6802
Robogók!!:)
-
#3401 miért mi rosszat mondtam?amugy a 2 szint úgy értem hogy egy fehér háttér és fekete mintázat a két oldalán szal sztem az én kezem alatt nem megoldható:D -
#3400 TÉÉK
bocsi -
#3399 szerintem nem voltam bunkó,de ha nem válogatod meg a szavaid még lehetek az! -
#3398 sima ketszinure Te is le tudod fujni ,ha konyitasz hozza vmit... nem airbrush :D 2 szin... -
#3397 túlélem,de attol még nem kell bunkónak lenni -
#3396 köszi!
amugy milyen mocid van és mennyivel megy így? és mennyivel ment régen? -
#3395 abból 10 néz be ide,és egy sem festet bukót
így jártál! -
#3394 a 3000 fórumozó között valaki csak-csak -
#3393 szerinted festetett itt valaki bukót? -
#3392 amugy már az én kérdéseimre is vélaszolhatna valaki -
#3391 veszel egy uj spiralt es kicsereled :) kicsavarod elso kereknel,fejidom levesz,uj spiral feltesz,fejidom visszarak. -
#3390 Ha eltört a spirál a motoromban és nem méri a sebességet hol cseréljem ki? -
pacclacc #3389 Szerintem a henger amugyis 1 burkolatba van, ugyhogy nem fogják szétszedetni veled! Másrészt a hengerre ugysincs beleütve hogy 70es! Papiron az van hogy 50 azt szevasz! Amugy nekem is 70es henger van rajta és állitottak meg rendörök! Semmi probléma! -
pacclacc #3388 Megnéztem és az volt a baj, most mátr egy malossi karbon lifeg ott xD -
MoCc #3387 kipróbáltam légszűrő nélkül...
fullad magas fordulaton:S
kipróbáltam direkt szűrővel jobban indul de viszont melegen ugyanúgy L megy az erő belőle kb 80a-nál 85-nél...:S
1xüen nemtom mi baja lehet...
arra lettem figyelmes h. a karbin az uszóházat ami tartja csavarok 1iket nemlehet normálisan +húzni.talán ez okozhatja a problémát? -
#3386 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a robogómba ami van 50-es henger lecserélem 70-esre, akkor azt a rendőrök mennyire veszik észre? mennyi a lebukás esélye? sajnos csak B kategóriás jogsim van. szóval avval robizom
köszi -
#3385 membránlap -
pacclacc #3384 A karburátor vákumcsonkjánál, fuj ki! :/ -
#3383 a vákumcső csonkjánál,vagy a légtorokban?
szívómembrán lapja lehet törött,de ez elég ritkán történik -
#3382 5 perc járatás után be kell nyúlni a hűtőhöz,ha hideg akkor 30000 a vízpumpacsere
jó hangja legyen,és legalább 80-at mennie kell
első teló könnyen rugózzon
50-nél el kell tudni engedni a kormányt
műszerek működjenek -
#3381 Hi! A haver ezt a mocit nézte ki: Gilera Runner Szerinted érdemes megvenni? És mit nézzünk rajta? Megér annyit? Köszi a sok segítséget! Bye! -
#3380 Haló
Bukófestés egyedi igények szerint mennyi zsé?igazábol nem csicsára gondolok két szin lenne benne össz vissz... -
pacclacc #3379 Sziasztok! Miért van az hogy a karburátoron a vákum nem sziv hanem fuj? Valamit bénázok! nagyon kezdő vagyok! -
RYO21 #3378 mennyivel megy? -
#3377 azt várod hogy ezek után én megmondom hányas fúvóka kell bele,és hányat tekerj a levegőcsavaron?
vagy megtanulod magad belőni,vagy elviszed valahova 3375-hsz-t azért írtam hogy el tudj indulni valamerre
minden tuningolt motorhoz sok pénz és sok tudás kell, megvan mindkettő?
ne várd mástól hogy megoldja helyetted mert aki tartósan erős motort akar úgy hogy nem tanulja meg maga szerelni az inkább vegyen 200-ért egy 180-as runnert
fórumon nem tudok /nem is akarok/ motort szerelni,és beállítani sem -
MoCc #3376 Köszönöm téll. Psziho h. segítesz.
Inkább L mondom a beállításaimat h. mi található a motorba és úgy talán könnyebb lesz mondnani rá valamit.
Malossi MHR 1 gyűrűs henger.
Polini EVO főtengő.
19-es karbi 80-as főfúvókával.
Malossi Redfilter a gyári házba.
Polini variátor 5.1-es görgőkkel.
Kuplungomat sajna nemtudom miylen lehet gyári v. nemtudom.. de piros kontrasztrugóval és sárga kuplungrugóval.
akk. mitmondjak még?
jah igen...
Stage 6 Pro Replica kipuff.
ehez pls mondj 1 jó beállítás:O
gondolkoztam már kisebb görgőn
jah viszon jobban ugrik direktszűrővel.
valamelyik nap rápróbáltam 1 RMS-t csak a kiváncsiság kedvéért.
de viszont az erő ugyan úgy Lfogyott 80 körül...:S -
#3375 próbáld ki simán légszűrő nélkül,ha jobb akkor kisebb főfúvóka kell bele
ha magas fordulaton befullad légszűrő nélkül,kb. akkor jó a beállítás
ha félig betakart /pl.szigetelőszalag/ légszűrővel jobb lesz,akkor növelni kell a főfúvókát
ha sikerül belőni akkor az alapjárati keverékképzést /alapjárati fúvóka/ kell hozzáigazítani,hogy jól induljon és legyen alapjárat
kevés henger díjazza a nagyobb torokátmérőt,a lecsőkkent légsebesség miatt nehéz normálisan behangolni-anélkül meg annyit sem ér mint egy 17-es karbó
sportlégszűrő van rajta? -
#3374 azt próbálgatni kell légszűrö stb. függő
ha túl kicsi kinyírja a hengert a szegény keverék -
#3373 árban elég különbözőek,a dió max 120 míg egy normális dna 200-nál kezdődik
fasza gép a dna csak sok a fojtott verzió
motorja megegyezik az nrg/runner blokkal nagyon jó blokk
sokkal bonyolultabb egy diónál ezért viszont ha szar akkor lehet szívni vele,pl. digites a km óra vagy ha elszáll a vízpumpa akkor blokk szét stb.
a dió-ból a régebbiek /af-18-27-28/ jobbak,az af-34-35 egy szarhatár az állandóan főtengelyes lesz-törik a gyűrű stb.
a diók már nagyon legatyásodtak nehéz jót venni,telók szinte mindben kukák
az új 4 ütemű jó-de ritka -
MoCc #3372 Psziho!
Köszönöm a segítséget.
T3e mekkora fúvókát ajánlanál?
A karbin 19-es Del Orto 80-as főfuvival...
70-es 1 gyűrűs hengert lát L kajával:) -
#3371 Ismerősnek volt DNA-ja, külsőre jó moci, én mentem vele, bár elég gatya volt de szerintem nem az igazi... a Dio meg azért mégiscsak japán :) -
#3370 Psziho a segítségedet szeretném kérni! A haverom nézett a neten pár motort. Ezekről mi a véleményed: Gilera DNA(2003-as) és a Honda Dio-ból melyik évjárat a jó? Esetleg a két fajta moci közűl melyik a jobb és miért? Előre is nagyon köszönöm a segítséged! Bye! -
#3369 szerintem túl sok üzemanyagot kap,síbertűn a biztosítót feljebb kéne tenni v. kisebb fúvókát bele
hidegen nem gond a sok benzin,mert fele a hideg hengerfalon landol
ha olajozod a légszűrőt,akkor mosd ki és hagyd szárazon
-
MoCc #3368 ferodor réteg már igaz kopott... + a harang sincs már valami tökéletes állapotba
sztetek akk. azlenne?:/ -
#3367 talán a kuplung? :D -
MoCc #3366 Hello!
Lenne 1 problémám...:S
Van 1 Aprilia SR-em külömbbféle tuningcuccokkal...
Olyan problémám lenne vele h. hidegen jól nyit a kuplung hidegen minden fasza jól gyorsul és kipörgi a végét is.
DE! viszont melegen...
Ha bemelegszik csökken a végsebesség szemmelláthatóan és 80-85 km/h-nál nemakar többet menni és elindulásnál darál.
Mondjatok rá valamit PLS:S
Karbi lenne v. mi?:S -
#3365 igy értem h csak 2 szin felhasználásával.Amugy ez ilyen átlagos optikai tuning elem szokott lenni(nálunk)de nagyon szép.Bár ahhoz majd uj üléshuzat kell -
#3364 ha jól látom, akkor ezen nincs olyan elem (idom) amin két szín lenne, hanem van amelyik fehér, meg van amelyik kék, szóval szerintem ezt nem olyan drága megcsináltatni. (persze mihez képest...)
Egyébként szerintem nem csúnya elképzelés. -
#3363 pff az a féktárcsak de trendi :D -
#3362 nah igy