Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Sokat olvastam vissza, és látom te értesz ezekhez a vasakhoz. Téged kérdeznélek fõleg, hogy mi a véleményed a 100-as Aeroxról?! Maga a motor adatai érdekelnének, illetve, hogy mennyire feltünõ az, hogy nem 50-es.
Elöre is köszi.
Köszönet. 😊
Sziasztok. Az elöbbi kérdés még mindig fenn áll, szóval, mi a véleményetek az adott robikról, és melyiket érné meg jobban.
CSAK ÉRTELMES VÁLASZADÓKRA LENNÉK KÍVÁNCSI!!
Ebbõl sokat tudtam meg a motorok minõségérõl, és arról, hogy melyik robogók terén nézelõdjek még, amik jók.
Köszönöm.
Elõre is köszi!
Ádám
2)-nem kell átváltania semmibe,ugyanis fokozatmentes a robogók variováltója
nem tudom a t4k hangaja hogy jön ide,hallottál már élõben egyhengeres dízelmotort?
ha alapgáz-on alapjáratot értesz,akkor csavard feljebb
Ha zugatod <#wow2>#wow2> ha nem zugatod az akkor is hangos
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
3: Miután egy kicsit motoroztam, a motor alapgáza olyan alacsony mint eyg 4 ütemû enduronak.
1. Minden nap szauggal kel begyújtanoma motrot. Ez miért van?
2. Miután bemelegítem a motort, és elindulok, nem akar átváltani másodikba és kb ilyen a hangja. Mikor bevált másodikba akkor elmúlik. Mi ez?
én betiltanám a sportdobokat,de ezt már írtam!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Csak egy kérdésem lenne,ha 5000 km -nél is még benne van a mociba a folytás annak lehet valami hátránya?(jobban fogyaszt ilyesmi)
köszii
mallosi 77 bigbore hengerszet
egy bigbore fõtengely
egy Stage 6 belsorotors programozható versenygyujtás (20 ezres fordulatot tud)
egy Roost Srint dob
egy Mikuni (minumum) 24 es karbi
Malossi Overrage vario szet
mallosi delta kuplung
Motoforce Wing bell könnyítet kuplungharang
és még pár dolog
és 600 huf minimum
tess itvan egy hasonló csak ez 86ccm es bigbore (Erik Raner RIP)
ez meg nemtom hogy mikor készélt (mármint hogy ez a bog bore lenne)
amugy ,ha nem is milliot ,de kurvasokat... szvsz 6 szamjegyu osszeget ,de psziho megmondja neked. annak nem csak a kiroffeno miatt van olyan hangja(tudom ,hogy nem allitottad) ,hanem van benne cucc 😊 ami sanszos ,hogy pro cucc.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én csak a 750es szivet kapott vespát sajnálom 😞 Barbárok!!
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
itt van még az 1000 es erox ról
+
2 hengeres Cristofolini
ésmég egy 2FAST
és egy vicces video: orginális gyûrûk,centrifugális és a rönós tibi.
injektoros bármit
peugeot
suzuki
italjet
rotax aprilia,morini aprilia
és a kínaiak
ha visszaolvasol párszor már írtam mit érdemes és miért,mit kell figyelni vásárláskor és mik a tipushibák egyes modelleknél
Majd jövõre szeretnék venni egy robogót, nem sokat szánnék rá, ugy 120 ezret max, és természetesen használtat, mijet ajánlatok? Fõleg pszihonak szól a kérdés.😊
Yo, Bitch!
nagyon virsli ez a cibber.... persze jókis gép, de kevés egyszerûen a 125 4t...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Bár a hajszárítóhang nem túl behatárolható, lehet hogy valami súrlódik vagy csúszik?
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?