Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok versenyzõ és nem hordok overált.
Európa egyik legszebb és legjobb motorjátvezetem, és rajtam kívül még több ezer
motortulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom: Malaguti Phantom.
Általába mindig tõgázon közlekedek, ennek ellenére alig költök
benzinre, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a Malagutit az Aerox-xal.
Büszkén gondolok a f10-re, az f15-re, a f18ra és számos más Malaguti
típusra.
Szeretem a Malossi alkatrészeket, a Brembo fékrendszert, a 2 ütemet, a Fekvõminarelli blokkot
Polini fõtengelyt és a Stage6 kiegészítõket.
Itt élek Európa szívében.
Fordulatszámban mi vagyunk a császárok, és igenis a Malagutiban vannak a legjobb
motorok!
Malaguti , én igy szeretlek!
SAJÁT:-)))Ezt nem lehetett kihagyni!!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Tudom, hogy mostanában divat lejáratni a rendõröket és jót nevetni rajtuk, viszont hiba lenni mindent elhinni, amit a média sugall!
A gépjármû lopásokkal foglalkozó rendõr napi 8-10 órában csak ezzel foglalkozik, csípõbõl kérdez olyan keresztet amivel sokan bebuknak. A motoros rendõr vagy a járõr naponta órákat ül a jármûvén, megismeri, kihasználja annak adottságait. És bármennyire hihetetlen, de ha meglát sisak nélkül, vagy meglógsz egy autós járõr elõl motorral ne hidd, hogy nagy király vagy. Lehet, hogy átfested a motorod és nem ismer meg elõször, de meg fog ismerni másodszorra, fogja tudni hol látott, meg fog ismerni egy apró dologról...bármirõl....merthogy ez a dolga, ezt csinálja nap mint nap. Észrevehet civil kocsiból, amirõl nem derül ki, hogy a rendõrségé.
Budapesten kívül nincs olyan nagy város, ahol "el lehetne bújni". El lehet hetekre, el lehet egy szezonra, de örökre soha, legfeljebb ha nem motorozol többé. Ha viszont egyszer fennakadsz annál, aki elõl egyszer meglógtál akkor ne csodálkozz semmin.
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Most már azt mondanám hogy robogóra fasznak se kell jogosítvány engem egyszer állítottak meg a rend õrei, a 3-3.5 év alatt , akkor is 1mozdulat lett volna ellógni elõlük ...de most télleg no rendszám , no biztosítás hogy fognak megkeresni? ,,láttunk egy piros robogót egy gyerekkel bukósisakkal a fején?" ..legrosszabb esetben lefesteted a robogód 10k-ból megvan ezt eljátszhatod 10x és még így is olcsóbb mintha megcsináltatnád a jogsit.
Viszont ha úgy nézzük akkor melyik hülye venne a 14éves gyerekének egy robogót jogsi nélkül...az elsõ kanyarig jut el vele mivel valszeg nem tudja a kreszt, viszont mivel mi elég sokat utaztunk régebben ezért a kresz tanfolyamon nem igazán volt semmi újdonság ...néhány tábla esetleg amit a mai napig nem láttam még soha az úton és ennyi jah de az órákat persze ki kellett fizetni , mert rögtön nem mehetsz vizsgára még ha úgy érzed hogy 0 hibával is meglenne akkor se.
Az elsõsegély is a kedvencem annyi értelme volt kb hogy most a B kategóriára nem kellett még egyszer megcsinálni ,és akkoriban még olcsóbb volt😄..de más értelme nem igazán van..nem tudom ki várja el egy 14-15éves gyerektõl hogy ott hõsködjön egy baleset helyszínén 1 , kettõ pedig én személy szerint most is csak annyit tennék hogy megállok és kihívom a mentõket de hogy majd én ott ráncigálom kifele az embereket a kocsiból azt már nem ,aztán még engem csuknak le mert örök életére megbénul.😄 Kinek kell ez?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Úgy néz ki ismét pénzkidobás volt a rendszámtábla legyártása, most érdelõdtem meg hivatalos helyrõl: nem tudják megoldani a robogók nyilvántartásba vételét.
2011-ig biztosan nem lesz rendszámozva egyetlen SMKP sem. Persze nem bíztatnék senkit jogsi nélkül nagyobb motorral közlekedésre, hiszen ha valami baj történik sokba fog kerülni a közveszély okozása vagy a gondatlan veszélyeztetés...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A mágneskapcsoló doboz saruinál is savasodhat,de érdemes a 4 rámenõ vez. közül a két vastagot összeérinteni -így kiiktatódik a kapcsoló,mert az is okozhatja ha be van égve.
A szabadonfutó szerkezet /fõtengelyen varióház alatt/ szorulása is okozhatja.
Fõleg egy szíjszakadás után összegyûlt 'törmeléktõl'.
Persze könnyen lehet hogy önindító,akkor szét kell kapni,aztán finoman felcsiszolni a kollektort,meg bezsírozni a tengelyvégeket.Én ezt hagyom legutoljára mert ez a legtöbb munka.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
addig kár levenni róla!
ha jól,akkor valahol útközben elveszik az amper /lehet kábelezés,mágneskapcsoló stb./
Valami tapasztalatotok van mi lehet??
Lehetséges a kókányolás is...
A zörgésrõl még úgy is nehéz megmondani mi csinálja hogy én hallom,nemhogy valaki mondja hogy zörög.Hajtókar v. fõteng csapágy is lehet-tacton-dión elég gyakori,de okozhatja a varió v. önindító szabadonfutó is.
A teljesítményvesztésrõl sem tudok így írni semmit,kontrasztrugó szokta okozni,de a honda blokkokra ez nem jellemzõ.
Lehet hogy már valaki belekókányolt a hajtómûbe,akkor meg bármi lehet.
Engem kifejezetten taszít a formája,olaszországban nem is látni,osztrákoknál elég gyakori,a lomiscigók hordják be álltalában elég lepukkantakat láttam eddig.
Ha megkímélt állapotú,mindennapos használatra kitûnõ lehet,és jól véd szar idõben.
Lehet csak quad,mopedautóra vannak kihegyezve.
a lentebb Kymco tapasztalatra írnál pár sort?
Köszönöm.
Tegnap megkapták a robogó rendszámokat,/mérete kb. fele a nagymotorrenszámnak és majdnem teljesen négyzetes/
amiket elvileg egy hét múlva 0.4 01-én be kéne vezetni,quad-ra robogóra mopedautóra.
de senki nem tud semmit,hogy újra-e régire,visszamenõleg-mûszaki lesz-e semmit sem tudnak
Ebben az országban mindennek így kell mûködnie?

nagy bilegge
üdv zotya
Kösz a választ.Kipróbáltam a döntögetést de minden hiába nem állt le 1szer sem."nem kap elég benzit" dolgot meg azért nem értem, mert minden nap ugyan azon az útvonalon megyek vele és 1szer van ez a gond 1szer nincs ugyanazon az emelkedõn?Hogyan lehetne kiküszöbõlni a problémát, ki kell tisztitani vmit?
ezt kitod próbálni hogy alapjáraton eldöntöd a motort.és megáll
nagy bilegge
hidegen érdemesebb berugni és Járatni pár percig
nagy bilegge
Van 1 Derbi Boulevard 125cc 4T robogóm és vele együtt 1 kis gondom.Amikor emelkedõnek megyek fel vele egyszer csak el kezd lassulni hiába húzom a gázt nem történik semmi aztán pár másodperc elteltével helyre áll a rend és megy tovább mintha misem történt volna.
Mi lehet a gond nem jut elég benzin a motorba vagy vmi eldugult?
Segítségeteket köszönöm.
Megosztanám a tapasztalataimat és kérdéseimet.
1.Önindítóval,hidegen csak sztenderrõl indul a motor.
2.Alapjáraton zörgés hallatszik a hajtástól,elölrõl
3.60km/h a max ekkor 8000-t forog a motor.
4.Mekkora min. fordulaton kell mûkõdésbe lépnie a kuplungnak?
5.Álló helyzetbõl a gyorsulás egyenletes egészen 35km/h-ig utána egy kicsit "gondolkodik" majd 40km/h-tõl újra gyorsul 60-ig.
6.Osztrák motor, a gyújtás "fojtva" van?Mibõl derülhet ki?
7.Az elsõ teló erõsségét hogyan lehet lehet tesztelni?
A motor ezek ellenére megbízhatóan mûkõdik napi használatban van csak szeretném rendbe tenni.
Kérlek titeteket mondjátok meg a frankót a fentiekre!
Elõre is köszönöm!
nagy bilegge
eredetvizsga 14e frsz 3800 meg még volt ügyviteli díj 4800.
Szóval ennyi + minden évben vizsgadíj a mopedautósok meg alapból benyelik szerintem.
5 évente bejelentik hogy lesz.
Azóta csak 40 év telt el!Persze most sem jött össze,szánalmas!<#idiota>#idiota>
/A durva fizetését a semmiért azért felveszi a sok minisztériumi köcsög!<#violent>#violent><#zavart2>#zavart2>/
2010-re alakítják át a jogszabályokat, melyben kötelezni fogják a SMKP tulajdonosokat is az eredetvizsgálatra és a vizsgára.
Nekem aszem 100-a a blokkom a pegomban akkor alapból bukta.
Vagy ki dönti azt el?Vanvmi adatbázis? 3 éve vettem a robit számlám van más nincs
nagy bilegge
Ha elõtte sokat állt,az olaj is lassan elpárolog-átalakul a csapágyaknál ezért kicsit szorulhat a motor.
Nem biztos hogy rossz az akksi,fel kell tölteni,használni pár napot aztán úgyis kiderül!
Ha akkor sem indul akkor valszeg szar az akksi.
Hány amperórásat vettél bele?A sima 4-es kevés bele.
majd teszek róla videót ha megtaláltam
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...