47786
-
#43386 Még most sem jött meg ez a köcsög. -
#43385 szóval te már próbáltad mustárral a lasagna-t ? -
#43384 majd nézek valami mirelitet -
#43383 ne habozz megkóstolni
garfield is szereti.
-
#43382 nem, még sosem ettem :D -
#43381 nem ettél még lasagna-t ?
azonnal vegyél és kóstold meg, itt egész jó a bolti, csak sütni kell. -
#43380 MUSTÁÁÁÁR -
#43379 és mivel eszed? majonézzel? -
#43378 lófasz rizzsel -
#43377 ezmiez? -
#43376 -
csak ő GTR-es. sajna.
de azért vicces lenne, ha ő lett volna -.- -
#43374 AS:_D?A?S:_D:_AS -
#43373 még az is eszembejutott :D -
#43372 pffff loool :DD
biztos akyyyyy volt és megviccelt -
#43371 bazmeg becsenget a futár, mondja hozta a notitáskát. Mondom oké, mindjárt megyek. Kinyitom neki a lépcsőház kapuját telefonnal, mondom tesómnak nyissa ki az ajtót amíg én megkeresem a pénzt. Mire kinyitotta az ajtót sehol senki. Kimegyek, ott sincs senki, se kocsi se semmi. Kérdezek egy faszit a parkolóban, hogy látott-e valami futárt errefele, azt mondja nem. Ilyenkor már beszartam, hogy mivan hova lett ez a csávó. Körbejárom a házat, nem látok sehol kocsit. Visszajöttem, néztem az emailből egy telószámot, azt ott mondták, hogy felhívják a diszpécsert, mert a futárt nem tudják elérni közvetlenül. A diszpécser csak egy óra múlva hívott fel, addigra tudta elérni. Azt mondta, hogy majd 4-5 között kijön megint a futár.
Ezekkel ilyenkor mivan? Futárnak szarnia kellett vagy mi a fasz?? -
#43370 gls lenyomja, dolgoztam ott -
#43369 hali valaki tudna segiteni mer összeomlott a vinyóm és elszált az adat valami progi kellene nekem ami visszahozza az adatokat pls help help -
#43368 faszkivan a DHL futárszolgálattal -
#43367 köszi, mindjárt le is jön
-
#43366 B típusú, kiegyensúlyozott agy -
#43365 43 pont -
#43364 -
#43363 digi keci -
#43362 seedelem
-
#43361 félni fogsz tőle -
#43360 megtetszett ez a játék, le kéne szedni :p -
#43359 -
#43358 kockák -
#43357 MEGVAN!!!!!!!
na kész :D elmondom mi volt:
még azon a kis párkányon kinyírtam a két kutyát, a pajzsos majmot meg időlassítással kijátszottam (mp43 töltény+sugárcső kifogyott), lementem feltölteni a medált, visszamentem, és megálltam a saroknál, nyomtam egy idő lassítást, dobtam két gránátot - megvártam míg felrobbannak -, és eléugrottam... legalábbis próbáltam, de nem volt ott!!!mondom mivan? a gránátok egyből ki is nyírták? óvatosan mentem tovább mert nem volt energiám újból bullet time-ot nyomni, aztán 2 méter után megláttam, pont a forduló másik részénél volt, háttal nekem, de láthatatlanul. Benyomtam a sima medálcuccot, aztán telibelőttem panzerrel
amúgy utána se sokkal könyebb... kurvasok katona lesz, és előlről, hátulról, oldalról, mindenhonnan jönnek, gépágyúkkal, KAR-al, gránáttal... -
#43356 "olyan nincs, hogy nincs" -
#43355 én is azzal tolom, de még vagy csak 3-4 kampányt toltam le, nincs time -
#43354 -
#43353 én még normalon se bírom őket kinyírni . Az elején picit fura volt az irányítás, úgyhogy maradtam a normálnál, pedig hardot akartam :(
Amúgy attól félek, hogy a panzerrel felrobbantom magam is, mert túl közel jön, mire kilövöm.
-
#43352 milyen nehézségi szinten tolod ?
nálam hard. -
#43351 panzer, az jo lesz, majd mondd el mire jutottál, én már vagy 20x mentem nekik.
aztán meguntam, szal jelenleg pihi van wolfenstein ügyileg -
#43350 eddig az tűnik a legjobb megoldásnak, hogy mp40-el szétszedem a fricceket, aztán mp43-al kinyírom a két kutyát, meg valahogy kikommandózom a pajzsos köcsögöt. Utána visszamegyek szedek egy kis lőszert az előző szinten. Aztán mielőtt odamegyek a ninjához, nyomok egy pajzsot (bár igazából lófaszt nem ér sztem), és megpróbálom valamilyen fegyverkombinációval kinyírni. Az előbb meghaltam 5x, de a következő sztem hatásos lesz: gránát+panzerschrek. Ha az se jó, akkor nemtom hogy mit csináljak -
#43349 ja, ott szívok most én is :D -
#43348 kórházban van egy olyan rész, mikor nulla töltényed van, és rádmászik 1 ninja meg egy pajzsos köcsög egyszerre -
#43347 és akkor vidékről még nem is beszéltünk...