6802
Robogók!!:)
-
leipsig #6561 És ki számit kiváltságosnak ? :)
Egy hatso lpara lenne szuksegem, fek, kiplung karra, meg lecre a taposora. Van esetleg valamid a felsorolt dolgokbol ? Szerintem privatba folytassuk :) -
#6560 basszus de kipróbálnám :D Mondjuk én a 2méteremmel mint majom a köszörűkövön ülnék rajta, a váltás vicces lenne. -
#6559 megvettem ma a giorcub-ot,4 sebességes félautómata körváltós piros-fehér színű
ilyen finom és halk robbanómotort még nem hallottam életemben -
#6558 van minden,de csak kiváltságosoknak adok belőle
szólj ha valami kell vagy megakadsz valamivel
-
leipsig #6557 Nemtudom miféle fejidom az de nagyon nemjön be... Lefogom cserelni !
Kap egy új festest igen.
A gumi meg a karok is hamar repülni fognak !
Van esetleg alkatrészed hozzá ? -
#6556 közben a fejidomot már láttam a vespafórumon -
#6555 grat!
nézegettem én is ezt,a műszerfaláról tudnál dobni egy fotót,úgy emlékszem valahogy ennek más mint a többi pks-nek
lefújatod?
a taposóra vissza kellene tenni a többi lécet is és azt a buszgumit leszedni
gyári 50-es? -
leipsig #6554
Új családtag -
pzolika978 #6553 Sziasztok!
A PAX márkát ismeri valaki? kínáltak 49-es dugattyút,de nem találok róla infót. -
29spotty #6552 Értem, köszi! Kipróbálom,mert nagyon tetszik egyébként. -
pzolika978 #6551 Én 2 hónapig jártam egy ilyennel, de valahogy nem jött be. Városban nagy és nehéz, országúton meg kicsit kevés a teljesítmény. Kb.4-4.5-el elment,kb.100 volt a vége,a dombokat nagyon megérezte, de piszok kényelmes volt.Ha nem ilyen szar utak lennének, talán még el is alszom rajta. Nyílt napon próbáld ki, hogy mennyire boldogulsz vele. Műszaki gondja meg nem volt.
A Kymco Dink talán könnyebb, és valamivel jobban irányítható. -
29spotty #6550 Szerintetek egy nőnek egy Burgman (UH125ös) jó választás lenne? Lesznek most nyílt napok és már régóta szeretnék egy városban rohangálós robogót, de olyat ami azért a városon kívül is használható. Valaki ment már ilyennel? -
#6549 jah közben lenyomoztam. Nem semmi. Van is egy eladó
De ez félautomata meg körváltós? Nem látok fékpedált. -
#6548 most vett egy ismerősőm giorcub a neve -
#6547 váltós giorno? -
#6546 -
-
-
-
#6542 Üdv! Tudnátok küldeni egy Yamaha Aerox 100-hoz egy bővebb leírásra mutató linket? Köszönöm! -
pzolika978 #6541 Sziasztok!
Ha 70-es hengert akarok tenni a robogómba akkor miket kell kicserélni?
Hengerszett, főtengely,ezek megvannak.És hogy kell bejáratni, és mire kell figyelni? -
Pingvinpuki #6540 ha valakinek esetleg van vagy tud eladó Rieju Toreo 50 4T hez első idomot kék-sárga színben az vhogy keressen fel, köszönöm előre is. (email címem: [email protected]) -
#6539 Elvben egy csonk van a karbin amire egyáltalán rá megy. Ez valszeg rézből van. De a Yamahát nem ismerem, kínai csodákon nevelkedem. -
subrobi #6538 Sziasztok!
Van egy Yamaha Jog-om és szerelés közben kihúzódott az olaj adagoló cső a karbúlatorból de nem tudom hogy honnan húzódott ki! Tudnátok segíteni hogy hova dugjam vissza? -
#6537 nem tudom mi az,de ha megy nélküle ki kell dobni:) -
#6536 rohadt drágák és nem is túl nagy élmény velük motorozni mert bizonytalan a rövid tengelytáv és kis méret miatt ezért lassúra is van áttételezve
kultuszjármű,boxutcába kanyarogni való közútra elég szar nekem nagy csalódás volt mert én is többet vártam -
#6535 Psziho!
Egy Honda Monkey-ra régóta be vagyok ájulva. Van infód ilyenről? -
freelac #6534 Hát, az én haveromnak egy MC4-es NRG-je van, neki 6 ezer kilométernél ment szét az első teló. Az volt a baj, hogy belül műanyag perselyben mozog a szár, az kopott ki. Esztergályoztak neki egy újat, és talán nem is műanyagból, de erre azért nem vennék mérget, és megint jó, igaz, én olyan 15 ezer körülre emlékezem, vagy kicsivel alatta. De MC1-MC2 sorozatnál ilyen probléma nincs, ahogy én tudom, vagyis van kopás, csak nem 6 ezer környékén. -
pzolika978 #6533 Van barátom akinek szintén NRG extreme van, és nagyon jó motor. Igaz ő ismerőstől vette, és amolyan második motornak volt használva. Most ment szét neki az első teló, amire 50e forintot mondtak újonnan, de a felújítást 15-be vállalták. Most gondolkodik, hogy mit tegyen. Motorikusan nagyon bitang kis gép,és olaszhoz képest megbízható is. -
freelac #6532 Szia,
nekem NRG-m (NTT) van, alapból BIZTOSAN nem rossz az. Hogy a kiszemelt példány milyen, senki nem tudja a gazdáján kívül, én így nem is vennék motort. Mondjuk semmit nem vennék így.
Ez még nem kínai fostalicska, nem is kínában összerakott "olasz". Én nem bántam meg, de amúgy meg úgy is mindent az előző gazda személye dönt el. Ha tróger, akkor már a 4-6 ezer kilométer is gáz, ha meg odafigyel, akkor a több sem lehet probléma. Vigyél oda hozzáértőt, és úgy vedd meg, de az, hogy NRG ne riasszon el semmitől.
Szerintem. -
pzolika978 #6531 Szia!
Így képről nehéz véleményt mondani, de én az nrg-t felejtősnek vélem.
18000-nél dugót még nem kell cserélni, kivéve ha széthajtották,nem kapott olajat, nagyon rossz olajat kapott,stb., és látván a mocit erre minden esély meg is van. Arról nem is beszélve, hogy évente 1400km-nél azért még a nagyapám is többet motorozott évente.
A malaguti szép, igényes mocinak tűnik, bár nepper gyanús. Nekem volt egy kis Malaguti Centrom, az nagyon bika kis moci volt. Az alkatrészek kicsit drágák, és hála a pesti utaknak a futómű alkatrészek gyorsan koptak.
A Suzukit nem ismerem, így nincs véleményem sem. Japán, és a japán gépek jók. /laikus vagyok, és csak véleményt mondtam, nem vagyok szerelő, csak sokat motorozom./ -
szamuraj9203 #6530 Üdv! A segítségeteket kérném! Robogóvásárlás előtt állok. Kinéztem 2 motort amik közt hezitálok. Ők lennének:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggio/piaggio_nrg_mc3-5660270
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Malaguti_f12_garancias_nyiregyhaza_4231515.htm
A Piaggionál az a problémám, hogy 18 000+ km van benne. Látván a felújításokat (és ha van valóságalapjuk) ez így mennyire sok? A Malagutiról még nem tudok hasonló infókat még nem írt a tulaj.
Sajna ennyi pénzem van rá, max 120 rongy. Néztem egy harmadikat is de nem hallotam róla semmit. Ő lenne:
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Suzuki_katana_robogo_elado_4285562.htm
Valaki ismerei a suzukit? Vagy vélemények a 3 mociról? melyik érné meg jobban? -
kriszwells #6529 Üdv! Nekem egy Motobecane 50V típusú zöld masinám van, az a gond, hogy kb 10-15 percet lehet vele menni, de aztán lefullad ás nem indul újra, várni kell míg lehül. Mi lehet a gond vele? Valaki szerelési útmutatót, könyvet valamit tudna hozzá? (magyar v. angolt)
-
pzolika978 #6528 Mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánok!!! -
#6527 Pszicho vagy valaki, tud segíteni, mi lehet az?
Egy ismerősnek lenne kérdése, bemásolom, 4T 50-es kínai valami.
"A variátor dekliben van egy jeladó,ami a kuplungharangról fog jelet.Szétcsúszott a saru,és sehol nem találom honnan jött ki.Jó lenne tudni mit csinál.Ha fordulatszám limiter akkor le van xarva."
köszi -
pzolika978 #6526 Milyen a hang? Betéteket/ fékpofákat nézd meg, lehet, hogy kopottak. -
pzolika978 #6525 Szép lett! -
K Ace #6524 yamaha bws-em teljes felújítás után :D
-
Pingvinpuki #6523 helló!valaki tudja hogy miért nyikorognak a fékek a motoromon? és hogyan lehet ezt orvosolni? elől tárcsa hátul dob fékem van és mind a kettő nyikorog valamikor kicsit valamikor nagyon ha valaki tud rá vmi gyógymódot annak köszi előre is. -
#6522 Pszihó, nekem valahogy soha nem adsz válaszokat. Nem bírsz vagy mi? Nem tud valaki valami jó helyet, ahol lehetne a Yamaha Aerox 100-ra lehet rendelni idomokat, jó áron? Köszönöm!