Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem krakkóban elloptak egy 600-as transalpot,egyszerûen bedobták egy furgonba és kész.
Bármi ellopható bárhonnan!Rátolatnak ketten kinyúlnak érte,15 másodperc az egész.<#nemtudom>#nemtudom>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
-nem japán,a Yamaha Italia gyártja,minarelli /yamaha licensz/ blokkal,full olasz alkatrészekbõl!
/amúgy nem rossz gép/
Van gyári 100-as is.
Van 100-as ,scarabeo,aerox,bali,speedfight,bws,benelli k2,peugeot elyseo stb.-mind 2 ütemû.
A teljesítményük alig több egy 50-esnél,inkább nyomatékból dolgoznak.
2939// A vespák maximálisan megbízhatóak,és kítûnõ motorok.
/ha érdekel elküldöm priviben milyen gépeim vannak,múlt héten voltam olaszországban motorért/
Nem könnyû jót venni,mert nagyon öregek.
Nekem van egy ss65-ös,abban ugyanaz a blokk,csak az 5 sebességes és nagykerekû 44 éves!.
Jó blokk,de mivel négyütemû több törõdést kíván,olajcsere-szelepáll. stb. és ilyen kismotornál kevesen szervizelnek rendesen.
Mivel bonyolultabb a blokk,sokkal drágább rendbehozni egy szétgyilkolt példányt.
Lustább mint egy 2 ütemû,és futómûve is ingatag mivel 'minimotor'.
A mai robogók mellett nem praktikus ilyennel járni,de hangulata van,pont úgy mint egy öreg vespá-nak.
/Van akinek megéri az áldozatot,de kell hozzá egy kis megszállottság./
Én begyûjtöttem pár ilyen ritkább 'vasat' yamaha town-mate,puch ds,ss 65,vespa ts 125 stb.
Aki viszont nem szeret bütykölni,annak ezek nem valók!
Csá!
Psziho!
Nem találkoztál mostanság Honda Monkey-val? Egy görög faluban láttam és hallottam, nagyon megtetszett. Vennék egyet ha nem túl drága és érdekel mennyire bírja a gyûrõdést....ha van tapasztalatod.
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Én most veszem majd az elsõ robogóm... már csak EÜ vizsga van hátra... Valószínû SR50et veszek használtan vagy Street-et újonnan, csak elég drága.
Sok sikert egy új robogó találásához!
-a vizes erõsebb,mert más a henger /átömlõk/ kiképzése.
A vízpumpa lapátjai amúgy 2 centisek,és egy apró gumiszíj hajtja az olajpumpával együtt,úgyhogy aki ilyet leír az nem tudja mirõl beszél!😊
2,5 éves NRG-t kapok 250-ért, az ugyanennyi idõs SR50 300 fölött van jóval. És azt hallottam bajos maga a szerekezet.
A jogr nekem nem elég sportos, és nincs is belõle választék a piacon ami nekem gyanús. Bár anno ilyet akartam amikor még régi 15 éves jogon ültem😄
Aplrilia SR50 Street (450e)
Ezeken kívül nem nagyon tudok máikat... Én az utóbbin gondolkodom... 😊
Újonnan vagy használtan vennéd?
Érdekes valahol azt írták a vízhûtéses a gyengébb mert a szivattyú ami keringeti a vizet a motorerõbõl vesz el.
Gondolom nincs hibátlan robogó, de ha tudsz valami mást ajánlani helyette érdekel. Aerox nem szimpi, sr50 drága, runner drága, zip már volt, ezeken kívül bármi jöhet ami viszonylag új.
A vizes erõsebb,de a vízpumpa elég gyakran beragad-összerohad-csöpög,és cseréjéhez teljesen ripityára kell szedni a blokkot.
/A vizesnél meg kell nézni hogy beindítás után melegszik-e a hûtõ,és nem buborékolhat a víz a tartályban,és nem lehet zavaros./
A pure-jet injektorrendszere megegyezik az di-tech-ével,igaz az olajozása hagyományos piaggio-ezért az nem lesz csapágyas 10-20 ezer után,de bármi elromlik ugrálnak a 30-40 ezerek,és kevés szerelõ is ért hozzá.
Az injektorost nem ajánlom,a vizeset meg jól át kell nézni,ha hibátlan akkor jó vétel az is.
Az elsõteló hamar beszarik az nrg-n.Az NTT az nrg terepváltozata.
Nézegetek egy Piaggio NRG-t magamnak, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás: vízhûtéses, léghûtéses, meg van injektoros modell is, ha valaki leírná a fentiek elõnyét, hátrányát azt megköszönném! Nekem elsõ a megbízhatóság, fontos a teljesítmény is, de utóbbi ne menjen elõbbi rovására, mert az italjetemmel már megszívtam ami szét volt esve a sok tuningtól...
1 kis gondom volna a motorommal (Derbi Atlantis Piaggio blokkos)
Fûtött garázsban tartjuk, olajtartály tele van, és pedig menetközbe egyfolytában világít az olajlámpa.
Esetleg mi lehet a gond ??
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Segitség kellene. Kinálnak egy Yamaha Target robogot......
de, a hangja nem rosz, szépen duruzsol, viszont sztenderen az alapjárata valahogy nem az igazi. Remeg az egész motor, mintha fulladozna. Amikor elindul vele az ember, akkor is ez a "remegés" érzödik, mintha tök erötlen lenne, és mindjárt le akarna fulladni, aztán pár méter után már érezni benne az eröt, akkor elindul rendesen.
Atz szeretném megtudni, hasonlo tuneteket okozhat-e az, ha "kockára" vannak kopva benne a görgök?
Vagy másfelé érdemes a hibát keresni?
!5e ft-ot szeretnének érte kapni, állitolag a motor most lett felujitva, még bejáratos.
Nem egy szépség, de a repedt elemek annyira nem érdekelnek, viszont nem szeretnék valami kivénhett, lezuhant repülögépre egy valag pénzt kidobni.
Ha valakinek van ötlete, mi lehet a kinja, jelezze. Köszi.
Tüdom, igy lehetetlen megmondani pontosan mi is lehet a baj, de bizom benne, hogy vmi tipikus hibajelenség az, amit leirtam, és többeknek azonnal megvan rá a válasza.
Thx.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
-azt jelenti hogy mûszakiztatható.Kell egy eredeti forgalmi+forgalomból kivonási papír-és adásvételi /utólag akár hasraütött olasz személyiszámmal is írható/.
A reg adó fennt van a vám.hu-n,és egy képlettel csökkenthetõ a díj minnél öregebb a motor annál kedvezõbb.
Egy 6-7 éves robogó forgalomba állítása cakk-pakk kb. 125-ös 100000 ft
250-es kb. 130000.
Ha magyar motort vesz az ember akkor kb. a fele,úgyhogy ahhoz képest nem olyan vészes a forgalomba állítás.
Csak egy kicsit több sorbanállás.