Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Amúgy idáig fasza a gép tetszik, 70-80körül még emberi hang mellett lehet utazni vele, (vége elmondás szerint 100körüli) és full akkora mint az 50es öcsi😊
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Igen az óra szemet szúrt nekemis, 9080km-nél a 80 félig befordulva 😄
Az újabbak elég szarok.
Ezen pörgetett az óra mert össze-vissza állnak a számok,amúgy türhetõen néz ki.
link
Egyszer volt egy skipper 150-esem (a régebbi) azóta csak piaggio vagy vespa kell 😄
Egy karcos Et-4 125/150 már 130 körül kifogható.
egy Et 125-öst most fényeznek nekem,az 200 körül lesz felgumizva új akksival szinre fújt dobozzal stb.
Ami teljesen hibátlan,az min. 200.
/Amelyiknek külön van a trafója annak az elektronikája hajlamos beadni a kulcsot,az egybeépített ritkábban romlik el,és olcsóbb is./
A szívócsonkgumi 2-3000 ft. szokott még elfáradni,más bajuk szinte sosincs,pedig láttam már nem egyet olaj nélkül futni,és még sokszor azt is túlélik.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De akár egy et-2 v et-4 is nagyon szép tud lenni,és strapabíró jó motorok.sõt még az lx 50/4T-vel is remekül lehet motorozni,csendes finom gépezet,és városban nekem elég a teljesítménye.
Minden egészséges ember elõbb utóbb kinövi a rezoncsöves aerox/sr korszakot,és akkor jöhet valami elegánsabb jármû.
Aki nem akar lemondani a kényelemrõl,de ízlésesen stílusos motorra vágyik,annak egy modern vespa szerintem a legjobb választás.
Igaz nagyon drágák,de a mûanyaghalom modern vonalú robogók,amik túl akarják licitálni egymást idióta méreteikkel és funkció nélküli dizájnelemeikkel nevetségesek egy gt-hez képest.
A fanatikusoknak meg ott vannak a kormányváltós régi tipusok.

Ezekrol az ujabb kiadasokrol mi a velemenyed?
Valahogy kinottem ebbol a "kinek hangosabb a kiroffeno ,agyon reszelt" robogozasbol 😊 Szepen 40-el akarok gurulgatni a varosban kikapcsolodaskent... es inkabb valami szep motort vennek.
Sokkal nehezebb /vagyis inkább másabb/ szerelni mint a többit,az egész motorblokk felépítése elsõre nyakatekertnek és értelmetlennek tûnik,sokan feladják az elsõ kudarcok után.
Használni is furcsa és a vezetése is sokkal nehezebb,mint a többi motoré.
A váltója-kuplungja durva,a futómûve is instabil a modern gépekhez képest.
Aki megszokta az durván tud hasítani vele,és ha megismeri valaki a fogásait,nem is olyan vészes javítani.
Nem olcsó,de jó befektetés,mert nagyon megy fel az áruk.
nagy bilegge
ilyen lett:
Ahoz viszont ragaszkodtam hogy kívülrõl eredeti legyen.
Így vettem:
És ez ma készült róla:
Nem tudom miért kell kiemelni bizonyos típust, Aerox vagy SR egy kutya, a legtöbb Minarelli blokkos, vagyis majdnem egyforma. Azt kell megvenni, ami a leginkább tetszik. Nekem a vizes, kézi szívatós Rally tökéletes bevált, de nagyon jók a "széthajthatatlan" levegõs Piaggiok is. Olasz motor FOREVÁ!
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
én löttem egy dt-t, azt nyuzom 😊 szal hajrá és pisz 😛
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Am nem ertem ,hogy miert veszik meg a sok kinai szemetet.. eleve ranezel es latni ,hogy egy muanyag darab.. nem beszelve arrol ,hogy ,ha valaki kiprobalja ,akkor rajon ,hogy egy hulladek. Es erre basznak ki az emberek szazezreket. Inkabb nezek valami olaszt ami regebbi ,de egy kisebb koltseg raforditasaval tobbet el ,mint azok a kinai vackok. Pedig tok egyszeru ,mert vegyuk peldanak a cipoket.. hasonlo a szitu. Hulye pelda ,de deto az van ,hogy felveszek jol nez ki meg fu ,de fasza utanzat es a 2. napon szanaszet szakad. Regen haverom megvette a keeway?! popcornt es a napsutestol megrepedt a muanyag 😄 ultrasitt
Azt azért nem vártam hogy ha nem ugrok idõben,akkor már kapom a 'nagyarcút' priviben!
Old meg akkor egyedül a problémáidat,keresgélj csak mi lehet,nem írom le mi a tipushibája az összes kínainak,és hol folyik az olaj!
/Nálam is van egy keeway hurricane a boltban,egyedül az alatt van újságpapír,de nem javítom meg,mert 60 ezerért így is elviszi majd valami hozzád hasonló idióta!/<#vigyor>#vigyor>
megpróbáltam tömören összefoglalni!😊
Psziho vazz....ez nagyon nagy! 😄
Milyen sajátossága van annak a Runnernak, ami PureJet nevet kap? (injektoros megoldásra gondolok) Tetszik a listából az a "nemóccsó" Runner, csak tudnom kellene róla még jópár dolgot...
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
én mondjuk hagytam volna a gyári vázban,mert aki egy aeroxal megy 120 felett,az megérdemli a hullazsákot <#ravasz1>#ravasz1>
aztírják 150-160 között van a vége...😄
kemény lehet😉
nagy bilegge