Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 2 hónapig jártam egy ilyennel, de valahogy nem jött be. Városban nagy és nehéz, országúton meg kicsit kevés a teljesítmény. Kb.4-4.5-el elment,kb.100 volt a vége,a dombokat nagyon megérezte, de piszok kényelmes volt.Ha nem ilyen szar utak lennének, talán még el is alszom rajta. Nyílt napon próbáld ki, hogy mennyire boldogulsz vele. Mûszaki gondja meg nem volt.
A Kymco Dink talán könnyebb, és valamivel jobban irányítható.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Szerintetek egy nõnek egy Burgman (UH125ös) jó választás lenne? Lesznek most nyílt napok és már régóta szeretnék egy városban rohangálós robogót, de olyat ami azért a városon kívül is használható. Valaki ment már ilyennel?
Benel
jah közben lenyomoztam. Nem semmi. Van is egy eladó

De ez félautomata meg körváltós? Nem látok fékpedált.

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pszihopata
most vett egy ismerõsõm giorcub a neve

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Benel
váltós giorno? <#wow2>

pszihopata

pszihopata

pszihopata

pszihopata

Higany
Üdv! Tudnátok küldeni egy Yamaha Aerox 100-hoz egy bõvebb leírásra mutató linket? Köszönöm!

Sziasztok!
Ha 70-es hengert akarok tenni a robogómba akkor miket kell kicserélni?
Hengerszett, fõtengely,ezek megvannak.És hogy kell bejáratni, és mire kell figyelni?

ha valakinek esetleg van vagy tud eladó Rieju Toreo 50 4T hez elsõ idomot kék-sárga színben az vhogy keressen fel, köszönöm elõre is. (email címem: [email protected])
GaBenc
Elvben egy csonk van a karbin amire egyáltalán rá megy. Ez valszeg rézbõl van. De a Yamahát nem ismerem, kínai csodákon nevelkedem. <#wink>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Sziasztok!

Van egy Yamaha Jog-om és szerelés közben kihúzódott az olaj adagoló csõ a karbúlatorból de nem tudom hogy honnan húzódott ki! Tudnátok segíteni hogy hova dugjam vissza?
pszihopata
nem tudom mi az,de ha megy nélküle ki kell dobni:)

pszihopata
rohadt drágák és nem is túl nagy élmény velük motorozni mert bizonytalan a rövid tengelytáv és kis méret miatt ezért lassúra is van áttételezve

kultuszjármû,boxutcába kanyarogni való közútra elég szar nekem nagy csalódás volt mert én is többet vártam

bp
Psziho!

Egy Honda Monkey-ra régóta be vagyok ájulva. Van infód ilyenrõl?

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifõzdéje!

Hát, az én haveromnak egy MC4-es NRG-je van, neki 6 ezer kilométernél ment szét az elsõ teló. Az volt a baj, hogy belül mûanyag perselyben mozog a szár, az kopott ki. Esztergályoztak neki egy újat, és talán nem is mûanyagból, de erre azért nem vennék mérget, és megint jó, igaz, én olyan 15 ezer körülre emlékezem, vagy kicsivel alatta. De MC1-MC2 sorozatnál ilyen probléma nincs, ahogy én tudom, vagyis van kopás, csak nem 6 ezer környékén.
Van barátom akinek szintén NRG extreme van, és nagyon jó motor. Igaz õ ismerõstõl vette, és amolyan második motornak volt használva. Most ment szét neki az elsõ teló, amire 50e forintot mondtak újonnan, de a felújítást 15-be vállalták. Most gondolkodik, hogy mit tegyen. Motorikusan nagyon bitang kis gép,és olaszhoz képest megbízható is.

Szia,

nekem NRG-m (NTT) van, alapból BIZTOSAN nem rossz az. Hogy a kiszemelt példány milyen, senki nem tudja a gazdáján kívül, én így nem is vennék motort. Mondjuk semmit nem vennék így.
Ez még nem kínai fostalicska, nem is kínában összerakott "olasz". Én nem bántam meg, de amúgy meg úgy is mindent az elõzõ gazda személye dönt el. Ha tróger, akkor már a 4-6 ezer kilométer is gáz, ha meg odafigyel, akkor a több sem lehet probléma. Vigyél oda hozzáértõt, és úgy vedd meg, de az, hogy NRG ne riasszon el semmitõl.
Szerintem.
Szia!
Így képrõl nehéz véleményt mondani, de én az nrg-t felejtõsnek vélem.
18000-nél dugót még nem kell cserélni, kivéve ha széthajtották,nem kapott olajat, nagyon rossz olajat kapott,stb., és látván a mocit erre minden esély meg is van. Arról nem is beszélve, hogy évente 1400km-nél azért még a nagyapám is többet motorozott évente.
A malaguti szép, igényes mocinak tûnik, bár nepper gyanús. Nekem volt egy kis Malaguti Centrom, az nagyon bika kis moci volt. Az alkatrészek kicsit drágák, és hála a pesti utaknak a futómû alkatrészek gyorsan koptak.
A Suzukit nem ismerem, így nincs véleményem sem. Japán, és a japán gépek jók. /laikus vagyok, és csak véleményt mondtam, nem vagyok szerelõ, csak sokat motorozom./

Üdv! A segítségeteket kérném! Robogóvásárlás elõtt állok. Kinéztem 2 motort amik közt hezitálok. Õk lennének:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggio/piaggio_nrg_mc3-5660270

http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Malaguti_f12_garancias_nyiregyhaza_4231515.htm

A Piaggionál az a problémám, hogy 18 000+ km van benne. Látván a felújításokat (és ha van valóságalapjuk) ez így mennyire sok? A Malagutiról még nem tudok hasonló infókat még nem írt a tulaj.
Sajna ennyi pénzem van rá, max 120 rongy. Néztem egy harmadikat is de nem hallotam róla semmit. Õ lenne:

http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Suzuki_katana_robogo_elado_4285562.htm

Valaki ismerei a suzukit? Vagy vélemények a 3 mociról? melyik érné meg jobban?
Üdv! Nekem egy Motobecane 50V típusú zöld masinám van, az a gond, hogy kb 10-15 percet lehet vele menni, de aztán lefullad ás nem indul újra, várni kell míg lehül. Mi lehet a gond vele? Valaki szerelési útmutatót, könyvet valamit tudna hozzá? (magyar v. angolt)
Mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánok!!!

Benel
Pszicho vagy valaki, tud segíteni, mi lehet az?

Egy ismerõsnek lenne kérdése, bemásolom, 4T 50-es kínai valami.

"A variátor dekliben van egy jeladó,ami a kuplungharangról fog jelet.Szétcsúszott a saru,és sehol nem találom honnan jött ki.Jó lenne tudni mit csinál.Ha fordulatszám limiter akkor le van xarva."

köszi

Milyen a hang? Betéteket/ fékpofákat nézd meg, lehet, hogy kopottak.

<#taps><#taps><#taps>Szép lett!

yamaha bws-em teljes felújítás után :D

Ati

helló!valaki tudja hogy miért nyikorognak a fékek a motoromon? és hogyan lehet ezt orvosolni? elõl tárcsa hátul dob fékem van és mind a kettõ nyikorog valamikor kicsit valamikor nagyon ha valaki tud rá vmi gyógymódot annak köszi elõre is. <#mf1>
Higany
Pszihó, nekem valahogy soha nem adsz válaszokat. Nem bírsz vagy mi? Nem tud valaki valami jó helyet, ahol lehetne a Yamaha Aerox 100-ra lehet rendelni idomokat, jó áron? Köszönöm!

pszihopata
sztender letörve,idomokba belefújkálva de a kéket eredetinek nézem
elhasaltak vele aztán gondolom spórolósan csak ott fújták ahol múszály volt

minarelli,gondolom levegõs bár az csak másik oldalról látszik,a blokk az jó azzal nem lesz gond

Krisztiam
amúgy én nem nagyon értek a motorokhoz :D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
ilyen:

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ezt miert akkor kerdezed mikor mar megvetted ? :D

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

pszihopata
ismét egy okos kérdés,ne zavarjon hogy sr-bõl létezik 3 karosszéria és 6 féle motorblokk

majd mi megmondjuk az okos hsz-edbõl hogy jó-e,fõleg hogy fingunk sincsen milyen állapotú<#idiota>

Krisztiam
én egy aprilia sr 50-et vettem most.. az jó? <#nemtudom>

pszihopata
tiéd a világ legjobb robogója<#eljen>

Higany
Igazad van! De hulla fáradtan írtam! További jó napot mindenkinek!

Nekem egy 1988!! -as gyártású yamaha bws em van, és a mai napig pöcre megy a legnagyobb hidegben is. Hol vannak manapság ilyen strapabíró robogók? :-)

Ati

pszihopata
sõt ifát is,vagy somogyban parasztházat óriási telekkel:)

pl. napi 20 km-t ingázni pont megfelelõ egy nagyrobogó

komoly szûklátókörûség ha valaki nem tud a saját vágyain és élethelyzetén kívül gondolkodni
-kicsit erõltetni kell,talán menni fog!

pszihopata
nem

pszihopata
'semmi gond nélkül"

-ez így pont az ellenkezõjét jelenti mint amit akartál írni!

'gond nélkül"- elég

Krisztiam
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy robogóra lakott területen kívül kell használni láthatósági mellényt?

<#taps> Grat a mocihoz!

Higany
Nah, megvettem a Yamaha mocit. Kipróbáltam és nagyon pöpec a motorja, semmi fura hang, stb. Az viszont tény, hogy az idomokból alig találtam olyant, ami ne lenne törve, repedve vagy karcolódva. De maga a motor nagyon megy. El is jöttem vele haza, 30 km-t, semmi gond nélkül. Elektromosan is minden mûködött. A fékek is jók rajta, nem rozsdás/görbült az elsõ féktárcsa se. De lesz rajta felújítanivaló bõven. A hajtással kapcsoaltban mondogatott valamit az eladó, hogy ott kopott valami, meg hát az idomok közül mindegyiket meg lehet csinálni, csak az egyiket nem, abból hiányzik egy darab is, meg ilyen mókulva van heggesztve. Ha esetleg tud itt valaki valami jó helyet, ahol olcsón lehetne venni bontott motorról idomokat azt megköszönném!

Sziasztok, lenne egy láma kérdésem. :D
AZ ilyen nagy robogoknak mi az értelme? (250 cmm, és afölött)
Ezeknek az árábol már lehet venni egy "rendes" nakedet, vagy valami gsxr-t. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Higany
Mindenképpen! Amúgy még délelõtt megejtem megnézésre ezt az itteni keeway-t is, hátha...

Ok! Majd légyszíves írd meg holnap, hogy milyen volt a gép.

Higany
Oké, semmi gond! Korrektnek tûnt az eladó. Holnap megyek egy másik városba megnézni. Azt mondta, hogy a tesója hozta UK-ból és nem feltétlenül akarja eladni, de nincs pénze felújítani, viszont így is bõven üzemképes. Monda, hogy a fékek, telók, világítás és a motorral nincs gáz. Az hogy így néz ki, háát.. Ez a színe úgyse tetszett volna, leveszem az idomokat és átfújom matt feketére, ez a legkevesebb. Meghajtásról mondott valamiket és rákérdeztem, hogy mennyit kéne rákölteni és azt mondta, hogy elvitte szerelõhöz, aki mondta neki, hogy egyelõre elmegy így, de a meghajtásnál cserélni kell dolgokat és olyan 20-30e-ért max. Nekem annyi még beleférne, mert tudom, hogy ezek drágák és kicsidenként kicserélném ezeket a cuccokat, ahogy a pénzem engedi. Mindegy, holnap majd meghallgatom és megyek vele pár karikát. Köszi az infókat, hogy mit nézzek rajta. Amúgy 90e-ért adná a 100 helyett. Itt helyben lenne egy ugyan ilyen, csak 50-es, azt adná a gyerek 120e-ért, de az eléggé szét van hajtva, meg egyik oldalán jó nagy repedéssel, karcokkal. Ezen kívül helyben van egy keeway matrix, amilyenem volt, csak ellopták. Azt adnák 95e-ért, de azt még nem láttam. Csak gondoltam, inkább megveszem a 90e Ft-os Yamahát, mint egy keeway-t újra, mert ismerem a gondjaikat. A keeway annyiban lenne jobb, hogy kényelmesebb az ülése és sportosabb/modernebb a formája. Amúgy motorikusan gyengébb szerintem, mint ami nekem volt, mert az eléggé fel volt tuningolva, szinte semmi nem volt gyári rajta. :) És nincs kedven egy emelkedõn 20-al felmenni. Amúgy a héten kipróbáltam egy SUZUKI SEPIA-t, háát nagyon pöpec lett volna. Ráültem és az én majdnem 100 kilómmal is majdnem kiállt egy kerékre. A keeway után durva volt. Csak azért nem vettem meg, mert eléggé kicsi robogó, én meg magas vagyok és hülyén néztem ki rajta, meg a kanyarokat nem tudtam bevenni, mert elakadt a kormány a lábamban. :(

Nézd meg ezt Ez jobban néz ki.