259
Órákon előtt baromságok- azoknak akik még járnak suliba! :)
-
#179 lohol :D -
#178 Amúgy igazat adok azoknak akiknek nem tetszenjek ezek a
"kihívott felelni émmeg elküttem a kurva annyába és az egész osztály szakatt a röhögéstől" beszólások!
Gyerekek, ez nem jófejség, hanem primitívség, kérem mellőzzétek, írjatok be frappáns sztorikat, biztos olyan is akad.
(akinek meg nem akad ilyen sztori a korából vagy az IQ-jából kifolyólag, az csak olvassgasson) -
#177 nagyon jó fej lehetett :P -
#176 Fősulin a prof szövege:
-Na emberek! 5-ösre Jóisten se tudja!
4-esre tudja a Jóisten!
3-asra tudom én!
Küzdhetnek a kettesért!
:-D -
#175 hehe! -
#174 kifutott a teremből, vagy az egy másik volt? -
#173 loálé és mit mondott vagy szóhoz sem tudott jutni? -
#172 Nem beszóláés, de legnagyobb röhögésem az iskolában, mikor a tanárnőnk leült, és összetört alatta a szék :D -
#171 Ez tetszik! Jó kis mondat! :)) -
#170 De viccesek :) -
#169 na ha már a tanár beszólások vannak. Architektúra tanárunk zh közben: " a multkori zhban is sokat összekeverték a koherenciát és a konzisztenciát, pedig a kettő nem ugyanaz! gondoljatok kémiában a koherens kötésre..."
egymásra néztünk ekkor, és mindenkinek leesett hogy az nem koherens hanem kovalens kötés. és még ez a nő tartja magát okos mérnökembernek :))) -
#168 Ugyanő:
"A birkákat ide-oda hajtogatják a legelőn."
Van még tőle sok ilyen, majd még irok. (Egy igazi zseni volt a nő) -
#167 Föcitanár még anno a gimiben:
"Szóval Japánra ledobták Hiroshimát, és ez elsimitotta a nemzetközi ellentéteket." -
praksi #166 biosztanár:
-Gyerekek, hasonlítsuk össze a néger bőrét az ember bőrével!
(nem pontosan így volt, de mi szakadtunk a a röhögéstől ) -
#165 kémiatanár:
-szerintem a szakállas professzorok a legokosabbak (neki is szakálla van),de nem akarok nagyképű lenni,a zseniségem nem engedi:) -
#164 Ehh nah jólvan... -
cyrus #163 Énse.. én azt mondtam belevágtam az arcába a bökőt...
de mondom, ne izgassad fel magad, csak szaktanárit kaptam érte :))))))) -
#162 jahjahjah -
#161 És különben sem én mondtam hogy kidobtam a tanáromat az ablakon... -
#160 Kisértetiesen hasonlít a 67-esre :) -
#159 De akkor is off -
#158 Egyetértek. Pláne, amilyen sztorik voltak... -
cyrus #157 Ez értelmesebb off mint az eredeti topik -
#156 Hééé! nem Érettségi topic! nah! ne offoljunk pls! -
#155 jaja:) örülök is neki:) -
[Walaki]D`Lair #154 száksz...:PPP
Hugom is szívni fog... -
cyrus #153 nem már ugysem, lilu idén érettségizik, ők még nem de jövőre (mi) leszünk az első kísérleti évfolyam -
[Walaki]D`Lair #152 Te már úgysem fogsz emelt szinítűt írni...:D -
#151 najah. de ez akkor is furi. nemtom. hülyeség ez az emeltszintű baromság. valami "nagyon okos" ember kitalálta h ez jó lesz nekünk. és életében nem taniott...nem tudja mit h kéne stb. -
[Walaki]D`Lair #150 Így van...én egy szóval nem mondtam hogy túl erős...:) -
#149 Ne bánd! Ti még legalább tudni fogtok valamit, mert rá lesztek kényszerítve. -
#148 Hát amelyik felsőoktatási intézmény elfogadja a középszintű érettségit, az magára vessen. :D -
[Walaki]D`Lair #147 Hát még tőlünk se ezt fogják idén... -
#146 Az egy dolog, de tőlünk nem ilyen idétlen baromságokat kérdeztek az érettségin, hogy fel tudunk-e ismerni egy piramist egy képről. -
cyrus #145 ez hülyeség, ha én emeltszinten írok egy négyest, a másik meg középszinten egy ötöst akkor negem vesznek fel (remélem) :PP -
[Walaki]D`Lair #144 Nana! Neked már megvan, te csak ne remélj ilyeneket...:PPPP -
#143 de némely egyetem el fogja fogadni a középszintű érettségit is... még könnyebb lesz bekerülni, de nem tanultak eleget a középsuliban, és ezé az egyetemen szar lesz nekik... -
#142 Nehogymár ilyen képfelismerési feladatokkal akarj bekerülni felsőoktatási intézménybe!! -
cyrus #141 kössssssszi :) -
#140 Remélhetőleg az emelt szintűn komolyabb kérdések lesznek. :)