SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Te egyébként hol dolgozol, és mit csinálsz ott, ha már itt tartunk? :-))
prezi: megpróbálok keresni,jóóó?? Én viszont megnézegettem a te képeidet, és megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Nem nagyon tudtam eldönteni...
És mi az igazi neved? legalább a kereszt!
ne szûkszavúskodj!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
AB elnök? <#nemtudom>#nemtudom> AdatBázis?
Vadásznak volt vmi torok mûtét vagy mifranc, azóta szokott le a cigirõl gondolom. Eddig nála mindig csak szívtam.. OS bõl is 37 pontot írok beugróra 50bõl, tételt faszán elmondom neki, erre éppen hogy kettes. anyád vazze.. De azok a tanárok.. már a folyosón szájában a cigi, mielõtt kiérne az épületbõl.
Cápát ismerted? Talán csak mostanában került ide gyaktanárnak.. teljesen kész. Ott táncol órán, vmit kérdeztunk sosem vágta, nézzük meg a man ban..
Resurrection!
Persze amikor visszautasítottam, sõtt még kellemetlen helyzetbe is hoztam, miközben a magam feje fölé glóriát rajzoltam, szóval akkor már nem volt kérdés, hogy megkapom a kettest.
Mégiscsak hogy nézett volna ki, hogy ha felmerül annak a látszata, hogy azért rúgott ki, mert egy, a tananyaghoz egyáltalán nem kapcsolódó kérdésben nem értettünk egyet, ráadásul bárki számára világos lehet az a tény, hogy az alapvetõ emberi normák, emberi jogok és még sok egyéb szemszögbõl is nekem volt igazam.
magas, vékony és alkoholfogyasztásra hajlamos.
annakidején a PG csoportban és/vagy Az Esõ -ben pengette a bõgõt.
de ennek má vagy tíz éve is megvan...
Nem is mondtad hogy itt tanulsz me-n....Egyébként szar már ha oktató rágyujt vizsgán, én ezt faszságnak tartom. Sok embert zavar, miért nehezitsük meg még ezzel is a helyzetüket?? Én inkább üdítõvel meg kajával kínálom õket...
Viszont AB elnök kolléga meg pipázik, de valami olyan szinten, hogy nem látja a hallgatót a füsttõl.
ismerõs nevek.<#gonosz3>#gonosz3> mûinfón vagyok.
nem sok minden változott azóta, linkoln nem dohányzik mostmár 😊, télapó ( alias Ficsór ) kb 30 perces órákat tartott hogy kimehessen cigizni <#vigyor2>#vigyor2>.
õk fognak most is szigorlatoztatni.
TCS-t bemákoltad rendesen vazze..
Resurrection!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
és pontosan mire is járol-e?
A rendszeres és alapos felkészülést semmi sem pótolja!
egyébként minden szószerint igaz amit leírtam, de õk úgysem vallanák be soha...
kellett még hozzá néhány dolog, hogy nekem is sikerüljön.
ilyen pl oprendszerek vizsgán, hogy vadász amikor a szóbelin cigerettával kínált én visszautasítottam és elmondtam, hogy bár én is dohányzom nem tenném ki a szobában lévõ kéét nemdohányzó évfolyamtársamat ilyen kellemetlenségnek (aszonta igazam van majd rezignáltan elnyomta õ is)
vagy hogy kiskovács az egyik elõadáson azt mondta: pedig már azt hittem, hogy senki nem köt bele abba, amit mondok, de mindig van egy renitens, aki figyel.
Ficsor (néha hosszú Ó-val)szóval amikor nagyon szabadkozott, hogy tényleg csak elfelejtette áthozni a cigijét és sajnálja, hogy lelejmol már megin, na akkor mondtam neki, hogy "Nem baj tanárúr, majd kiegyenlíti a számlát a szigorlaton"
Hát... történtek ilyenek.... is.
De ezektõl sokkal jobban tetszett, hogy amikor TCS (akkor még csak szigorúan szóban, a szobájában) vizsgáztatott és én üres papírral áltam fel a két kérdés kidolgozása helyett:
- Tanárúr ne húzzuk az idõt, itt én ma nem fogok kettest kapni!
- Ne vicceljen, nem kell feltétlenül kettest kapnia, kaphat közepest, vagy akár még jobbat is!
- Valóban? Akkor bizonyítsa be!
(Nem sikerült neki... kettest kaptam)
az énekesünk (árpi) találta ki a jobbnál jobb neveket, mire a basszerosunk (fazék) meg (gondolom illuminált állapotban) mindegyikre csak annyit mondott hoyg Why?
erre árpi vagy a 20. után megunta és mondta hogy "akkor bazdmeg legyen why"...mire fazék: "jó".....kb ennyi...
tudom hogy nem érdekel de leirtam 😄
amugy is.....HáWhy?!
<#crazya>#crazya>
Zenekar neve: Why?
ma este nmmeg a janival játszok meg azzal a basszerossal aki ott volt a multkor...nemtom hogy hivják...8-9 fele kezdünk, én olyan 8 fele megyek oda....