6802
Robogók!!:)
-
Jakab66 #3841 Bizony-bizony :) -
#3840 -
#3839 Kisgyerek adja!
-
#3838 ja 3836-ra akart menni! -
#3837 külön adótétellel sem lehet torzítani az únión belüli használt járműveket!
-érdekli őket,1 milláért regisztrálják neked ha autót hozol kintről
a mopedautóhoz szociális indokból nem kell személyautó jogsi sehol az únióban-nálunk kell,mert szopjál magyar
a quad-okról nem beszélve!
ha lehúzásról szopatásról van szó simán áthágnak bármilyen irányelvet,az únió meg annyit mond enyje-bejnye következménye semminek sincsen -
2Bálint #3836 most, még....
előbb utóbb lesz, mert megbasz minket az unió.
a világon mindenhol regisztrálva vannak ezek a gépek, csak nálunk nincsenek... -
Jakab66 #3835 Te is rendesen félre vagy tájékoztatva. Az 50-esek NEM lesznek rendszámozásra kötelezve. Rendszámoztathatod ha akarod, de nem lesz kötelező. -
2Bálint #3834 ezeket el kell felejteni! Ha jön a rendszám az 50-esekre, akkor beállíthatod dísznek a szobába.
Ha nem elég az 50-es, tedd le a jogsit, és vegyél rendes rendszámos gépet! -
#3833 nem is sok értelme lenne azért ha belegondol az ember ésszerűen...
a sima 50-esből is ki lehet hozni 80km/h-át, ami már kellően veszélyes úgy hogy semmiféle motoros előképzettséget nem igényel.
-
2Bálint #3832 akkor a madárkáid nagyon félrecsicseregtek.
Még csak tervezet sincs, hogy ilyesmit bevezessenek... -
#3831 mindenhol büntetik! -
na rob #3830 Kösz. Egyébként mi a tapasztalat 80-125 ccm 4t-k rendszám nélküli használatáról? Budapesten és környékén elmegy vagy büntetik? -
RYO21 #3829 scooter-attack.com -
Jakab66 #3828 Csicseregték a madarak. Te talán mást hallottál? :) -
#3827 Pacsi! Robogókhoz vannak "tuning" oldalak?
Gondolok itt rendszámra(persze vmi vicc felirattal vagy rendszámkészítés pl fegyo- 01) vagy matricákra, xenon lámpa, neon, lámpabúrák, km órák szóval ilyesmikre. Ezek közül kiemelném a rendszámos részt, mert az érdekelne komolyabban. -
#3826 ehh... lábtakaró...
és egy scarabeo-ra 23000 ft..
ez alatt nem is kapni.
Asszem varratok egyet asszonnyal :) -
#3825 sziasztok ! Szeretnék venni egy lábzsákot a robogómra, de nem tudom hogy keressek rá.
térd védő? szélvédő ? robogó zsák ?
Egyik sem vezetett eredményre.
-
2Bálint #3824 hol hallottad, hogy majd itt is bevezetik a B-vel 125-ös motor vezethetőségét? -
#3823 SR 150 50 es papirral =D -
#3822 persze az injektoros honda a legjobb,de az rohadt drága és elég csúnya kasznikba rakják -
#3821 a piaggio 4t/50 nem rossz
minden piaggio-gilera -vespa -aprilia 4T-ben az van
ha gyakran cserélik az olajat akkor ráadásul örök életű -
Jakab66 #3820 4 ütemű megbízható, de lusta mint a megveszedés... -
na rob #3819 Sziasztok,
első robogó vásárlás előtt állok: milyen 4 ütemű 50/80 ccm est tudtok ajánlani 90 kg os 188 cm magas fiúnak (méret, gyorsulás)?
Kinai nem érdekel.
Kösz -
#3818 3> lámpa off
4>lámpa on
5> gondolom parkolófény vagy valami hasonló -
#3817 1 >gyújtáskapcsoló. 2 állás gyújt- nem gyújt illetve lenyomva balra fordítva kormányzár.
2 > önindító
3 4 5 >lámpakapcsolók
6> refikapcsoló
7>tompított -
Lenne egy kérdésem a képet benyilaztam és megszámoztam. Lécci írjátok le, hogy melyik micsoda illetve amit leírtam ami hibádzik javítsátok ki lécci. Szóval az elsőt azt tudom itt csak az lenne a kérdésem, hogy itt mennyit lehet elfordítani a kulcsot mármint szerintem 2x, de mind a 2x ugyanazt csinálja vagyis gyújtásra rakja. A 2.- kal lehet szerintem beindítani a robogót. 3. nincs világítás kapcsolva. 4. helyzetjelző. 5. lámpa 6. vagy a 7. a refi a másik a sima lámpa itt az a kérdésem, hogy itt le vagy fel kell tolni vagy benyomni vagy, hogy lehet kapcsolni és hogy ha tudja vki melyik pontosan a refi vagy a sima. Na, de ezek csak gondolom lécci javítsatok ki ha vmi nem stimmel vagy ha akarjátok írjátok le, hogy mi- micsoda. Köszi /Yamaha Aerox/ -
Jakab66 #3815 Igen. SMKP = SegédMotorosKerékPár.
Állítólag 2010-ben már jóvá akarják hagyni, de nem mondok semmit biztosra, mert lehet ez is ugy végzi mint a kismotor rendszámoztatás, és hagyják a p*csába...
Várjunk szépen, és egyszercsak jöna meglepetés! -
#3814 Az jó lenne, ha 125ccm- ig lehetne motort vezetni "B" jogsival..
Ezt előreláthatólag mikor fogják engedélyezni, ha engedélyezik, majd egyáltalán?
és mit jelent pontosan az smkp, mert gondolom 50- es mopedekre gondolsz? -
Jakab66 #3813 Nem kell rá. Be akarták vezetni, de visszavonták a törvény határozatot.
Nagyon sok pénzbe kerülne az országnak is kivizsgáltattatni meg ilyenek.
Illetve hamár új törvények akkor:
Nemsokára "B" kategóriás (személyautó) jogosítvánnyal 125ccm-ig lehet motort is vezetni. Tehát nem csak smkp-t, hanem 125-öst is. De ez még nincs engedélyezve, tehát ne próbálkozzatok még. -
RYO21 #3812 Szerintem nem kell.
Itt nálunk külföldön olyasmit is csinálnak hogy egy 125-s Motort leregisztrálnak 50cc-re így 14+ lehet már vezetni. -
#3811 Szasztok, ide írom mert itt is aktuális. Ki hallott arról, hogy a segédmotorra is kellesz rendszámtábla? Ha valós, akkor az mit von maga után? Be kell vizsgáltatni a motort, hogy valoban 50 ccm-es e? Vagy mi? -
holba #3810 szevasztok lenne egy kérdésem van egy garelli 80ccm-s robogóm csak szarul gyorsul és ahogy megyek érzem hogy letilt lehet köze az eletronikának mert az is baszaksizk csak ez a kérdésemm előre is köszönöm csá -
#3809 a saját problémásabb darabokra,beszámítottakra -/főtengelycsere stb./-ilyenkor kerül csak sor,műhelybővítés,elmaradt munkák ilyesmi
persze az átlaghülye majd az áprilisi első napsütésben hozza hogy holnapra kell a motor! -
#3808 egyik rokon is motorszerelő , télen náluk általában beadják nagy szervizre a gépeket :) -
-
#3806 Tényleg valamikor azon gondolkodtam, télen a nagy hideg idején meg tudtok élni ezzel a szakmával? Gondolom nem sok a betérő robogós/motoros. Vagy ilyenkor jönnek a téli nagy javítások/felújítások?
Én gyűjtöm(-teném) a pízt és beadom a vespát valahova, kell már pár dolgot vele eszközölni:) szilentek, szívócsonk(80felett még mindig visszafullad valszeg ettől van) hátsó karra a féklámpa kontaktos, kéne egy jobboldali tükör vagy 2 gyári, légszűrőről le van jőve kicsit a cső-ülés elejéről szívja a levegőt és oldalt belül megy a gumicső, az lejött alul) Meg kicsit olajos alul-bár mióta megvettem nem fogy az olaj annyira, szal lehet régi dolog az. + hideg inditáskor huzogatni kell a gázt mert nem emelt az alapjárat és leáll/ez nemtom normális-e vagy szivató rossz. Hirtelen ennyi jutott eszembe :D -
Jakab66 #3805 Hát az nem itt van :D Nyílván nem nézek el arra mocival :DD -
#3804 errefelé -
Jakab66 #3803 merre dolgozol pszihó? -
Jakab66 #3802 Én hinnék pszihónak, mivel motorszerelő