SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Aki nem érzi úgy, hogy csak azért mert több éven keresztül magolt bekerül egy "elitebb kategóriába", arra nem is vonatkoznak az elõzõk!
A tárgyalóteremben csak ritkán vannak, annál többet a folyosón, dohányzóban, ilyesmi.
Ez olyan mint hogy a mérnök legyen pontos precíz, de ne kezdje el kibogozni a spagettit, mielõtt elkezdi enni! Vagy a minõségbiztosítási szakember se ragasszon vonalkódot minden megmosott cseresznyeszemre csak azért, hogy elõzõ és további élete követhetõ legyen! Sõtt a szolfézstanárnak is fölösleges lekottáznia, hogy milyen dallamot fütyül a vécétartály!
Vannak itt sík hülye emberek is, mégis summa cum laude diplomájuk lesz, mert szorgalmasak. Pl volt anno egy tárgyunk, közgazdaságtan, az kicsit gondolkodós-matekos jellegû volt, hát nekem csak rektori engedélyes vizsgával lett meg, ötödik nekifutásra. Ott majdnem megbuktam, hm, régi szép idõk, igen....
Kedves vizsgázó, mi a szubjektív véleménye a másodfokú egyenlet megoldóképletérõl? Ön szerint a szerzõ milyen lelki állapotban vethette papírra e remekmûvet?
a jövõ értelmisége!
<#vigyor5>#vigyor5>
aludtam
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
13. an vegzek elvileg a vizsgakkal. akkor megyek haza, ha mar nem leszek betepve 15en.
tehát az nem lehetõség, hogy nem lesz diploma...
ha muszáj, akkor energiát kell befektetni, csak az a lényeg, hogy minimálisat.
hosszú egyetemi éveim alatt velem pl többször is elõfordult, hogy néha el kellett olvasnom a jegyzetet. elõfordul, hogy ez elkerülhetetlen és bár én is tudom, hogy egy vizsga nem ér meg egy óra tanulást, néha muszáj...
Egyetértek!
nem vágom le mert félek a változásoktól 😄
pedig ennél már csak jobb lehet 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
holnap lesz egy baráti kocsmazenélés a törzshelyen...ilyen impro est...sosem játszottunk még együtt, de szerintem 9-tõl éjfélig biztos elleszünk. Pénteken meg koncert a why-al...ott meg szarrá zúzom magam 😄
és tudtommal soha nem akartam raszta hajat 😄 viszont már kb hátközépig ér, és nagyon idegesit 😄
a szóbelin három tanár volt bent, felváltva kérdetzek, én ha nem is jót, de válaszoltam, õk ásítoztak, cigiztek nevettek...
Tanár: van-e köze a Java Appletnek a Java Sripthez?
Én: a nevük hasonló, így akár arra a következtetére is juthatnánk, hogy igen.
Tanár: Akkor maga arra következtet, hogy igen?
Én: Igen, arra következtetnék, hogy igen, ha nem tudnám, hogy nem.
Persze fogalmam sem volt, de ha a helyes válasz igen lett volna, akkor nem teszi fel a második kérdést.
Ígyhát 37,5+10=???? a lényeg, hogy megkaptam a kettest.<#worship>#worship>