Órai beszólások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
'..elõvettema bökõt..' <-- hova yársz/yártál suliba? szép intézmény lehetett:>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Számtechen tudok még nagyokat nevetni a diákokon, amikor helyettesítgetek... a lányok kedvenc szórakozása, hogy hangosan chatelnek. Felolvassák a kérdést, és szóban válaszolnak rá, aztán leírják.

Eddig a legdurvább beszólások számtechrõl, infóról kigyûjtve:
- Hol a kukacos billentyû?
- Dobjá mán egy szenyát! (ki lett küldve az ürge, egyen kint...)
- 'zistenit, de jó pin@... (word feladatban?)

Volt egy, ami nem beszólás, de ide tartozik: a gyermek a yahooba írta be, hogy "kisflopi mérete mennyi", mert ezt kérdezte a röpdolgozat...

Dzsini
nálunk közgáz vizsgán... argh...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Garrett
Ez kb olyan, mint itt a fórumon mesélte anno valaki, hogy elõre be lett írva mindenkinek az indexbe hogy "elég" aztán a végére a tanár már csak annyit írt hogy "séges" vagy "telen"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Loál János
:DDD!

BÁNG!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
- Hát, te micsinálsz Zolika?
- Hát én az acetilénes palackot tisztítom, mer már nagyon koszos volt...
- És mi van a kezedben?
- Hát egy olajos rongy, hogy szépen csillogjon.
- AAAÉÉÛÛÛÛÛÁÓÓÓÓÓÓÁÉAKURVAANYÁD!!!!!444444555...DOBDEEEEELFUUUUUUUUUTÁS!!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Aztán amikor elõjött a tanárunk morcosabbik énje:

5 méterre + 1/4 méterre hogy tudsz mutatni?
Nem az 5 méter felével bazd meg!!!

Tökötök szakadna le! (ennek az elõzményére már nem emléxem :(

Lézengtek mint lóf@§z a hidegvízben!

Ez megint olyan biztos, mint hogy a tehénszar a lapjára esik!

Haverom mindig discmant hallgatott órákon, és megesett hogy néha a kis kajáját is óra közben készítette el! Nem volt eccerû mutatvány de õ mit sem törõdve a tanárral illetve az órával szépen kipakolt a padra! Zsemlék, csípõs csabai kolbász, kemping sajt, üveges olivabogyó, meg ilyen apróságok! Elõrántotta a pillangókést vagy éppen a rugós bicsakot és nekiállt kaját csinálni!
Tanárt nem nagyon érdekelte de eccer amikor valamiért berágott, talán éppen kártyáztunk órán akkor beszólt!
"A zenélõ szalámiszeletelõ is figyeljen ide!"
Nah akkor mindenki készen lett!

Hehe enyim: idoralmi megszólítást akart a tanár. Ahogy azt kell, jelentkezem. Meglepõdik, felszólít. "Hé paraszt!" Jót mosolygott.

Másé: Két versenyautó van. Az egyik elindul t1-kor a1 gyorsulással, gyorsul v1-ig, a másik t=10-kor, a2, v2 stbstb. Melyik ér elõbb célba? "A piros!"

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

moni
ez tetszett :)))

\"A lehetetlen nem létezik!\"

:D

ranGer2
Én ma beszóltam Etika órán a leghátsó padból a legelsõ padban ülõ ribancnak hogy "MIVAN VIRÁG MÁR NEM AKAROD MEGMUTATNI A CSÕCSÖDET?" még a tanár is vigyorgott... :) a csöcsöd elsõ ö betüje direkt van hosszu ö vel irva de ez egy másik történet... :)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Kit--Kat
szerintem nem szánalmas kisegítõsök, 1szerû, tudni kell kinek szabad/lehet és kinek nem....

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
:)

nemtom mondtam mar: legjobb ora beszolas az volt mikor a kolok aludt es mi beszelgettunk es azzal a gyerekkel kezdtett el ordibalni a csako aki aludt... najo nem ordibalt csak kiabalt hogy balazsek kussoljanak el.. balazs meg felkell csipasz szemmel nez korbe hogy mit kiabal a tanar:) lol
Gladiator
khm... elég szánalmasok ezek a faszok, akik visszaszólnak a tanárnak. biztos vmi kisegítõ iskolába járnak. csak gratulálni tudok az ilyeneknek.

:DDD

moni
:DDD

Lazarus
"egyik gyerek felall odarohan megall a tanar felett es elkezd rohogni" :DD
CSOCSO
en egyszer osszevissza hajlitgattam a szek ket hatso labat... es mivel elreccsent a lab betettem abba a padba ahova senki nem ult.. tollbamondas... tanar maszkal magyaraz.. mi irunk..egyszercsak kiveszi a szeket amit szettortem..ekkor meg nem is erdekelt mert elfeledtem.. aztan mondta amit irni kell. mindenki lenez a fuzetbe.. puffanas.. felnezunk a tanar sehol, csak ket lab a levegoben..gec szakadtunk a rohogestol.. egyik gyerek felall odarohan megall a tanar felett es elkezd rohogni:) LOALL .. nagyon kemeny volt!
moni
nálunk egyszer órán szóba jött az Egri csillagok, erre tanár megkérdezi, sztünk miért Egri csilagok a címe?Osztály...hát Egri, mert Egerben játszódik. Erre barátnõm:
-csillagok azért mert biztos este volt :DDDDDDDDDDD mindenki röhög, tanár:- Gondoljatok a Megasztárra! :DDDD

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Eye-scream
Jah meg egyik haverom alatt is összetört a szék (de nem mert olyan kövér lenne, hanem már annyira szar volt a szék). Mondták neki, hogy vigye a technikushoz, õ meg ehelyett logarlécet eszkábált össze a lábaiból :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Hát elég bamba képet vágott :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

cseri001
Egyetértek...

Úristen hód, fújd már ki!!!

PResident Evil
:)

moni
öléggé beindult ez a topic :))

ranGer2
jólvan jólvan..

PResident Evil
én nem dumáltam vissza... ellenben...

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PResident Evil
lohol :D

Blasta
Amúgy igazat adok azoknak akiknek nem tetszenjek ezek a
"kihívott felelni émmeg elküttem a kurva annyába és az egész osztály szakatt a röhögéstõl" beszólások!

Gyerekek, ez nem jófejség, hanem primitívség, kérem mellõzzétek, írjatok be frappáns sztorikat, biztos olyan is akad.

(akinek meg nem akad ilyen sztori a korából vagy az IQ-jából kifolyólag, az csak olvassgasson)

Lazarus
nagyon jó fej lehetett :P
Blasta
Fõsulin a prof szövege:

-Na emberek! 5-ösre Jóisten se tudja!
4-esre tudja a Jóisten!
3-asra tudom én!
Küzdhetnek a kettesért!
:-D

ranGer2
hehe!

Lazarus
kifutott a terembõl, vagy az egy másik volt?
ranGer2
loálé és mit mondott vagy szóhoz sem tudott jutni?

Eye-scream
Nem beszóláés, de legnagyobb röhögésem az iskolában, mikor a tanárnõnk leült, és összetört alatta a szék :D

cseri001
Ez tetszik! Jó kis mondat! :))

cseri001
De viccesek :)

Wanax
na ha már a tanár beszólások vannak. Architektúra tanárunk zh közben: " a multkori zhban is sokat összekeverték a koherenciát és a konzisztenciát, pedig a kettõ nem ugyanaz! gondoljatok kémiában a koherens kötésre..."
egymásra néztünk ekkor, és mindenkinek leesett hogy az nem koherens hanem kovalens kötés. és még ez a nõ tartja magát okos mérnökembernek :)))

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Voltan
Ugyanõ:
"A birkákat ide-oda hajtogatják a legelõn."
Van még tõle sok ilyen, majd még irok. (Egy igazi zseni volt a nõ)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Föcitanár még anno a gimiben:
"Szóval Japánra ledobták Hiroshimát, és ez elsimitotta a nemzetközi ellentéteket."

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

biosztanár:
-Gyerekek, hasonlítsuk össze a néger bõrét az ember bõrével!
(nem pontosan így volt, de mi szakadtunk a a röhögéstõl )

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

hyyb
kémiatanár:

-szerintem a szakállas professzorok a legokosabbak (neki is szakálla van),de nem akarok nagyképû lenni,a zseniségem nem engedi:)

ranGer2
Ehh nah jólvan...

Énse.. én azt mondtam belevágtam az arcába a bökõt...
de mondom, ne izgassad fel magad, csak szaktanárit kaptam érte :)))))))

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

glillu
jahjahjah

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

ranGer2
És különben sem én mondtam hogy kidobtam a tanáromat az ablakon...

traXion
Kisértetiesen hasonlít a 67-esre :)