SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
na jó, elmondom.
egy példa.
A legfelsõbb Bíróság Polgári Kollégiumának 9. számú állásfoglalása vonatkozik a közös tulajdon megosztása esetén érvényesülõ elõvásárlási jog alkalmazásáról. Ezt a düntést jelölik röviden úgy, hogy PK 9.
na, az ilyennek vannak természetesen büntetõjogi megfelelõi is, azok jelölése a BK.
ne oszd az észt, hanem tõccsed azt a meleg levest, de ne legyen olyan forró mint tegnap, mer a hótol ízetlen lesz.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
megint 1 uncsi nap...
6ig suliba..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Mondtam is neki, hogy ha nem lettél vóna olyan hülye, hogy kicibálod a pokrócodat az ólból, akkor bizonyára bent aludtál volna, oszt most nem néznél ki így.
mivel túlórát nem fizetnek, ezért kedd-szerdán meg lecsúsztattam.
igen. szerintem ennyi járt.
és az mi ? <#wilting>#wilting>
A böngészõd beállításai között keress olyat, hogy cache törlése..
Ha IE-t használsz akkor úgy is le tudod törölni azt hiszem, hogy Xp-s partíciódra jobbgomb, tulajdonságok, itt a diagramm alatt Lemezkarbantartó. Ezután elemzés indul, majd kiválaszthatod miket szeretnél törölni. A négyzetek pipálása után törli is..
hi
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'