6802
Robogók!!:)
-
#4121 mivel zárt kerek acél az alja,tuti flexel kell kivágni-gány meló
én nem tenném rá,ha rossz a középállvány inkább azt kell megcsinálni v. cserélni -
#4120 megbontod mindkét végén,összeszalagozod és a régivel behúzod az újat akkor kevesebbet kell bontani
mindkét vége forrasztva van,csak a külsővel együtt cserélhető a 4t-n szerencsére nem válik ketté a bowden
-
krisz940122 #4119 köszi:) de van a fekete ház amibe megy a bowden. ez a ház egybe van a kormánytól a karburátorig vagy több darabban van?értitek mint pl a biciklikben sincs egyben a váltóig vagy a fékig hanem több darabban van a fekete ház.mert ha egyben van akkor nem lehet úgy csinálni hogy a kormánynál csak kihúzom és bedugom az ujat és nem kellene szétszedni. -
#4118 Hát ha mindent megfigyelsz mi-hogy van, mielőtt szétbontod a műanyagokat, és úgy rakod félre a cuccokat, hogy szortírozva akkor nem lehet elrontani az összeszerelést sem :D Ugyanígy a bowdencserénél, szerintem meg tudod csinálni, csak csere, egyértelmű hogy hova kell befűzni, befogni, beakasztani:) -
krisz940122 #4117 sztem lehet mert irja is h jó hozzá.szerintem.de majd jön psziho. -
krisz940122 #4116 bowdencsere lesz a mocin (nem azért mert elszakadt hanem mert már régi és merev) és szerintetek csináljam meg én vagy várjak míg pár nap múlva segít a motorszerelő? mert a gázkarnál már szét van szedve ott ok már csak a lábunknál lévő részt kell szétszedni hogy hozzáférjünk de az nem nagy dolog szerintem meg a hátsó rész se nagy cucc.csak nem lehet olyan nehéz.legfeljebb a karburátornál de megoldom vhogy( szólok a szerelőnek h gyorsan csinálja már meg :D)szerintetek? -
#4115 Tényleg, valaki tudja, az ET4-esre lehetséges oldalsztendert tenni? :S
pl ilyet
Alul azé ott van a szöveg:
A termék használatához valószínűleg a gyári burkolaton átalakításokat kell majd elvégezni a problémamentes használat érdekében!
Ha szét kell flexelni az alját akkor inkább hanyagolom :D -
#4114 Ez mekkora :D vespa reklám
Vespa reklám 2
-
#4113 Ez milyen vas? Japóknál van? -
#4112 Örülünk neki, hogy eladtad! Reméljük többet nem jössz ide se! Csá! -
#4111 dögöljek meg, tetszik
amúgymeg:
Nézzétek meg ;) -
#4110 -
ssx22 #4109 Na , végre eladtam a robogómat, megszabadultam tőle, soha többé robogó, soha többé, soha, soha, SOHA!!!!!! -
#4108 -
krisz940122 #4107 azért irtam mert te felidegesítettél azzal amit mondtál és én meg nem tudtam h h idegesítselek fel és gondoltam h így ideges leszel ha azt írom h csend:D -
leipsig #4106 miazhogy csend? taknyos.. -
krisz940122 #4105 am ne égessem magasat? -
krisz940122 #4104 csend!! -
leipsig #4103 ne égesd már magas -
#4102 4054"---
'az alapjárati gond általános náluk,bár nem tudom a tiéd mennyire súlyos
de kár leírnod mik a tünetek,mert itt úgysem tudok segíteni,még élőben is nehéz meló helyrerakni" -
krisz940122 #4101 síííííííp (csak kisípoltam, mert még kitiltanának az sg-ről) -
leipsig #4100 Hagyjátok srácok, majd rá jön magától hogy egy ipari hulladékon kockáztatja minden nap az életét -
krisz940122 #4099 szerinted milyen lenne az hogy még nincs egy hete h megkaptam karácsonyra most meg már adnám el? jó lesz az. amíg nem megy tönkre a henger (nem is fog)addig marad. majd ha már kimotoroztam magam vele meg megtanultam normálisan motorozni akkor majd becserélem.:) -
#4098 Szerintem add el és vegyél egy 'normális' robogót! -
krisz940122 #4097 :D de amikor belőtte jó volt utána meg már nem.vmit titkol ez a motor :D dugulás nem lehet? habár nem mert az alapjárat az szép. -
#4096 Nem egyszerű az eset -
krisz940122 #4095 igen az síbertű, figyeltem de mivel azért nem annyira nagy motorszakértő ilyet még nem látott ilyen folytást.mondtam neki.ma kivettük aröpsúlyt és megcsiszoltuk egy kicsit már jóval halkabban de nyikorog.most olyan gond van :D hogy van az a csavar a karburátorban hogy mennyi levegőt kapjon a benzin vagy vmi ilyesmi.na ezen állított és még erősebb lett a motor.rendesen húzott.leállítottam pár perc mulva ismét beindítottam és 15km/h-nál megáll a km/h csak fulladozik.pedig amikor állított a csavaron akkor még jó volt.utána lett megint gyenge h leállítottam és ismét beindítottam.ez miért van? már csak ennyi baja van. -
#4094 mindegyik 4t kínai nyikorog hátul nem kell vele foglalkozni,az én motorjaim is csinálják
az ékszíj szól bennük
a síbertű-t kár idekeverni!
ha figyeltél volna mit írok akkor el tudtad volna mondani a szerelőnek miről van szó!
mindegy!már fáraszt a téma úgyhogy hagyjuk az egészet!
-
#4093 teljesen más az a motor,különben is 4 ütemű
honda koppintás -
krisz940122 #4092 hhmmm??:) -
krisz940122 #4091 na ma megpucoltuk a gyertyát, a karburátort is kipucoltuk az aksit feltöltöttük és pöccre indul és nem fullad le se.de nézegettük a karburátort és láttunk is tüskét de nem tom.annak vmi nemtom milyen tű volt a neve mondta a szerelő.még van vmi amit nem kérdeztem. hátulról ahol van az ékszíj vagy mi amikor indulok el vmi nagyon nyikorog.majdnem olyan mint amikor egy kocsiban csuszik az ékszij.de egy kicsit ércesebb hang.csak amikor indulok el akkor utnána egy bizonyos fordulatszámnál eltűnik a hang. -
#4090 Úgy néz ki a képen a légszűrőháza mint a Suzuki sepiam .lehet hogy az a moci is van benn ??? -
#4089 leírtam hogy csak akkor kell köszörülni ha 1 cm-nél hosszabb
-
krisz940122 #4088 honnan tudnék röpsúlyt szerezni hozzá ?( könnyebbet mint ami benne van) -
RYO21 #4087 De láttam már olyan robogót aminek az volt a neve, hogy YAMASAKI -
krisz940122 #4086 na ha suzuki néven is volt akkor csak nem lehet olyan szar :) (#4074?:)) -
RYO21 #4085 Egyszer láttam ilyet suzuki néven. -
krisz940122 #4084 jó ne menjünk bele nekem jó de a hivatalos honlapján azt írják h ez a finnek legkedveltebb robogója blablabla.de nekem egyel régebbi kiadás van.hátul nincs doboz meg nincs rács az első lámpán.de az a lényeg h nekem rohadt nagy örömöt okoz ez a motor.én nagyon örülök neki. #4074-re válaszolnál pls? -
#4083 itt ugynaz megint más immár kínai néven -
#4082 itt megtalálható