Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd találkozol olyannal, aki "beutal" a motoroddal együtt mûszaki vizsgára, ahol darabokra kapják a gépet és megnézik mi van a hengerre írva.
Az más kérdés, hogy lehet kapni 50-es felíratú 70-es hengert is.....
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
-megbízható
-nagyobbacska testû, de végül is ez nem fontos mert 160 cm vagyok én nem biztos hogy azokról leérne normálisan a lábam, mert még nem ültem nagytestûn
-kb. 70-80km/h val tudjon menni,
-(lehetõleg) bukósisak tartós, mert nem akarom mindenhová vinni, de ha van vmi ötletetek ennek megoldására akkor várom
-Elsõ robogó, (lehet utolsó is) ezért szeretnék egy tartós, jó, HASZNÁLT robogót!
EGY Gilera stalkerra gondoltam, mi a véleményetek?Ha tudtok más fajtát akkor légyszíves írjátok le. A választ elõre is köszönöm.
Elnézést a hosszú szövegért!
Ha megfelelo szij lett belerakva,akkor meg gyorsabb is lesz.
A regi kopott ekszijjal fokozatosan(ahogy kopik) lassul a motor.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nekem meg az a bajom,hogy tavaly ilyenkor kilett cserélve a variátor ékszíj és azota nem megy csak jobb esetben is 60-at elötte meg ment 90-et. Mi lehet a baj?
Ha könnyebb görgõket teszel be ugyanezt éred el,csak akkor nagyobb az esély hogy megcsúszik a szíj.
Csak olyan csinálja aki ért hozzá,mert gyakorlat kell egy varió jó belövéséhez!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
NA, majd meglátjuk, mert csak 2 hét mulva fogok megint motorközelben lenni, mert kint van pályán...
És ugye ez a kontrasztrugó nem motorspecifikus, hanem univerzális, sazl csak a méretek kellenek?
Lehet hogy nem is áll vissza alaphelyzetbe-ami azt jelenti hogy induláskor elõl-legbelül,hátul-legkívül van a tárcsákon a szíj.
Mikor végsebességen van akkor meg ugyanez,csak pont fordítva.
Olyan mintha kocsival 4.-ben akarnál indulni,csúsztatod a kuplungot,aztán ha kiengedted befullad a gép.
És az miért van, ha állóhelyzetbõl csutkát húzok akkor felpörög, kicsit késõbb pedíg 10-20 kmh visszavesz egy kicsit a fordulatból?
Az ettõl a rugótól van?
A rugó feszítése,és a görgõk súlya határozza meg,hogy milyen fordulatszámon gyorsul a motor.
Ott kell tartania a fordulatot,ahol a legmagasabb a motor nyomatéka.
.Akkor ehez nem nyúlok..Most jelenleg nincs szerszámom, mert a garázst építjük újjá.😛
A pici kuplungrugókat ne bántsd,azokkal ritkán van gond!
Mert ha kiszedem, akkor megmutetom ismerõsnek, aki hoz nekem márikat, vagy rendelek egyet valahonnan.
Kézzel simán érezni,ha az ember összenyomja,hogy milyen erõs.
Kb. 2500 ft.
Akkor majd megnézetem egy ismerõssel, aki ért hozzá.
Néha elõfordul,hogy a kuplungkalapácsok zajcsillapító gumigyûrûi dagadnak meg,és nem tud tõle újra kinyitni a kuplung.
Sok minden okozhatja,elég egy nem belevaló szíj,elfáradt kontrasztrugó,túl nehéz vagy elfordult esetleg szögletesre kopott görgõk,berágódott variótárcsa stb.Sõt elég ha valaki bezsírozza a görgõket,/gyakran elõfordul/ pegig azt tilos!
Vidd el olyanhoz aki ért hozzá,különben is légkulcs nélkül szét sem lehet szedni,és elég egy figyelmetlen összerakás,mert ha lemegy a fõtengelyrõl a borda-akkor aztán kuka!
És nem tudom, hogy mi megy bele..Motort se vágom nagyon, hogy milyen, mert még nem volt különösebb ok amiért szét kellett volna szedni, csak ez a szarság, hogy lassan gyorsul.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
VAn egy suzuki af50zzm robim..És van egy kis problémám..Végére nagyon megy, de nagyon gyengén gyorsul.Olyan, mintha túl hamar nyitna a kuplung, és nem tudna felpörögni..De mikor eléri a ~8k -t akkor egyszercsak nagyon megindul...200 méter alatt 75 öt húztunk ki belõlle.
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet csinálni ezzel a kuplung dologgal..ha az? Lehet valahol venin erõsebb feszítõ rugókat?
A legjobb, hogy ez valami különleges szutyok, mert alig dob ki valamit a gugli;D
-vastag kábel az önindítóig /csatl./
-önindító
Érdemes az önindító sarujára vinni egy fix pozitívot az akksiról,hogy akkor teker-e?Ha nem,akkor egyértelmû!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
/satu/<#eljen>#eljen>
Fasza vagy!
-Tegyél rá száraz ágat!😊
robimkb 6 kilóméter után leállt és nem indult be vagy egy hétig utána vmi csoda folytán elindult kb ugyanekkora út megtétele után ismét csak meghalt
fogalmam sincs h mi a baja
(gyujtás jó mert néztük)
vki<#help>#help>
A karbós sr motorja jó,mivel az egy yamaha-licensz alapján készült MINARELLI-BLOKK.
Minarelli: aprilia SR-karb.,area,gulliver,scarabeo,sonic,amigo,rally
benelli k2-491
malaguti f10-f12-f15
yamaha aerox/nitro-neos/ovetto
italjet dragster
suzuki-licensz blokk: malaguti crosser,
italjet velocifero,formula
atala hacker
SR-DITECH
Honda licensz: kymco összes
peugeot összes
Piaggio,vespa,gilera: saját közös motor /egy cég/
Amivel a legtöbb probléma van szerintem: sr di-tech
vespa et-2 injectione
peugeot speedfight/x-fight/jet-force
nrg pure-jet
A legjobb szerintem a piaggio és a minarelli,fõleg a levegõsök.
Vagy gyûjts még 3-6x ennyit, és vegyél egy új Aeroxot, mégpedig a Valentino Rossi festésût, mert az nagyon jól néz ki 😄
Hajrá Magyarország!
Tipikus!<#idiota>#idiota>Gyûjtsél még,feleslegesen nem irogatok!<#ticking>#ticking>
Megnéztem amiket mondtál. Hát, hogy õszintén megmondjam nekem ezek nem tetszenek. Kösz, hogy segítettél de ezek, ahogy te is írtad régebbi típusok, és azok nem nagyon tetszenek. Az Aprilia SR50 tényleg olyan rossz? Semmiképp ne vegyek olyat? Vagy ami még tetszik az a Yamaha Aerox, errõl mi a véleményed?
Elõre is kössz!
PS3 ID: SDani456
pm ment <#wink>#wink>
-70-100-ig is?Ennyiért kapsz egy jó amigót /úgysem fog tetszeni/,vagy egy széttúrt sr-t vagy rally-t /azt meg én nem ajánlom/.
Peugeot-t kapsz még,ami gondolom tetszene,de abban sem lesz sok örömöd.
Piaggio quartz/sfera/zip esetleg typhoon,f10-es malaguti,aprilia scarabeo,-ezekbõl lehet szépet venni ennyiért.
Igaz hogy régebbi modellek,de ezek álltalában szép eredeti állapotúak,a 'menõbb' gépeket már 10 éves korukra széttúrják a fiatalok-ott csak szerelés vár rád nem motorozás!
Tudnál nekem ájánlani egy olcsó robogót (70-100e FT) Apriliák tetszenek a legjobban. Remélem tudsz segíteni!
Elõre is kössz!
PS3 ID: SDani456
Aztán sírnak!<#rinya>#rinya>
Kérdezzd meg érdekel?😊<#bohoc>#bohoc>
/Akit meg komolyan érdekel visszaolvas,elég sokat pofáztunk róla./<#nezze>#nezze>