6802
Robogók!!:)
-
#4001 Használt robogó eladó: :D
-
#4000 Omg, nem vágom a vizes blokkokat, de azt látni hogy eléggé leíródott ott pár dolog :D -
#3999 2000 forint a vízpumpafelújító készlet és 3000-ért kicserélem
az 5000 forint!
áh az idióta inkább megfőzi a hengert meg,szétrohasztja a gyújtást -
#3998 az emberi hülyeség határtalan!
ime a csöpögő vízpumpa javítása:
eredmény:
-
MoCc #3997 hali.
19-es delortom van.
de nem mindenféleképpen eladó:D
mennyit adnál érte? -
#3996 19-es vagy 21-es karbit keresek "használtat"..valakinek???? -
#3995 én úgy tudom, hogy az izzókészlet nem kötelező, de világításnak(stb) működnie kell és ha elromlik a világítás akkor nem mehetsz vele(egyszóval kötelező, hacsak nem akarjuk az útmellett hagyni, hátha kell valakinek :D) -
vzoli8895 #3994 köszi az infót -
#3993 EÜ doboz tutibiztos hogy kötelező, de izzókészletben nem vagyok biztos.
Szerintem nem árt, ha van minden, azon ne múljon -
vzoli8895 #3992 "EÜ doboz, Izzókészlet jó ha van" jó ha van, azaz nem kötelező? -
#3991 EÜ doboz, Izzókészlet jó ha van, adásvételi legyen nálad (vagy számla ha újonnan veszed), biztosítási csekk, vagy arról valami bizonylat, illetve sárga mellényt figyelik még nagyon -
vzoli8895 #3990 Hali! 50- es robogókba vannak kötelező felszerelések? Mint pl. elsősegélydoboz vagy hasonló.. -
MoCc #3989 Malossi MHR Team II. -
#3988 nemrég volt nálam egy factory sr 5000 kilóméternél már behalt
bejárta a dunántúl összes apriliaszervizét de senki sem tudja életre kelteni
600 ezer ki az ablakon! -
na rob #3987 Oké, akkor úgy kérdezem, hogy a ditech-ek mennyivel megbizhatatlanabbak, mint a karburátorosak? Mondjuk 9-10 e kmután számitani kell a nagygenerálra? -
#3986 eemhájer mi?
-
MoCc #3985 Hali.
Eladó Malossi MHR henger!
Fekvő minarellire. (vízes)
Írjatok ha érdekel ... -
#3984 vegyél sima SR50-et (karburátorost) Annak olcsóbb a szervizelése is és tovább bírja, de valamivel többet eszik. -
#3983 miért kell azt megvenni,más nincsen a piacon?
utána meg megy a sírás ha beszart,a szerelő vagy elhajt vele,vagy 100 ezres javításokban beszél
vajon miért olyan olcsó?
elgondolkodtató nem?
-
na rob #3982 Sziasztok,
szerintetek egy 20 e km -es de amúgy megkimélt 2004-es SR Ditech 50-est érdemes még megvenni? Elképzelhető, hogy lehet még vele menni nagyobb generál nélkül 8-10 ezret? -
#3981 Majdnem énis ilyet vettem, de épp egy sem volt a piacon amikor motort akartam nagyon :D (abban az árban) így lett végül ET4. A nagy kerék miatt akartam énis azt, de nem bántam meg a vespát :) Volt egy et4 125ös szintén, felhívtam a hirdetést, abban is 60valamennyiezer volt:)
Sőőt mégis volt egy fehér liberty amire rácsörögtem azért, de gyanúsan olcsó volt, elkezdte az ember felújítani de a motorjához még nem ért, így árulta, abba 70ezer fölötti volt a km. Aszonta semmi gond vele, nem csörög zörög ciripel, megy mint a meszes. -
dsg #3980 ...o dehogy nincs, hidd csak el.
Velem is fordult mar elo. F12-em elso kereke mar bele-beleert a fekbe a csapagygolyok hianya miatt. Mikor epp megusztam egy marha nagy esest, betellt a pohar, kenytelen voltam leszallni rola. Meg hat amugyse lehetett mar vele biztonsagosan kozlekedni, meg kellett javitani.
Suta tanulsag: meg a hulyeknek is leesik, hogy neha bizony le kell szervizelni azt a bringat... -
Jakab66 #3979 Az baráti -
#3978 ma hoztak egy f15-öt fékbetétcserére,tolom a műhelybe hát majd kiesik az elsőkerék
nézem vazzeg az első kerékcsapágy golyói sehol,mind kihullottak rég és így motorozott vele a kiscsávó
ilyen a világon nincsen ezt nem hiszem el....... -
dsg #3977 Ugyanilyenem volt 150-esbe. Nagyon lehet donteni, katyukat siman atlepi (elol 16"), 110-es utazo, gyakorlatilag hangtalan, 3 lityi es rendor sose allit meg vele. Nalam aranyermes. -
Jakab66 #3976 Az szép. -
#3975 50-es
ennyit tesz hogy rendesen szervizelt
úgy értem hogy 75-öt megy és tudja azt amit egy 10000 kilóméteres,gyönyörű hangja is van
szerintem tök jó vele motorozni
egy kétütemű persze robbanékonyabb,de ennyi kilóméternél már örülhetnénk ha egyátalán működik -
Jakab66 #3974 Már látom. Valószínűleg nem 50-es, mivel 140-ig van a óra skálázva -
Jakab66 #3973 A robogók azok tudom, hogy szarok, meg az új Rieju RS2 is már eröltetett kínai hulladék, de az RS1 az még összefüggésben van az Apriliával.
"52 000 km piaggio liberty 4T hibátlan erős blokk, "
Ez 50-es? Csak mert 50-es 4t hogy lehet erős? -
#3972 az biztos hogy az am6-os blokk,de hogy hol készül az más kérdés
/a motowellesek is azt hazudják hogy minarelli blokk van benne/
szerintem nem bolognában hanem kínában,de persze ez nem biztos
a rieju robogók teljesen kínai gyártásúak,hulladékok mind az biztos
ilyet nem szereltem
-
52 000 km piaggio liberty 4T hibátlan erős blokk, -
Jakab66 #3970 Üdv.
A Rieju RS1 az még igenis Minarelli blokkos. Ezt váltig állítom ha kell, mert nemrég majdnem megvettem havertól, és szerelővel átnézettem.
2005-ös modell, és biztos vagyok benne. -
dsg #3969 ¿Spanyol volt? Persze most mar minden kinai. A Derbi nagyon jo, remelem fennmarad! -
#3968 rieju pacific alias keeway
-
rieju és keeway -
#3966 egyébként szégyen hogy a régi neves spanyol rieju néven most kínai motorokat gyártanak
ugyanígy járt a garelli is -
#3965 a rieju KÍNAI yamaha koppincs és nem minarelli blokk
az aprilia rs-ben van minarelli blokk,ami yamaha licensz
a piaggio megvette az apriliát,de mivel a piaggio-nak nem volt váltós 50-125 blokkja,ezért az maradt minarelli
amelyik tipusba volt megfelelő piaggio blokk azt mind azzal szerelik már évek óta -
Jakab66 #3964 Szerintem az Aprilianak nemsok köze van a Piaggiohoz.
A Rieju valami leányvállalat lehet. Másol/utánoz/stb. De nem kínai cucc.
havernak van Rieju RS-e, és ugyan az mint az Aprilia RS50. Erőben sincs elmaradva, illetve minarelli blokkos, és minőségi cuccok. -
dsg #3963 ¿Ez igaz? ¿Az Aprilia nem Piaggio?
¿Mi az a Rieju, hol keszul? -
#3962 Az nem gyári kipuff...
www.sportmotor.hu regisztrálsz, és a fórumokon mindent megtudsz róluk.