SG\'s first Connection: Miskolc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

criminal law
Igen jó nap ez a mai. Reggel megyek 9-re dolgozni, vizsgáztatás, elsõ vállalkozószellemû egy 30 év körüli levelezõs férfi, veszem el tõle az indexét, kinyitom, erre ott figyel benne három darab húszezres, mondom neki, ez kolléga úr ugye nem az, amire gondolok, erre elkezdett magyarázni, hogy áá, dehogy, csak egy nagyobb összeget akar befizetni, és benne felejtette...szar már egyeseknek, 60 ezef huf a villanyszámlájuk...az ilyet kéne elvinni paintballozni és jól lelölöldözni.

kz
kéne!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

PResident Evil
smokeolva igen nagy feelingje lehet 😄

maozedong
persze csak ha tiszta vagy 😮

Resurrection!

PResident Evil
jaja, jó lenne !

maozedong
majd nyáron nyomathatunk közös péjnt bólt. vmelyik hétvégén.

Resurrection!

maozedong
lál lokó!

Resurrection!

PResident Evil
legalább pörög a topic... <#lookaround>

kz
az evolúció nem az enyém.... minnyájunké

criminal law
Elég sajátos evolúciód van, de ez így igaz, ahogy mondod :-)

kz
nem olyan durvák a szabályok,persze kell mûködési engedély, de minden markernek kell hogy legyen mûbizonylata, behozatali engedélye is. meg mittudomén mi még.
és persze te is nyilatkozol, hogy az öngyilkosságodhoz kéred a szervezõk segítségét.

kz
ártatlan áldozatok minden háborúban vannak...
egyébként meg evolúció van vazze! aki nem teljesít jól az elhullik...<#ticking>

kz
jaja engem is legtöbbször a csapattársaim lõnek le...<#gun><#buck>

kz
engem elengedett a anyukám.
<#bohoc>

ÁjjLe BoBBi
omg 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

PResident Evil
LOÁL 😄DD

PResident Evil
esélytelen

maozedong
bõrre csíp?! nem szúnyog.

Resurrection!

criminal law
Tapolcán paintballozni...mégis hol gondolod? A parkban, vagy a strandon az embereket? Ott ugy is kevés ruha van rajtuk, simán a bõrre, gondolom csíp rendesen..:-)

maozedong
tapolcára paintballozni<#gonosz1>
te mehetsz bicajjal..

Resurrection!

criminal law
Gyertek inkább bringázni Tapolcára :-)

maozedong
<#wilting><#wilting>

Resurrection!

PResident Evil
tavasszal meg sár van... õsz detto

maozedong
nyáron berohad az ember a ruhába az a gáz..

Resurrection!

maozedong
Van TK is, az poén 😄DDDDd
Általában ismerõsökkel, haverokkal játszik az ember, úgy ez ritkán fordul elõ, vigyázunk egymásra.

Resurrection!

criminal law
Ez az, mi van ha mellém kerül egy hülye állat, aztán lelõ???

PResident Evil
nyáron tuti megyek

maozedong
ték..

A szervezõknek lehet hogy kell rá engedély egy ilyen klub üzemeltetésére, de az más tészta. Amúgy meg egyáltalán nem életveszélyes ha nem vagy bekattant.

Resurrection!

criminal law
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Az oké, hogy aláírnak valamit, de...

maozedong
nem bírom elfelejteni a seggedet..<#mf1><#mf1>

Resurrection!

maozedong
Jogász szöveg.
Aláiratnak veled egy papírt a szervezõk hogy õk nem vállalnak felelõsséget a sérüléseidért, ..stb.

Resurrection!

criminal law
És ehhez nem kell semmilyen engedély? Ez volt az elsõ ami eszembe jutott róla. :-)

kz
Neked már megint az anális szekszen jár az eszed?<#ejnye1>
<#hehe>

kz
valóban nem most megyek elõször...

fáj? néha igen. ahogy az egyik barátom fogalmazott: "eléggé fáj ahoz, hogy neakarj mégegyet". úgy értette, hogy jobban fáj annál, mintha a számháborúban leolvasnak. én úgy gondolom, hogy ha betartod a szabályokat (pl sisakot pályán nem veszünk le) akkor nehéz maradandó sérülést szerezni. ami meg nem maradandó, az nem fájhat olyan nagyon. persze egy bokabicsaklás bármikor bárkivel elõfordulhat még egy sakkversenyen is, tehát azt nem állítom, hogy nem veszélytelen. (a sakkverseny sem.) ha rendesen fel vagy öltözve (pl mackónadrág, mackófelsõ, meg rajta a katonai gyakorló, vagy kezeslábas) akkor a két réteg már akkora védelmet nyújt, hogy legfeljebb néhány percig állapíthat meg bõrpírt a látlelet. ha nem öltözöl alá ennyire (én nem szoktam) és csak egyetlen vékony réteg van rajtad, akkor elõfordulhat olyan szerencsétlen találat, aminek egy hétig is látszik a nyoma. persze az ilyen ritka. ráadásul ha jól mozogsz, akkor nem is találnak el könnyen (vagy egyáltalán sem). ha pedig elég taktikus vagy, akkor az ellenség legfeljebb messzirõl lõdöz rád (hiszen taktikus vagy, így aki közel merészkedik azt hátba lövöd, mielõtt észrevenne téged) és ha messzirõl lõnek (pl 10 méterrõl) akkor már télleg mûvészet harci sebesülést szerezni.
a találat igazából arra jó (az elõzõek ellenére), hogy féjj tõle. tehát sokkal meggondoltabb, taktikusabb vagy, mintha csak számháború lenne.
amitõl nem kell félni, az az izomláz. az másnapra tuti megvan az "osonó póz" miatt.
de tényleg gyere el, ha van kedved és nézd meg a saját szemeddel.
csak aztán ne sápítozz, hogy teis-teis-teis akatál volna játszani.

criminal law
Nem mindennel.

maozedong
Majd inkább azután nyilatkozz ha próbáltad. Ilyen elõítéleted van mindennel?

Resurrection!

criminal law
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy te nem egyszer csináltál már ilyet. Ami még érdekelne, hogy nem fáj ez? Egyébként nem is gondoltam, hogy ennyi helyen van rá lehetõség.
Paintball-ban nem verik egymás fejét puskatussal...ja, csak lövöldöztök egymásra :-) Nem ugyanaz :-) Fura dolog ez számomra, kicsit mintha olyan abberáció lenne, de még mindig jobb, ha így éli ki magát az ember, mintha verné otthon az asszonyt meg a gyerekeket, persze lehet hogy tévedek, mert ugye én még közelrõl nem láttam ilyet. Pl hogy mókás, azt nem gondoltam volna.

kz
Lyukói buszvégáloomásnál az erdõ, Tesco mögötti mezõs rész, Bükkszentlászló mellett egykori ágyúbelövõ ojjektumkomplexum, Dimag (LKM) pince-alagsor, DIGÉP négy szintes gyárcsarnok (mint a Terminátorban, csak olvadt fém nélkül). Ezekröl a helyi pályákról tudok.

Árban a mostani pl:
pálya (DIGÉP), ruha (kezeslábas, vagy valamilyen katonai alsó-felsõ), maszk (szemet-fület-nyakat védõ), marker (félautómata, vagyis csak a ravaszt kell húzogatni, nem kell betölteni mint a sörétespuskát), kesztyû, lányoknak cicivédõ, tisztítókellékek (Cillit, Szilvia), ásványvíz, 100 golyó = 3000Ft további golyók 10Ft/db.

Ingyen eljöhetsz nézelõdni, fényképezni.

kz
A paintBall-nál sem verjük be egymás fejét puskatussal. Sokkal jellemzõbb a jó hangulat, móka, kacagás!

criminal law
Ezt te sem gondoltad komolyan....a sakk tényleg agresszív. Gyakran látni ahogy egymás fejéhez vágdossák a figurákat, meg borul az asztal, igen...
Kz: és árban hogy vannak ezek? Egyébként helyileg érdekelt volna hogy hol vannak...

kz
jaja! a sakk az nagyon jó példa!<#worship>

kz
ne húzd a szádat, te akartál ODA menni nem?
szórakozzál jól! én is ezt teszem akkor.<#idiota>
és legközelebb is szólok, ha megyünk, vagy te is szólhatsz, ha ti mentek...<#violent>

kz
Több cég is (én kettõt ismerek) foglalkozik játékszervezéssel. Van erdei pálya, van szabadtéri (mezõ épített fedezékekkel), van vegyes (mezõ-erdõ-épület), van katakomba (légópincerendszer) és egy lerobbant gyárcsarnok (posztindusztriális környezet). Minden pályának mások az adottságai, ráadásul sok játékfajta van, szóval mindenki megtalálhatja a számára testhezállót.

maozedong
semmivel sem agresszívabb mint egy csocsó vagy egy sakk.

Resurrection!

ÁjjLe BoBBi
pfff...hát kajak nem hiszem el hogy minden május 28.án van
kinizsi 100-as gyalogtúrára megyek akkor :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

criminal law
Teljesen igazad van, ki hogy éli ki magát. Csak nekem kicsit furi, hogy emberek lövöldöznek egymásra. Egyébként itt a körnéyken hol van erre lehetõség, csak úgy kíváncsiságból kérdem.

kz
Május 28.
DIGÉP
Télleg jössz?

kz
Nem jó.
Szerintem a sör az jó.
És szerintem az is jó ötlet volt, hogy beírta. Nekem pl nem volt (nincs) hasonlóan jó ötletem.

A biciklizés is lehet agressziv. Pl cikázva az autók között. Illetve a paintball is lehet kikapcsolódás. Ki hogy éli meg.

criminal law
Szerintem az átlag ember ezt agresszív dolognak tartja, én legalábbis igen, aki nem, azt is elfogadom. Egyébként egyik sem vagyok. :-))
Borcsa:az a baj, hogy nem figyelsz a fórum olbvasása közben. Prezivel egy másik topikban beszélgettünk kicsit komolyabb témákról, és erre irtam azt, hogy ott nem tûnt úgy, hogy 19 éves... De te még egy mondatba meg szövegkörnyezetbe sem kerültél azzal, szóval nyugizzál.
Humorérzékrõl meg annyit, hogy nem vagyok egy nagyon humoros ember, viszont azon hogy "hobby:sör", még most sem látom a nevetségeset, de ha 10 évvel fiatalabb lennék, talán. Ez van, sajnálom. Innentõl kezdve e témában ne fellebbezzen senki, jóóó??

Borcsa
oke, anyu. de amit irtal az a MINDENTUDAS egyetemebe simmmmmman befer.

und noch etwas... amit hianyolok, AZ MEG MINDIG A HUMORERZEK.

"Egyreszt mar alapbol nem egy 19 eves picsa vagyok" talan ezt telleg nem kellett volna magamra venni...

de oke, vegul is telleg felreertheto, amit beirtam. bar nem hiszem hogy a kis tajekoztato feltetlenul komoly dolgokra lenne hivatott...
a csapos helyett meg lehet alkalmazni pl a kocsmarosne szofordulatot, s ezzel a gyenguci kis humorral talan mosolyt csalok egy ket kockafeju forumos pofijara.(az eszosztast ezennel befejeztem)

inditvanyozom a vita elnapolasat f2fig

engem gyíkká változtatott de már elmúlt