6802
Robogók!!:)
  • Benel
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FQhFfY_M_o8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FQhFfY_M_o8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • ChuckyHUN
    Elszakadt egy (valószínűleg) vákuumcső a Yamahában, arra lettem figyelmes, hogy elnézést de egy kibaszott nagy benzintócsa van alatta, a túlfolyón csepegett,folyt a manna... csap elzár, szakadás diagnosztizál, havernál otthagy, holnap utánfutón Yamaha szervizbe elvisz.
  • Benel
    Ehh az enyémnek is a szilentek voltak az egyetlen baja! Kaptam a motorhoz újakat de nem nagyon találtam aki kicserélte volna, mindenhol húzták a szájukat :D aztán végül úgy adtam el :(
    Amúgy énis szerettem, első robogóm volt ami ment is és nem kért kenyeret:)
  • pszihopata
    jó gép ez,egyedül a blokkszilentek a gyenge pontja,néha elektronika

léghűtés forever,
    nikasilos a henger örök élet,de ha egyszer megsérül a bevonat akkor kuka

simán elmegy kismotornak

én szeretem ezt a tipust
  • Benel
    alkatrésznek pl :D
  • Benel
    Ehez a skipperhez lehet még alkatrészeket kapni?

Találni néha olyan olcsón hogy megérné kettőt venni és máris van alkatrész. Meg egyszer volt nekem és elnyűhetetlennek látszott, csakhát elég öregecske tipus. Talán 50esnek is elmegy.
  • OrioN the S
    Az :) A sisaktartoba van...
  • Benel
    a csaj gyári tartozék? Akkor az ET4-est kérném
  • OrioN the S
    az a matt fekete nagyon ut :)
  • ChuckyHUN
    Tetszik mind, bár én ha vespát építenék, akkor tök gyárira, piros-krémszínű kombóval, sok krómmal:)

@3311 : #3008
  • Pepsi Twist
    mit otthagyná? jajj jajj :D EVO-t hagyok ott neked bazdmeg a "szarommal"
  • OrioN the S
    Par kep:

• OrioN the S
    naja.. elo a VESPAkkal :D
  • pszihopata
    visszamehetnétek szájkaratézni a tzr topicba-ez robogós topic!
  • ChuckyHUN
    Szerintem az első gép bármikor verné a szarodat. fasz kivan veled pepszi kezd elegem lenni, hogy mindenhol csak fikázol, miközben te állandóan csak nagy szavakkal dobálódzol, semmit nem bizonyítasz abból amit mondasz, egyébként meg nem ilyen fasztarisznyáknak szól a videó...
  • Pepsi Twist
    motorozni*

ui.: ezeknek csak hangjuk van de se erő se nyomaték semmit :D
  • Pepsi Twist
    szánalom bazdmeg ezek a kávédarálók :D ezekkel csak bohóckodni lehet, nem motorzni
  • ChuckyHUN
    Beccikék :) (L)
  • ateso
    Sziasztok véleményt szeretnék kérni 3 motorrol:)
    Gilera DNA 50
    Aprilia RS 50
    Yamaha TZR 50 ja és hogy meiket érdemesebb venni
  • ChuckyHUN
  • Pepsi Twist
    ez 1 jel, nem kell motorozni :)
  • ChuckyHUN
    de csak nagyon ritkán történik... eddig 3 hónap alatt kb 2x, szóval ne mnagyon zavar
  • pszihopata
    ez alapján én nem tudom kitalálni mi lehet a baja,ezer dolog okozhat ilyet

• pszihopata
    peugeot-k elég szarok,főleg az immósok 10 éves korukra elfelejtik a kódót aztán nincsen több szikra-tömény szopás

alkatrész is alig van,a régiekbe legalább jók a tact alkatrészek,de az újakhoz aztán semmi sincsen
  • Higany
    Kafa a kép! Mi a véleményed a Peugeot robogókról? Esetleg mit kell nézni rajtuk. Sajnos pontos típust még nem mondott. Olyan 80e Ft körül venné. Az egyik haver akar venni egyet. Köszi előre is!
  • pszihopata
  • ChuckyHUN
    persze, azért indul könnyen:)
    Illetve az lehet, hogy megyek sacc 70-nel, és egyszer csak megtorpan a motor. Mintha elengedném a gázt. Lehet, hogy túl kicsi fúvóka van benne?(Csak néha játsza el)
  • pszihopata
    ilyenkor én próbaképpen kisebbre /kb. felére/ szoktam venni a gyertyahézagot,ha úgy jól indul akkor valszeg kicsi a gyújtásfeszültség

de lehet sok más oka is,önindító vagy a hozzá vezető kanócok mágneskapcsoló,keverékképzési gond is lehet,kompresszió-de akkor inkább hidegen csinálná

toláskor minimum 3-szoros sebességgel pörög a motor,mint indítózva
  • ChuckyHUN
    Segítséged kérném, Psziho!
    2009 Áprilisi Yamaha TZRem van, tegnap reggel nem indult be. Önindító tekert, 500as fordulatig feldobta, semmi, tolásra elindult. Ma reggel balatonon pöcc röfi. Megálltunk strandon, megint csak tolásra indult :(
    Mire gyanakszol? Akksi? Gyertya?
  • Zsolti9014
    hajjajj, hogy lehet-e? :DDD
  • Benel
    Jameg ha sokat erőlködik, pl emelkedőn felfelé, akkor felfelé elindulásnál mintha "csúszna a kuplung" tehát hallhatóan jobban pörög kis sebességnél. NNa szal ennyi XD Más baja lehet még egy motornak?
  • Benel
    tömítés is szar*
  • Benel
    okés :D
    meg amúgy a tömítés szar mert kifújást érzek a hengernél.
    Van itt minden baj :D a szíj szarrá van sztem kopva mert elindulásnál néha "ugrik" egyet (rántás)
    Melegen is nehezen indul, kell neki gázt húzni erősen, beindul és néha visszafullad aztán kidolgozza és jó. Bár ezt akkor csinálja ha megyek vele huzamosan és megállok leállítom és utána.
  • ChuckyHUN
    DE.
    Hagyjad járni egy kicsit, néha kis forgatás, és jó lesz ;)
    Vagy küldjed meg valami félreesúő úton
  • Benel
    ehh, egy hétig nézegetem a képeket akkor se tűntek volna fel
    Na tegnap sikerált beindítani a neost, szereztem akksitöltős és csőgázon nagynehezen beindult... Olyan füst jött ki pfff.. meg utána is rendesen..
    Karbi+légszűrő full tiszta, máshoz meg nem nyúltam, tiszta X akták.. Van rendes szikra is. Lehet a kipuff van eltömődve? Bár attól nem füstölne
  • pszihopata
    szegecshúzóval tilos feltenni a taposókat,mert megnyújtja a kasznit/csak kézi szegecs,kalapáccsal elverve/,és én imbuszcsavart sem tennék egy 50 éves motorra

• Benel
    ez se szar
  • Benel
    Hú kösz a választ, jó hogy említetted az ékszíj dolgot, mert leszedtem az oldaldeklit és eléggé kopott szerintem ebbe is. Elég sok a "gumidarálék" ebből gondolom. Légszűrőt is megnéztem nem tűnik dzsuvásnak, gyetya viszont kicsit avittas :D Viszont összeraktam és most meg nem indul :D Nincs ugyan berugókar mert el van nyírva a tengely kivül ezért csak inditóztam, de semmi. Aztán lőtt is egyet a kipuff ilyen cisszegések is voltak... Na mindegy hamarosan viszem szerelőhöz ugyis.
  • Higany
    OKé! Köszi a választ! Jó hetet kívánok! Bye!
  • pszihopata
    a listán fent van álltalában minden,ha van időm próbálom követni a változásokat