Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Ezt nekem írtad? És megér 75e-et? Köszönöm a segítséged!

Gyújtás nélkül rúgjál rá 2-3-at, és utána indítózzál, ha így sem indul be, akkor passz. Én nekem bevált.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

akkor esetleg szivató probléma is lehet
Krisztiam
aham új aksi van benne, de mintha aksi baja lenne, de majd egy hozzáértõnek megmutatom..
amúgy jaja sokat kell rugdosni.. de nem értem ez természetes?
jaja tele akarom teljesen.. köszi szépen!

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Az akku jó állapotban van?
Sokat kell rugdosni a beindításhoz?
Tankolás meg attól függ, hogy ha tele akarod teljesen, akkor elég csak picit beletartani.. csak óvatosan 😊
Üdv mindenkinek! Éppen motorvásárlás elõtt állok, és az lenne a kérdésem, hogy az am6 blokkos vagy inkább a derbi blokkos endúrókat ajánljátok?
Esetleg valakinek személyes tapasztalat? Elõre is köszönöm a válaszokat!
Krisztiam
sziasztok
most vettem egy robogót, de nem nagyon értek még hozzá
az lenne a problémám, hogy amikor éjszaka lerakom a motort, akkor másnap reggel nehezen indul be önindítóval..
vagy hogy próbáljam meg? rúgjam be?
másik kérdésem, hogy tankolásnál meddig kell a pisztolyt belerakni a lyukba? teljesen vagy csak éppen beletartani?
köszi a választ.

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

vki nem tudna nekem mutatni egy olyan képet h h néz ki egy 4 ütemû kínai robogó kipufogója belülrõl? ilyen mint a képen. elõre is köszi.

Benel
jahogy ez gyári, Scoop. Szépek ezek az italjetek 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Megvettem a zárt bukósisakom.
ff4
Nagyon jól néz ki,de én nem tudom,h minden sisak ilyen bazi nagy vagy csak ez a típus(M-es méret).
Engem marhára zavar,h ilyen qva NAGY.A csomagtartóba persze nem fér bele...:S
Félek le menni vele a garázsba nehogy be szoruljak vele az ajtóba olyan széles:S
pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Benel
de ez a burkolat ez hogy? Kiöntötte valami fröccsöntõ üzemben?

Ooo jee 😄 nagyon sufni 😄

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

pszihopata

pszihopata
egyenkínai 4T,ugyanaz mind

Üdv mindenkinek, nekem egy Rieju Toreo 50 4T-m van 2008 as évjáratú és annyi bajom van vele hogy hidegen és hidegben (+5 foknál már gondjai vannak) ill. ha ritkán használom rettentõ nehezen indul és nem tudom hogy ez miért lehet ha valakinek van hasonló gondja vagy tudja esetleg a hiba forrását légy szíves írja már meg nekem köszi<#nevetes1>
Higany
Psziho lenne egy kérdésem! Ez a moci mennyire jó? Mit kell tudni róla? Mert szeretnék venni valamit, most hogy kijött a jó idõ és ugyebár a keeway matrixomat tavaly ellopták és nem akarok drágáért mocit venni. Ez a Caper 50-es tényleg Keeway? Mert nem nagyon találok róla megbízható infót sehol. Egyik ismitõl venném 3 évesen és 75e-et kér érte. Szted megérné? Köszi elõre is!

Ugyanakkor eladóvá vált az elõzõ motorom,ami egy Malaguti Centro sl

Ma megvettem a honda topicot. Nagyon szép állapotban van, nagyon csendes kis motor. Majd teszek fel képeket.

Mi vélemény errõl a robogóról?
honda topic

pszihopata
a dió is megbízható de a jog sokkal jobb gép
a hondát kicsit könyebb javítani

lehet,hogy 28

pszihopata
af38-at nem ismerek csak 28-at

Sziasztok!
A Honda Af 38-as motorról mi a véleményetek, van olyan megbízható mint a yamaha 3kj blokkja?

Benel
érdekes hogy pont egy összelapított Honda foresightra hasonlít az elsõ és hátsó lámpája is 😊

Benel
2T vagy 4t? kis vagy nagykerekû? 50 vagy több ccm?

Benel
Én a második nyitottat használom, ennek nagyobb a plexije, lejjebb jön az államig rendesen, de ha oldalszél van a megfelelõ szögbõl, ugyanúgy kifolyik a szemem benne 😄 De amúgy ha nincs szél, elviselhetõ 70-80-nál is. Biztonsági szempontból persze a egyben zárt a legjobb. De ezt már te döntöd el, mi a fontosabb. Szerintem zárt is befér az SR-be.

Higany
Nyáron frankó a nyitott, de csak jó idõben. Nekem van zárt és nyitott is. A zártat jobban bírom, mert ha távolabbra mentem, akkor nem árt a biztonság miatt, meg abba nem tud belemenni menet közbe állat, meg ha elkap az esõ, akkor is jól jön, nem is beszélve a hidegebb évszakokról. A nyitott városba jó leginkább. Nekem kettõ van és váltogattam õket, alkalomtól és idõtõl függõen. Most viszont valami robogót vennék olyan 100e Ft körül, mert a másikat novemberben ellopták. Ha valaki tud valami tuti tippet, ossza meg velem is. Köszi!

Hi,
Vettem 2hete egy 2011 apriliat(sr 50)
Elég kis sportos hatású és sebességet produkáló,cirkáló nagyon meg vagyok vele elégedve.
Jelenleg sisak dilemmában vagyok.nyitott,zárt,...befér a csomiba vagy nem...Nem akarok egy kibszott bowling golyót a fejemre.

Ti milyen bukót használtok?
70km/h körül kellemes még a nyitott(plexit lehúzós)bukó?
pszihopata

Higany
100 kilóra gondoltam, csak lemaradt egy nulla. 😊

Higany
Üdv Psziho! Tavaly év végén ellopták a kínai csodámat és most szeretnék újra venni valamilyen robogót. A tanácsodat szeretném kérni, hogy olyan 100e Ft körül mit lehet/érdemes megvenni? Ami simán elbírja a majdnem 10 kilómat és nem haldoklik dombra felfelé, mint azt a Keeway Matrix tette. Az se ártana, ha nagytestû lenne, mert hülyén néznék ki egy kistestûn. Köszi elõre is a segítséged!

GaBenc
Szerintem olajat neki. Sok lesz a rozsda benne.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Üdv!

A szép idõnek hála, újra elkezdtem robogóval furikázni. Viszont azt vettem észre, hogy nehezebb gázt adni mint régen, illetve néha nem ugrik magától vissza ha elengedem. Csak a szajlát kellene megzsírozni, vagy az egészet ki kellene cserélnem?

Web mester
Azér minden ok nélkül kocsival sem büntetik meg az embert. Ha nem provokálod ki, ezzel sem fognak. Mondom, hogy teljesen ugyanúgy néz ki mint az 50-es társa. Ha meg is állítanak max a jogsid kérik, ha alaposak akkor még az adásvételit, amire meg annyi köbcentit írsz rá amennyit akarsz. Lassan 3 éve használom a motort, nincs ebben semmi para, rengetegen használják nagyobb köbcentis motorjukat 50-eesként.
Persze én nem akarlak bûnre csábítani, ha félnél vele így közlekedni akkor ne vedd meg. De ha egy fürge vásosi cirkálót szeretnél akkor ez a nyerõ megoldás.

matyi0323
Az az egy a baj, hogy 50 ccmig van jogsim.
Rendõrök nem kötekedtek érte soha?
Engem elõszeretettel büntetnek autóval mindenért, akkor egy jogsi nélküli géphez gatyám is ott hagynám :/

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Web mester
Hello!
Megvan minden eredeti olasz papírja, csak én 50-esként használom mivel, ugyanúgy néz ki mint az 50-es testvére. De akinek van rá fölös 100.000 Ft-ja, minden probléma nélkül forgalomba helyezheti.
Ha komolyan érdekel 110-be oda adom. De ez az utolsó ár.
Azér adom el, mert egy endurot szeretnék venni. Amúgy teljesen hibátlan gépezet, igényes gazdától származik.

matyi0323
Nem értek a robogókhoz..
Egy ilyenbõl mennyit nem pofátlanság alkudni?
Most tervezek venni egyet ( azért most, mert én úgy gondolom télen olcsóbb, persze ez lehet hülyeség😄), de olyan 80-100 ezerig mennék maximum, és ezen még papírok sincsenek.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Web mester
pszihopata
hagyjuk a lendületet 1:38-1:40-ig van a lényeg

novemberben láttam egyet a milánói vásárban 2000 euró volt az ára,ma is rendelhetõ rokon

Benel
hát rakott egy kis súlyt az elsõ kerékre 😄 az a teli tárcsa biztos megadja azt a kis tapadást.
Na de itt azért lendület/tempóbeli különbségek vannak, ez nem lõ ki, hanem "felezõbe" megy fel csigatempóban.
Megvolt a vevõköre gondolom, elhúzni a fél disznót a szomszédból (zetor 2) 😄 Meg egy másik videóba angolul gagyogtak valamit hogy jó a gázlómélysége(ez látszik is), viszont halál para vele kanyarodni a hajtás miatt.

pszihopata
amúgy szerintem aki ezt a ármûvet készítette nem sokat járt fizikaórára

egy ügyes motoros elsõkerekén 1-2 kiló van ilyen meredek feljárón,egy triálosé meg 2 centire elhagyja a talajt hogy maximális legyen hátul a tapadás

Benel
az fölmegy 😮

Benel
Ehh, egy újabb gyöngyszem. Kapcsolható összkerékhajtás? <#taps>

<#taps><#taps><#taps><#taps>

pszihopata

Minden elismerésem, hogy a motoros futárok ilyen hidegben is dolgoznak rendületlenül.

Web mester
Ezzel én is egyet értek. Tudom melyik cikkrõl beszél Pzolika. Tavaly télen került fel az Egü honlapra, én is olvastam annó, és furcsának is találtam...
Honnan tudná azt bárki is, hogy pl -5 fokban a ventillátor elõtti résznek hány %-át kell ki takarni, hogy optimálisan mûködjön... Lehet, hogy jót tesz vele az ember, de ha túl nagy részt takar ki, akkor valóban túlmelegedhet a henger...
Kár ilyenekbe belebonyolódni. Most meg amúgyis olyan hideg van, hogy aki ilyenkor motorra ül, az õrült. Én is az vagyok, ma hoztam haza a Mito-t szerelõtõl, kb 1500 m-t mentem vele, de irhakesztyûben még így is lefagytak az ujjaim, meg persze a térdeim... És a max tempó amit mentem 40 km/h volt. Hiába -14 fok az -14 fok...

pszihopata
teljesen felesleges bármit kitakarni,sõt veszélyes mert túlmelegedhet
ha ki kellene takarni akkor a gyári gépkönyvekben írnának róla,vagy gyárilag zsalu lenne a légnyílásokon és a hûtõ elõtt

én senkinek sem javaslom hogy pontos számítások és mérések nélkül beavatkozzon bármilyen jármû hûtõrendszerébe

Nem kell a te szinteden állnom,én nem értek a szereléshez. A cikk nem tesz különbséget 2, és 4 ütem között. Nekem a szerelõm ajánlotta a félig kitakarást a 2 ütemû levegõs motoromon. Amit tapasztaltam: A motor csendesebben jár, Lámpáknál állva nem pörög folyamatosan, és kevesebb a fogyasztás,gyakorlatilag nekem pozitívak a tapasztalataim, és nem a neten szereztem ezeket a tapasztalatokat. Egyébként elismerem a munkádat, és tisztelem, hogy segítesz itt mindenkinek /nekem is/.