SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fingomnincs. Holnap bemegyek a varosba es nem felejtem el megnezni mint ma 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
jah de a vian mellett szól hogy nem kell utazni, olcsobb .... es.. egyeb 😄
jah megneztem terkepet debrecen miskolc tavolsag 2/3 adanal.
habar faszom se tudja
2 napra nincs pénzem :/
pedig 29-30 ra kéne
2 napra nincs pénzem :/
pedig 29-30 ra kéne
ez érdekel ?http://www.kottafest.hu/
*hihi ** *
jaaaaaaaa
haveromék fellépnek csütörtökön a volt belvárosi rockwellben. és biztos jó lesz 😊)))
haveromék fellépnek csütörtökön a volt belvárosi rockwellben. és biztos jó lesz 😊)))
*hihi ** *
kotta nagy fasza, debrecen mellett, nem is annyira drága , napijegy csak 2.2k, és sok fasza dolog lesz, mondjuk én a lyuhász lyácintért megyerk fõleg, de lesz aznap sunworkshop, alvin, watch my dying, replika, frogshow, .. stb.
vian faszom mikor lesz? megkéne látogatni a bányászt, már úgyis régen votam ott 😊))
vian faszom mikor lesz? megkéne látogatni a bányászt, már úgyis régen votam ott 😊))
*hihi ** *
hehe most kezdek gondolkodni ma nemtudok bemenni a varosba 😄
AZ ÖSSZES! (mind2) 😄 gatyámat bedobtam a mosógépbe hegyalja után. nemhiszem megszárad estére 😄
AZ ÖSSZES! (mind2) 😄 gatyámat bedobtam a mosógépbe hegyalja után. nemhiszem megszárad estére 😄
kibaszottul semmi infom róla 😄
mondom este megnezunk 1 plakatot 😉
mondom este megnezunk 1 plakatot 😉
hehe 10 emailen keresztül megy ez, csak ezt a részét másoltam be. 😉
az egész vita pedig ezzel kezõdött:
http://www.thewebshite.co.uk/nickelback.htm
Ugyan az a zenekar;
ugyan azok az akkordok;
Ugyan olyan váltások ugyanott;
2 év difi + új szöveg + énekdallam.
Nem rossz...
http://www.thewebshite.co.uk/nickelback.htm
Ugyan az a zenekar;
ugyan azok az akkordok;
Ugyan olyan váltások ugyanott;
2 év difi + új szöveg + énekdallam.
Nem rossz...
he geccc megtaláltam az emailt ahonnan az ásós motívum származik 😉
neveket cenzúrázni kellett 😉
már ahonnan az ásós motívum származik:
x: "Holnap reggel gyere koran... en szemely szerint ugy tunik jobb ha bejovok 5-re. Akkor meg megnezheted utoljara a napfelkeltet.
Kikeszitek egy fekete zsakot, asót. Todom, szeretted azt a helyet, ahol dohanyozni szoktatok. A napernyot, a kertibutort. Ott foglak eltemetni. Remelem pontosan eltalallak az asoval. Hatulrol tortenik, mint annyi minden az eletedben😊 Picit fajni fog, de ez szukseges es egyaltalan. Jobb ha nem latod amit utana csinalok...😊 Hentesmunka lesz a javabol😊 Lehet hogy a testreszeket kicsit ugyetlenul valasztom majd szet, mert ha ideges vagyok, remeg a kezem😊
Egyebkent ha idoben itt leszel, fakultativan is elkezdhetsz asni, ugy hamarabb vegzek. A kinti slag veget meg meg kell talalnom, mert a vert le kell csapatni a betonrol.... az alkoholtartalmu vered ugyis ossze vissza fog folyni..nem beszelve
arrol a szesz szagrol😊
A! Kurva budos lesz!!! Inkabb ugy dontottem, nem engedem ki a szellemet a palackbol, jobb ha benned marad minden😊
Egye fene, eletben hagylak😊 "
neveket cenzúrázni kellett 😉
már ahonnan az ásós motívum származik:
x: "Holnap reggel gyere koran... en szemely szerint ugy tunik jobb ha bejovok 5-re. Akkor meg megnezheted utoljara a napfelkeltet.
Kikeszitek egy fekete zsakot, asót. Todom, szeretted azt a helyet, ahol dohanyozni szoktatok. A napernyot, a kertibutort. Ott foglak eltemetni. Remelem pontosan eltalallak az asoval. Hatulrol tortenik, mint annyi minden az eletedben😊 Picit fajni fog, de ez szukseges es egyaltalan. Jobb ha nem latod amit utana csinalok...😊 Hentesmunka lesz a javabol😊 Lehet hogy a testreszeket kicsit ugyetlenul valasztom majd szet, mert ha ideges vagyok, remeg a kezem😊
Egyebkent ha idoben itt leszel, fakultativan is elkezdhetsz asni, ugy hamarabb vegzek. A kinti slag veget meg meg kell talalnom, mert a vert le kell csapatni a betonrol.... az alkoholtartalmu vered ugyis ossze vissza fog folyni..nem beszelve
arrol a szesz szagrol😊
A! Kurva budos lesz!!! Inkabb ugy dontottem, nem engedem ki a szellemet a palackbol, jobb ha benned marad minden😊
Egye fene, eletben hagylak😊 "
huuuuuu ne akard hogy elõvegyem azt a bizonyos kisásót 😉