Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
alkatrész is alig van,a régiekbe legalább jók a tact alkatrészek,de az újakhoz aztán semmi sincsen
Illetve az lehet, hogy megyek sacc 70-nel, és egyszer csak megtorpan a motor. Mintha elengedném a gázt. Lehet, hogy túl kicsi fúvóka van benne?(Csak néha játsza el)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
de lehet sok más oka is,önindító vagy a hozzá vezetõ kanócok mágneskapcsoló,keverékképzési gond is lehet,kompresszió-de akkor inkább hidegen csinálná
toláskor minimum 3-szoros sebességgel pörög a motor,mint indítózva
2009 Áprilisi Yamaha TZRem van, tegnap reggel nem indult be. Önindító tekert, 500as fordulatig feldobta, semmi, tolásra elindult. Ma reggel balatonon pöcc röfi. Megálltunk strandon, megint csak tolásra indult 😞
Mire gyanakszol? Akksi? Gyertya?
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
meg amúgy a tömítés szar mert kifújást érzek a hengernél.
Van itt minden baj 😄 a szíj szarrá van sztem kopva mert elindulásnál néha "ugrik" egyet (rántás)
Melegen is nehezen indul, kell neki gázt húzni erõsen, beindul és néha visszafullad aztán kidolgozza és jó. Bár ezt akkor csinálja ha megyek vele huzamosan és megállok leállítom és utána.
Hagyjad járni egy kicsit, néha kis forgatás, és jó lesz 😉
Vagy küldjed meg valami félreesúõ úton
Na tegnap sikerált beindítani a neost, szereztem akksitöltõs és csõgázon nagynehezen beindult... Olyan füst jött ki pfff.. meg utána is rendesen..
Karbi+légszûrõ full tiszta, máshoz meg nem nyúltam, tiszta X akták.. Van rendes szikra is. Lehet a kipuff van eltömõdve? Bár attól nem füstölne<#wow3>#wow3>
azok kicsit gyorsabbak is mint a 100-as kétütemûek,és ha valaki szervizelteti õket rendesen akkor' örök élet+1 év '
de természetesen ugyanarra a sebességre van belõve mint a neo's 100
kb. 90-et tud gyárilag,ez kicsit változhat a beállítás és az ékszíjkopottság miatt-no és persze az állapot sem mellékes
Van valakinek tapasztalata 100-as scarabeo-val?
Tényleg igaz hogy kb. 100-at is viszi? Nekem ugye 100as neos van de 75 körüli a vége. Csak felénk igen szar az útminõség és szétrázza a se**em, meg magát is a kis gép. Sok vacilálás után mégis egy nagykerekût vagyok képtelen venni..Gondoltam majd óvatra megyek vele de áhh..ezek az utak... Nagyon kevés teszt van scarabeoról, de abba is minarelli van asszem(fekvõ?). Gondolom más az áttétele ezért mehet többet? Nekem fontos lenne hogy ne üveghangon menjen 70-et, hanem lehessen vele idõnként 80at is menni normál körülmények között.
125ös Liberty szúrja még a szemem, de az kicsit "nagy" kismotorhoz :S
Tehát végülis csak ennyire vagyok kiváncsi hogy megy-e többet egy scara mint egy neos és mitõl.
Üdv
sõt a yamahának is van taiwanon gyára,azok jók pl. cygnus onnan jön
a 100-as 4T honda lead meg indiai gyártású,fapados de megbízható
a kóreai motorok is elfogadható minõségûek pl.daelim,hyosung,sym
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
seretném kicsit tuningolni a motoromat(Malaguti F15) és nem nao tom hogy mi illik össze meg mi nem. segítenétek?
Athena végáttétel, minarelli hosszú A057115
Stage6 Street Race öntöttvas hengszett, Minarelli LC
Tecnigas TEK kipufogó, Króm, Minarelli fekvõ
Polini Super Speed variátor, Minarelli
Motoforce Racing porlasztó, 17,5mm, Minarelli
Koso Spider sportlégszûrõ, Fekete-fekete/48mm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
peugeot,suzuki,kínai,injektoros kerülendõ,vizes minarelli v. piaggio-n ellenõrizni kell hogy nem állt-e be a vízpumpa
teleszkópók fontosak
ma kapok pár új gépet holnap feldobom a honlapra
Robogót szeretne? Annyiért már jókat lehet kapni (Y)
az szép...
a díler úgy próbált meggyõzni hogy áruljak motowelt hogy ez azért jó mert utána jól fogy az alkatrész!<#taps>#taps>
1) akksi nulla csere + fesszab. csere
2)ventilátor felfogató csavar /nem húzták meg a gyárban/ kiesik,alaplapi tekercseket összekaszabolja-komplett alaplap+lendkerék csere
3) 950 km. gázbowden csere,ömlik az olajpumpából az olaj
1) tükör bal oldali,kihozza a menetet magával mert olyan fos az öntvény,visszatekerni már nem lehet
2) fejidomcsavarok bal alsó ami egy fémfülben fog gyárilag mellékapatva fogóval kirángatom visszatekerni lehetetlen
3) felsõ mûanyagba fogó fejidomcsavaroknál mindkét mûanyag csõ leszakadva
4)lámpafoncsor elolvadva-még talán ugyanennyit mûködik
5) komolyabb dombon nem bír felmenni,kivett fojtással
6) a motorblokkban a benzin felhigította az olajat kb. kétszer annyi van benne mint a nívó
<#taps>#taps>vegyetek sok kínait!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Hozzá értõhöz lenne egy kérdésem.
Lehetséges-e hogy a gyári elektromos szivatóm kompatibilis lenne egy motoforce racing 17.5- ös karburátorral e. szivatós modell.
A válaszokat elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
mert a karbi nem rég lett takarítva
és a karbi + a légszûrõközötti csonk v. h. hívják szívócsonk az már nagyon tropa sztem. az lesz
ksözi a segítséget!
üdv.
vagy nem tömít a légszûrõház /nincs elég vákum a karbo elõtt/ v. eldugult a fõfúvóka
Psziho hozzád fordulnék 1 kérdéssel.
Úgylátom te értessz hozzá😄
Van a haveromnak 1 kocka SR-je levegõs.
Olyat csinál melegen h. lehörög😄 de ez nem 1xüen lehörög v. nemtudom ha nem nyomom rá a szivatót nem lehet vele menniúgylehörög fulaldozik a gázadásokra.
Ez miért lehet?^o)
Tudom h. nehéz így látatlanba de kb mégis?:/
Karbi, v. valami motorikus baj?:/
Elõre is kössz a váalszt😉
Paccs.