Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
Szerinted egy tolvajnak nem lehet olyan erõvágója?

Nekem krakkóban elloptak egy 600-as transalpot,egyszerûen bedobták egy furgonba és kész.

Bármi ellopható bárhonnan!Rátolatnak ketten kinyúlnak érte,15 másodperc az egész.<#nemtudom>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

mondjuk egy 30e forintos abus lakat+lánc kombó? tûzoltókon kívül elvághatja valaki?

És olyan zár létezik, amit nem lehet elvágni/savazni/fagyasztani, egyszóval biztonságos?

pszihopata
2732-tõl elindulva megtalálod,nem írom le többször.

Ha kipróbálok egy robeszt, mit figyeljek azon kívül hogy pöccre induljon és szépen járjon? És kösz a privit

Higany
Hi! Tudnál nekem is küldeni egy listát? Köszi! Üdv!

pszihopata
'Népitéleten csak jókat írnak róla, és mivel japán, el is hiszem"

-nem japán,a Yamaha Italia gyártja,minarelli /yamaha licensz/ blokkal,full olasz alkatrészekbõl!

/amúgy nem rossz gép/

Van gyári 100-as is.

Van 100-as ,scarabeo,aerox,bali,speedfight,bws,benelli k2,peugeot elyseo stb.-mind 2 ütemû.

A teljesítményük alig több egy 50-esnél,inkább nyomatékból dolgoznak.

2939// A vespák maximálisan megbízhatóak,és kítûnõ motorok.

/ha érdekel elküldöm priviben milyen gépeim vannak,múlt héten voltam olaszországban motorért/

Higany
Jah, a kínálat nõni fog, de az árak is, sajna. Én a mostani mocimmal meg vagyok elégedve. Egy éve van meg, de csak a használatból adódó dolgokat cseréltem rajta. Persze, használtan vettem. 2006-os gyártású. Most télre kivettem az akksit belõle és pihentetem, mert úgyis ráfagynék, ha ilyenkor motoroznék. De már nagyon várom a tavaszt. Télen vettem hozzá egy nagyon király motoros-protectoros bõrkabátot olcsón, újonan. Mert ugye ilyenkor az is olcsóbb, mint a szezonban. Csákó!

Sajna csak vidéken vannak jó ajánlatok. Pesten találtam kettõt, 2001 körüliek és 100cc mindkettõ, áruk 150, ami gyanús, szerintem egyik sem hibátlan. Elég lenne ötvenes is, de minél fiatalabbat szeretnék, és úgy 200, max 250 ezret szánok rá. Talán tavasszal nõni fog a kínálat.

Higany
Én ezt is szoktam nézni: motor leírások+összehasonlítások Háló!

Higany
És már találtál is eladót? Mennyiért, ha igen? Csõ!

Nah asszem megvan a befutó, yamaha neos. Népitéleten csak jókat írnak róla, és mivel japán, el is hiszem. Kérdés(lusta vagyok utánanézni), hogy ezeket gyártották-r százas blokkal, vagy utólag kerültek egyesekbe? És akinek van róla tapasztalata, írja le please!

psziho! 5-6 éves 50cc-s vespák mennyire megbízhatóak? köszi!

Higany
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi ez a Stage6 a motoromon?

Csákó és köszi!

pszihopata
Kultuszjármû,úgyhogy drága és sok a kukába való darab,amit még életben tartanak.
Nem könnyû jót venni,mert nagyon öregek.

Nekem van egy ss65-ös,abban ugyanaz a blokk,csak az 5 sebességes és nagykerekû 44 éves!.

Jó blokk,de mivel négyütemû több törõdést kíván,olajcsere-szelepáll. stb. és ilyen kismotornál kevesen szervizelnek rendesen.
Mivel bonyolultabb a blokk,sokkal drágább rendbehozni egy szétgyilkolt példányt.
Lustább mint egy 2 ütemû,és futómûve is ingatag mivel 'minimotor'.

A mai robogók mellett nem praktikus ilyennel járni,de hangulata van,pont úgy mint egy öreg vespá-nak.

/Van akinek megéri az áldozatot,de kell hozzá egy kis megszállottság./

Én begyûjtöttem pár ilyen ritkább 'vasat' yamaha town-mate,puch ds,ss 65,vespa ts 125 stb.

Aki viszont nem szeret bütykölni,annak ezek nem valók!

Higany
Én egy ilyen "robogót" szeretnék! Nem tudtok esetleg egy olyan honlapot, ahol motoros cuccokat lehet rendelni. Most kifejezetten robogóra való gumi érdekel, de valami anyagába színezett és persze megfizethetõ áron! Köszi! Csákó és jó motorozást mindenkinek, ha majd jön a jobb idõ!

Higany
Amúgy én is használtam vettem a mostani és egyben elsõ mocimat, de eddig csak a kora miatti dolgokat kellett kicsrélni benne. Szerencsére! Lekopogom, kopp...kopp.. <#papakacsint>

Higany
Hát én utánanéztem és nekem nem jön be. Olyan gyerek-moci feeling lenne, ha a 190 centimmel ilyenen ülnék. Pl.!
Csá!

bp
Vegyél egy vizes rally-t, én három éve "nyúzom" és nincs baja.

Psziho!
Nem találkoztál mostanság Honda Monkey-val? Egy görög faluban láttam és hallottam, nagyon megtetszett. Vennék egyet ha nem túl drága és érdekel mennyire bírja a gyûrõdést....ha van tapasztalatod.

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

köszi elkél a siker én meg azt nem merem leírni hogy az elõzõ 2 robogómmal mennyire átbasztak😄

Higany
Én meg se merem írni, hogy milyen robogóm van, mert mindenki kifikázna, de azért sok sikert a moci vásárláshoz. Majd írd meg, hogy mi lett a nyerõ neked és mennyiért! Csõ!

laci 700
én egy kb 4-5 éves SR50-et néztem 175e-ért és a többi is 200e körül van. DiTech-t semmiképp se vegyél ha SR mellett döntenél... (Tudtommal csak ezzel a típussal van gond a többivel nincs. ez az injektoros típus asszem)
Én most veszem majd az elsõ robogóm... már csak EÜ vizsga van hátra... Valószínû SR50et veszek használtan vagy Street-et újonnan, csak elég drága.
Sok sikert egy új robogó találásához!

pszihopata
'Érdekes valahol azt írták a vízhûtéses a gyengébb mert a szivattyú ami keringeti a vizet a motorerõbõl vesz el."

-a vizes erõsebb,mert más a henger /átömlõk/ kiképzése.

A vízpumpa lapátjai amúgy 2 centisek,és egy apró gumiszíj hajtja az olajpumpával együtt,úgyhogy aki ilyet leír az nem tudja mirõl beszél!😊

én ha vennék ismét robogót csak yamaha aerox-ot vennék, használtan vagy újat habár annak elég húzós az ára

2 max 3 éveset szeretnék.

2,5 éves NRG-t kapok 250-ért, az ugyanennyi idõs SR50 300 fölött van jóval. És azt hallottam bajos maga a szerekezet.
A jogr nekem nem elég sportos, és nincs is belõle választék a piacon ami nekem gyanús. Bár anno ilyet akartam amikor még régi 15 éves jogon ültem😄

laci 700
Yamaha JogR (475e)

Aplrilia SR50 Street (450e)

Ezeken kívül nem nagyon tudok máikat... Én az utóbbin gondolkodom... 😊
Újonnan vagy használtan vennéd?

A legújabb modellen(2006-) gondolkozok. Annak csak bírja még pár évig a telója.

Érdekes valahol azt írták a vízhûtéses a gyengébb mert a szivattyú ami keringeti a vizet a motorerõbõl vesz el.

Gondolom nincs hibátlan robogó, de ha tudsz valami mást ajánlani helyette érdekel. Aerox nem szimpi, sr50 drága, runner drága, zip már volt, ezeken kívül bármi jöhet ami viszonylag új.

pszihopata
Levegõs a legjobb!

A vizes erõsebb,de a vízpumpa elég gyakran beragad-összerohad-csöpög,és cseréjéhez teljesen ripityára kell szedni a blokkot.

/A vizesnél meg kell nézni hogy beindítás után melegszik-e a hûtõ,és nem buborékolhat a víz a tartályban,és nem lehet zavaros./

A pure-jet injektorrendszere megegyezik az di-tech-ével,igaz az olajozása hagyományos piaggio-ezért az nem lesz csapágyas 10-20 ezer után,de bármi elromlik ugrálnak a 30-40 ezerek,és kevés szerelõ is ért hozzá.

Az injektorost nem ajánlom,a vizeset meg jól át kell nézni,ha hibátlan akkor jó vétel az is.
Az elsõteló hamar beszarik az nrg-n.Az NTT az nrg terepváltozata.

Hello!

Nézegetek egy Piaggio NRG-t magamnak, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás: vízhûtéses, léghûtéses, meg van injektoros modell is, ha valaki leírná a fentiek elõnyét, hátrányát azt megköszönném! Nekem elsõ a megbízhatóság, fontos a teljesítmény is, de utóbbi ne menjen elõbbi rovására, mert az italjetemmel már megszívtam ami szét volt esve a sok tuningtól...

Már megoldódott, semmi baja nem volt, csak a hideg miatt volt. Mivel garázsban tartjuk a motort utána + megyek vele akkora lehûl az olaj és úgy érzékeli mintha nem lenne benne.

barret
Az olajtartályban lévõ szintjelzõ meghibásodott,vagy fennakadt.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hell
1 kis gondom volna a motorommal (Derbi Atlantis Piaggio blokkos)
Fûtött garázsban tartjuk, olajtartály tele van, és pedig menetközbe egyfolytában világít az olajlámpa.
Esetleg mi lehet a gond ??

skate00
skate00
skate00
barret
Hmm az télen elõnyösebb 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Pepsi Twist
vágom... nem sokat használom... de azé kösz 😄 mióta megvan 200km-t raktam bele 😄 inkább autózok 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bp
Gratula a villám runnerhez, de legyél óvatos vele. Egyrészt nagyot lehet esni vele, másrészt ha nem adod el valami baleknak, akkor hamarosan már nem használhatod!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

laci 700
Helló! Aprilia SR50-bõl van i.e. (gondolom injektoros) és carb. (karburátoros) változat is. a kettõ közül melyik a jobb? úgy tudom egy árban vannak... Köszi!

Pepsi Twist
jó de én 130 kiló vagyok és a felsõ testem mint 1 vitorla 😄 bár az szélárnyékba nem számít 😄

RIZLA
ugy egy bringa is megy annyit...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pepsi Twist
ja azt elfelejtettem hogy szélárnyékba 😄

RIZLA
klassz....haverom Burgmanja(400) 160-at megy, pegig ö csak 60 kg......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pepsi Twist
ha már itt tartunk pár hónapja (1-2) vettem 1 runnert 😄 180as 50es papírokkal 😄 alattam ment 170et 😄 (tuningolt)

Pepsi Twist
lendkerék? nem lett kicserélve kisebbre? vagy ezekbe nincs ilyen? 😄

RIZLA
oppsz .... az ára 45e ft.

RIZLA
Szevasztok!

Segitség kellene. Kinálnak egy Yamaha Target robogot...... de, a hangja nem rosz, szépen duruzsol, viszont sztenderen az alapjárata valahogy nem az igazi. Remeg az egész motor, mintha fulladozna. Amikor elindul vele az ember, akkor is ez a "remegés" érzödik, mintha tök erötlen lenne, és mindjárt le akarna fulladni, aztán pár méter után már érezni benne az eröt, akkor elindul rendesen.
Atz szeretném megtudni, hasonlo tuneteket okozhat-e az, ha "kockára" vannak kopva benne a görgök?
Vagy másfelé érdemes a hibát keresni?
!5e ft-ot szeretnének érte kapni, állitolag a motor most lett felujitva, még bejáratos.
Nem egy szépség, de a repedt elemek annyira nem érdekelnek, viszont nem szeretnék valami kivénhett, lezuhant repülögépre egy valag pénzt kidobni.
Ha valakinek van ötlete, mi lehet a kinja, jelezze. Köszi.

Tüdom, igy lehetetlen megmondani pontosan mi is lehet a baj, de bizom benne, hogy vmi tipikus hibajelenség az, amit leirtam, és többeknek azonnal megvan rá a válasza.
Thx.

fifi
réges régen amikor krosszoztam, akkor Castrol TTS-el kevertem a benzint, ha ez ugyanaz/mert az full más volt grafikailag/ akkor kurva jó, de drága is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ilyen olajat használ valaki, valami tapasztalat vele kapcsolatban ?

pszihopata
"olasz papírokkal"

-azt jelenti hogy mûszakiztatható.Kell egy eredeti forgalmi+forgalomból kivonási papír-és adásvételi /utólag akár hasraütött olasz személyiszámmal is írható/.

A reg adó fennt van a vám.hu-n,és egy képlettel csökkenthetõ a díj minnél öregebb a motor annál kedvezõbb.

Egy 6-7 éves robogó forgalomba állítása cakk-pakk kb. 125-ös 100000 ft
250-es kb. 130000.

Ha magyar motort vesz az ember akkor kb. a fele,úgyhogy ahhoz képest nem olyan vészes a forgalomba állítás.

Csak egy kicsit több sorbanállás.