6802
Robogók!!:)
  • Takimate
    Sziasztok !
    Aprilia Scarabeo-m (50-es) van. Most vinném szerelőhöz.

Aki hozzáértő, tud egy kb. árat mondani az alábbiakhoz, hogy ne húzzanak le nagyon ?
    Ezek a problémák:

1- szivató bovden elszakadt.
    2- első tárcsafék elkopott (már hangja is van).
    3- első lámpa izzó csere.
    4- kéne egy pár visszapillantó tükör.

Nagyon köszi előre is !
  • dsg
    Szerintem is. Bar ugy tudom a Kymco a legkevesbe szar a keleti mocik kozott. Tan vmi Honda blokkrol is hallottam? Reg volt.
  • Jakab66
    Ez már vélemény
  • Jakab66
    Kymco-k nem olyan rosszak állítólag... (mint ha 2x annyira rosszak lennének :))
  • RYO21
    Szerintem nagyonronda.
  • fook
    Kymco Dink-ről van valakinek valamilyen véleménye ?:)
  • Jakab66
    Elöször nekem is érdekes volt a dolog, de aztán zseniális elmémnek köszönhetően (EGO) rájöttem, hogy végig ékezet nélkül írt...
  • dsg
    Ugy ertettem hogy mar nem forgatom fel a varost a 2 utemu bringakkal (mint a fiatalabb-mereszebb mocisok), de nekem is volt 2T Runnerem. Imadtam
    27 eves vagyok, csalados, ezert kell a nyugodt, csendes, takarekos, de nyomatekos 4T.
  • RYO21
    opsz úgy olvastam hogy: "mer (mert) nem vagyok 16 éves"
  • Jakab66
    szvsz ezért is írta, hogy MÁR nem 16 éves :)
  • RYO21
    150cc-s robogót még 16 éven alul se lehet vezetni, csak 18 éven felül
  • dsg
    Volt egy Liberty-m 150 4T. Gyenge volt, de imadtam a 3.5 lit fogyasztasa miatt. Nem volt baja, de erosebbet akarok (2T kizart, mar nem vagyok 16 eves).
    Tisztaban vagyok vele hogy a japanok (Dylan) jobbak, de Majesty-t sem akarok, mert nincs jogsim, szoval rendszam nekul fogom hasznalni. A kistestuek elonyben.
  • Jakab66
    Nemsemmi....
  • pszihopata
    az aprilia öszvérmotor

hol ilyen hol olyan blokk van benne-persze szerelni lehetetlen mert mindíg útban van a váz ez természetes hiszen külön tervezték a blokktól

szánalmas hogy magyarországon ez az olasz motor

az olaszok nem nézik semmibe az apriliát,japán osztrák blokk stb. ott piaggio-vespa-gilera az olasz motor

tönkre is ment az aprilia felvásárolta a piaggio

több kinti aprilia kereskedés még kymcót is árul újabban hogy meg tudjon élni

• GhostR1der
    Midnenféléből van karbis is ;)
  • Jakab66
    Bakker, nem semmi.

Nekem eszméletlenül tetszik az új fajta Aprilia SR50, csak sajna azok a szépek mind DI-Tech
  • pszihopata
    softverhiba,kiégeti az injektorfej tömítését,leég a benzinpumpa,elszáll a légkompresszor,a különleges magasfeszkós gyújtás kinyírja a gyertyaellenállást,csapágyas lesz hamar mert alig kap olajat stb.

így egy szuszra ennyi ugrott be:)

nehéz kideríteni a hibát,és 30 000-nél indulnak az alkatrészek.de a java 80-100 ezres tétel
  • Jakab66
    Pszihó, lécci egy kis felvilágosítást, hogy miért nem jók az injektoros robik.
  • Jakab66
    Mi a baj a DI-Tech robikkal? Valami nem stimm az injektorokkal?
  • GhostR1der
    Ez is egy nagyon tuti Webshop, én szerintem inen fogom megrendelni a rendszerem
  • Jakab66
    Szépnek nagyon szép, de jó is?
  • skate00
    ok
    itt van pár Webshop
    http://www.egumotors.hu/
    http://scootershop.unas.hu
    http://www.scooterracing.hu/
    http://scooterdealer.eu/

am itt egy f15 project
  • zolko09
    Malaguti f15 re lenne
  • barret
    Nálunk ilyet nem látnál,már régen a MÉH-telepre szállították volna az "illetékes" urak :)
  • skate00
    Zolko09
    első kérdés mibe kéne?

amugy Streetrace mert ahoz elérhetőbbek a túlméretes dugók a,b,c,
    ha nem dísznek kell akkor egyértelmű Reverse!
  • pszihopata
    az a szomszédtól függ:)
  • Barell
    sziasztok :D lenne most egy kérdésem nekem is... ahogy van a kipufogódob és utána a könyök. a könyöknek ugye 2 összeszerelési pontja van, egy a dobhoz vezet egy a motor felé. és a motor felé ahogy vezet ott ugye 2 csavarral fogja. és ha kiveszem az egyik csavart akkor nagyon jó hangja van szerintem. és tulajdonképpen az lenne a kérdés hogy ha ezt a csavart kiveszem lesz baja a robogónak?
  • Barell
    hát mihez attól függ szerintem..
    egyébként szerintem a Polinit..
  • zolko09
    szerintetek melyik kipufogót és hengert érdemes megvenni?
    Leo Vince ZX
    Gianelli Reverse
    Stage6 Streetrace 70cc öntöttvas
    Polini Sport 70ccm öntöttvas
  • Higany
    Köszi a gyors reagálást! Gondoltam én, hogy ilyen hazudósak, csak az a bajom, hogy az egész r*hadt városban ez az egy robogó kereskedés meg szerviz van és már párszor megszívattak a szervízbe és egy halom pénzt otthagytam az ő hibájukból. A végén meg ment a magyarázkodás és még én voltam az idióta. Már gondoltam bedobok egy fél téglát a kirakaton, hátha jó lesz az nekik. Most is csak azért voltam bent, mert az egyik haver nézett magának zárt bukót. De mondtam is neki, nehogy vegyen bármit, hanem nézze ki a méretet és a típust, aztán a neten/vaterán megvesszük olcsóbban, mert ezek baromi lehúzósak, de sajnos a szemüvege miatt egyik sem volt jó, úgyhogy most kénytelen nyitott bukóval motorozni, amíg bírj a hideget. Amúgy ma voltunk motorozni és 70 km-t lenyomtunk a szélbe, meg a hidegbe, de megérte, mert szép helyeken jártunk. Sokan, haverok arra gondoltunk, hogy lehet alapítunk egy itteni motoros klúbot is.
  • RYO21
    *vagyis az a szó
  • RYO21
    vegyé yamaha neos-t abban minarelli motor van (vagyis az van a elrejtve a made in italia felett)
  • pszihopata
    nem messze tőlem van egy kymco kereskedés,úgy árulják a kymcót hogy kóreai
  • Benel
    "kurva hazudós köcsög" ezjó
  • pszihopata
    ugyanabban a gyárban készül a keeway cpi és a motowell is,és még ezer féle csingcsung motor

ezek lehazudják a csillagos eget is
  • pszihopata
    kurva hazudós köcsög

jog koppintás minden kínai,a minarelli meg jog licensz

nagy különbség!

keeway-motowell-cpi stb ugyanaz

a rohadt kínaiak azért megváltoztatták a csapszegátmérőt,meg a főtengelyt a variónál,hogy nehogy a taiwani utángyártott cuccok jók legyenek bele

így most egy jog-ba feleannyi a dugó-vario stb. mint egy kínaiba,ráadásul sokkal jobb a taiwani,mint a szar kínai alkatrész
  • Higany
    Szasztok! Ma voltam nálunk a robogó kereskedésbe és gondoltam poénból megkérdezem, hogy a kiállított Motowell robogóba milyen cuccok vannak, erre azt mondja az ürge, nagyon király robogó és jó áron van, ezerszer jobb, mint egy sz*r Keeway, mert Minarelli blokk van benne, 2 ütemű és vízhűtéses, méghozzá 239.000 Ft-ért!!! Ez most ennyire hülyének néz engem vagy igaza lehet? Köszi! Pszihót kérdezem leginkább. Csá!
  • zolko09
    ja és kipufogó?
    -Gianelli Reverse
    vagy
    -Leo Vince ZX
  • zolko09
    helló
    szerintetek melyik a jobb henger?
    -Stage6 Streetrace 70cc öntöttvas
    vagy
    -Polini Sport 70ccm öntöttvas
  • Jakab66