6802
Robogók!!:)
-
#4161 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ki mit javasól?
Voltam ma egy Robogó 'szervízbe' elvittem egy Aprillia SR-t, mert fékpofája elől elkopott, meg kértem hogy nézze át, mi az amit érdemes kicserélni (kb 15+ éves) 70et viszi, de 50-60 között szoktam használni!
És aszongya, hogy jobban járok, ha lecserélem egy MOTOWELL robogóra! Külcsínre nem néztek ki rosszúl, de az egy dolog! Nekem sok bajom eddig nem volt az Aprilliával(másfél éve van nálam és eddig ez az első szervíz).
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki milyen véleménnyel van a Motowell robogókról! Tudom, h van több típusa (2 és 4 ütemű, víz és lég hűtéses, city és síma) engem úgy összeségébe érdekelnének a vélemények!
Főleg aki nyáron minden nap használja és már van vagy 1-2 éve neki ilyen. Nálam is napi használatú lenne mint az aprillia. (napi 2 * 25km)
Köszönöm a hozzászólást mindenkienk! (jöhet privi is) -
#4160 Simsonon állt úgy felfelé, nekem egyenes volt, nem az ívelt fajta, jókis sípcsontápoló volt
Gondolom az is olyan recés tengely, kilazítod a csavart ami odafogja, lehúzod és visszatolod rá hogy vízszintesen álljon. -
#4159 kemeny egy csavart kell kicsavarni meg vissza :) nehez elteveszteni. -
#4158 épp ez az, h nem tudom, hogy hogyan kell visszatenni nem vagyok motorszerelő meg motormágus, és köszi, h segítenél, de tényleg nem igazán értek hozzá ez az első motorom idáig.. -
#4157 mindjart elolvadok olyan romancok vannak itt sok erzekeny kis lelek... -
krisz940122 #4156 bocsánat :) de én kérdeztem is nem csak írtam :) rossz volt a hangulatom amikor írtam :) -
#4155 teljesen érdektelen ki tette feljebb
'a köszi visszateszem'-reakció értelmesebb lett volna
egyébként leszarom hol van,gondoltam szólok hogy megelőzzem a kiadásaidat
látom felesleges volt-nem gond -
#4154 attól még nem kell leszólni a fejemet -
#4153 kurvára mindegy ki volt -
#4152 én így vettem haveromtól,nem állítottam el -
#4151 gyárilag vízszintesen áll,ki van számolva hogy meddig fordul le egy berugásnál és addig tart a szerkezet
ha feljebb teszi valaki akkor kifut a fogaskoszorúból tehát szétkoptatja a körmöket+kinyírja a rugót mert túlfeszítí -
RYO21 #4150 Ez így gyári nem? -
#4149 a berugókarodat tedd vissza vízszintesre,mert így túlrugod a szerkezetet és be fog szarni -
RYO21 #4148 Opsz. Felejtsétek el, nemmondtamsemmit! -
RYO21 #4147 Hol a tábla? -
#4146 #4142 köszi
#4140 megfogok csinálni rajta mindent szép lassan:)
#4140 megfogadom amit mondtál alkotok majd belőle valamit és ha kész rakok képet
-
RYO21 #4145 Csak kellene szerezni egy plasztikát oda az aljára, mondjuk fekete színben, az jól nézne ki. Meg lehetene csináltatni az ülést.
Én leszedném a fölösleges matricákat a motorról,megmosnám az egészet átpolíroznám kézzel, és egy szerrel átkenném a vele fekete részeket. (valami turtle nemtudommi a neve)
És úgy nézne ki mintha tök új lenne. Én ezt csináltam neossal, és kérdezték, hogy milyen régi, mert szerintük 1 évnél nem lehet öregeb, mert úgy néz ki. Közben 12 éves. -
RYO21 #4144 Én neosomon nyáron lett áthuzatva az ülés mert elkezdett szakadni.
Nagyon fasza lett + rányomták a hátuljára hogy yamaha, pont úgy ahogy eredetileg volt. -
#4143 Kresz változások:
"Az MTI úgy tudja, a változások a motorosokat és az autósokat is érintik. Januártól a motorosok is használhatják majd a buszsávot, és ők is előremehetnek a piros lámpánál." -
leipsig #4142 miért tőled kérdezte valaki hogy mit kaptál karira? nem kell bunkózni -
#4141 jójaz, főleg a hóra az a slickgumi -
#4140 az a lényeg:)
kárpitos meg minek,igaz hogy minden motorozás után úgy nézünk ki mint aki összehugyozta magát..... -
krisz940122 #4139 nem baj hogy ezt megosztottad velünk de úgy írtad mintha vki kérdezte volna -
krisz940122 #4138 :D -
leipsig #4137 LOL -
#4136 Cső
Honda Dio ZX-em,így ránézésre nagyon ramatyul néz ki, de motorilag kifogástalan, úgy megy mint a golyó.
-
krisz940122 #4135 :D BUÉK mindenkinek :) -
#4134 BÚÉK Mindenkinek és jó robogást jövőre is, meg főleg balesetmenteset! -
#4133 LOL
Na BÚÉK, menjünk inni -
krisz940122 #4132 mármint az előzőt. az azelőttit nem am nézni kell az utolsó számjegyet is ami "mindig forog"? mert akkor 13000 -
krisz940122 #4131 miért basztak volna át? ismerjük az előző gazdit hoppá :D -
leipsig #4130 2 éves 1300km ? csúnyán átb..sztak kiffiam... -
krisz940122 #4129 igen már volt piszkálva 2 éves és 1300 km van benne.Szombaton cserélem a bowdent. -
#4128 nem kell keverni -
#4127 akkor az utólagos buherálás már,gyárilag minden motoron forrasztott
hány éves a motorod,és mennyi a km.? -
#4126 Aha, nem, jó még a támasz, csak én mindig szerettem az oldalsót is
Nembaj, úgyis csak rontana a formáján -
krisz940122 #4125 úgy van megoldva hogy van a bowden.a gázkar felöli részen van egy nagy bunkó ( mint a bicikliken a féknél) a másik végén ( a karburátor felöli részén) nincs semmi, hanem ott ugy van megoldva hogy van egy "csoki" ( rá kell huzni a bowden végére és meg kell huzni rajta egy csavart h ne csusszon le.) -
leipsig #4124 Valaki nemtudja esetleg hogy a kutakon kapható akksi sav hígitott vagy még keverni kell deszt vízzel?
32Bé fokos
Köszi -
#4123 megoldható,de csak akkor ha a karburátor felőli pici tuskó rá van forrasztva a belső egyik végére
a gázkarhoz tehető csavaros bowdenvég is,de az elég gány megoldás
-
krisz940122 #4122 én is ugyanezt mondtam a szerelőnek :D hát de várjál már.a fekete burkot is cserélni kell? ne már. én csak bowdent vettem.