Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, találkoztam már vele régen a TDU totyikban, és azt is miatta hagytam ott. (bunkó kicsit szegény)

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Akkor a 100-as Aeroxnak az alap kell, hogy legyen nem?!

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

NEkem az 50cc-s yamaha neos-om 80km/h vel megy,

nyugi, õ csak teleflémeli a topikot.

Szia psziho!

Sokat olvastam vissza, és látom te értesz ezekhez a vasakhoz. Téged kérdeznélek fõleg, hogy mi a véleményed a 100-as Aeroxról?! Maga a motor adatai érdekelnének, illetve, hogy mennyire feltünõ az, hogy nem 50-es.

Elöre is köszi.

Igen, az a 100ccm-es aerox nekem is tetszik, fõleg olyan téren, hogy nem lenne baj, ha az a motor amit veszek, a 80km/h-s utazósebességet mindenféle megsülés, és hiba nélkül tudná.

Köszönet. 😊

Akkor elõrõl...

Sziasztok. Az elöbbi kérdés még mindig fenn áll, szóval, mi a véleményetek az adott robikról, és melyiket érné meg jobban.

CSAK ÉRTELMES VÁLASZADÓKRA LENNÉK KÍVÁNCSI!!

Ebbõl sokat tudtam meg a motorok minõségérõl, és arról, hogy melyik robogók terén nézelõdjek még, amik jók.

Köszönöm.

Én az Aerox-ot ajánlom.

Pepsi Twist
szarok

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

szaug = hideggyújtás

sziasztok! Robogót szeretnék venni, és a segítségetek kérném, hogy melyiket éri meg. Nézegettem használt Yamaha Aeroxot, illetve Aprilia SR50-et. Mind2 agyon tetszik. A Yamaha Aeroxból, néztem egy 100ccm-es verziót, ami nekem nagyon tetszik, de kérlek írjátok le a véleményetek ezekrõl a masinákról. Ha van jobb ajánlatotok, arra is vevõ vagyok.

Elõre is köszi!
Ádám

pszihopata
1)-nem tudom mi az a szaug!😊
2)-nem kell átváltania semmibe,ugyanis fokozatmentes a robogók variováltója

nem tudom a t4k hangaja hogy jön ide,hallottál már élõben egyhengeres dízelmotort?

ha alapgáz-on alapjáratot értesz,akkor csavard feljebb

Ha zugatod <#wow2> ha nem zugatod az akkor is hangos

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Pepsi Twist
bár az összes szarnak kávé daráló hangja van XDDDD

Pepsi Twist
olyan hangja van mint a kávédarálómnak 😄

ChuckyHUN
MOTORT

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Jah és elfelejtettem:

3: Miután egy kicsit motoroztam, a motor alapgáza olyan alacsony mint eyg 4 ütemû enduronak.

Am volna még egy pár kérdésem.

1. Minden nap szauggal kel begyújtanoma motrot. Ez miért van?
2. Miután bemelegítem a motort, és elindulok, nem akar átváltani másodikba és kb ilyen a hangja. Mikor bevált másodikba akkor elmúlik. Mi ez?

Nem utálnának, mert nem zúgatom a motrot, és nagyon lassan is megyek, ellenben a menekütt jószágokkal akik végigrepesztenek 2ütemû 450-es kroszmotrokkal az utcán 80km-h-vel vasárnap délután.

skate00
miért tiltanád be?

pszihopata
ha utálnak a szomszédok,akkor ne lepõdj meg!

én betiltanám a sportdobokat,de ezt már írtam!

OrioN the S
most neked tenyleg olyan fontos ,hogy visitson? 😄 majd kinovod 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ha ilyen hangot szeretnék a neos-omra akkor elég csakegy sportkipufogót vennem?

pelezinho
Halii
Csak egy kérdésem lenne,ha 5000 km -nél is még benne van a mociba a folytás annak lehet valami hátránya?(jobban fogyaszt ilyesmi)
köszii

skate00
ez egy kicsivel gyengébb
polini evo

skate00
hát abba van egy (egy gyengébb Hight end tuning)
mallosi 77 bigbore hengerszet
egy bigbore fõtengely
egy Stage 6 belsorotors programozható versenygyujtás (20 ezres fordulatot tud)
egy Roost Srint dob
egy Mikuni (minumum) 24 es karbi
Malossi Overrage vario szet
mallosi delta kuplung
Motoforce Wing bell könnyítet kuplungharang
és még pár dolog
és 600 huf minimum
tess itvan egy hasonló csak ez 86ccm es bigbore (Erik Raner RIP)

ez meg nemtom hogy mikor készélt (mármint hogy ez a bog bore lenne)

OrioN the S
-.- HUF

amugy ,ha nem is milliot ,de kurvasokat... szvsz 6 szamjegyu osszeget ,de psziho megmondja neked. annak nem csak a kiroffeno miatt van olyan hangja(tudom ,hogy nem allitottad) ,hanem van benne cucc 😊 ami sanszos ,hogy pro cucc.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

euróban?

OrioN the S
milliot 😄DDD

Mennyit kellene ráköltenem a neosom-ra hogy olyan hangja legyen mint az elsõ videón?

OrioN the S
dehogyis... 😄 tok normalis 😄DDD

Benel
Hátja 😄 Lejjebbiek közül egyik se arra lett tervezve ahogy most vannak 😄
Én csak a 750es szivet kapott vespát sajnálom 😞 Barbárok!!

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Törölt felhasználó
Egy 1000 ccmes robogó nem életveszélyes? Mármint, hogy teljesen másol van a súlypontja mint 1 versenymocinak, és még ráadásul nem is erre lett tervezve?
OrioN the S
ezek betegek 😄

skate00
ja és a bigbore 26 Le körül van

skate00
Malossi 77ccm big bore

itt van még az 1000 es erox ról

+
2 hengeres Cristofolini

ésmég egy 2FAST

és egy vicces video: orginális gyûrûk,centrifugális és a rönós tibi.

ForzaInter
Köszi

Yo, Bitch!

pszihopata
egyszerûbb hogy mit ne:

injektoros bármit
peugeot
suzuki
italjet
rotax aprilia,morini aprilia
és a kínaiak

ha visszaolvasol párszor már írtam mit érdemes és miért,mit kell figyelni vásárláskor és mik a tipushibák egyes modelleknél

Pepsi Twist
Lada

ForzaInter
Sziasztok!

Majd jövõre szeretnék venni egy robogót, nem sokat szánnék rá, ugy 120 ezret max, és természetesen használtat, mijet ajánlatok? Fõleg pszihonak szól a kérdés.😊

Yo, Bitch!

Törölt felhasználó
Jaja ez volt! Basszus én meg suzukizok itt:S Hát rég volt, azóta több liter tömény lefolyt a torkomon😊
OrioN the S
odabaszos mindketto :o

VÓTMÁ?

ChuckyHUN
kistraktor 😄DD
nagyon virsli ez a cibber.... persze jókis gép, de kevés egyszerûen a 125 4t...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

skate00
pl Honda Cbr 125 4t (elég durva a hangja)

200 gilera runner 4trobogó
ésmég......

ChuckyHUN
RG?

Törölt felhasználó
Kerestem azt a mocit, amit meséltem, de sehol nem találok 125-ös suzuki gyorsaságit:S Pedi ide a bökõt, hogy 125 felirat volt rajta és elég keskenyi volt hozzá.. Na mind1
Törölt felhasználó
Hát egy kis köbcentis motornak mindig is vinnyogó, vagy hajszárító hangja lessz😞. Kb 250-eseknek kezd normális hangja lenni, de azt is fajtája, meg tipusa válogatja. Ahoz, hogy normális hangja legyen, nagyon speckó kipufogót kell rá szerezni, vagy csinálni, vagy ha valami kipufogó gyártó cég beválallja, akkor azokkal megcsináltatni. Eddig életemben egy 125ös suzukit hallottam (gyorsasági) aminek majden olyan hangaj volt mint egy 250-es testvérének. Hogy azon mit lakítottak ehez azt nem tudom, de arra már azt mondtam, hogy ez igen!
Benel
Sztem ha gyári, akkor a kipuff felesleges. Énis így vettem a neosom, gyári 100as volt gianelli shottal. Visszatettem a gyárit, csendesebb lett, kevésbé füstölt és jobban húzott alacsonyan (indulásnál)
Bár a hajszárítóhang nem túl behatárolható, lehet hogy valami súrlódik vagy csúszik?

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Nekem van egy Yamaha Neos robogóm, 50 köbcentis, semmi tuning sincs rajta, kivéve egy AEROX sportkipufogót. Az a gondom vele, hogy olyan a hangja, mint egy hajszárítónak. Rendesen megy, semmi baj sincs csak vele. Csak nem tetszik a hangja. Mit kell kicserélnem rajta, hogy egy kicsitt szebb hangja legyen?

Törölt felhasználó
A gyertya pucolást még egy szõke nõ is meg tudja csinálni. A karburátort már kicsit viccesebb kitakarítani, de az se egy nagy történet...