6802
Robogók!!:)
-
#3281 a liberty hosszútávon sokkal jobb mert négyütemű,szerintem simán elmegy kismotornak
azok kicsit gyorsabbak is mint a 100-as kétüteműek,és ha valaki szervizelteti őket rendesen akkor' örök élet+1 év ' -
#3280 ha ugyanolyan lenne az áttétele akkor menne többet a nagyobb kerékátmérő miatt
de természetesen ugyanarra a sebességre van belőve mint a neo's 100
kb. 90-et tud gyárilag,ez kicsit változhat a beállítás és az ékszíjkopottság miatt-no és persze az állapot sem mellékes -
#3279 Császtok!
Van valakinek tapasztalata 100-as scarabeo-val?
Tényleg igaz hogy kb. 100-at is viszi? Nekem ugye 100as neos van de 75 körüli a vége. Csak felénk igen szar az útminőség és szétrázza a se**em, meg magát is a kis gép. Sok vacilálás után mégis egy nagykerekűt vagyok képtelen venni..Gondoltam majd óvatra megyek vele de áhh..ezek az utak... Nagyon kevés teszt van scarabeoról, de abba is minarelli van asszem(fekvő?). Gondolom más az áttétele ezért mehet többet? Nekem fontos lenne hogy ne üveghangon menjen 70-et, hanem lehessen vele időnként 80at is menni normál körülmények között.
125ös Liberty szúrja még a szemem, de az kicsit "nagy" kismotorhoz :S
Tehát végülis csak ennyire vagyok kiváncsi hogy megy-e többet egy scara mint egy neos és mitől.
Üdv -
#3278 Hi! Tudnál majd küldeni egy aktuális árlistát, hogy esetleg, milyen mocijaid vannak eladósorban?(képpel, ha megoldható) A lentebb említett honlapot nézhetem az aktualitások kapcsán? Bye! És köszi! -
#3277 azért a kínaiaknál jobbak a kymco-k
sőt a yamahának is van taiwanon gyára,azok jók pl. cygnus onnan jön
a 100-as 4T honda lead meg indiai gyártású,fapados de megbízható
a kóreai motorok is elfogadható minőségűek pl.daelim,hyosung,sym -
#3276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rendben, bár sosem mondtad, hogy titkos.... -
#3275 Inkább egy használt Aerox ;) -
zolko09 #3274 heló
seretném kicsit tuningolni a motoromat(Malaguti F15) és nem nao tom hogy mi illik össze meg mi nem. segítenétek?
Athena végáttétel, minarelli hosszú A057115
Stage6 Street Race öntöttvas hengszett, Minarelli LC
Tecnigas TEK kipufogó, Króm, Minarelli fekvő
Polini Super Speed variátor, Minarelli
Motoforce Racing porlasztó, 17,5mm, Minarelli
Koso Spider sportlégszűrő, Fekete-fekete/48mm -
#3273 Ez de durva! És mi a helyzet a taiwaniakkal? A Kymco pl made in taiwan és sokan láttam úgy hirdetik, hogy EZ NEM KÍNAI! Azok jobbak valamivel? Ugyanolyan olcsók ahogy elnézem, mint a kívéj vagy egyéb kinnyai. -
#3272 Helló! Nekem már csak az EÜ vizsga kell és megvan a jogsi. Neten van valami letölthető TK? Thx! -
#3271 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez priviben mondjuk jobb lett volna,és rám bízhatnád -
zsolesz79 #3270 Meghalt a fórum? Ha esetleg mégsem: psziho, te merre tevékenykedsz? -
#3269 pemermotor.hu -
#3268 Köszönöm szépen a segítséget! Kb. augusztus végére fejezi be a jogsit. És valamikor akkor akar venni valamit. Úgyhogy annyira nem sűrgős a dolog. Milyen honlapra gondolsz? Ide? THX+ Csákó! És jó 7végét Mindenkinek! -
#3267 levegős minarelli /jog/ v. piaggio blokk bármelyik kaszniban megvehető
peugeot,suzuki,kínai,injektoros kerülendő,vizes minarelli v. piaggio-n ellenőrizni kell hogy nem állt-e be a vízpumpa
teleszkópók fontosak
ma kapok pár új gépet holnap feldobom a honlapra -
#3266 Yamaha Jog és kategóriája?
Robogót szeretne? Annyiért már jókat lehet kapni (Y) -
#3265 Szevasz Psziho! Szeretném kérni a segítségedet. Egyik haver most kezd el járni segédmotoros jogsira és szeretne venni majd motort is. A kérdés meg az lenne, hogy szerinted valami strapabíró, használt motort lehet-e venni max. 120-150e Ft-ért? Kezdő mocinak való kéne. Csak mert nincs sok pénze a gyereknek. Esetleg, ha neked van valami eladód, akkor.. Előre is nagyon köszönöm a segítségedet és bocsi a régebbi viselkedésemért! -
#3264 -
#3263 :D :D :D :D :D :D :D
az szép... -
#3262 mindkét tulajt elhajtották a forgalmazók így kerültek hozzám zsebből megy a javítás!
a díler úgy próbált meggyőzni hogy áruljak motowelt hogy ez azért jó mert utána jól fogy az alkatrész! -
#3261 motowell magnet sport 800 kilóméter!
1) akksi nulla csere + fesszab. csere
2)ventilátor felfogató csavar /nem húzták meg a gyárban/ kiesik,alaplapi tekercseket összekaszabolja-komplett alaplap+lendkerék csere
3) 950 km. gázbowden csere,ömlik az olajpumpából az olaj
-
#3260 linea 1000 kilóméter első égő kiég mindkét szál,én szedem le elsőként a fejidomot!
1) tükör bal oldali,kihozza a menetet magával mert olyan fos az öntvény,visszatekerni már nem lehet
2) fejidomcsavarok bal alsó ami egy fémfülben fog gyárilag mellékapatva fogóval kirángatom visszatekerni lehetetlen
3) felső műanyagba fogó fejidomcsavaroknál mindkét műanyag cső leszakadva
4)lámpafoncsor elolvadva-még talán ugyanennyit működik
5) komolyabb dombon nem bír felmenni,kivett fojtással
6) a motorblokkban a benzin felhigította az olajat kb. kétszer annyi van benne mint a nívó
vegyetek sok kínait! -
vzajcev #3259 Bocsi a márkát nem irtam Motowell magnet sport, mikuni karbival. -
vzajcev #3258 Sziasztok!
Hozzá értőhöz lenne egy kérdésem.
Lehetséges-e hogy a gyári elektromos szivatóm kompatibilis lenne egy motoforce racing 17.5- ös karburátorral e. szivatós modell.
A válaszokat előre is köszönöm! -
MoCc #3257 sztem. akk. a légszűrővel lesz gond...
mert a karbi nem rég lett takarítva
és a karbi + a légszűrőközötti csonk v. h. hívják szívócsonk az már nagyon tropa sztem. az lesz
ksözi a segítséget!
üdv. -
#3256 nem kap benzint
vagy nem tömít a légszűrőház /nincs elég vákum a karbo előtt/ v. eldugult a főfúvóka -
MoCc #3255 Csáó!
Psziho hozzád fordulnék 1 kérdéssel.
Úgylátom te értessz hozzá:D
Van a haveromnak 1 kocka SR-je levegős.
Olyat csinál melegen h. lehörög:D de ez nem 1xüen lehörög v. nemtudom ha nem nyomom rá a szivatót nem lehet vele menniúgylehörög fulaldozik a gázadásokra.
Ez miért lehet?^o)
Tudom h. nehéz így látatlanba de kb mégis?:/
Karbi, v. valami motorikus baj?:/
Előre is kössz a váalszt;)
Paccs. -
#3254 indulok -
#3253 indulsz? -
#3252 Holnap éjszakai robogózás :P
több info:
www.fiftyspeed.hu fórumon -
#3251 -
#3250 jah van egy tipp-topp 200-as cosa is nem kell valakinek?/mondjuk 120-ért olasz papírokkal?/
ez már önindítós,első vespának ideális és durván lép!
-
#3249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2000 eurót de adtam hozzá egy működésképtelen hondát is -
#3248 menyit adott érte? -
#3247 a pk nem jó -értéktelen.
minimum px -
#3246 Hát akkor valami jó is van a dologban :D
kezd újra pl ezzel :) -
#3245 Hát nem sokáig élvezhettem az öreg vespámat!
Egy osztrák kivette alólam,pofátlanul sokat ajánlott.
még szerencse hogy a jó kis bajaj megvan,így nem maradok teljesen vespa feeling nélkül -
#3244 ez nem booster hanem italjet pista! -
#3243 ELADO
Mbk Booster
50 es Csak egy Mallosi dob és egy sportlégszűrő van rajta,15000 km el,---(sluzkulcs elveszett,a motor nem indul be,a motor szét van szedve, de 95%-ban megvannak hozzá az alkatrészek(pl:pár csavar,1 hátsó indexbura hiányzik)--
Versenymotor építésére tökéletes
Egy hengerfúrás és egy uj dugattyú kell neki.
-
#3242 Komoly! Az ülés is fa? :D aú