Mucsi Zoltán Fan Club
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én épp ezen gondolkodtam... Vajon ez neki mennyire fakad belülrõl és mennyire csak a színitanodában felszedett tudás? Egyáltalán õ végzett valami ilyen iskolát?
Azért ennyire még õ se jó színész =)
én egyszer utaztam vele a metrón, éppen egy szövegkönyvet szorongatott a kezében 😊 tanult, gondolom az esti elõadásra... ugyanilyen fejet vágott, mint a filmeket, szóval ez szerintem nála belsõ indíttatású 😄 De persze jól is játssza, nekem bejön 😄
Lehet ,hogy egyiket sem csinálja,haneme gyszerûen csak hitelesen elõ tudja adni magát😉
Szerintem csak a fejére kell nézni és megkapod a választ! 😊 Szerintem biztos hogy dohányzik, a piát gondolom csak alkalmakként veszi igénybe 😊
A reklámokban iszik és dohányzik is Mucsi, a való életben is hódol szerintetek ezeknek a káros szenvedélyeknek? <#miaz>#miaz>
De ahhoz hogy ironikus legyen, muszáj a puszta életbõl meríteni 😊 Én speciel már láttam/hallottam pont ilyen szintû káromkodást ugyanilyen hanglejtéssel, és az nem megjátszott volt
Igen, kell tudni felvenni ezt a stílust, és viccesen, irónikusan elõadni, ez benne a szép és ez benne a nehéz.
Tulajdonképpen valóban a flegma fej meg a hangvitele a kulcs. Ha pl csak olvasnád azt amit mond, semmit nem érne az egész...
Én nem tudom megunni, ez a flegma fej amivel õ rendelkezik, és amit tud vágni, elengedhetetlen az alakításához 😊
Jancsó-filmekben is megállja a helyét, hát még ezekben ! 😄
Hihetetlen ez a színész!Havonta készíthetne hasonlókat😄
Tudtuk hogy a magyar az egyik legszínesebb nyelv káromkodás szempontjából, ha mindezt párosítjuk egy karakteres színésszel, megkapjuk Mucsit 😊
Hát ez kész, nagyon imádom Mucsit... 😊
Az õrület ismét kezdetét veszi, új Mucsi videók <#taps>#taps>
igen, ilyen nyugtató szerû készítmény ez
azt mondják, hogy elég hatásos és nincs semmi mellékhatása
majd egyszer kipróbálom, ha szükségem lesz rá
azt mondják, hogy elég hatásos és nincs semmi mellékhatása
majd egyszer kipróbálom, ha szükségem lesz rá
elvileg valamiféle homeopátiás stressz oldót reklámoz, de ahogy elnézem nem is ártana neki 😄😄
még nem találtam újat, úgy tûnik ennyibõl állt ez a sorozat 😞
sziasztok! eltelt egy hét,de én nem találtam új Mucsi videót! <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1> és ti? amúgy ezek milyen reklám videók?
klasszikus értelmeset ne nagyon várjál... az nem az õ stílusa 😊
Ezzel teljesen egyetértek, ezen 3 videót már szinte mindenki látta.
Jó volna már valami újat is látni a figurától....mondjuk valami értelmeset is!
Jó volna már valami újat is látni a figurától....mondjuk valami értelmeset is!
jó mind a 3, de lassan tényleg jöhetne már újabb...
Tetszett de igazából nekem a printelj tetszik a legjobban mikor meggyûlik a abaja a fénymásológéppel 😊😛 az nagyon jó...
Nincs semmi új kár... Neked hogy tetszett az ágyas?
Igen én vagyok! Én úgy tudom, hogy a legutolsó Mucsis videó az a Mucsi az ágyban (indavideon például megnézhetõ),de ujjabbról sajnos nem tudok ami elég nagy kár 😞
Hali Van itt valaki? Egy igazi Mucsi fan sosem rest... ír és tájékoztat minden új Mucsi videóról. Talált valaki egy újat?
lehet, de attól még nagyon nagy arc az ürge. láttam minden filmet, kisfilmet, reklámot amiben szerepel.óóóriási😄
jaj ne csináld már!
szerintem Mucsinak még szövegkönyvet sem adnak, rábízzák mit hadovál össze. Ezért káromkodik annyit
Na ugye hogy jól játszik a fazon 😛
http://port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=7067&i_direction=2&i_city_id=3372&i_county_id=-1
itt szemezgess kérlek... de hogy csak a fontosabb dolgokat említsem:
Díjai:
A filmkritikusok díja: legjobb férfi alakítás- 1999
Hekuba-díj - 2000
34. játékfilm szemle legjobb férfi fõszereplõ - 2002
Filmkritikusok díja legjobb epizód (megosztva) - 2003
Vidor Fesztivál: Arlecchino-díj, a legjobb férfi alakításért - 2005
Jászai-gyûrû - 2007
itt szemezgess kérlek... de hogy csak a fontosabb dolgokat említsem:
Díjai:
A filmkritikusok díja: legjobb férfi alakítás- 1999
Hekuba-díj - 2000
34. játékfilm szemle legjobb férfi fõszereplõ - 2002
Filmkritikusok díja legjobb epizód (megosztva) - 2003
Vidor Fesztivál: Arlecchino-díj, a legjobb férfi alakításért - 2005
Jászai-gyûrû - 2007
figyelj, mucsi nem tud kibújni a bõrébõl, egy romantikus film fõszerepét biztos nem osztanák rá <#papakacsint>#papakacsint>. amit csinál, azt felsõfokon csinálja, persze ezt az érzékenyebb lelkületûek valószínûleg nem tudják értékelni
A mindenen mit értesz? Kérlek mondj pár példát, hogy mit alakított még Mucsi.
Az állandó idegeskedés az nem de Õ MUCSI neki minden jól áll 😛
Csak annak akinek jól áll az idegeskedés 😛
Az állandó idegbetegeskedés ma már alakításnak nevezhetõ?
Ez egy ilyen homeopatias stressz elleni bogyesz többet én sem tudok én csak Mucsi miatt néztem meg 😄
Ahogy mondod. Nagyon nagyokat alakít, de arról a szerrõl viszont amit reklámoz arról nem igazán sokat tudok... vki?
mindhárom videóban (három különbözõ helyzetben) nagyot alakít, ami egyértelmûen a nagyságát bizonyítja <#vigyor2>#vigyor2>
Hali Én láttam nagyon komoly az új kis videó Nekem eléggé bejön a csaj, Mucsi meg hozza a formát 😛 😊
na mi a helyzet van itt valaki aki látta mucsi új filmjét?
elég jókat hallottam errõl a sedatifról, meg bízok annyira Mucsi mûvész úrban, hogy nem adja magát egy ki tudja milyen készítményhez...
igen ez az a film 😄 még mindig jó :p
Oldal 1 / 4Következő →