155
Mekkora forma már ez az ember! :)
-
extrem10 #75 Nekem jobban tetszett az autós -
Mucsi most az ágyban bizonyít, nem az utakon -
vintage #73 Mucsi Zoltán utánozhatatlan figura !
Ennél jobban nem lehetett volna eljátszani ezt a szerepet ! -
kirula #72 profi kis videók ezek, a szokásos mucsi humorral ! -
#71 Én is Mucsi Zoltán rajongó vagyok és az összes filmjét láttam már.
Hatalmas ötlet ez a két kicsi film. -
#70 Zoli nagyon nagyot alakít a két kisfilmben, de nekem a printelj jobban tetszik. -
mámászítá #69 ez az autós, tényleg nagyon ott van !
jobb mint, a printelj -
pkardos70 #68 Thx, így már megvan. MegaLOL!:D -
htmano88 #67 Itt van az autós. -
pkardos70 #66 Nekem meg valamiért egyáltalán nem jön be semmiféle autós. Valaki tud esetleg egy új linket? -
jagooo23 #65 Nekem is jobban bejön az autós. Főleg azok a részek, ahol látszik, hogy improvizál, mert tényleg rádudáltak:D -
manoszey #64 Ez a videó is király, de az autós jobb :) -
nitemare #63 Mostanság nem lehet hallani felőle. De mint a lenti kisfilmből látni azért kisebb dolgokat vállal. Az előzőhöz kapcsolódóan találtam még egyet Printelj:D -
korven #62 Valaki tud valamilyen filmet ami most készül a művész úrral? -
mirakon #61 Én még csak színházban láttam játszani, nomeg a filmjeiben, de a színház mégiscsak életteltelibb. Nem tudom, de szerintem igen. A Szőke is egy elvont fazon az életben is. -
manoszey #60 Hihetetlen ez a fazon, vajon a való életben is így viselkedik? :P:D -
mirakon #59 Van még elég neki:P Csak görgess lejebb és meglátod, mennyire jó arc:) A Kontrollban is szerepelt, talán ez az utolsó filmje, de ha nem lesz itt aki kijavít. -
cukorborsoka #58 Hát ez nagyon szupi:D !!! Eddig nem igazán ismertem Mucsi Zoltánt de így a forum alapján nagyon megszerettem:D:D
Ez a kisfilmje meg nagyon ott van -
mirakon #57 Itt az újabb filmecskéje, beraktam vicces videók forumába is.
Ne idegeskedjé pöcsömöccse -
mopsar #56 mucsi mindig durván alakít...hatalmas fazon...látta valaki a nekem lámpást adott az úrban? -
Izgága1 #55 Nekem eddig is tetszett, most is tetszik...világbajnok alakítás:) -
#54 szerintem ugyanannyit mutat benne mint az előző filmjeiben - káromkodik:S -
vadvagyok #53 Jóóóó ez a film!!! Imádom mucsit, és ez egy kincs:) -
#52 Hát hogy nem jön be?nem tetszik vagy nem nyitja meg az oldalt? mert ha nem nyitja meg akkor itt a link megint: Youtube.com -
#51 Lehet, hogy velem van a baj, de nekem egyáltalán nem jön be ez a videó. Különben is, hogy lehet ilyet kimondani, hogy pacalarcú állat? Ááhhh -
fogantyu #50 hát nem tudom,nekem rendesen megy a youtube-os,lehet hogy rossz volt a link,de akkor itt van még egyszer, csak neked kiskacsa: Youtube.com -
vizilou #49 igazad van kicsikacsa tényleg azt folytatja a film -
vizilou #48 nekem sem jött be a youtube-so, de az indán simán megy..nagyon cool.. Mucsi csípőből hozza ezeket a figurákat. Megnézném őt egyszer egy Dosztojevszkij adaptációban is:P -
#47 És egyébként a klasszikus fütyülős "folytatása", hasonló íven halad a történet:) -
#46 nekem ez a youtube-os nem megy tovább a kezdőképnél, de kikerestem magyar megosztóról, ott fut rendesen Íme! -
fogantyu #45 Mucsi -
fogantyu #44 és akkor a legújabb :)
http://www.youtube.com/watch?v=LkySFLp9XHw -
#43 mucsi........ :) -
Plow #42 http://www.youtube.com/watch?v=2nFYNfotDtw -
Plow #41 http://www.youtube.com/watch?v=2nFYNfotDtw
hatalmas :D -
#40 Ez melyik film? :) -
TEST3R #39 Egy ideig azt hittem, hogy Szőke András a legkedvesebb színészem, de az csak második lett a listán. Mucsi Zoltán kétségtelenül a magyar színészek utánozhatatlan, és legeslegeslegjobbja a kategóriában! :D Köszönöm szépen Mucsi Zoltán! :D -
#38 nekem ez a kedvencem belőle (persze a hidas híresebb :)) -
#37 ritka gyöngyszem :) -
#36 FÜTYÜLSZ BAZDMEG ÉS HAZUDSZ!