Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Kymco Dink talán könnyebb, és valamivel jobban irányítható.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
De ez félautomata meg körváltós? Nem látok fékpedált.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ha 70-es hengert akarok tenni a robogómba akkor miket kell kicserélni?
Hengerszett, fõtengely,ezek megvannak.És hogy kell bejáratni, és mire kell figyelni?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Van egy Yamaha Jog-om és szerelés közben kihúzódott az olaj adagoló csõ a karbúlatorból de nem tudom hogy honnan húzódott ki! Tudnátok segíteni hogy hova dugjam vissza?
kultuszjármû,boxutcába kanyarogni való közútra elég szar nekem nagy csalódás volt mert én is többet vártam
Egy Honda Monkey-ra régóta be vagyok ájulva. Van infód ilyenrõl?
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifõzdéje!
nekem NRG-m (NTT) van, alapból BIZTOSAN nem rossz az. Hogy a kiszemelt példány milyen, senki nem tudja a gazdáján kívül, én így nem is vennék motort. Mondjuk semmit nem vennék így.
Ez még nem kínai fostalicska, nem is kínában összerakott "olasz". Én nem bántam meg, de amúgy meg úgy is mindent az elõzõ gazda személye dönt el. Ha tróger, akkor már a 4-6 ezer kilométer is gáz, ha meg odafigyel, akkor a több sem lehet probléma. Vigyél oda hozzáértõt, és úgy vedd meg, de az, hogy NRG ne riasszon el semmitõl.
Szerintem.
Így képrõl nehéz véleményt mondani, de én az nrg-t felejtõsnek vélem.
18000-nél dugót még nem kell cserélni, kivéve ha széthajtották,nem kapott olajat, nagyon rossz olajat kapott,stb., és látván a mocit erre minden esély meg is van. Arról nem is beszélve, hogy évente 1400km-nél azért még a nagyapám is többet motorozott évente.
A malaguti szép, igényes mocinak tûnik, bár nepper gyanús. Nekem volt egy kis Malaguti Centrom, az nagyon bika kis moci volt. Az alkatrészek kicsit drágák, és hála a pesti utaknak a futómû alkatrészek gyorsan koptak.
A Suzukit nem ismerem, így nincs véleményem sem. Japán, és a japán gépek jók. /laikus vagyok, és csak véleményt mondtam, nem vagyok szerelõ, csak sokat motorozom./
http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggio/piaggio_nrg_mc3-5660270
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Malaguti_f12_garancias_nyiregyhaza_4231515.htm
A Piaggionál az a problémám, hogy 18 000+ km van benne. Látván a felújításokat (és ha van valóságalapjuk) ez így mennyire sok? A Malagutiról még nem tudok hasonló infókat még nem írt a tulaj.
Sajna ennyi pénzem van rá, max 120 rongy. Néztem egy harmadikat is de nem hallotam róla semmit. Õ lenne:
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Suzuki_katana_robogo_elado_4285562.htm
Valaki ismerei a suzukit? Vagy vélemények a 3 mociról? melyik érné meg jobban?
Egy ismerõsnek lenne kérdése, bemásolom, 4T 50-es kínai valami.
"A variátor dekliben van egy jeladó,ami a kuplungharangról fog jelet.Szétcsúszott a saru,és sehol nem találom honnan jött ki.Jó lenne tudni mit csinál.Ha fordulatszám limiter akkor le van xarva."
köszi
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Ati
elhasaltak vele aztán gondolom spórolósan csak ott fújták ahol múszály volt
minarelli,gondolom levegõs bár az csak másik oldalról látszik,a blokk az jó azzal nem lesz gond
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
majd mi megmondjuk az okos hsz-edbõl hogy jó-e,fõleg hogy fingunk sincsen milyen állapotú<#idiota>#idiota>
Ati
pl. napi 20 km-t ingázni pont megfelelõ egy nagyrobogó
komoly szûklátókörûség ha valaki nem tud a saját vágyain és élethelyzetén kívül gondolkodni
-kicsit erõltetni kell,talán menni fog!
-ez így pont az ellenkezõjét jelenti mint amit akartál írni!
'gond nélkül"- elég
az lenne a kérdésem, hogy robogóra lakott területen kívül kell használni láthatósági mellényt?
AZ ilyen nagy robogoknak mi az értelme? (250 cmm, és afölött)
Ezeknek az árábol már lehet venni egy "rendes" nakedet, vagy valami gsxr-t. :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."