Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos ilyen egy baleset sokan azt hiszik csak beütik a fejüket kocsiban is pedig gyomorforgató dolgok általában a következmények...<#szomoru1>

bertino
elég nagyot repült szegény :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ColdFire
úristen, crash :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

barret
Nezd meg a gyertyat,vizallo pipa van -e rajta?
Ha nincs,akkor lehet az volt a gond.
Ha a pipa vizes lesz,lehuz a szikra testre.Kikeruli a gyertyat.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ma már mintha misem történt volna. Megjavult<#hawaii>

ColdFire
aksival nem lehet baj, szerintem a karbi nyelhetett vizet, várj pár napot, elvileg akkor ki kéne párolognia a víznek, ha nem jó, akkor majd psziho segít 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

pszihopata
Örök élet+1 év!<#eljen>Csak nincsen sisaktartó.<#szomoru1>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
60 ezerért egy piaggio sfera,és egy aprilia amico.

80-ért egy 70-es peugeot squab.

Ezek a legolcsóbbak!Megbízhatóak csak a fényezésük tré kicsit.

A squab már jól néz ki.

bp
Psziho!

Nincs valami olcsó géped?
(nekem megvan még a rally, egy havernak kellene napi 5km-es útra)

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni a Yamaha Slider típusú robogóról. Lehet, h veszek eggyet és kíváncsi lennék a tapasztalatokra...
Elõre is köszi
pszihopata
Melyik tipus?

Hi!

Tegnap esõben indítottam az italjetemet, mentem vele úgy fél percig majd lelassult, és leállt. Nem lehetett berúgni sem. Lehet, hogy víz ment a karbiba? Elõtte a szar akkut kicseréltem egy talán még szarabbra, lehet az elektronikával lett baj? Kösz a választ!

bp
Robogót keresek 50e forintig!
Külsõleg lelelakott de motorikusan megbízható gép kellene!

Kerestem már a hasznaltmotorok.hu-n és más aprós oldalakon is, sajnos ami hasonló árban van, azt már eladták.

pszihopata
Ki kell húzni a tengelyt,és meg kell nézni nincs-e megkopva.Ha meg van kopva,a szimmeringet kicsit arrébb kell nyomni/ütni hogy pár miliméterrel arrébb fogjon.

Ha friss fúrás,a karbó-síbertûn érdemes a stiftet lejjebb rakni,hogy többet kapjon,a több benzín miatt nem hevül annyira.

fifi
pontos évjáratot megnézem este...
ez az olajpumpás történet mennyibe fáj nekem,ha esetleg megnyerek egy ilyen meghibásodást?
bontós cimborám elvileg van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
Kerékben benne az évjárat,ha nem csiszolták ki.
Az olajpumpa tengelyét érdemes megnézni,mert gyakran elkopik az O-gyûrûnél,és ilyenkor keveset nyom.
Sok dión ez van,félévente felújítják de csapágyas lesz,meg megragad a dugó.

Minden van hozzá,elsõteló ritkán jó,max 70 000-et ér szerintem.

Alvázszám:

Af-18 max 1991
Af-27-28 1990-1995
Af 34-35 1994-tõl

fifi
na úgy néz ki lenne egy utcával odébb egy Honda SR Dio 50-ért
festés le van harcolva,motor oké, mert pont egy haverom újította az év végén, és amúgy sem volt gáz állítólag.
van ehez alkatrész ha kell valami?
van vmi gyengéje?
elvileg 96-os a paripa,de erre nem mernék megesküdni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
Többé kevésbé!Nagyobb a kereke,amúgy majdnem ugyanaz.

barret
Ez egy atkeresztelt Typhoon?

barret
Igen ez az.
Enyem pont 100 volt. Igaz egy fenyezes raferne.
De en hasznalom,es nem mutogatni vettem 😄

pszihopata
Van egy gilera storm-om 120-ért,ha érdekel küldök fotót!

fifi

fifi
ez ebbe az árkategóriábas belefér?
linkelj már légyszi egy képet a szóbanforgó évjáratokról... mert most ami nekem beugrik Stalkerbõl az van vagy 250K

barret
Gilera Stalker. 3-3,3 lityi fogyasztas.Jol megy.Kozepes meretu.Elmehetsz vele barmit venni,mert sik a labtere 😊Szkafi is belefer a sisaktartojaba.
Csak ajanlani tudom,nagyon szeretem😄 6 literes tank.Jo vilagitas.Nagy hasmagassag.STB-STB-STB.

fifi
hi!

következõ az ábra... Kocsi mellé kéne nekem valami robogó, nem érdekel hogy néz ki, csak stabil legyen a blokkja, ne zabáljon sokat, és kábé 100-120 K-ig legyen az ára.
Melóba járni, horgászni kijárni kell csak, hangsúlyozom autót kiváltandó, tehát semmi extra.
Ki milyen típust ajánl?

Elõre is köszi!
megmondom õszintén, csak azért nem veszek Simsont, mert néha lehet, hogy a feleségem is használná...

OrioN the S
Nemsoká lehet elõszedni a kecskéket 😊 Nekem elõbb vissza kell formázni... a karambol óta nem volt hozzányúlva 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pszihopata
Kell egy olyan kárpitos,aki már csinált több motorülést.4000-5000 körül csinálják anyaggal együtt.

dotkom
szerintetek hol tudnek uleshuzatot cserelni az sr-em ulesen, ugy hogy anyagot is kene vhonnan szereznem? vagy szerintetek vegyek egy total uj ulest? vagy hogy megy ez? ilyet meg sosem csinaltam.

http://atwwebmaker.tx.hu/

bp

Nem tud valaki egy jó megbízható budai szervizt? Az aquaman-t kivéve mert az állítólag átverõs.

ez enyire szar?:S azt hittem jobb, bár nem vagyok robogos, csak midnenki el van szállva töle...

dotkom
na nekem ezert van karbis xD

pszihopata

OrioN the S
öröm az élet...

nekem még mindig el van deformálódva a kecske...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dotkom
oh en azzal mar buktam 2x is.. :/

ColdFire
hmm, épp 10 perce beszéltem egy sráccal aki most bukott a 2007es srjével 😊

barret
Eppen itt az ideje 😊

Takimate
gyááá mekkorát estem egy jégfolton !
A bukósisak nagy találmány.
Térdem zúzódás, vállam fáj, kisujjam bedagadt, ennyi.
Megúsztam...
Motor csúszott vagy 20 métert 😊))
Asszem lerakom mostmár.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

ColdFire
egumotors.hu, biztos van vmi utángyártott

Valaki tud szerezni aprilia sr hez kilometer/orat!
Vagy valami bontonak a honlapjat!

pszihopata
Graz-ban a Luis'e-ban lehet olcsón jó cuccokat venni,ha pár ember összebeszél már érdemes kimenni.Fõleg a leárazott cuccok a jó vételek.
A bécsi nagyobb,de a grazi is tök jó!

/Egyébként mindíg tele van magyarral/

pszihopata
Az ALAPJÁRATI levegõcsavar,tehát kár tekergetni.
Mosd ki a szûrõt,a szivacs szárazon is jól szûr!Az olaj nem engedi át a levegõt,valószínüleg az a baj.
Próbáld ki,aztán ha utána sem jó,akkor írd le mi a helyzet!

Törölt felhasználó
Psziho nem tod h zegen hol lehet jó sisakokat venni haveromnak kéne?
olyan 25-40e FT árban mert ott a motor centerben 60nál kezdõdnek annyit meg nem szán rá azt mondta
Törölt felhasználó
Bocsi elnézést mindenkitõl tom h ennek nem itt a helye de ti is tudjátok
hol lehet nick képet berakni mert azt tom h hogy kell de h hol azt nem
nincs semmi olyan h beálítások stb.<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#help>
bp
Psziho!

A levegõszûrõ ki lett cserélve és jó minõségû kimondottan erre kitalált olajjal lett befújva. Azóta a motor megtorpan egy bizonyos gázkar-állásnál. A karburátorhoz nem nyúltam, pontosabban a jobb oldali (levegõ) csavaron próbáltam negyedeket fordítani, elõször az óramutatónak megegyezõ járással, majd a másik irányba is. Nagy különbséget nem vettem észre, vagyis sokminden nem történt. Utána visszatekertem az eredeti pozícióba és tekertem (befelé) egy felet az alapjáraton, így most valamivel jobb, de nem az igazi. Hogyan tudnám precizen beröffenteni? (csak levegõszûrõ-csere volt, semmi más, elõtte jól ment a motor)

pszihopata
2-3 nap maximum.

Törölt felhasználó
bocs mindenkinek h így egybe irok mindent és nem teszek vesszõt pontot stb. <#worship><#szomoru1>
Törölt felhasználó
oké sztem elviszem de tavasszal ha jobb idõ lesz tom h itt a tél most van a szerelés ideje és ezt mennyi idõ alatt bütykölöd meg?(kb)
pszihopata
Keszthelyen.A folytottak a fele akkora teljesítményüket nem tudják átvinni az eredeti hajtáslánccal,ezért raknak közgyûrût elõre,/így rövidebb lessz a végáttétel/,és könnyebb görgõket is használnak,hogy ne fojtsa le a gyengébb hengert.
Ha elhozod,én kinyitom és hozzáigazítom a hajtást.

barret
A gorgo sulya a moci nyomatekatol fugg...
Hogy hol adja le a max nyomatekot. Lehet erezni,ahol legjobban huz...Ott kell a kuplungnak bekapcsolni,azon a fordulaton!
Akkor ugrik legjobban.

Ha valtoztatsz rajta,akkor nembiztos hogy a gyari gorgo az idealis bele.