Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
én utálom a sportdobokat,és minden utólagos tunningot

sõt betiltanám bármilyen gyáritól eltérõ kipufogót,/motoron-autón/ és a rendõrõkkel ellenõrizetném,forgalmi be új mûszaki vizsga

forgalmas fõúton lakom,meg kell bolondulni a hülyegyerekektõl

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

OrioN the S
azaz... imadtak a szomszedok<#gonosz1> foleg amikor 5-kor indultam melozni es hidegen jart a gep 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ChuckyHUN
Gianelli?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

OrioN the S
persze 😊 en csak annyit mondtam ,hogy ,ha JOT akar 😊 nekem silencer volt az f12-on

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ChuckyHUN
Hááát, figyelj egy gyári gépre, szerintem nem kell feltétlenül race-midrace csõ... egy ZX szerintem elég nekik...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

OrioN the S
Hat... sztem ,ha JOT akar ,akkor: HEBO,POLLINI,MALOSSI

ChuckyHUN
nem vennék technigast... ha jó kipu kell és robogó, akkor nálam Leo ZX

bbb007
sokan ajánlották a technigas-t is meg a szerelõm is

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

skate00
jaj

Giannelli Reverse t !!

skate00
Válaszd ki -----itt----a motorod, és ott nézz szét

am Giannelli Extra ,vagy Leo ZX

pszihopata
az csak a homologizációs vaker teljesítmény,asszem 7.2 ps a minarelli levegõs,legalábbis a jog pont annyi ami ugyanez a motor

a dio 6.8 ps viszonyítási alapnak jó

természetesen a fojtatlan verzió

Maximális teljesítmény: 1,6 kW? Ezek az új neosok ilyen gyöngék? Az enyém 4,1 KW

OrioN the S
internet power. google csodakra kepes csak be kell irni es kidob egy csomo lehetoseget... ezeket talaltam.

Maximális teljesítmény: 1,6 kW, 5500 fordulat/perc
Maximális nyomaték: 3,6 Nm, 4250 fordulat/perc

vagy

Maximális teljesítmény 1,6 KW @ 6250 fordulat
Maximális nyomaték 3,6 Nm @4250 fordulat

Egy standard yamaha neosnak mekkeora fordulatszáma van?

t0mmy
sziasztok!

Tudnátok ajánlani helyet ahol olcsón és lehetõleg gyorsan le lehet tenni az M kategóriás jogsit budapesten?
elõre is köszi

bbb007
csáó 😊 faxa topic
lenne egy pár kédésm van egy 2009-es sr-em karbis 1900mérföldel
egy enyhe tuning kéne bele mit ajánlotok sokat ajánlották nekem a malossi redfiltert csak azt nem tom kell e hozzá uj fuvoka. meg milyen kipufot ajánlotok hozzá amugy piaggio blokkos😄 köszi elõre is
amugy most egy sym mio 100-at hajtok nagyon fasza kis gép
meg melett hajtok egy aprilia habana 125-öt és egy 50-est is kurva jó gépek 😄 sym-el nagyon meg vagyok elégedve csak telója nagyokat koppan. :S de 1 kerót lehet vele vágni megvan egy honda blokkos chopperem eladó 😄 akit érdekel irjon és dobok linket

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

OrioN the S
ez igen 😄

Benel
Pimp My Scooter? <#falbav><#hehe>javascript:szmajlik()

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

LOL!

pszihopata

skate00
skate00
ESW 3 Idei (magyar) motorok:

ChuckyHUN
Pont ma láttam egy ilyet a szalon elõtt 😊
Mókás kis gépek

Higany
Felsõ kéne!

OrioN the S
<#wow2><#szeret>

felso az tuti halad 😄 de az also az mi durva?! 😄

pszihopata

OrioN the S
egy ilyen gepet en is teszteltem mar(Y) faja! jol halad 😄

am jah.. se buko ,se terdvedo... elso esesem 12 evesen: triko;short;papucs es se buko se semmi...aztan godor es repultem meg csusztam 20 metert. azota minden van 😄 jo volt a korhaz...

pszihopata
bukó térdvédõ nélkül <#wilting>

Benel
Úristen és nem is azt akartam belinkelni. Najó késõ van..
skipper 150

Benel

Benel
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FQhFfY_M_o8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FQhFfY_M_o8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ChuckyHUN
Elszakadt egy (valószínûleg) vákuumcsõ a Yamahában, arra lettem figyelmes, hogy elnézést de egy kibaszott nagy benzintócsa van alatta, a túlfolyón csepegett,folyt a manna... csap elzár, szakadás diagnosztizál, havernál otthagy, holnap utánfutón Yamaha szervizbe elvisz.

Benel
Ehh az enyémnek is a szilentek voltak az egyetlen baja! Kaptam a motorhoz újakat de nem nagyon találtam aki kicserélte volna, mindenhol húzták a szájukat 😄 aztán végül úgy adtam el 😞
Amúgy énis szerettem, elsõ robogóm volt ami ment is és nem kért kenyeret😊

pszihopata
jó gép ez,egyedül a blokkszilentek a gyenge pontja,néha elektronika

léghûtés forever,
nikasilos a henger örök élet,de ha egyszer megsérül a bevonat akkor kuka

simán elmegy kismotornak

én szeretem ezt a tipust

Benel

Benel
Ehez a skipperhez lehet még alkatrészeket kapni?

Találni néha olyan olcsón hogy megérné kettõt venni és máris van alkatrész. Meg egyszer volt nekem és elnyûhetetlennek látszott, csakhát elég öregecske tipus. Talán 50esnek is elmegy.

OrioN the S
Az 😊 A sisaktartoba van...

Benel
a csaj gyári tartozék? Akkor az ET4-est kérném<#hehe>

OrioN the S
az a matt fekete nagyon ut 😊

ChuckyHUN
Tetszik mind, bár én ha vespát építenék, akkor tök gyárira, piros-krémszínû kombóval, sok krómmal😊

@3311 : #3008

Pepsi Twist
mit otthagyná? jajj jajj 😄 EVO-t hagyok ott neked bazdmeg a "szarommal"

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

OrioN the S
Par kep:

OrioN the S
naja.. elo a VESPAkkal 😄

pszihopata
visszamehetnétek szájkaratézni a tzr topicba-ez robogós topic!

ChuckyHUN
Szerintem az elsõ gép bármikor verné a szarodat. fasz kivan veled pepszi kezd elegem lenni, hogy mindenhol csak fikázol, miközben te állandóan csak nagy szavakkal dobálódzol, semmit nem bizonyítasz abból amit mondasz, egyébként meg nem ilyen fasztarisznyáknak szól a videó...

Pepsi Twist
motorozni*

ui.: ezeknek csak hangjuk van de se erõ se nyomaték semmit 😄

Pepsi Twist
szánalom bazdmeg ezek a kávédarálók 😄 ezekkel csak bohóckodni lehet, nem motorzni

ChuckyHUN

ateso
Sziasztok véleményt szeretnék kérni 3 motorrol😊
Gilera DNA 50
Aprilia RS 50
Yamaha TZR 50 ja és hogy meiket érdemesebb venni<#taps>

AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|

ChuckyHUN
<#wow3>