Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bp
Ha hozzáértõt kérdezel (nem magamra, hanem Pszihora gondolok) biztosan nem fogja javasolni az DiTechet-t..

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

laci 700
Újonan 500 000Ft körül van. Az Sr 50 DiTech 600 000Ft körül.
Én is ilyen robogót szeretnék venni nyáron csak nem tom h melyik a jobb... A sima Sr 50 vagy a DiTech?
Thx!

SD456
Hi all!

Most akarok majd menni vizsgázni kismotorból. De még ugyebár motorom nincs. Most nézegettem egy APRILIA SR 50-t, és megszeretném kérdezni, hogy mennyit ér ez a motor? (nem értek az ilyen dolgokhoz) Azért kéne egy ár mert a hírdetés ár nélkül van feladva. 2006 6. hónapjában vette, és 4600km van benne.

PS3 ID: SDani456

pszihopata
Ha mûködik nem kell megjavítani.
Ha nem folyat kár utántölteni is,mert egy fékpofacsere után nem lesz helye az olajnak,mikor visszanyomják a dugattyút.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Helló!
Fékolaj ügyben tudnátok segíteni? Mit? Hova? Mennyit? Mikor?...(Yamaha Slider) Köszi....
OrioN the S
Ertem. Koszi a segitseget!

Akkor most "csavarhuzo ,villaskulcs ,ha benzin omlik ra ne gyujts" 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pszihopata
Késõn nyit a variód gondolom.

Szerintem túlpörög,ezért nem tudja átadni a nyomatékát.
Kicsit nehezebb görgõkkel kéne megpróbálni,vagy gyengébb kontrasztrugóval /kuplung alatti nagy rugó/.

A kuplungnak csak elinduláskor van szerepe,10km/h után semmi.

OrioN the S
Psziho!

Lenne egy olyan kerdesem ,hogy az mitol van ,ha a motor porog meg a fordulatszam is nagy ,de nincs nyomatek?(f-12) mar amikor megvettem akkor ilyen volt. az elado azt mondta ,hogy igy van beallitva (nem gyari kuplungos) ,de hat annak en nem hiszek csak ,ha latom. vegre megy annyit amennyit kell ,de a gyorsulasa az picsafust. amugy nem rakoncatlankodik mukodik rendesen. Elore is koszi!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ronso
Á a diesel kocsim eladtam,mert kicsit öregecske volt,ugyhogy most benzin van,,dehát megoldom,hogy ne a fizetésemböl tankoljak gondolhatod 😊

Sakkoo.......Baszkiiii

pszihopata
Pedig akik kamazon melóznak,azok ritkán vesznek a kúton gázolajat!😊
Egy szakadt golf 1.6 dezsõ csak melegebb lenne.

ronso
Még nem pedig kb 15 éves korom óta huzom..és már tulvagyok a 3X en.Fel kell öltözni..Meghát nagyban befolyásol a benzin ár ugye.Amig mocival majd 3 hétig járok melózni,addig ugyanabból a benzinböl,kb 3 napig kocsival..

Sakkoo.......Baszkiiii

barret
Es ropognak mar a terdeid? 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

ronso
Én egész télen motorral jártam..<#eljen>

Sakkoo.......Baszkiiii

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Én is. "Nem fázol rajta ilyen hidegben?" Biztos ismerõs a kérdés😄

ColdFire
én egy 1,5 hónapja moccal járok suliba reggel 6:30kor 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

barret
En mar mentem egy kicsit tegnap,es ma is 😊
Majd at kell a mocit neznem,mert fura...
Nem ugy megy mint tavaly.mintha kicsit fulladna.
De itt a jo ido,lehet mar motorozgatni. 😄

OrioN the S
LOAL 😄

pszihopata

Ennélkül neki sem érdemes állni egy hibás di-tech-nek.
Mire nem jó egy gameboy?

pszihopata
Kiváncsiságból beírtam a keresõbe,hogy di-tech problémák,és lám mi az elsõ találat:

Hát ez!😊

Aztán még lehet csemegézni.

-de tudod,biztos csak azért írom,mert szeretek kitalálni dolgokat!

ronso
Én nem a fötengelyre gondoltam,azt leirtam hogy cseréltettem,rendben.Valószinü mert nem 9000 van benne,kereskedésböl vettem,otthon szétszettem és lógott a fötengely ,ezért visszavittem és gariba kicseréltettem. De én arról beszélek,ami ott volt irva népitéletben."leáll,nem indul stb.." ez nálam mind nincs.

Sakkoo.......Baszkiiii

pszihopata
'miért kell álltalánositani a márkára"

-Mondtam én hogy szarok az apriliák?/ugyanis az a márka/

Azt írtam hogy szarok a di-tech-ek!Tapasztalat!Nem csak az enyém,hanem az összes motorszerelõé.

'Amiket itt felsoroltatok meg leirtak hibákat,érdekes az én ditech emnek egyik baja sincs."

-Leírtam hogy a kevés olaj miatt mind fõtengelyes lesz.

'a fötengelycsere már megérett rá," -ezt meg te írtad!

Most akkor ráillik a hiba vagy sem?
Gondolkodsz is,vagy csak írogatsz a levegõbe?

ronso
Én meghallgatom az emberek véleményét.olyan van,hogy nem értek eggyet.De miért kell álltalánositani a márkára.és akkor már tuti,hogy mind szar?Amiket itt felsoroltatok meg leirtak hibákat,érdekes az én ditech emnek egyik baja sincs.Ezért mondtam,hogy nem kell fikázni mert biztos van rossz széria és jó.Hál isten enyémmel semmi baj.Pedig megyek -10 ben is vele.

Sakkoo.......Baszkiiii

barret
Lehetseges,de minek?

Gázpedált a robogómra? Lehetséges?<#nyes>

barret
Igen mindenkinek megvan a sajat velemenye.Pont ezmiatt szoktak kikerni a szakemberek velemenyet.De ugylatszik teged ez nem erdekel. Nekem gileram van,17000 kilometerrel.Meg 43000-et beletolok,aztan fotengelycsere.Nem megyek vele 15 fok alatt,de belemegy evente 4000 km.

pszihopata
'mert te szereled öket attól még nem szar"

Te ismersz egy darabot /ami fõtengelyes volt/ de kijelented hogy jó a tipus?

-Milyen alapon?

-A mai robogók közül ez a legelbaszottabb konstrukció!

A di-tech olajozása merõben más mint a többi robogóé.
Az elektronika ad magas fordulaton kb. 10 másodpercenként egy impulzust,amire egy elektromágneses kis membrán köp egy gombostûfejnyi olajat.Alapjáraton van hogy egy percig sem!

Ez a rendszer kb. negyedannyi olajat használ a kenéshez mint az eddigiek,ami túl kevés.

Az összes di-tech hajtókarja karattyol már pár ezer km.-nél.
Aztán legkésõbb 20 ezrnél jöhet a csere.

A nagyobbik baj az,hogy ilyenkor már nagy eséllyel az elektronika is beszarik,mert valahogy az sem sikerült hibátlanra.

Talán többet kellett volna költeni a tesztelésre,a dizájn helyett!

Ja miért nincsen berugókar?Mert a befecskendezés meg az elektronika olyan lassú,hogy 5 másodpercet kell indítózni,berugókarral nem is indulna.
Erre mit csinálnak?Nem tökéletesítenek,hanem leveszik a berugószerkezetet!

pszihopata
Talán a sava.Nem rossz!

bp
Psziho!

gumira van valami javaslatod?

ronso
Végülis tök mind 1,nem veszekszem.Mindenkinek megvan a véleménye.

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
mert?

Sakkoo.......Baszkiiii

fifi
ettõl függetlenül ökörségeket írsz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ronso
Figyelj ide barátom,napi 8 km a munkahelyem,és nem ujjonan vettem a ditech ket,az lehet,hogy gyárilag nem 8000 van benne azt nem tudom , de a fötengelycsere már megérett rá,de azért mert te szereled öket attól még nem szar.És képzel el ez már igencsak a sokadik robogóm,és meg vagyok vele elégedve akárki akármit mond.A népitélet hsz szerintem egy nagy ostobaság.Aki irta elég nagy állat volt.Na ennyit erröl.

Sakkoo.......Baszkiiii

pszihopata
'Naponta télen is mai napig használom,"

5 év alatt 8000 kilóméter,és naponta használod?<#fejvakaras>

pszihopata
'8000 után fötengelycsere "<#nyes>

-Az még egy keeway-nél is szégyen,nemhogy egy félmilliós robogónál!

Egy jog,vagy piaggio vagy akármi 60 000-et lefut gond nélkül!

Neked se volt még normális motorod,azért írsz ilyen okosságokat!

/Én már cseréltem fõtengelyt 4700 km-nél di-tech-ben./

Ilyen fasza!

/2369-2405'?-olvastad?/

'Aki fikázza sztem még nem használta"

Képzeld én fikázom,aki robogókat szerelek mindennap!Te meg dícséred 8000-nél fõtengelycserével?-A pofám leszakad!<#wow2>

ronso
Visszaolvasva láttam,hogy szidják a ditech et,emberek nekem 2003 as van és kutya bajom vele 8000 után fötengelycsere és megy a maga utján.Aki fikázza sztem még nem használta.Naponta télen is mai napig használom,minusz 10 tõl ,plussz 30 ig.és indul,megy.Ez saját vélemény..

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Hello ki tudja,hogy mekkora görgö kell az sr 50 ditech be ?? köszi

Sakkoo.......Baszkiiii

bp
130/70 R12 gumi kellene, természetesen jó és olcsó 😊
Nem SR-szerû pályagumit szeretnék,Aprilia Rallyhoz lesz.

ColdFire

ColdFire

hello clio
teis értesz a motorokhoz frankón?
nekem most egy aprillia sr50 ditech el van a gondom meg makacsolta magát
lol

Hello pszhio itvagy
ment az e-mail
irtam neked e-mailt PSZIHO kérlek olvasd ell és várom a válaszod köszike

esetleg msn vagy skype valamejiken netudnánk irni???
pszihopata
Lehet gyûrûtörés /kompressziót kell mérni/,gyújtáselektronika,befecskendezõrendszer.
Esetleg benzinpumpa,de ha gyújtásra rakva hallani a pumpát akkor az kizárva!

Elõszõr is meg kell nézni van-e szikra,a di-tech-nek hatalmas és fényes szikrájának kell lennie!

hello mindenkinek
kellene nekem egy kis segitség sr50 ditech ügyben. van vele egy kis problémám ha valaki tudna tanácsot adni megköszöném. nem akar beindulni a gép. vajon miért?????

msn : [email protected]

e-mail [email protected]
OrioN the S
az

ColdFire
f12 volt? 😄

OrioN the S
ehh...