SG\'s first Connection: Miskolc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

criminal law
Hidd el, nem érzi mindenki úgy. Én pl biztos nem.

kz
Õ felsõbbrendûnek érzi magát.... míg én egészen más jelzõkkel illetném az e kategóriába tartozó (önmagát oda soroló) egyént.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

criminal law
Jó, az is igaz, hogy a jogász az egy külön faj. Fõleg az ügyvédek. Azokat nem szeretem. De pl a bírók már egész mások, meg pl mi itt ugye....

kz
Természetesen általánosítani nem szabad!
Aki nem érzi úgy, hogy csak azért mert több éven keresztül magolt bekerül egy "elitebb kategóriába", arra nem is vonatkoznak az elõzõk!

criminal law
Mert te hogy kategorizálod ezt?

kz
Szóval, tartozhat "elitebb kategóriába" ha neki ettõl jobb, csak engedje meg hogy én másképp definiáljam ezt a kategóriát, mint õ.

criminal law
Vitatkozni vele hogy kinek melyik a jobb keze, igen...ez nagyon jó. :-)))
A tárgyalóteremben csak ritkán vannak, annál többet a folyosón, dohányzóban, ilyesmi.

kz
Legyen magabiztos? Legyen a tárgyalóteremben! De nem a keresztezõdésben, ahol arról kell vele vitatkoznom vele, hogy kinek melyik a jobb keze! (Megtörtént már.)
Ez olyan mint hogy a mérnök legyen pontos precíz, de ne kezdje el kibogozni a spagettit, mielõtt elkezdi enni! Vagy a minõségbiztosítási szakember se ragasszon vonalkódot minden megmosott cseresznyeszemre csak azért, hogy elõzõ és további élete követhetõ legyen! Sõtt a szolfézstanárnak is fölösleges lekottáznia, hogy milyen dallamot fütyül a vécétartály!

criminal law
Hm, idézek a jogszociológia könyvünkbõl: "...a jogi tanulmányok szükségképpen egy felsõbb, elitebb kategóriába emelik az embert..." Nem én írtam, de ezt tanítják a kollégák. És talán szükséges is, pl egy ügyvéd legyen kurvára magabiztos, szerintem. Idõvel úgyis levetkõzi ezt.

kz
akkor már csak azt nem értem miért gondolom azt a jogászokról, hogy vannak köztük olyanok, akik minden ok nélkül tekintik magukat felsõbbrendûnek?

criminal law
Vagy tõlem hogy önnek kollegina mi a vélemény arról szubjektíven, hogy az elõkészület fõszabály szerint nem büntetendõ?? :-) Az érdekel a legkevésbé, hogy errõl a mit gondol a tisztelt vizsgázó. Aki gondolkodni akar, menjen bölcsésznek.

criminal law
Persze, mi más kéne??
Vannak itt sík hülye emberek is, mégis summa cum laude diplomájuk lesz, mert szorgalmasak. Pl volt anno egy tárgyunk, közgazdaságtan, az kicsit gondolkodós-matekos jellegû volt, hát nekem csak rektori engedélyes vizsgával lett meg, ötödik nekifutásra. Ott majdnem megbuktam, hm, régi szép idõk, igen....

kz
Azért az a kérdés elég furcsán hangzana, hogy:
Kedves vizsgázó, mi a szubjektív véleménye a másodfokú egyenlet megoldóképletérõl? Ön szerint a szerzõ milyen lelki állapotban vethette papírra e remekmûvet?

kz
nahhh....
a jövõ értelmisége!
<#vigyor5>

PResident Evil
lál !

ÁjjLe BoBBi
itt itt cia 😊
aludtam

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Borcsa
az egy m,asik kerdes, ha meglesznek a vizsgaim, kulturalatlan ocsamny modon akarok kiezni. persze csak napszemuvegben megyek utcara, es teljesen feloltozva. de a legjobb lenne 3 napi hidegelelmet spajzolni

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

PResident Evil
hát én csak osztani tudom a véleményed... 😄

Borcsa
😊 nyugalom a hosszu elet titka. ezt pedig mint tudjuk, ugy lehet a legjobban elerni, a kulturaltan bepippantunk.

PResident Evil
ezaz, csak megfontoltan ! 😄

Borcsa
nem meg mindig pesten.

13. an vegzek elvileg a vizsgakkal. akkor megyek haza, ha mar nem leszek betepve 15en.

PResident Evil
itthon ?

Borcsa
aha. ha meglesz a szigo berugok mint a disznaj. ha nem akkor csak sirni fogok.

PResident Evil
én most keltem

PResident Evil
bobbi határõrködik or számting <#vigyor3>

Borcsa
itt feterengek a suliban a rohogestol. szigorlatom volt, egyig nincs eredmeny, ugyhogy inkabb olvasom a matula.hut

Borcsa
szoolgalatben, mirol maradtam le?

PResident Evil
bobbi ma szolgálatban van asszem 😊

PResident Evil
ték

Borcsa
BOBBI ITT VAGY?

Borcsa
ma este zolival a basszerossal a randiban????!!!!

Borcsa
ez a szep a madzsar felsooktatasban: az nem is erdekli a vizsgaztatot h te mit gondlolsz, mi a velemenyed, vagz milyen egyeb ismereted van a temaval kapcsolatban. a lenyeg, h amit o hallani szeretne, azt mondja az ember... persze van ahol vagy tudod vagy nem a dolgokat, az azsiai krizist en sem tudtam elrizsalni.

kz
mija zenekar neve?

kz
a minimális energiabefektetés elvének alkalmazása csak egy módszer, egy lehetõség a diploma megszerzésére.
tehát az nem lehetõség, hogy nem lesz diploma...
ha muszáj, akkor energiát kell befektetni, csak az a lényeg, hogy minimálisat.
hosszú egyetemi éveim alatt velem pl többször is elõfordult, hogy néha el kellett olvasnom a jegyzetet. elõfordul, hogy ez elkerülhetetlen és bár én is tudom, hogy egy vizsga nem ér meg egy óra tanulást, néha muszáj...

kz
Úgy érted ehez nem kell ész, csak szorgalom?
Egyetértek!

criminal law
Persze, ez így van. És még ugye az a kérdés, hogy kinek melyik típusú tanulás megy jobban. Hiába okos a gyerek, ha minden este részeg a rokiban, az itt kb az elsõ vizsgaidõszak végéig marad, aztán megköszönjük neki :-)

maozedong
vminél bejön, vminél nem..
simán tantárgy függõ

Resurrection!

maozedong
lál 😄

Resurrection!

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Match
a suli szarul megy de nem érdekel 😄
nem vágom le mert félek a változásoktól 😄
pedig ennél már csak jobb lehet 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

PResident Evil
gyoh 😄 akkor bejött az élet ! suli ?😄SA

nemvágod le ? árt az imidzsednek 😛

criminal law
Egyébként itt nincs iq vizsga. Gyerek vagy tudja a törvényt, vagy nem, azt nem lehet kilogikázni. Csak beseggelni.

criminal law
Értem, de ez esetben hogy lett diplomád? Vagy néha nem alkalmaztad a minimális elvet? Amit egyébként ugye levédettél már, mert teljesen jó...

Match
semmi....kezd beindulni a zeneipar....
holnap lesz egy baráti kocsmazenélés a törzshelyen...ilyen impro est...sosem játszottunk még együtt, de szerintem 9-tõl éjfélig biztos elleszünk. Pénteken meg koncert a why-al...ott meg szarrá zúzom magam 😄

és tudtommal soha nem akartam raszta hajat 😄 viszont már kb hátközépig ér, és nagyon idegesit 😄

PResident Evil
mizu van öreg ? 😄 hajad már raszta ? 😄 én vágom le jövõhéten :C

Match
lál prezi 😄

PResident Evil
lál Pityu !

kz
egy konkrét példa a számtek szigorlatomról, ahol a tökéletesnél is tökéletesebbet kellett alkotnom szóbelin, hogy megkapjam a kettest (szóbelire 10 pont adható, 51 ponttól kettes, én az írásbelin 37,5 pontot értem el, de naná hogy megpróbáltam szóban javítani)

a szóbelin három tanár volt bent, felváltva kérdetzek, én ha nem is jót, de válaszoltam, õk ásítoztak, cigiztek nevettek...

Tanár: van-e köze a Java Appletnek a Java Sripthez?
Én: a nevük hasonló, így akár arra a következtetére is juthatnánk, hogy igen.
Tanár: Akkor maga arra következtet, hogy igen?
Én: Igen, arra következtetnék, hogy igen, ha nem tudnám, hogy nem.

Persze fogalmam sem volt, de ha a helyes válasz igen lett volna, akkor nem teszi fel a második kérdést.
Ígyhát 37,5+10=???? a lényeg, hogy megkaptam a kettest.<#worship>

Match
csak nem megfelelõen...

kz
rosszul állsz hozzá...