SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma megint suli...😞
-17fok..hideg van!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha nem írok oda a beállításoknál semmit, hogy HTML kód, akkor megint ez a nagyon rusnya zöld lesz az egész.
na ez lenne
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
amúgy kedvet kaptam tõled és beújítottam egy pendrive-ot
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
vagy a vip miatt van? Aktiváltam ezt a picsaságot, és pont akkor lett ilyen.
te..Bobby..a fejvakaráson kívül tudsz mást is csinálni?
Mert idáig csak azt láttam..😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ismerõsömnek a kocsi szélvédõje berepedt a hidegtõl..
Bújjatok Ágyba..vagy öltözzetek fel melegen..ezt melegen ajánlom😄(nem félreérteni)