6802
Robogók!!:)
-
#3921 Sziasztok !
Aprilia Scarabeo-m (50-es) van. Most vinném szerelőhöz.
Aki hozzáértő, tud egy kb. árat mondani az alábbiakhoz, hogy ne húzzanak le nagyon ?
Ezek a problémák:
1- szivató bovden elszakadt.
2- első tárcsafék elkopott (már hangja is van).
3- első lámpa izzó csere.
4- kéne egy pár visszapillantó tükör.
Nagyon köszi előre is !
-
dsg #3920 Szerintem is. Bar ugy tudom a Kymco a legkevesbe szar a keleti mocik kozott. Tan vmi Honda blokkrol is hallottam? Reg volt. -
Jakab66 #3919 Ez már vélemény -
Jakab66 #3918 Kymco-k nem olyan rosszak állítólag... (mint ha 2x annyira rosszak lennének :)) -
RYO21 #3917 Szerintem nagyonronda. -
#3916 Kymco Dink-ről van valakinek valamilyen véleménye ?:) -
Jakab66 #3915 Elöször nekem is érdekes volt a dolog, de aztán zseniális elmémnek köszönhetően (EGO) rájöttem, hogy végig ékezet nélkül írt... -
dsg #3914 Ugy ertettem hogy mar nem forgatom fel a varost a 2 utemu bringakkal (mint a fiatalabb-mereszebb mocisok), de nekem is volt 2T Runnerem. Imadtam
27 eves vagyok, csalados, ezert kell a nyugodt, csendes, takarekos, de nyomatekos 4T. -
RYO21 #3913 opsz úgy olvastam hogy: "mer (mert) nem vagyok 16 éves" -
Jakab66 #3912 szvsz ezért is írta, hogy MÁR nem 16 éves :) -
RYO21 #3911 150cc-s robogót még 16 éven alul se lehet vezetni, csak 18 éven felül -
dsg #3910 Volt egy Liberty-m 150 4T. Gyenge volt, de imadtam a 3.5 lit fogyasztasa miatt. Nem volt baja, de erosebbet akarok (2T kizart, mar nem vagyok 16 eves).
Tisztaban vagyok vele hogy a japanok (Dylan) jobbak, de Majesty-t sem akarok, mert nincs jogsim, szoval rendszam nekul fogom hasznalni. A kistestuek elonyben. -
Jakab66 #3909 Nemsemmi.... -
#3908 az aprilia öszvérmotor
hol ilyen hol olyan blokk van benne-persze szerelni lehetetlen mert mindíg útban van a váz ez természetes hiszen külön tervezték a blokktól
szánalmas hogy magyarországon ez az olasz motor
az olaszok nem nézik semmibe az apriliát,japán osztrák blokk stb. ott piaggio-vespa-gilera az olasz motor
tönkre is ment az aprilia felvásárolta a piaggio
több kinti aprilia kereskedés még kymcót is árul újabban hogy meg tudjon élni
-
#3907 Midnenféléből van karbis is ;) -
Jakab66 #3906 Bakker, nem semmi.
Nekem eszméletlenül tetszik az új fajta Aprilia SR50, csak sajna azok a szépek mind DI-Tech -
#3905 softverhiba,kiégeti az injektorfej tömítését,leég a benzinpumpa,elszáll a légkompresszor,a különleges magasfeszkós gyújtás kinyírja a gyertyaellenállást,csapágyas lesz hamar mert alig kap olajat stb.
így egy szuszra ennyi ugrott be:)
nehéz kideríteni a hibát,és 30 000-nél indulnak az alkatrészek.de a java 80-100 ezres tétel -
Jakab66 #3904 Pszihó, lécci egy kis felvilágosítást, hogy miért nem jók az injektoros robik. -
Jakab66 #3903 Mi a baj a DI-Tech robikkal? Valami nem stimm az injektorokkal? -
#3902 Ez is egy nagyon tuti Webshop, én szerintem inen fogom megrendelni a rendszerem -
Jakab66 #3901 Szépnek nagyon szép, de jó is? -
#3900 ok
itt van pár Webshop
http://www.egumotors.hu/
http://scootershop.unas.hu
http://www.scooterracing.hu/
http://scooterdealer.eu/
am itt egy f15 project
-
zolko09 #3899 Malaguti f15 re lenne -
#3898 Nálunk ilyet nem látnál,már régen a MÉH-telepre szállították volna az "illetékes" urak :) -
#3897 Zolko09
első kérdés mibe kéne?
amugy Streetrace mert ahoz elérhetőbbek a túlméretes dugók a,b,c,
ha nem dísznek kell akkor egyértelmű Reverse! -
#3896 az a szomszédtól függ:) -
Barell #3895 sziasztok :D lenne most egy kérdésem nekem is... ahogy van a kipufogódob és utána a könyök. a könyöknek ugye 2 összeszerelési pontja van, egy a dobhoz vezet egy a motor felé. és a motor felé ahogy vezet ott ugye 2 csavarral fogja. és ha kiveszem az egyik csavart akkor nagyon jó hangja van szerintem. és tulajdonképpen az lenne a kérdés hogy ha ezt a csavart kiveszem lesz baja a robogónak? -
Barell #3894 hát mihez attól függ szerintem..
egyébként szerintem a Polinit.. -
zolko09 #3893 szerintetek melyik kipufogót és hengert érdemes megvenni?
Leo Vince ZX
Gianelli Reverse
Stage6 Streetrace 70cc öntöttvas
Polini Sport 70ccm öntöttvas -
#3892 Köszi a gyors reagálást! Gondoltam én, hogy ilyen hazudósak, csak az a bajom, hogy az egész r*hadt városban ez az egy robogó kereskedés meg szerviz van és már párszor megszívattak a szervízbe és egy halom pénzt otthagytam az ő hibájukból. A végén meg ment a magyarázkodás és még én voltam az idióta. Már gondoltam bedobok egy fél téglát a kirakaton, hátha jó lesz az nekik. Most is csak azért voltam bent, mert az egyik haver nézett magának zárt bukót. De mondtam is neki, nehogy vegyen bármit, hanem nézze ki a méretet és a típust, aztán a neten/vaterán megvesszük olcsóbban, mert ezek baromi lehúzósak, de sajnos a szemüvege miatt egyik sem volt jó, úgyhogy most kénytelen nyitott bukóval motorozni, amíg bírj a hideget. Amúgy ma voltunk motorozni és 70 km-t lenyomtunk a szélbe, meg a hidegbe, de megérte, mert szép helyeken jártunk. Sokan, haverok arra gondoltunk, hogy lehet alapítunk egy itteni motoros klúbot is. -
RYO21 #3891 *vagyis az a szó -
RYO21 #3890 vegyé yamaha neos-t abban minarelli motor van (vagyis az van a elrejtve a made in italia felett) -
#3889 nem messze tőlem van egy kymco kereskedés,úgy árulják a kymcót hogy kóreai
-
#3888 "kurva hazudós köcsög" ezjó
-
#3887 ugyanabban a gyárban készül a keeway cpi és a motowell is,és még ezer féle csingcsung motor
ezek lehazudják a csillagos eget is -
#3886 kurva hazudós köcsög
jog koppintás minden kínai,a minarelli meg jog licensz
nagy különbség!
keeway-motowell-cpi stb ugyanaz
a rohadt kínaiak azért megváltoztatták a csapszegátmérőt,meg a főtengelyt a variónál,hogy nehogy a taiwani utángyártott cuccok jók legyenek bele
így most egy jog-ba feleannyi a dugó-vario stb. mint egy kínaiba,ráadásul sokkal jobb a taiwani,mint a szar kínai alkatrész -
#3885 Szasztok! Ma voltam nálunk a robogó kereskedésbe és gondoltam poénból megkérdezem, hogy a kiállított Motowell robogóba milyen cuccok vannak, erre azt mondja az ürge, nagyon király robogó és jó áron van, ezerszer jobb, mint egy sz*r Keeway, mert Minarelli blokk van benne, 2 ütemű és vízhűtéses, méghozzá 239.000 Ft-ért!!! Ez most ennyire hülyének néz engem vagy igaza lehet? Köszi! Pszihót kérdezem leginkább. Csá! -
zolko09 #3884 ja és kipufogó?
-Gianelli Reverse
vagy
-Leo Vince ZX -
zolko09 #3883 helló
szerintetek melyik a jobb henger?
-Stage6 Streetrace 70cc öntöttvas
vagy
-Polini Sport 70ccm öntöttvas -
Jakab66 #3882 Nagy esélye van, hogy pont a házadra esik egy "bőing" :D