Órai beszólások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Eddig a legdurvább beszólások számtechrõl, infóról kigyûjtve:
- Hol a kukacos billentyû?
-
- 'zistenit, de jó pin@... (word feladatban?)
Volt egy, ami nem beszólás, de ide tartozik: a gyermek a yahooba írta be, hogy "kisflopi mérete mennyi", mert ezt kérdezte a röpdolgozat...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
- Hát én az acetilénes palackot tisztítom, mer már nagyon koszos volt...
- És mi van a kezedben?
- Hát egy olajos rongy, hogy szépen csillogjon.
- AAAÉÉÛÛÛÛÛÁÓÓÓÓÓÓÁÉAKURVAANYÁD!!!!!444444555...DOBDEEEEELFUUUUUUUUUTÁS!!!!!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
5 méterre + 1/4 méterre hogy tudsz mutatni?
Nem az 5 méter felével bazd meg!!!
Tökötök szakadna le! (ennek az elõzményére már nem emléxem :(
Lézengtek mint lóf@§z a hidegvízben!
Ez megint olyan biztos, mint hogy a tehénszar a lapjára esik!
Tanárt nem nagyon érdekelte de eccer amikor valamiért berágott, talán éppen kártyáztunk órán akkor beszólt!
"A zenélõ szalámiszeletelõ is figyeljen ide!"
Nah akkor mindenki készen lett!

Másé: Két versenyautó van. Az egyik elindul t1-kor a1 gyorsulással, gyorsul v1-ig, a másik t=10-kor, a2, v2 stbstb. Melyik ér elõbb célba? "A piros!"
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nemtom mondtam mar: legjobb ora beszolas az volt mikor a kolok aludt es mi beszelgettunk es azzal a gyerekkel kezdtett el ordibalni a csako aki aludt... najo nem ordibalt csak kiabalt hogy balazsek kussoljanak el.. balazs meg felkell csipasz szemmel nez korbe hogy mit kiabal a tanar:) lol
-csillagok azért mert biztos este volt :DDDDDDDDDDD mindenki röhög, tanár:- Gondoljatok a Megasztárra! :DDDD
\"A lehetetlen nem létezik!\"

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
"kihívott felelni émmeg elküttem a kurva annyába és az egész osztály szakatt a röhögéstõl" beszólások!
Gyerekek, ez nem jófejség, hanem primitívség, kérem mellõzzétek, írjatok be frappáns sztorikat, biztos olyan is akad.
(akinek meg nem akad ilyen sztori a korából vagy az IQ-jából kifolyólag, az csak olvassgasson)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-Na emberek! 5-ösre Jóisten se tudja!
4-esre tudja a Jóisten!
3-asra tudom én!
Küzdhetnek a kettesért!
:-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hehe!Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
egymásra néztünk ekkor, és mindenkinek leesett hogy az nem koherens hanem kovalens kötés. és még ez a nõ tartja magát okos mérnökembernek :)))
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
"A birkákat ide-oda hajtogatják a legelõn."
Van még tõle sok ilyen, majd még irok. (Egy igazi zseni volt a nõ)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Szóval Japánra ledobták Hiroshimát, és ez elsimitotta a nemzetközi ellentéteket."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
-Gyerekek, hasonlítsuk össze a néger bõrét az ember bõrével!
(nem pontosan így volt, de mi szakadtunk a a röhögéstõl
)Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
-szerintem a szakállas professzorok a legokosabbak (neki is szakálla van),de nem akarok nagyképû lenni,a zseniségem nem engedi:)
nah jólvan... 
de mondom, ne izgassad fel magad, csak szaktanárit kaptam érte :)))))))
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]