Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
2 hete nem vettem elõ kb a motort. na most ma mikor hazaértem megprobáltam inditani, mert gondok voltak azzal is.
-berugás 2.-ra oké, utána elsõre.
-önindító nem is adja neki folyamatosan és nagyon csunya hangja van, arra nem idnul. de berugásra simán.
-mikor szervizbe vittem, 2x volt és 2x kicsit feljebb tették az alapjáratot. na most mikor beinditottam, a kerék forgott magátol 😄 aztán lejjebb ment kicsit az alapjárat és megállt a kerék de úgyérzem ez kicsit sok 😄
Válaszokat elõre is köszi!!!
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
-ha éppen jó a motor,mit szereljen rajta?
Az úgy nem mûködik hogy szétszedi és látja a hibát,a tünetekbõl kell kikövetkeztetni hol lehet a hiba.
-/én feljebb állítanám egyel a síbertût hogy többet kapjon,ha a légszûrõnél minden rendben./
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Érdemes lenne kipróbálni, hogy nagyon enyhe és egyenletes gázadásnál (full gázig) is elõjön-e a probléma.
A kerékszerelõ keresztkulcs is jó,fõleg azért mert a szárát közben lehet kézzel tartani,így nem fordul le olyan könnyen.
Ha elég durvát üt az ember,és jól találja el,nagyobbat üt mint a légkulcs,és a kerék tehetetlensége bõven elég hozzá!
légkulcsot meg nem könnyû kölcsönkérni
kene vmi kecske nekem is :\ miota frontalba vagtam a kocsit azota nem nagyon motoroztam D:
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha meg végigszántasz egy drága kocsit akkor fél millába,plussz a perköltség!
Így meg spórolsz 4 ezret?Tõk megéri!
/matricával igazolnád a biztosítást,ha lenne/
#3022:"januárban beragasztom az éves matricát az ülés alá" -> ?? milyen matrica? o.O
a jog még 3 baros kompival is megy mint az állat,csak szarul indul fõleg hidegen
de lehet szimmeringes is,ilyenkor kevés az elõsûrítés a forgattyúsházban
aztán persze még ott a karburátor is,ami okozhatja
A szivató réz dugattyúja gyakran berohad,de lehet hogy alul dugult el
Ha befogott légszûrõnyílással jól indul,akkor csak a karburátoron rossz valami.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Minden januárban beragasztom az éves matricát az ülés alá, mellette hever az adásvételi-szerzõdésem és a biztosításról szóló szerzõdésem, a jogsi a zsebemben...így nem érhet meglepetés.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hogyha megvan a kresz vizsgám és 18 év feletti vagyok akkor mehetek 50ccm motorral.Ha megállit a rendõr csak felkell mutatni a vizsgalapott és a személyit
Csak az új szíjjal lett max 5000 a fordulat.
A kontrasztrugót fõleg,mert az lágyul ki elõször,és akkor nem pörög.
a rugó gyengülését valaki kompenzálta könyebb görgõkkel,és a szíj vékonyodása is emelte a fordulatot,
ezek után egy nehezebb görgõ+vastagabb új szíj után borítékolható hogy döglött ló lesz a vasból,pláne ha a kopott motor nyomatéka is csak töredéke a gyári értéknek
az ilyenbe kell egy új kontrasztrugó,aztán hozzá kell görgõzni a variót!
Egy hátsó kerékcsere szerinted elvégezhetõ házilag, vagy inkább bízzam szakemberre?
Elõre is köszönöm!!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A Spacer 50-en kicseréltem a kopott görgõket a gyári méretû(!) és súlyú görgökre.8.5gr.A szíjjat is kicseréltem újra de utána nem ment a motor 40-nél többet illetve max 5000-ig pörgött fel a motor.Visszacseréltem a régi szíjjat és után rendesen mûkõdött.
A régi görgõk 8gr-sak voltak a csere után a motornak nagyobb lett a végsebessége, 5km/h-val.
Miért nem pörög fel a motor az új szíjjal?
egyébként a 25km/h a megengedett és arról mesélt az egyik srác h tök ciki hogy a biciklisek is ott hagyják😄D.De viszont jogsi nélkül is mehetnek, de akkor én sem égetném magam robogóval, biciklivel gyorsabb vok b+.
De egyébként ügyesen csinálta a piros robis ...a rendõrök nem igazán tudtak mit kezdeni..amíg beszállnak megfordulnak addigra a város túl oldalán van,csak kár hogy utána elkapták mivel ugye itt faluról van szó, de ez Pesten vagy nagyobb városokban nem fordulna elõ.<#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
<#hawaii>#hawaii><#zavart1>#zavart1>
nagy bilegge
Amúgy meg a Malagutik tényleg jók szerintem is ,sõt majdnem vettem egy F15-öst még annak idején.😛 Cserélni akartam a Jog-om.
Aztán még a rendõröket büntetik meg mert lenyakalt nekik egyet..
Nem is egy életre kell elbújni hanem néhány évre miután már meglesz a jogsid B katra, akkor mehetsz robogóval is, addig meg majd kihúzod vhogy jogsi nélkül.Egyébként meg ha nem kapott el nem látta a személyid csak bukósisakban elhajtani akkor nehezen fog téged megismerni szvsz-->más színû robogó-->más ruha és ennyi és valszeg Pesten egy ideig nem fogsz vele összefutni.
Csak hogy egy példát mondjak: Németo-ban sem kell jogsi robogóra a max sebesség 40km/h mint nállunk hivatalosan és ennyi.
De itt elkérnek 110k-t arra a 3-4évre közbe meg kb annyi mint a biciklizés. Ha nem is vagy otthon Kreszben akkor is legfeljebb követed a többieket <#idiota>#idiota>,40-el senki se lehet olyan balfasz h halálra töri magát...ha meg elütnek akkor így járt jogsival is elõfordul. <#idiota>#idiota>