SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nembaj, akkor is megkérdezem mégeccer.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
haggyál má, míg végigolvasom!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Borcsa: Nem rád mondtam, hogy hülye picsa, de ha te ezt igy vetted le, ird már ide, legyél szíves, hogy mibõl olvastad ki, és akkor kapsz egy bocsánatot tõlem.
Egyébként meg egyáltalán nem osztom az észt, nem szokásom. És azt sem mondtam, hogy hülyegyerek vagy, nem feltételezem én senkirõl. Viszont. Az infóban irhatsz magadról jellemzõ dolgokat, és ha 20 évesen az elsõ amit tudatni akarsz, hogy szereted a sört, hát az nagyon gáz. Az átlag felhasználó pedig nem arra következtet, hogy te egy kocsmában dolgozol, hanem ad absurdum arra, hogy te sört iszol sörrel. Tudod ez ilyen félreérthetõ. Ha a szakmádat akartad volna jelölni, egyszerûbb és célravezetõbb lett volna a "csapos" szó használata. Egyébként meg az egyetem alatt nem dolgozni kell, hanem tanulni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és még van mellette rendészeti igazgatás, határõrizet, határforgalom, meg nyomozástan...😞
ohh rágondoltam...rosszul is vagyok :\
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
nehogy már felhúzd magad 😊 hááát sunshine van! megyek is mindjárt kiülök a kocsmába mer itt a négy fal között már kezdek rosszul lenni 😊)
kicsit felidegeltem magam. bejovok a netkafebe, hogy a kulturtori anyagaimat letoltsem, erre mi var az sgn. hulye picsa.
most igazan megsertodtem!!!
meg odairhatom, hogy rajzoni is szoktam, meg festeni is ha bokros teendoim engedik. sot. nagyon kedvelem a vilagmegvalto beszelgeteseket a barataimmal. szal ha nagyon akarnam, en is felvehetnem az intellektualis foiskolas pozat es villoghatnek, mert nem vagyok olyan hulyegyerek, mint az az egy mondatos valaszaimbol neha kitunik.
de en azert szeretem ezt a forumot, mert nagyjabo ismerem az arcokat, es nem kell koztuk az agyat jatszani.
most meg lett mondva a franko.
Resurrection!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csak hát ez 1.4 milla 😊
használtan, olyan 6-7-8 éves moci 600k körül lehet kapni, de ismerek olyan helyet ahova külföldrõl hozzák be, ott valamennyivel olcsóbb, olyan 400-500k körül már megkapom ugyanazt
Egyébként meg nagyon helyes szerintem, hogy így gondolkodsz :-)
Motor: lesz neked is fizetõ állásod, és szépen gyûjtögetsz rá, mint ahogy minden normális ember :-) Vagy mondod anyunak, hogy vegyen egyet, de ez ritkán jön be. Ahogy annak idején nekem sem.
Resurrection!
Prezi: nem is kell mindenkinek azzal járni, én is csak azért vettem, mert nem birtam a buszozást, aztán ilyen fõ hobbi lett belõle.
jogosítvány sem minden esetben kell...<#ravasz1>#ravasz1>
najó letenném rá. az sem gáz, lakásba is be lehet vinni 😊)