6802
Robogók!!:)
-
#3961 hát néztem, de Rieju RS 2 300.000+ akkor már új TzR 50 RS 1 meg ritka nem is igazán találtam. azért köszi
vki vmilyen választ tud adni #3959- re? -
Jakab66 #3960 RIEJU RS-is van, ugyan ez és olcsóbb... (asszem RS1 meg RS2) -
#3959 -
#3958 bővebb infókat irhatnál róla. pl gyártmány+ tipus, évjárat, esetleg képeket felrakni róla ja és főként h mibe fájna(ára):D -
dsg #3957 Ha 250-es Leonardo, akkor johet. -
Jakab66 #3956 Miféle? :) -
ssx22 #3955 Valaki nem veszi meg a robogómat? 1077 km van benne :D -
dsg #3954 Szerettek esoben motorozni?
a., Igen, de csak terepen
b., Nem, csak terepen
-
#3953 jaja! -
#3952 jah, én sem pólóban és rövidnadrágban robogózok esőben! :D
(lehet venni vízálló kabátot + nadrágot és meg van oldva...) -
#3951 Egy megfelelő ruházattal sokminden kivédhető! -
ssx22 #3950 Csak az a gáz, hogy szarrá ázol, a vizes ruhádat meg alig tudod megszárítani + hazafele ismét szarrá ázol :(
-
#3949 lol Motorozni sztem sokkal jobb mint kocsiban unatkozni a dugóban... Robogóval járok suliba és ma is szakadó esőben mentem és én így is szeretek robogózni. Hosszú sorokban állnak az autók én szépen elhúzok mellettük. BKV-n nyomorognak az emberek, alig van levegő, szal megtűröm azt a vizes plexit de legalább kapok levegőt és élvezem is az utat.
Bár, ha arra amerre te mész nincs dugó lehet, hogy jobb autóval közlekedni, de városban sztem a robogó a tuti... -
ssx22 #3948 Nem akarom megtartani, mert ha lesz kocsim akkor nem fogok motorozni. És nem szeretek oylan dolgokat tartani amiket nem használok -
dsg #3947 Ha nem tarthatod meg a bringat (anyagiak miatt), vegy Suzu-t. Nekem is van egy, imadom. Nem tud elromlani es gazdasagos is. -
dsg #3946 Szivembol beszelsz, en is votam par eve dagonyazni a Bakonyban kora tavasszal, de meg volt ho. A gagyi-mintas abroncson kivul minden birta a terepet. Ja meg a Polini versenykuplungom fustolt le. Egyebkent nagyon nagy elmeny volt, sokszor egy egesz nyar nem eleg ennyi elmenyt szerezni. 13 szor keltunk at a Cuhan (patak). -
ssx22 #3945 Csak az a gáz hogy a 2 falu között ahol melóba megyek semmi közelekedés (busz, vonat, repülő, hajó) nincs. Ha meg buszoznék körbe, az 1,5 óra oda, 1,5 óra vissza. -
#3944 Köszönöm! -
#3943 az még jónak számít,kiszárad az úszóház /vagyis lejjebb megy a szint/,de a kétüteműnek hidegben amúgy is kell egy jó adag benya főleg ha már kopottabb /sokat felvesz a hideg forgattyúsház/ -
#3942 Köszi a gyors választ! Még lenne egy kérdésem. Az mitől van, hogy ha sokat áll a moci, pl. egy hetet és utána berugókarral akarom indítani, akkor néha 3-4-et is rá kell rugni, hogy elinduljon? -
#3941 elég ha egy hónapban egyszer rátöltesz fél órát,ki sem kell venni hozzá
ha sokat állt jobb berugókaral beindítani,úgy nem kinlódik az akksi -
#3940 Én szoktam akár télen is robogózni, ameddig és amikor jobb az idő. Pl. 3 hete voltunk haverral egy 80 km-es úton. Király volt. persze, jól fel kell öltözni és kell a bőrkabát, zárt sisak, kesztyű, stb. Én a bepárásodás ellen vettem szemüvegre való páramentesítőt és kiválóan jó belülről a plexire ráfújva. De azért 1-2 héten belül valszeg elteszem télre a rogogót. Pszihó! Jól tudom, hogy ha sokáig állva van hagyva a robogó, akkor ki kell venni az akksit, fel kell tölteni és úgy eltenni télire? Köszi! Üdv! -
dsg #3939 Hat 20 km-et tenyleg barhogy meg lehet oldani. Meg egy nagy zabas autoval is. Bar nekem is van 2, most meg sirok hogy nagy a valagam. Vissza kene fejleszteni, bar amig nem volt kocsim en is felembernek ereztem magam. De mihamarabb vissza akarok pattani a robogora, a kocsik meg mennek a ponyva ala -
#3938 busz , tömegközlekedés , gyalgoglás egészséges :D -
ssx22 #3937 Hát igazából csak 2 falu között megyek munkába meg haza napi 20 km-t, oda-vissza, de kocsival jobb lenne -
dsg #3936 Meg vagy ertve. Csak a fanatikusok hajtanak telen is mocival (Balaton jege szoges gumival ).
Sokaknak auto(k) mellett van es csak szep idoben veszik elo - rendeltetesszeru hasznalat. Nekem a direktszurom felszippantotta a pocsolyakat.
A kocsit meg nyaron fogod atkozni meg dugoban meg amikor keresed a parkolohelyet. En is kocsival jarok, oszt irigykedve forgolodok az elmehaborodott jobbrolelozos, egykerekezos robogosok utan.
Rajuk nem vonatkozik a KRESZ, ket kereken ezek alanyi jogok, cserebe a komfort hianyaert.
Ill. kocsim 11 lityit fogyaszt, egy atlag robogo 3-at. Sokat mesz?
Gondold at azt a cseret! -
#3935 alapból te úgy gondoltad hogy majd -50 fokba fogsz motorozgatni ?:D -
#3934 nem vagy kemény
/nem muszály mindenkinek motorozni/ -
ssx22 #3933 CSak. Télen esőbe szar vele menni, bepárásodik az a kib*szott bukósisak alig látni valamit ha esik az eső, szembejövő forgalomba mindenki elvakít...szar az egész :( -
#3932 hulladék -
#3931 miért van róla ilyen rossz véleményed? -
ssx22 #3930 Már megbántam hogy robogót vettem. Vettem volna inkább kocsit :( Csak egysser tudjam eladni, soha többé nem lesz motorom az is biztos! Nem tudtok olyan oldalt, ahol robogót beszámítanak használt kocsi árába? -
#3929 Haver ilyet tervez venni Peugeot Speedfight. 2005-ös. Vélemény? -
RYO21 #3928 Én tegnap este a roboggómmal végipowerslidoztam a várost (esett az eső és vizes volt minden). -
ssx22 #3927 A bukósisak kib*szottul bepárásodik ygy télen, alig látni valamit, főleg hazafele este -
#3926 dynamo+indítómotor egyben
/60-as években több robogónál is használták/ -
#3925 De komoly vazz
A Dynastarter amúgy mi? Nem vmi generátor is? -
#3924 köszi -
#3923 honda blokk,a malagutinak is a kymco gyártotta pl. az f18-as blokkját
nem rossz minőség,bár egy dinken cseréltem egyszer km spirált kb. 50 db csavart kell kihajtani és egy órás meló -
#3922 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kb:tárcsa 13000 tükör 2500 bowden 2000 munka 6000