1337!
1337!
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ENYEM LETT 1337 😄DDD
pdig nem is akartasm 😄DDD
pdig nem is akartasm 😄DDD
Jah meg most jut eszembe kihagytam az India színpadi dolgokat 😉
minden hajnalba ott kötöttem ki pár percre.
INferno, insance, watch my dying, blind myself.
minden hajnalba ott kötöttem ki pár percre.
INferno, insance, watch my dying, blind myself.
jah emg voltunk diszko expresszen is aztan a gitarosuk meg a buzi srac 😄
na szal jo ismeroseink, eljottek az udulobe. Whiskeyzés meg rányomtuk a budipumpát a kocsi oldalára. 😄
izé töbi non public info 😉
na szal jo ismeroseink, eljottek az udulobe. Whiskeyzés meg rányomtuk a budipumpát a kocsi oldalára. 😄
izé töbi non public info 😉
menem jöttél?
Kosheen tényleg felejthetetlen élmény volt.
inkább oda jöttél volna 😛
Kosheen tényleg felejthetetlen élmény volt.
inkább oda jöttél volna 😛
nah akkor sorban 😄
Szerdan megerkeztunk, kipakoltunk.... Atneztuk a programot, nem volt semmi jo, ezert elfogyasztottunk 1 talca sört és 2 üveg whiskey-t.
Aztán bementünk a fesztiválra, tomboltunk 1 jot az INSANE -en aztan goto world peace 😉
Majd haza. Itt mintha pityu mesterrt láttam volna 1x 😄
jaaah meg kiröhögtük a kalapácsmetáljózsefet 😄
2. nap. 1 kor kelés aztán belátogattunk a fesztiválra: Varga zsuzsa, kowalsky meg a vega(THE NUMBER ONE!!!!), aztán megláttam a másik zsuzsit, lelkibeteg lettem... berugtam. Innentõl semmi érdekes nem volt aznap.
Jah de,, a Regii parti ladánybenéékkel. Aztán MÁTÉMÁTÉMÁTÉVAL! nyomtuk a repbulin a csápolást.
3. Nap Anima.PONT. itt megint volt zsuzsi, szokásos balfaszságom, meg a pár liter ital miatt nem mentem oda,,, kispál.. kiesett 😉
jah emgközben volt 1 EMIL RULEZ! ami hatalmas buli volt.
Valamint asszem eznap votl a másfél is, amire szintén hatalmasat partyztunk.
Utsó nap: Depresszió 1 kalap szar volt. Én kértem elnézést hogy valaha is hallottam õket. Aztán 1 kis Sun workshop kúra, elment a hangom, de legalább kiordibáltam magamból mindent. de aztán a kosheeen kárpótolt mindent szarságért. Fergeteges buli volt meg minden 😉

kb ilyen sorrend 😄
Szerdan megerkeztunk, kipakoltunk.... Atneztuk a programot, nem volt semmi jo, ezert elfogyasztottunk 1 talca sört és 2 üveg whiskey-t.
Aztán bementünk a fesztiválra, tomboltunk 1 jot az INSANE -en aztan goto world peace 😉
Majd haza. Itt mintha pityu mesterrt láttam volna 1x 😄
jaaah meg kiröhögtük a kalapácsmetáljózsefet 😄
2. nap. 1 kor kelés aztán belátogattunk a fesztiválra: Varga zsuzsa, kowalsky meg a vega(THE NUMBER ONE!!!!), aztán megláttam a másik zsuzsit, lelkibeteg lettem... berugtam. Innentõl semmi érdekes nem volt aznap.
Jah de,, a Regii parti ladánybenéékkel. Aztán MÁTÉMÁTÉMÁTÉVAL! nyomtuk a repbulin a csápolást.
3. Nap Anima.PONT. itt megint volt zsuzsi, szokásos balfaszságom, meg a pár liter ital miatt nem mentem oda,,, kispál.. kiesett 😉
jah emgközben volt 1 EMIL RULEZ! ami hatalmas buli volt.
Valamint asszem eznap votl a másfél is, amire szintén hatalmasat partyztunk.
Utsó nap: Depresszió 1 kalap szar volt. Én kértem elnézést hogy valaha is hallottam õket. Aztán 1 kis Sun workshop kúra, elment a hangom, de legalább kiordibáltam magamból mindent. de aztán a kosheeen kárpótolt mindent szarságért. Fergeteges buli volt meg minden 😉

kb ilyen sorrend 😄I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
mer en nemnezem egesz nap az SG-t csak neha benyommom ha ugyerzem valamit irsz nekem 😄