SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
amugy már sokszor el lett mondva neked: addig örülj míg oda járhatsz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
az lesz amugy hogy áthívom a nagytudású öcsémet, csak most elég neuralgikus állapotban van az analízis vizsgája miatt, ezért nem akartam zavarni ilyesmivel.
amugy kösz, természetesen.
Van egy progim a RegDoctor, amivel a másik gépemet szoktam rendbe rakni, mivel azon 1-2 havonta jelentkezik a leállási probléma. Ha kell csomagolva el tudom küldeni, mivel csak 2 Mb az egész.
nem ártana már neki egy format ---ha azt kérdezed mennyi a levegõ relatív páratartalma, arra könnyebben tudok válaszolni, mint hogy mi az a format, szóval csak tagoltan, érthetõen, felhasználóbarát módon az ilyen és efféle kifejezésekkel.
Köszönöm.
egyébként szétszedjük darabjaira, hogyha az nem segít és ujrarajuk megint, és még sorolhatnám
A másik annál inkább.
Szóval: a gépem, ha ki akarom kapcsolni, nem kapcsol ki. Nem elég, hogy pofátlan módon újraindul, és magamat nézem hülyének, hogy rossz helyre kattintottam, de újabban felvette azt a rossz szokást is, hogy a szivárvány minden színében játszó függõleges csíkokat rajzol a képernyõre lellás helyett.
És hát hogy ezt most miért???
<26 órája ébren>26 órája ébren>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
mielõtt állapotom miatt mást mondanék idõ elõtt, re holnap, hali <#smile>#smile>
CSAK MISKOLC ...
HIVTAK MÉG EMÕDRE IS MEG Ö KÖVEZSDRE IS DE TUDOD KI MEGY INNED EL SZIVESZTERKOOR !!!
BÚÚÚÚÉÉÉKK!<#banplz>#banplz><#bohoc>#bohoc>