6802
Robogók!!:)
  • Jakab66
    Én elviselném a seggem alatt!

Ez mekkora? (ccm-ben?!) Ránézésből így kép alapján 400-asnak tippelném.
  • pszihopata
    gondolom ezek szerint egy csomó 50-est tudsz amik szebbek
  • RYO21
    A hátulja még eléggé jól néz ki!
  • pszihopata
    óra szerint 85-öt

ront a nyomatékon alul-gyári motoron inkább árt mint használ
  • gerge93
    "Egy jó állapotú Aerox- nak, ami gyári, csak egy sport kipu van rajta, mennyit kellene mennie végre?" erre válasz? a másik kérdés, h a sport kipufogó észrevehető vagy csak látszat tuningnak számít?
  • pszihopata
  • pszihopata
  • pszihopata
    az 50-esek szépek a nagyobbak meg rondák aha!
  • RYO21
    én utálom az 50cc-nél nagyobb motorral rendelkező szkútereket, mert azok már olyan RONDÁK!!!
  • Benel
    250=250cm3
    kint= városon kívül
    Szerintem :D
    Nekem a hátam fáj inkább a 25km-es út után (198magas vagyok), de az ülés egész nagy az et4-en.
  • Jakab66
    Ezt a 250-es dolgot nemigazán értem
  • pszihopata
    50-es robogó városba való

sem a motorja,sem a pilóta nem bírja a hosszútávot-szerintem

kint minimum 250 kell hogy tartsa a forgalom ritmusát
  • laci 700
    Ez jó kérdés. nekem az aprilia 25km-es út alatt is kényelmes volt... De nem 1 olyat olvastam hogy aki ült már Areoxon és SR50-en is, hogy az SR kényelmesebb...
  • gerge93
    Nekem is lenne egy kérdésem: igaz, hogy az Aerox városba szokásosan "kényelmes", de hosszabb távon kb 25-30km után olyan kényelmetlen, hogy "szét hasad a seggem"?(neten olvastam, de majdnem mindenki írta)
  • Jakab66
    Kérdésem lenne. Egy jó állapotú Aerox-nak, ami gyári, csak egy sport kipu van rajta, mennyit kellene mennie végre?

Elöre is köszi.
  • Jakab66
    Jeee xDD
  • RYO21
    "Hasitasi nem kér kódot!"
  • laci 700
    xD
    Én arra gondoltam hogyha ott hagyod valahol fölöslegesen törné fel bárki nem hagysz benne értéket (övtáskát viszed magaddal... :D)
  • pszihopata
    hát engem többször igazoltattak 125-ös körüli gépekkel sosem variáltak

volt hogy egy et-4 50-essel meg fél óráig fárasztott a barom rendőr,hogy az nagyobb

rábaszott mert nálam volt az osztrák forgalmija

bemért lejtőn 68-al azt mondta rábaszok ha nem ismerem el,mondtam hogy nézegessék sokat a fotót,majd ha lesz rajta rendszám akkor pattogjanak

nem is jött semmi
  • Benel
    Jah XD

Nemrég vettem egy abus zárat 8ezeré', épp azt akartam amúgy használni amikor bezártam véletlen, mondom még odébbtolom egy kicsit, dobozba bedob, ülést csak ráfektet, kulcs benne ami egy karikán van a slusszkulccsal együtt, fölteszem sztenderre, ránehezkedek az ülésre véletlenül és katt... Sápadó arc, gondolkozás most mi lesz :D

Szal csak a zár van a dobozba, a kesztyűtartóban van a eü csomag meg a láthatósági mellény -> amit nem lehet kinyitni mert szar a zár elől XD
    Szal zsaru vagy elhiszi, vagy nekiállok szétszedni az elejét :D
  • gerge93
    "fölösleges feltörni más robogóját. Nem ott tárolja az ember az értékeit" csak az övtáskáját és a kulcsát xDD
  • bp
    Jah, pláne, hogy smkp-ként vett robogóba naponta szerelhetek másik motort ha éppen úgy akarom. Az más kérdés, hogy a biztosítás megkötésénél meg kell adni a motor -és alvázszámot.

Egyébként ahogyan olvasom, sokan hülyének nézik a rendőröket. Pedig! :D
  • laci 700
    A saját robogódat könnyű, mivel ismered... másé már okoz egy kis fejtörést. De ez arra jó, hogy kell szenvedni vele egy kicsit, hogy kinyisd de fölösleges feltörni más robogóját. Nem ott tárolja az ember az értékeit... Nekem csak a használati utasítás és az EÜ csomag van ott. És ha ki is nyitná valaki csalódottan csukhatná vissza... xD

Láthatósági mellény ajánlott felvenni ha robogózok vagy csak közröhej tárgyává teszem magam? Ér egyáltalán valamit? Valaki szokott innen abban robogózni? Apám most nagyon erőlteti, de szerintem sok értelme nincs, max éjjel... Amúgy is ezt a robogót nem lehet nem észrevenni.
  • Jakab66
    Szerintem felkeresik az adásvételi alapján az eladót (elözö gazdát) és ő köphet, hogy vágod a témát
  • Jakab66
    passz
  • mate317
    Ez jó kérdés, mert még ha el is fogadják a mesédet, akkor se vezetheted amíg le nem jogsizol 125re. Ergo kiveszik a feneked alól?
  • gerge93
    ilyen könnyű ezeket kinyitni?(mármint, hogy írtátok egy páran, hogy előfordult veletek és sikerült kinyitni)
  • laci 700
    Jah, ez velem is előfordult. Megvettük a zsír új Aprilia SR50est és talán 3. nap be is zártam a csomagtartóba. Szerencsére tom, hogy hogyan lehet kinyitni a csomagtartót így nem tartott sokáig. ;)

Motowell és társai tényleg semmit sem érnek. Megáll egy Magnet RS 50 a pirosnál, zöldre vált a lámpa húz neki egy csőgázt, felbőg a motor és szép lassan megindul... És ez csak a teljesítmény. A minőség ennél is rosszabb! Kényelem? Van ezeken olyan?
    Aprilia fojtással fél-3/4 gázon állva hagyta a haverom kínai robogóját. Nem bántam meg hogy olaszt vettem csak a jövő nyarat végigdolgozhatom érte. :D (kaptam egy "kis" előleget)
  • Jakab66
    Jajjj

De ha nem csinálok bajt, akkor nem szúrja ki senki, hogy 25-ös az rs nem 50-es? Illetve ha valahogy netalántán rájönnek, akkor én állíthatom, hogy 50-esként vettem, és hogy én azt hittem hogy 50-es?
  • pszihopata
    pont pár hete egyik volt sr 150-emmel a tag csutka részegen belehajtott az árokba,valaki kihívta a mentőt-azok meg a zsarukat

a rendőrők hazatelefonáltak a szüleinek hogy mi legyen a motorral,rendezik v. a rendőrség vitesse el

-az okos szülők azt mondták hogy rendezzék a rendőrők,így hívtak egy autómentőst,aki elvitte a rendőrségi telepre

kíváncsi vagyok hogy feltűnik-e nekik hogy nem 50-es
  • Jakab66
    Mondjuk abban a nagyobb kockázat, az ha balesetben veszek részt akár véletlenül is, mert akkor tuti átvizsgálják

De az 50-eseket meg kezdem unni kicsit
  • Jakab66
    Akkor merjek 125-ös rs-t venni kismotor papírokkal? nem bontják meg, hogy 50es-e?
  • OrioN the S
    detto ez tortent velem is anno :D en is igy oldottam meg
  • Benel
    Ja tényleg, ma fel kellett törnöm a saját robogóm XD
    Tettem-vettem és végén bentmaradt a sisaktartóba az övtáskám, benne a kulccsal :D itt a melóhelyen ráadásul
    Irodába volt egy ferdevégű fogó+csillagcsavarhúzó, vittem még kést meg villát.. Kb 2-3 perc volt kinyitni :D oldalról fogóval aláfeszít, résen nyúlkapiszka és szezám tárulj :D
  • Benel
    Engem az NKH-sok állítottak meg autóval, kinem találnátok mikor.. Hajnali 2-kor szobat éjjel!!! jó, mi? Petőfi híd alatt, ahogy lemész az alsó rakpartra..

Zsaruk: jogsi,személyi,lakcímkártya,biztositási csekk,forgalmi,zöldkártya, szonda..

minden oké, hallom a kocsi mögött a buzikat hogy "hő, megmérjük a fékerőt? há' mérjük"

Szal fékerőmérés, öreg astrámon pesrsze hátul nagyobb volt az eltérés a megengedettnél, papír irogatás+ a kipufogó anyaga/mérete nem gyári (halk sportdob volt, nem vroárrr) + nem ég a redsz. világítás, van egy hónapom ezekre vagy félmilláig terjedő bünti.. 30valamennyi volt a szerelőnél a vége, fékmunkahengerek stb. Kipuffot eladtam a rákba, azóta nem is érdekel, gyári oszt kész.
    Na mindegy kicsit off volt sorry, de én azért elkerülöm az összes ilyet ha lehet..
  • pszihopata
    ha az ember határozottan beszól nekik akkor tudják a rendet!
    ha látják hogy fosol tőlük akkor szopatnak mert játszák az eszüket

a motort nem bonthatják meg mert károsodik,úgyhogy kár verniük a nyálukat
  • Jakab66
    Találkoztam már velük két nevenincs falu közt is, meg itt a város szélén is... A simsont buzerálni akarták, hogy 50-es-e... Még jó hogy vitázni kezdtem, hogy talán nem kéne szétszedni... Köcsögök ezek, hidd el...
  • pszihopata
    különben a robogókhoz csont hülyék a kpm-esek is-pont mint a rendőrők
  • pszihopata
    kpm-esek a főutakon meg a pályaparkolókban ellenőriznek,és nem a belvárosban

a szankciók max figyelmeztetés volt eddig,nem kell beszarni
  • Jakab66
    De még mindig jobb mint kismotor papírokkal KPM-esekkel találkozni Azok nem csak a motort fizettetik ki kb még1x :D