Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha nincs,akkor lehet az volt a gond.
Ha a pipa vizes lesz,lehuz a szikra testre.Kikeruli a gyertyat.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
80-ért egy 70-es peugeot squab.
Ezek a legolcsóbbak!Megbízhatóak csak a fényezésük tré kicsit.
A squab már jól néz ki.
Nincs valami olcsó géped?
(nekem megvan még a rally, egy havernak kellene napi 5km-es útra)
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Véleményeket szeretnék kérni a Yamaha Slider típusú robogóról. Lehet, h veszek eggyet és kíváncsi lennék a tapasztalatokra...
Elõre is köszi
Tegnap esõben indítottam az italjetemet, mentem vele úgy fél percig majd lelassult, és leállt. Nem lehetett berúgni sem. Lehet, hogy víz ment a karbiba? Elõtte a szar akkut kicseréltem egy talán még szarabbra, lehet az elektronikával lett baj? Kösz a választ!
Külsõleg lelelakott de motorikusan megbízható gép kellene!
Kerestem már a hasznaltmotorok.hu-n és más aprós oldalakon is, sajnos ami hasonló árban van, azt már eladták.
Ha friss fúrás,a karbó-síbertûn érdemes a stiftet lejjebb rakni,hogy többet kapjon,a több benzín miatt nem hevül annyira.
ez az olajpumpás történet mennyibe fáj nekem,ha esetleg megnyerek egy ilyen meghibásodást?
bontós cimborám elvileg van...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az olajpumpa tengelyét érdemes megnézni,mert gyakran elkopik az O-gyûrûnél,és ilyenkor keveset nyom.
Sok dión ez van,félévente felújítják de csapágyas lesz,meg megragad a dugó.
Minden van hozzá,elsõteló ritkán jó,max 70 000-et ér szerintem.
Alvázszám:
Af-18 max 1991
Af-27-28 1990-1995
Af 34-35 1994-tõl
festés le van harcolva,motor oké, mert pont egy haverom újította az év végén, és amúgy sem volt gáz állítólag.
van ehez alkatrész ha kell valami?
van vmi gyengéje?
elvileg 96-os a paripa,de erre nem mernék megesküdni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Enyem pont 100 volt. Igaz egy fenyezes raferne.
De en hasznalom,es nem mutogatni vettem 😄
linkelj már légyszi egy képet a szóbanforgó évjáratokról... mert most ami nekem beugrik Stalkerbõl az van vagy 250K
Csak ajanlani tudom,nagyon szeretem😄 6 literes tank.Jo vilagitas.Nagy hasmagassag.STB-STB-STB.
következõ az ábra... Kocsi mellé kéne nekem valami robogó, nem érdekel hogy néz ki, csak stabil legyen a blokkja, ne zabáljon sokat, és kábé 100-120 K-ig legyen az ára.
Melóba járni, horgászni kijárni kell csak, hangsúlyozom autót kiváltandó, tehát semmi extra.
Ki milyen típust ajánl?
Elõre is köszi!
megmondom õszintén, csak azért nem veszek Simsont, mert néha lehet, hogy a feleségem is használná...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Nem indul
Karbósra átalakítva,töltés nincs
Minden ki lett cserélve 10 km-t ment is
népítélet 1
népítélet 2
nekem még mindig el van deformálódva a kecske...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A bukósisak nagy találmány.
Térdem zúzódás, vállam fáj, kisujjam bedagadt, ennyi.
Megúsztam...
Motor csúszott vagy 20 métert 😊))
Asszem lerakom mostmár.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Vagy valami bontonak a honlapjat!
A bécsi nagyobb,de a grazi is tök jó!
/Egyébként mindíg tele van magyarral/
Mosd ki a szûrõt,a szivacs szárazon is jól szûr!Az olaj nem engedi át a levegõt,valószínüleg az a baj.
Próbáld ki,aztán ha utána sem jó,akkor írd le mi a helyzet!
olyan 25-40e FT árban mert ott a motor centerben 60nál kezdõdnek annyit meg nem szán rá azt mondta
hol lehet nick képet berakni mert azt tom h hogy kell de h hol azt nem
nincs semmi olyan h beálítások stb.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#help>#help>
A levegõszûrõ ki lett cserélve és jó minõségû kimondottan erre kitalált olajjal lett befújva. Azóta a motor megtorpan egy bizonyos gázkar-állásnál. A karburátorhoz nem nyúltam, pontosabban a jobb oldali (levegõ) csavaron próbáltam negyedeket fordítani, elõször az óramutatónak megegyezõ járással, majd a másik irányba is. Nagy különbséget nem vettem észre, vagyis sokminden nem történt. Utána visszatekertem az eredeti pozícióba és tekertem (befelé) egy felet az alapjáraton, így most valamivel jobb, de nem az igazi. Hogyan tudnám precizen beröffenteni? (csak levegõszûrõ-csere volt, semmi más, elõtte jól ment a motor)
Ha elhozod,én kinyitom és hozzáigazítom a hajtást.