Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
<#violent>#violent><#falbav>#falbav>
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
😄
Én mindig szerelõhöz szoktam vinni, simsont még tudtam babrálni mert egyszerû szerkezet volt, de amit az ember nem ismer és nincs tapasztalata benne, alap hogy szervíz..
u.i: én meg grafikus vagyok egy digit nyomdába, sokszor az ügyfelek nem szánják rá azt a kis szerkesztési költséget, hanem õk megcsinálják otthon a printelni valót.. na gondolhatod word-be meg powerpointba és rámondják hogy nyomdakész az anyag..napmint nap az agyam dobom el a kapott fájloktól 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
"semmi nem gyári rajta csak a blokk"
kicsit viccesen hangzik 😄
Pshiho!
"Magyarországon még nem jutottak el az emberek oda /tiszt. kivételnek/ ,hogy igazából megbecsüljék más munkáját."
Na ebbõl van nekem is elegem, informatikusként naponta megkapom, hogy beszart a gép de majd a szomszéd Pistike megnézi, az olyan ügyes.... Persze Pistikének köze sincs egy alapos G+-os router konfighoz, az outpostról sosem hallott, tehát úgyis nálam köt ki a gép, én meg majd kezdhetem elõrõl eltüntetni a gányolást.
Mennyiért kérnek egy ilyen csoda-Vespaért?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ha nem pörgeted halálra akkor igazából nem sokkal,magas fordulaton a kipufogónyílásnál kicsit túlhevítheti a gyûrûket és elégetheti a dugó élét
ha vigyáznak rá,40-50 ezret bír a dugó-gyûrû,a fõtengely akár 2-szer annyit is kibírhat
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Tegnap leszedtem a neosról a gianelli shot kipufot és kiváncsiságból rátettem a gyáriját(azt is adták hozzá), hábazz esküszöm jobban megy ezzel <#idiota>#idiota> , a gianellival nehézkesebb volt az elindulás, talán annyi hogy 60ról jobbat lépett, de a gyárival úgy megindul a lámpánál mint a golyó 😄 Ja és kicsit halkabb is.
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
Havonta cserélek 40 000-ért fõtengelyt olyan motorkban,amikben 2 000-ért kicseréltem volna a szíjat,de a tulajok inkább maguk csinálták,persze légkulcs és szaktudás nélkül.
Ma hoztak egy motort ami nem ment,a tulaj már gányolta,mire látom hogy a siber alá tette a rugót!<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Akkor a fordítva betett dugattyúkról meg agyonszaggatot olajleeresztõkrõl inkább nem is beszélek.
Ma görgõztem egy neos-t,és egy sr-t is de forumon keresztül nem fogok oldalakat teleírni hogy mit és merre,mert ehhez fül és tapasztalat kell!
Nem lehet távirányítással csinálni,aki nálam dolgozik neki sem hagyom mert ezt érezni kell mikor milyen nyomaték fordulat stb.Ezek évekbe tellenek,jobban jársz ha kifizeted!
-ennyi!
Lenne egy kérdésem is: rövidebb áttételrõl hallottam már, de olyan is van ami "megnyújtja" tehát nagyobb lesz a végseb.? 100as neosom van nemrég vettem, nem rossz, de 65-70-nél már pörög eléggé, van valami megoldás amitõl kicsit hosszabb lesz az áttétel? Sztem még bírná alacsonyabb fordulaton is 70-et tartani. De az emelkedõt szarabbul fogja bírni nem?:S Másik kérdés, ennek mennyi a normális végsebessége? Ez kb 80-at mehet(?) vagy max 90-at saccra. Érdekes, mennyire más az áttétele mint a volt skipperemnek, mennyire számít +-25cm3, az 70-nél szinte alapjáraton ment 😄
Na persze el kell dugni mindent,hátha még rájönnek a polgárok hogy aprilia-blokk igazából nem is létezett soha!😊
Akkor a jó öreg piaggio blokk a tiéd,nem minarelli!
A motorom full gyári Aerox 2003 , most lett picit huzzányulva , leo vince zx , malossi multivar 7gramos görgökkel , nagyobb fõfuvoka , malossi red filter. +uj kontrasztrugó.
a hiba : kilett probálva ekkor még gyári kontrasztrugó 82es fõfuvó-val végrement 95-õt szuperul huzott minden, a " szerelõ " srác mondta , hogy a gyetyát megnézve h mehet még bele nagyobb fõfuvó ekkora belerakott 85 v 88-as , ment vele karikát mondta h 40nél most picit lassul és csak ugy kapja el . ezért más kontrasztrugó kell másnap vettem 45kg-os és 37kg-os ( mérleggel lemértük ) hát most ez a lassulás megszünt viszont végre 85-õt megy és sokkal lasabban éri el . ( kiprobáltuk 5grammos görgõvel azzal is szar ) most mi lenne a megoldás ? kisebb rugót nem tudtam már kapni. Ez a rugó mennyi idõ mulva lágyul meg annyira hogy végre is annyit menjen mint a gyárival ? Vagy mit tudok tenni most? Valaki irja le kérem hogy mi a megoldás.Köszönöm szépen elõre.
http://atwwebmaker.tx.hu/
ha ez nem elég vidd szerelõhöz!Különben is,aki a légszûrõig sem tud eljutni magától,az jobb ha nem nyúl semmihez!
'lecsavaroztam az elejet, ahol az olajat is be kell tolteni"
-oda csakis vizet-olajat hátra az ülés alá😊
az sr-en az akksifedél után bal oldalfedelet kell levenni,a szõnyeg alatt 2 csavar,hátul egy fogja,felül 2,és ki kell fordítani a helyérõl
bekereteztem az idomot,alatta megtalálod a légszûrõ tetején a pipa alakú nyílást!
A motorom full gyári Aerox 2003 , most lett picit huzzányulva , leo vince zx , malossi multivar 7gramos görgökkel , nagyobb fõfuvoka , malossi red filter. +uj kontrasztrugó.
a hiba : kilett probálva ekkor még gyári kontrasztrugó 82es fõfuvó-val végrement 95-õt szuperul huzott minden, a " szerelõ " srác mondta , hogy a gyetyát megnézve h mehet még bele nagyobb fõfuvó ekkora belerakott 85 v 88-as , ment vele karikát mondta h 40nél most picit lassul és csak ugy kapja el . ezért más kontrasztrugó kell másnap vettem 45kg-os és 37kg-os ( mérleggel lemértük ) hát most ez a lassulás megszünt viszont végre 85-õt megy és sokkal lasabban éri el . ( kiprobáltuk 5grammos görgõvel azzal is szar ) most mi lenne a megoldás ? kisebb rugót nem tudtam már kapni. Ez a rugó mennyi idõ mulva lágyul meg annyira hogy végre is annyit menjen mint a gyárival ? Vagy mit tudok tenni most? Valaki irja le kérem hogy mi a megoldás.Köszönöm szépen elõre.
-ez a leggyorsabb
fél deci elég,aztán teljes gázon indítani,ha beindult húzni neki had üvöltsön,jól meg kell hajtani hogy kitisztuljon minden
ha csak pár másodpercig jár,akkor ezt lehet hogy 2-3 szor meg kell csinálni mire magától megy
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Haveromnak Diteches, de az egy nagyon jó kis robogó😊 Akkor tényleg, kipucolod a karbit, aztán próba cseresznye
ezáltal nem Ditech😄
sztem. csak letaknyosodott a karbi...
volt akinél ez volt a probléma xD
Psziho sztem tud segíteni....
van egy sr50-em amit 1 evig nem inditottam be, es most nem indul. mit tudnek csinalni vele? probaltam berugni, gazfroccsel, de az nem mukodott. barmi mas otlet?
De én hallotam olyat is h. ugye behívnák KPM-re erre a köbcenti vizsgálatra v. mire és ha ugye kiderül h nem 50-es. akk. kiveszik belölle a hengert.
V. hallotam oylan verziót is h. Lvehetik a jogsim...
Sztetek. ebbõl mi igaz?:/
figyelmeztet hogy legközelebb feljelent-ez volt tudtommal az eddigi legsúlyosabb eset
viszont akire rászállnak az jobb ha utána motort cserél
Olyan kérdésem lenne, h. ha a rendõrbácsi rájönne h. az én motorom nem 50-es és látszik is rajt. Akk. mit tudnak tenni? Mik történhetnek?
Mert akarok venni 1. 125, v. 150.-es Yamaha Maxtert csak ugye nekem M-es jogsim van... 😄