SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
és persze te is nyilatkozol, hogy az öngyilkosságodhoz kéred a szervezõk segítségét.
egyébként meg evolúció van vazze! aki nem teljesít jól az elhullik...<#ticking>#ticking>
<#bohoc>#bohoc>
Általában ismerõsökkel, haverokkal játszik az ember, úgy ez ritkán fordul elõ, vigyázunk egymásra.
Resurrection!
A szervezõknek lehet hogy kell rá engedély egy ilyen klub üzemeltetésére, de az más tészta. Amúgy meg egyáltalán nem életveszélyes ha nem vagy bekattant.
Resurrection!
Aláiratnak veled egy papírt a szervezõk hogy õk nem vállalnak felelõsséget a sérüléseidért, ..stb.
Resurrection!
<#hehe>#hehe>
fáj? néha igen. ahogy az egyik barátom fogalmazott: "eléggé fáj ahoz, hogy neakarj mégegyet". úgy értette, hogy jobban fáj annál, mintha a számháborúban leolvasnak. én úgy gondolom, hogy ha betartod a szabályokat (pl sisakot pályán nem veszünk le) akkor nehéz maradandó sérülést szerezni. ami meg nem maradandó, az nem fájhat olyan nagyon. persze egy bokabicsaklás bármikor bárkivel elõfordulhat még egy sakkversenyen is, tehát azt nem állítom, hogy nem veszélytelen. (a sakkverseny sem.) ha rendesen fel vagy öltözve (pl mackónadrág, mackófelsõ, meg rajta a katonai gyakorló, vagy kezeslábas) akkor a két réteg már akkora védelmet nyújt, hogy legfeljebb néhány percig állapíthat meg bõrpírt a látlelet. ha nem öltözöl alá ennyire (én nem szoktam) és csak egyetlen vékony réteg van rajtad, akkor elõfordulhat olyan szerencsétlen találat, aminek egy hétig is látszik a nyoma. persze az ilyen ritka. ráadásul ha jól mozogsz, akkor nem is találnak el könnyen (vagy egyáltalán sem). ha pedig elég taktikus vagy, akkor az ellenség legfeljebb messzirõl lõdöz rád (hiszen taktikus vagy, így aki közel merészkedik azt hátba lövöd, mielõtt észrevenne téged) és ha messzirõl lõnek (pl 10 méterrõl) akkor már télleg mûvészet harci sebesülést szerezni.
a találat igazából arra jó (az elõzõek ellenére), hogy féjj tõle. tehát sokkal meggondoltabb, taktikusabb vagy, mintha csak számháború lenne.
amitõl nem kell félni, az az izomláz. az másnapra tuti megvan az "osonó póz" miatt.
de tényleg gyere el, ha van kedved és nézd meg a saját szemeddel.
csak aztán ne sápítozz, hogy teis-teis-teis akatál volna játszani.
Paintball-ban nem verik egymás fejét puskatussal...ja, csak lövöldöztök egymásra :-) Nem ugyanaz :-) Fura dolog ez számomra, kicsit mintha olyan abberáció lenne, de még mindig jobb, ha így éli ki magát az ember, mintha verné otthon az asszonyt meg a gyerekeket, persze lehet hogy tévedek, mert ugye én még közelrõl nem láttam ilyet. Pl hogy mókás, azt nem gondoltam volna.
Árban a mostani pl:
pálya (DIGÉP), ruha (kezeslábas, vagy valamilyen katonai alsó-felsõ), maszk (szemet-fület-nyakat védõ), marker (félautómata, vagyis csak a ravaszt kell húzogatni, nem kell betölteni mint a sörétespuskát), kesztyû, lányoknak cicivédõ, tisztítókellékek (Cillit, Szilvia), ásványvíz, 100 golyó = 3000Ft további golyók 10Ft/db.
Ingyen eljöhetsz nézelõdni, fényképezni.
Kz: és árban hogy vannak ezek? Egyébként helyileg érdekelt volna hogy hol vannak...
szórakozzál jól! én is ezt teszem akkor.<#idiota>#idiota>
és legközelebb is szólok, ha megyünk, vagy te is szólhatsz, ha ti mentek...<#violent>#violent>
kinizsi 100-as gyalogtúrára megyek akkor :\
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Szerintem a sör az jó.
És szerintem az is jó ötlet volt, hogy beírta. Nekem pl nem volt (nincs) hasonlóan jó ötletem.
A biciklizés is lehet agressziv. Pl cikázva az autók között. Illetve a paintball is lehet kikapcsolódás. Ki hogy éli meg.
Borcsa:az a baj, hogy nem figyelsz a fórum olbvasása közben. Prezivel egy másik topikban beszélgettünk kicsit komolyabb témákról, és erre irtam azt, hogy ott nem tûnt úgy, hogy 19 éves... De te még egy mondatba meg szövegkörnyezetbe sem kerültél azzal, szóval nyugizzál.
Humorérzékrõl meg annyit, hogy nem vagyok egy nagyon humoros ember, viszont azon hogy "hobby:sör", még most sem látom a nevetségeset, de ha 10 évvel fiatalabb lennék, talán. Ez van, sajnálom. Innentõl kezdve e témában ne fellebbezzen senki, jóóó??
und noch etwas... amit hianyolok, AZ MEG MINDIG A HUMORERZEK.
"Egyreszt mar alapbol nem egy 19 eves picsa vagyok" talan ezt telleg nem kellett volna magamra venni...
de oke, vegul is telleg felreertheto, amit beirtam. bar nem hiszem hogy a kis tajekoztato feltetlenul komoly dolgokra lenne hivatott...
a csapos helyett meg lehet alkalmazni pl a kocsmarosne szofordulatot, s ezzel a gyenguci kis humorral talan mosolyt csalok egy ket kockafeju forumos pofijara.(az eszosztast ezennel befejeztem)
inditvanyozom a vita elnapolasat f2fig
engem gyíkká változtatott de már elmúlt