6802
Robogók!!:)
  • pszihopata
    jah,műszaki vizsga átiratás eredetiségvizsgálat

• Jakab66
    Jó gép, csak ne kismotor papírokkal, ha adhatok tanácsot. :)
  • pszihopata
    már volt róla szó olvass vissza
  • MoCc
    Na Hello.
    Szeretnék érdeklődni itt az okosoktól h. mi a véleményük az Aprilia SR 150-ről? :)
    Motorikusan, stabilitás szempontjából és h. mire kell odafigyelni nála...
    Előre is köszönöm a válaszokat.
    Üdv.
  • Jakab66
    Pontosabban ez már Super Jog volt vagy mi a szösz :D
  • Jakab66
    Jog-on vezettem rutinon is meg városin is anno' :D
  • pszihopata
    biztos

a robogók erőátvitele sokkal jobban bírja mint a váltós motoroké

a jog a legjobb,könnyű az eleje,olcsó és erős

én dió-n tanultam az elején,de azt max 20km/h-ig lehet felemelni,ha leesett újra vissza kell lassítani

a jog-ot még 55-nél fel tudom venni
  • Jakab66
    Lehet jobban járnék ha én is valami öreg jog-on vagy tact-on vagy dio-n gyakorolnék :D
  • Jakab66
    Én egy időre megutáltam a simsont kb 2 éve, mert eszetlenül pörgettem, és 2 hetente szerelhettem. Most rájöttem, hogy normális bejáratás után ésszel van hajtva akkor örök élet meg 1 map :D Szóval én voltam a hülye, de azért most bocsánatkérés képpen, mindd a 2 simó kapott mindenből újjat :D
  • Jakab66
    Bevásárló, és röhög. Bocsi :)
  • Jakab66
    Gyakorolnám én mint állat, csak nem tudom, hogy hol :D Ha az utcán csinálom, és meglátja egy rendőr, az ...! Hameg valami bevásárlő központ vagy valami parkolójában, akkor meg mindenki rajtam rühüg, hogy mekkora balf*sz vagyok, és h mit szenvedek...
  • Jakab66
    Nem fordulatzám mérő :)
    A jobb oldali KM-óra, a bal pedig egy ledes hő-fok mérő. :)
  • pszihopata
    ha óvatos vagy és tudatosan erölteted a hátsó féket akkor esés nélkül is megtanulhatsz

én nem estem hanyatt sosem,és a motor /jog/ is kibírta gond nélkül

térdvédő bakancs kesztyű ajánlott
  • Benel
    Hát a rosszabbik szimóval kezd a gyakorlást szerintem :D
    Amúgy neked is fordszámmérős az egyik ha jóllátom? Enyémen is volt anno, csak nem volt bekötve, nem olyan volt az oldaldekli, ejha a simsonos idők...
  • Jakab66
    Esésekre számítsak? xD Benne van a pakliban? :D
  • Jakab66
    Ajajj :D Az kicsit nem mst lesz :D
  • t0mmy #3705
    akkor marad az aerox :D
  • skate00
    jamaha jog , honda dio 20 ezer km ert elmész vele könyedén
  • pszihopata
    így kezdi mindenki,na innen 4 év :)
  • pszihopata
    amelyik kínai szarokat 2-3 éve 250-300 ezerért megvettek a tulajok azok most nem érnek 100 ezret a piacon és teljesen eladhatatlanok!
    kifakul szétrepedezik nem indul hulladék mind pár év alatt

aki viszont ugyanennyiért egy használt aerox-ot,runner-t bármit vett akkor,az max bukott rajta 50 ezret és normális robogóval közlekedett

persze a kínaiak 90%-a hitelre vett motor volt,a használt nyugatit meg ki kellett pengetni!

igen ha néha kicserélnek rajtuk ezt-azt el lehet velük motorozni pár évig,de egy olasz vagy japán robogóhoz képest büntetés velük közlekedni

elég csak ráülni az idióta szivacsozású ülésükre-lábak a nyakunkban fék vagy teljesítmény nulla

• pszihopata
    ez egy humbuk cég aki felmatricázza a noname kínai egyenrobogót,és nyomat szines prospektusokat!-/akár a keeway amit kínában nem is ismer senki/

büszkék lehetünk rájuk,hogyan basszák át kínai szutykokkal a honfitársainkat!

a szar az díszdobozban is szar!

egyébként jog vízhűtéses koppintás-semmi köze az olasz robogókhoz,max annyiban hogy a minarelli is jog alapú
  • t0mmy #3700
    azért vagyok a motowell-re kíváncsi mert ez magyar cég, kínában gyárják... Ezt nyilván mindenki tudja hogy miért ott. DE a gépek és a tervezés a fontos szerintem, és ezáltal a végkifejlet.

Tehát szar (mert ezt igazolja a szervíz), vagy szar mert "KÍNAI"?

Amit olvastam az alapján az RS nem tűnik rossznak. (a vízhűtés pl valami olasz koppintás)
  • Jakab66
    Most megpróbálgattam simoval, addig hogy fölveszem egykerékre, na addig megy :D Utánna mindig beparázok h hanyatt dől, és leteszem az elejét.

Mindenki így kezdi, vagy csak én vagyok nagy balf*sz?
  • Jakab66
    Nemtudom... Keeway van egyik volt munkatársamnak, és ő kb. 2 éve használja naponta. Eddig gyszer volt szervízben, akkor is csak olaj, ill. szíj cserére. Lehet, hogy jót fogott ki?!
  • pszihopata
    mindegyik szutyok motowell-keeway-generic-cpi stb. hulladék ugyanabból a kínai gyárból jön,egy lekoppintott jog blokkal

a megrendelő pl. motowell ad neki nevet,és egyedi dizájnt!
  • t0mmy #3696
    hallottatok már valamit a motowell Magnet RS-ről?
  • pszihopata
    4 év-heti 10 óra kb. :)
  • OrioN the S
    jaja :D jobb ,mint muanyagot hegeszteni :)
  • Jakab66
    Fő a biztonság alapon?
  • OrioN the S
    hamar osszejon az csak le kell szedni az idomokat :D
  • Jakab66
    Ezt nem vágom. Nekem is van itthon Simson, 2-is de nem értem hogy kerekezik vele. A hátsó fék előre van vezetve a kuplunk alá kis karral?
  • Jakab66
    Az szép! :D
    Nehéz megtanulni így kerekezni?
  • mate317
    ennyi pénzből örülj ha olyat kapsz, ami üzembiztos. ez a legfontosabb, hidd el nincs rosszabb mint amikor kilométereket kell hazafelé tolnod. ne azt nézd, hogy mennyit megy, van-e riasztója stb.
    szerintem vegyél egy minél jobb állapotú jogot mint ez

(ja és az nrg-k 90%-a 200 felett van, tehát 145-ért ne lepődj meg ha nem azt kapnád amit vársz)
  • ChuckyHUN
    aztán azt ne nagyon nézd, hogy ki mennyit ír teljesítménynek....
  • Benel
    hehe, a végén milyet spirázik
  • lacee09
    Akkor gondolom egy tuningolt aeroxot néztem ki, mert 50ccm- nek írja és 10le- nek.
    Uhhah am a 200 az sok, de találtam egy nrg-t 145ezerért, de nekem nagyon tetszik az mennyit megy gyárilag, mert fura, hogy 120ig bevan számozva?
    A riasztó az akkor szól, ha tólják vagy mikor jelez?
    Robogót mennyi km-rel érdemes venni mármint robogónál mennyit jelent a sok km van benne?
    és köszi, hogy válaszolsz azt hittem, hogy nem fogtok válaszolni mert tudom hogy "elég láma" kérdések, de még nem volt robogóm és nem tudom, hogy mire adjak, mert vmelyikbe van risztó vmelyik többihez viszonyítva kevés km és jól néz ki..
  • mate317
    ez te vagy? :)
  • mate317
    4 le az 50cc, 10 az már 125ös kb
    persze hogy érezhető a különbség, utóbbi simán mehet 100at is gyárilag
    rendes aeroxot meg min 200 körül keresd...
  • pszihopata
    Ez már szinvonal.
  • pszihopata
    Mi jobban nyomtuk-anno!:)