155
Mekkora forma már ez az ember! :)
-
tronk #115 Csak annak akinek jól áll az idegeskedés :P -
morfologus59 #114 Az állandó idegbetegeskedés ma már alakításnak nevezhető? -
tronk #113 Ez egy ilyen homeopatias stressz elleni bogyesz többet én sem tudok én csak Mucsi miatt néztem meg :D -
vexler #112 Ahogy mondod. Nagyon nagyokat alakít, de arról a szerről viszont amit reklámoz arról nem igazán sokat tudok... vki? -
mopsar #111 mindhárom videóban (három különböző helyzetben) nagyot alakít, ami egyértelműen a nagyságát bizonyítja -
vexler #110 Hali Én láttam nagyon komoly az új kis videó Nekem eléggé bejön a csaj, Mucsi meg hozza a formát :P :) -
tronk #109 na mi a helyzet van itt valaki aki látta mucsi új filmjét? -
extrem10 #108 elég jókat hallottam erről a sedatifról, meg bízok annyira Mucsi művész úrban, hogy nem adja magát egy ki tudja milyen készítményhez... -
tronk #107 igen ez az a film :D még mindig jó :p -
#106 Erről van szó;) [URL=http://www.indavideo.hu/video/Mucsi_az_agyban]Videó] -
#105 Huh:D most nem nagyon tudom h miről beszéltek:( Melyik filmben volt ez? -
tronk #104 azért ott már nem kevés baj lehet idegileg mikor a főnökét látja... :P -
alexandra232 #103 hehe, megnéztem:D nem rossz! -
tronk #102 ugye hogy az a legjobb de azért a printelj se rossz -
#101 nekem az ágyas tetszik a legjobb ! -
tronk #100 Mucsi az ágyban nézd meg indavideon. Sajna a linket nem tudom beszúrni mert még nem vagyok elég rég hozzá regisztrálva -
alexandra232 #99 melyik az új? -
tronk #98 sziasztok láttátok az új mucsi videót indavideo-n? -
alexandra232 #97 de nem is láttam még ilyen homeopátiás reklámot... valami nagyot alkothattak ha van pénzük így reklámozni... -
#96 ezt már láttam nagyon nagy ! -
alexandra232 #95 van egy másik ilyen videója is! http://www.youtube.com/watch?v=WF_wnam47jk
sztem ez is kurva nagy! a kontrollhoz képest egészen más karaktert alakít:D -
mámászítá #94 A Fekete ország egy óriási film ! Nagyon jót alakít benne ! -
Namary #93 A Buhera Mártixban meg vízszerelő volt:D:D Úgy látszik szeretik szerelőként alkalmazni a filmekben:D:D -
#92 Nekem a Fekete ország sokkal jobban tetszett, tudjátok a villanyszerelős:) -
mámászítá #91 Én láttám óriási filmet ! Óriásit ! -
extrem10 #90 Valaki esetleg látta még az "Anyád! A szúnyogok"-at? -
#89 Nem ismered Mucsit? Ő egy színész. Szerepelt pl a Kontrollban, a Libiomfiban, a Magyar vándorba és még sorolhatnám. Rendkívűl jó humorú pali! Csak ajánlani tudom a filmjeit. -
extrem10 #88 Most ugye viccelsz? -
Orionk #87 ki ez a Mucsi Zoltán? -
koppi85 #86 aztán csodálkoznak, hogy a gyerek büdösen megy hétfőn a suliba :P -
extrem10 #85 Na mondjuk ez meg a másik :)
Ilyen idióta világot... szörnyű :D -
koppi85 #84 meg a szüleiktől is :D -
extrem10 #83 Az a baj, hogy a kisgyerekek sem már csak tévét néznek, hanem beülnek a gép elé és neteznek...
Azt meg nem túl sok szülő nézi, hogy mégis mit nézeget a kis csemetéje, ahhoz meg érzékük van, hogy megtalálják a sok idiótaságot :P
Ezért hallani sajna már a kisgyerekektől is, hogy nefürgyéle... -
koppi85 #82 Hát, nálam is kb ez a szitu, annyi különbséggel, én lehet talán bekapcsolnám a tévét :P , csak lehet nem örülnének annyira a szülők, ha másnap muszi szöveggel menne a 8 éves gyerek a suliba :D -
#81 azért el tudnám viselni a barátok közt szünetében:D -
extrem10 #80 Sztem nem is nagyon mernének ilyet leadni a tévében :D
Pedig ha mennének ilyenek, talán nem kapcsolnám el állandóan a reklámokat :) -
mámászítá #79 Nem tudom én még nem láttam őket a Tv-ben.
Pedig tök jó kis filmecskék.
Ez a legújabb a legjobb !
Ne nézzél.... fordulj meg.... :):):):):) -
#78 Ezek a reklámok amúgy hol mennek? Így leadják a tv-ben? -
#77 hát ez k**vajó:D -
extrem10 #76 Ez:
Mucsi autós