SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Á, az nem olyan húzós. Egyébként egyszer már hallgattam tõlük néhány számot, és rájöttem, igen el van találva a névválasztás. Nem nagyon szeretem az ilyen zenét...
De ahogy megnézem, ez se gyenge, Nefogazz, mit jelent az?? Meg malacka és a tahó.....nagyon zsír :-)))
Ja, amugy ezeknek a...izé...zenekaroknak vagy mi én is mindig a nevén akadok ki. Multkor láttam ilyet, hogy Aljas kúszóbab vagy mi a bánat, aztán azon röhögtem két álló napig....:-)
~Replika
Boban Markovic Orkestar
Nefogazz!
Hurkatöltõ
Sun Workshop
~Malacka és a Tahó
Auróra
Hétköznapi Csalódások
Blind Myself
Subscribe
Boban Markovic Orkestar
Nefogazz!
Hurkatöltõ
Sun Workshop
~Malacka és a Tahó
Auróra
Hétköznapi Csalódások
Blind Myself
Subscribe
Resurrection!
jaja
köztisztviselõk napja alkalmából...
köztisztviselõk napja alkalmából...
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
meek ma állófogadásra nagykanállal enni, bibíííí!<#finom>#finom>
Én ugyan nem mondtam, hogy ebben a korban már minden nap ajándék!
<#vigyor5>#vigyor5>
<#vigyor5>#vigyor5>
Pont kérdezni akartam, hogy megy-e valaki. Nekem egy elfoglaltságom lesz a nyáron, az épp azon a héten, szóval nem tudok menni, sajnos, pedig az Asian Dub Foundation volt az egyetlen koncert, amin feltétlenül ott akartam lenni. Te?
ne bazzeg, ilyenkor már nincs itt, a telefonja meg foglalt....birom az ilyen embereket 😄
de legalább leirna hoigy mit akar...
vagy dobjon egy emailt .....
elõre is üzenem hogy holnap 2-és négy között még leszek valszeg, de 4kor nagy tûzvédelmi próba van amin nincs szándékom itt lenni és valszeg elmenekülök innen az asszonnyal... 😄
de legalább leirna hoigy mit akar...
vagy dobjon egy emailt .....
elõre is üzenem hogy holnap 2-és négy között még leszek valszeg, de 4kor nagy tûzvédelmi próba van amin nincs szándékom itt lenni és valszeg elmenekülök innen az asszonnyal... 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Na mind1!
Ha valaki lássa a rusny arcát, akkor mondom vala neki én a chokey, hogy legyen vala hnap fórumharcos itt a szobában olyn 2 és 4 között délután, mert beszédem van vele!
Plíz!
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Ha valaki lássa a rusny arcát, akkor mondom vala neki én a chokey, hogy legyen vala hnap fórumharcos itt a szobában olyn 2 és 4 között délután, mert beszédem van vele!
Plíz!
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>