Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
ez 1 jel, nem kell motorozni 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ChuckyHUN
de csak nagyon ritkán történik... eddig 3 hónap alatt kb 2x, szóval ne mnagyon zavar

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

pszihopata
ez alapján én nem tudom kitalálni mi lehet a baja,ezer dolog okozhat ilyet

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
peugeot-k elég szarok,fõleg az immósok 10 éves korukra elfelejtik a kódót aztán nincsen több szikra-tömény szopás

alkatrész is alig van,a régiekbe legalább jók a tact alkatrészek,de az újakhoz aztán semmi sincsen

Higany
Kafa a kép! Mi a véleményed a Peugeot robogókról? Esetleg mit kell nézni rajtuk. Sajnos pontos típust még nem mondott. Olyan 80e Ft körül venné. Az egyik haver akar venni egyet. Köszi elõre is!

pszihopata

ChuckyHUN
persze, azért indul könnyen😊
Illetve az lehet, hogy megyek sacc 70-nel, és egyszer csak megtorpan a motor. Mintha elengedném a gázt. Lehet, hogy túl kicsi fúvóka van benne?(Csak néha játsza el)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

pszihopata
ilyenkor én próbaképpen kisebbre /kb. felére/ szoktam venni a gyertyahézagot,ha úgy jól indul akkor valszeg kicsi a gyújtásfeszültség

de lehet sok más oka is,önindító vagy a hozzá vezetõ kanócok mágneskapcsoló,keverékképzési gond is lehet,kompresszió-de akkor inkább hidegen csinálná

toláskor minimum 3-szoros sebességgel pörög a motor,mint indítózva

ChuckyHUN
Segítséged kérném, Psziho!
2009 Áprilisi Yamaha TZRem van, tegnap reggel nem indult be. Önindító tekert, 500as fordulatig feldobta, semmi, tolásra elindult. Ma reggel balatonon pöcc röfi. Megálltunk strandon, megint csak tolásra indult 😞
Mire gyanakszol? Akksi? Gyertya?

Zsolti9014
hajjajj, hogy lehet-e? 😄DD

Hajrá Magyarország!

Benel
Jameg ha sokat erõlködik, pl emelkedõn felfelé, akkor felfelé elindulásnál mintha "csúszna a kuplung" tehát hallhatóan jobban pörög kis sebességnél. NNa szal ennyi XD Más baja lehet még egy motornak? <#hehe><#hehe>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Benel
tömítés is szar*

Benel
okés 😄
meg amúgy a tömítés szar mert kifújást érzek a hengernél.
Van itt minden baj 😄 a szíj szarrá van sztem kopva mert elindulásnál néha "ugrik" egyet (rántás)
Melegen is nehezen indul, kell neki gázt húzni erõsen, beindul és néha visszafullad aztán kidolgozza és jó. Bár ezt akkor csinálja ha megyek vele huzamosan és megállok leállítom és utána.

ChuckyHUN
DE.
Hagyjad járni egy kicsit, néha kis forgatás, és jó lesz 😉
Vagy küldjed meg valami félreesúõ úton

Benel
ehh, egy hétig nézegetem a képeket akkor se tûntek volna fel <#hehe>
Na tegnap sikerált beindítani a neost, szereztem akksitöltõs és csõgázon nagynehezen beindult... Olyan füst jött ki pfff.. meg utána is rendesen..
Karbi+légszûrõ full tiszta, máshoz meg nem nyúltam, tiszta X akták.. Van rendes szikra is. Lehet a kipuff van eltömõdve? Bár attól nem füstölne<#wow3>

pszihopata
szegecshúzóval tilos feltenni a taposókat,mert megnyújtja a kasznit/csak kézi szegecs,kalapáccsal elverve/,és én imbuszcsavart sem tennék egy 50 éves motorra <#wow3>

Benel

Benel
Hú kösz a választ, jó hogy említetted az ékszíj dolgot, mert leszedtem az oldaldeklit és eléggé kopott szerintem ebbe is. Elég sok a "gumidarálék" ebbõl gondolom. Légszûrõt is megnéztem nem tûnik dzsuvásnak, gyetya viszont kicsit avittas 😄 Viszont összeraktam és most meg nem indul 😄 Nincs ugyan berugókar mert el van nyírva a tengely kivül ezért csak inditóztam, de semmi. Aztán lõtt is egyet a kipuff ilyen cisszegések is voltak... Na mindegy hamarosan viszem szerelõhöz ugyis.

Higany
OKé! Köszi a választ! Jó hetet kívánok! Bye!

pszihopata
a listán fent van álltalában minden,ha van idõm próbálom követni a változásokat

pszihopata
a liberty hosszútávon sokkal jobb mert négyütemû,szerintem simán elmegy kismotornak

azok kicsit gyorsabbak is mint a 100-as kétütemûek,és ha valaki szervizelteti õket rendesen akkor' örök élet+1 év '

pszihopata
ha ugyanolyan lenne az áttétele akkor menne többet a nagyobb kerékátmérõ miatt

de természetesen ugyanarra a sebességre van belõve mint a neo's 100

kb. 90-et tud gyárilag,ez kicsit változhat a beállítás és az ékszíjkopottság miatt-no és persze az állapot sem mellékes

Benel
Császtok!
Van valakinek tapasztalata 100-as scarabeo-val?
Tényleg igaz hogy kb. 100-at is viszi? Nekem ugye 100as neos van de 75 körüli a vége. Csak felénk igen szar az útminõség és szétrázza a se**em, meg magát is a kis gép. Sok vacilálás után mégis egy nagykerekût vagyok képtelen venni..Gondoltam majd óvatra megyek vele de áhh..ezek az utak... Nagyon kevés teszt van scarabeoról, de abba is minarelli van asszem(fekvõ?). Gondolom más az áttétele ezért mehet többet? Nekem fontos lenne hogy ne üveghangon menjen 70-et, hanem lehessen vele idõnként 80at is menni normál körülmények között.
125ös Liberty szúrja még a szemem, de az kicsit "nagy" kismotorhoz :S
Tehát végülis csak ennyire vagyok kiváncsi hogy megy-e többet egy scara mint egy neos és mitõl.
Üdv

Higany
Hi! Tudnál majd küldeni egy aktuális árlistát, hogy esetleg, milyen mocijaid vannak eladósorban?(képpel, ha megoldható) A lentebb említett honlapot nézhetem az aktualitások kapcsán? Bye! És köszi!

pszihopata
azért a kínaiaknál jobbak a kymco-k

sõt a yamahának is van taiwanon gyára,azok jók pl. cygnus onnan jön

a 100-as 4T honda lead meg indiai gyártású,fapados de megbízható

a kóreai motorok is elfogadható minõségûek pl.daelim,hyosung,sym

bp
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rendben, bár sosem mondtad, hogy titkos....

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

ChuckyHUN
Inkább egy használt Aerox 😉

heló
seretném kicsit tuningolni a motoromat(Malaguti F15) és nem nao tom hogy mi illik össze meg mi nem. segítenétek?
Athena végáttétel, minarelli hosszú A057115

Stage6 Street Race öntöttvas hengszett, Minarelli LC

Tecnigas TEK kipufogó, Króm, Minarelli fekvõ

Polini Super Speed variátor, Minarelli

Motoforce Racing porlasztó, 17,5mm, Minarelli

Koso Spider sportlégszûrõ, Fekete-fekete/48mm
Benel
Ez de durva! És mi a helyzet a taiwaniakkal? A Kymco pl made in taiwan és sokan láttam úgy hirdetik, hogy EZ NEM KÍNAI! Azok jobbak valamivel? Ugyanolyan olcsók ahogy elnézem, mint a kívéj vagy egyéb kinnyai.

laci 700
Helló! Nekem már csak az EÜ vizsga kell és megvan a jogsi. Neten van valami letölthetõ TK? Thx!

pszihopata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez priviben mondjuk jobb lett volna,és rám bízhatnád

Meghalt a fórum? Ha esetleg mégsem: psziho, te merre tevékenykedsz?

bp
pemermotor.hu

Higany
Köszönöm szépen a segítséget! Kb. augusztus végére fejezi be a jogsit. És valamikor akkor akar venni valamit. Úgyhogy annyira nem sûrgõs a dolog. Milyen honlapra gondolsz? Ide? THX+ Csákó! És jó 7végét Mindenkinek!

pszihopata
levegõs minarelli /jog/ v. piaggio blokk bármelyik kaszniban megvehetõ

peugeot,suzuki,kínai,injektoros kerülendõ,vizes minarelli v. piaggio-n ellenõrizni kell hogy nem állt-e be a vízpumpa

teleszkópók fontosak

ma kapok pár új gépet holnap feldobom a honlapra

ChuckyHUN
Yamaha Jog és kategóriája?
Robogót szeretne? Annyiért már jókat lehet kapni (Y)

Higany
Szevasz Psziho! Szeretném kérni a segítségedet. Egyik haver most kezd el járni segédmotoros jogsira és szeretne venni majd motort is. A kérdés meg az lenne, hogy szerinted valami strapabíró, használt motort lehet-e venni max. 120-150e Ft-ért? Kezdõ mocinak való kéne. Csak mert nincs sok pénze a gyereknek. Esetleg, ha neked van valami eladód, akkor.. Elõre is nagyon köszönöm a segítségedet és bocsi a régebbi viselkedésemért! <#integet2>

bp
<#eplus2>

ChuckyHUN
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
az szép...

pszihopata
mindkét tulajt elhajtották a forgalmazók így kerültek hozzám zsebbõl megy a javítás!

a díler úgy próbált meggyõzni hogy áruljak motowelt hogy ez azért jó mert utána jól fogy az alkatrész!<#taps>

pszihopata
motowell magnet sport 800 kilóméter!

1) akksi nulla csere + fesszab. csere

2)ventilátor felfogató csavar /nem húzták meg a gyárban/ kiesik,alaplapi tekercseket összekaszabolja-komplett alaplap+lendkerék csere

3) 950 km. gázbowden csere,ömlik az olajpumpából az olaj

pszihopata
linea 1000 kilóméter elsõ égõ kiég mindkét szál,én szedem le elsõként a fejidomot!

1) tükör bal oldali,kihozza a menetet magával mert olyan fos az öntvény,visszatekerni már nem lehet

2) fejidomcsavarok bal alsó ami egy fémfülben fog gyárilag mellékapatva fogóval kirángatom visszatekerni lehetetlen

3) felsõ mûanyagba fogó fejidomcsavaroknál mindkét mûanyag csõ leszakadva

4)lámpafoncsor elolvadva-még talán ugyanennyit mûködik

5) komolyabb dombon nem bír felmenni,kivett fojtással

6) a motorblokkban a benzin felhigította az olajat kb. kétszer annyi van benne mint a nívó

<#taps>vegyetek sok kínait!

Bocsi a márkát nem irtam Motowell magnet sport, mikuni karbival.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Sziasztok!

Hozzá értõhöz lenne egy kérdésem.
Lehetséges-e hogy a gyári elektromos szivatóm kompatibilis lenne egy motoforce racing 17.5- ös karburátorral e. szivatós modell.
A válaszokat elõre is köszönöm! <#worship>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

sztem. akk. a légszûrõvel lesz gond...
mert a karbi nem rég lett takarítva
és a karbi + a légszûrõközötti csonk v. h. hívják szívócsonk az már nagyon tropa sztem. az lesz
ksözi a segítséget!
üdv.
pszihopata
nem kap benzint

vagy nem tömít a légszûrõház /nincs elég vákum a karbo elõtt/ v. eldugult a fõfúvóka

Csáó!
Psziho hozzád fordulnék 1 kérdéssel.
Úgylátom te értessz hozzá😄
Van a haveromnak 1 kocka SR-je levegõs.
Olyat csinál melegen h. lehörög😄 de ez nem 1xüen lehörög v. nemtudom ha nem nyomom rá a szivatót nem lehet vele menniúgylehörög fulaldozik a gázadásokra.
Ez miért lehet?^o)
Tudom h. nehéz így látatlanba de kb mégis?:/
Karbi, v. valami motorikus baj?:/
Elõre is kössz a váalszt😉
Paccs.
pszihopata
indulok

bp
indulsz?

ChuckyHUN
Holnap éjszakai robogózás 😛
több info:
www.fiftyspeed.hu fórumon