Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
amúgy jaja sokat kell rugdosni.. de nem értem ez természetes?
jaja tele akarom teljesen.. köszi szépen!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Sokat kell rugdosni a beindításhoz?
Tankolás meg attól függ, hogy ha tele akarod teljesen, akkor elég csak picit beletartani.. csak óvatosan 😊
Esetleg valakinek személyes tapasztalat? Elõre is köszönöm a válaszokat!
most vettem egy robogót, de nem nagyon értek még hozzá
az lenne a problémám, hogy amikor éjszaka lerakom a motort, akkor másnap reggel nehezen indul be önindítóval..
vagy hogy próbáljam meg? rúgjam be?
másik kérdésem, hogy tankolásnál meddig kell a pisztolyt belerakni a lyukba? teljesen vagy csak éppen beletartani?
köszi a választ.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
ff4
Nagyon jól néz ki,de én nem tudom,h minden sisak ilyen bazi nagy vagy csak ez a típus(M-es méret).
Engem marhára zavar,h ilyen qva NAGY.A csomagtartóba persze nem fér bele...:S
Félek le menni vele a garázsba nehogy be szoruljak vele az ajtóba olyan széles:S
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
honda topic
a hondát kicsit könyebb javítani
A Honda Af 38-as motorról mi a véleményetek, van olyan megbízható mint a yamaha 3kj blokkja?
Vettem 2hete egy 2011 apriliat(sr 50)
Elég kis sportos hatású és sebességet produkáló,cirkáló nagyon meg vagyok vele elégedve.
Jelenleg sisak dilemmában vagyok.nyitott,zárt,...befér a csomiba vagy nem...Nem akarok egy kibszott bowling golyót a fejemre.
Ti milyen bukót használtok?
70km/h körül kellemes még a nyitott(plexit lehúzós)bukó?
A szép idõnek hála, újra elkezdtem robogóval furikázni. Viszont azt vettem észre, hogy nehezebb gázt adni mint régen, illetve néha nem ugrik magától vissza ha elengedem. Csak a szajlát kellene megzsírozni, vagy az egészet ki kellene cserélnem?
Persze én nem akarlak bûnre csábítani, ha félnél vele így közlekedni akkor ne vedd meg. De ha egy fürge vásosi cirkálót szeretnél akkor ez a nyerõ megoldás.
Rendõrök nem kötekedtek érte soha?
Engem elõszeretettel büntetnek autóval mindenért, akkor egy jogsi nélküli géphez gatyám is ott hagynám :/
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Megvan minden eredeti olasz papírja, csak én 50-esként használom mivel, ugyanúgy néz ki mint az 50-es testvére. De akinek van rá fölös 100.000 Ft-ja, minden probléma nélkül forgalomba helyezheti.
Ha komolyan érdekel 110-be oda adom. De ez az utolsó ár.
Azér adom el, mert egy endurot szeretnék venni. Amúgy teljesen hibátlan gépezet, igényes gazdától származik.
Egy ilyenbõl mennyit nem pofátlanság alkudni?
Most tervezek venni egyet ( azért most, mert én úgy gondolom télen olcsóbb, persze ez lehet hülyeség😄), de olyan 80-100 ezerig mennék maximum, és ezen még papírok sincsenek.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
novemberben láttam egyet a milánói vásárban 2000 euró volt az ára,ma is rendelhetõ rokon
Na de itt azért lendület/tempóbeli különbségek vannak, ez nem lõ ki, hanem "felezõbe" megy fel csigatempóban.
Megvolt a vevõköre gondolom, elhúzni a fél disznót a szomszédból (zetor 2) 😄 Meg egy másik videóba angolul gagyogtak valamit hogy jó a gázlómélysége(ez látszik is), viszont halál para vele kanyarodni a hajtás miatt.
egy ügyes motoros elsõkerekén 1-2 kiló van ilyen meredek feljárón,egy triálosé meg 2 centire elhagyja a talajt hogy maximális legyen hátul a tapadás
Honnan tudná azt bárki is, hogy pl -5 fokban a ventillátor elõtti résznek hány %-át kell ki takarni, hogy optimálisan mûködjön... Lehet, hogy jót tesz vele az ember, de ha túl nagy részt takar ki, akkor valóban túlmelegedhet a henger...
Kár ilyenekbe belebonyolódni. Most meg amúgyis olyan hideg van, hogy aki ilyenkor motorra ül, az õrült. Én is az vagyok, ma hoztam haza a Mito-t szerelõtõl, kb 1500 m-t mentem vele, de irhakesztyûben még így is lefagytak az ujjaim, meg persze a térdeim... És a max tempó amit mentem 40 km/h volt. Hiába -14 fok az -14 fok...
ha ki kellene takarni akkor a gyári gépkönyvekben írnának róla,vagy gyárilag zsalu lenne a légnyílásokon és a hûtõ elõtt
én senkinek sem javaslom hogy pontos számítások és mérések nélkül beavatkozzon bármilyen jármû hûtõrendszerébe