6802
Robogók!!:)
  • krisz940122
    vagy mi:D már álmos vagyok :D lánczár vagy mittudomén :D
  • krisz940122
    de a legjobb a gumibelsőben lévő lánclakat :D
  • pszihopata
    nekem nagyon tetszik,igazi 'utazókoffer' -stílus
  • krisz940122
  • pszihopata
  • krisz940122
    aaaaahhhhh. van kormányzár teljesen el kell fordítani a kormányt balra, és van az alapállás a kulcslyuknál amikor bedugom a kulcsot, jobbra van a gyújtás és ahogy el van fordítva balra a kormány, meg kell nyomni befele a kulcsot és BALRA kell fordítani.ez a kormányzár
  • krisz940122
  • Higany
    Az enyém akksi nélkül csak aludni tud, de már nagyon várja a tavaszt!
  • krisz940122
    nekem vmiért nem tud aludni és minden nap menni akar
  • Higany
    Nekem most a robogóm is téli álmot alszik...
  • leipsig
    nagyon alszik ez a topic... felkéne kicsit pörgetni
  • OrioN the S
  • RYO21
    Nekem multkor -1-ben hó nélkül 36-ra gyújtott be.
    Abból 35-után adtam rá csak a kontaktot! xD
  • krisz940122
    óó ma is esett a hó -4 fok van kint és 4. rúgásra simán be is indult és le se fulladt (kopp-kopp) kicsit meg is pörgettem a hóba.fasza
  • krisz940122
    a hideg miatt nem indult nyáron más lesz a helyzet (remélem)
  • pszihopata
    igaz,az is egy megoldás,hogy mindennap kiszereled az akksit
  • laci 700
    Szerintem a lánc jobb mert szinte lehetetlen átvágni, a sodronyt meg ha vastag is felvágják a műanyagot és egyesével vágják szét... Aprilia-nál 16 000Ft volt a lánc, de van olcsóbban is olyan 10 000Ft körül ami tényleg jó.
  • Benel
    Vegyél egy abus zárat, 8-9 ezer, én abban bízok, lehet kormányzár ha ketten felkapják, és bedobják egy furgonba..
    nemekem ilyen van, ami jobb az már 20-30 :D
  • laci 700
    Vegyél egy láncot. Ne lepődj meg ha a boltban 10 000Ft körüli árak fogadnak.
    Mindig láncold hozzá valami tereptárgyhoz. Ilyen olcsóbb biciklizárakkal semmire sem mész, ha vékony fél perc alatt átvágják és viszik. (Tapasztalat: Bicómnak lába kelt, de a zárt otthagyták kettévágva.)
  • krisz940122
    aha de már megoldottam. tegnap este kivettem az aksit és behoztam a melegre. ma estefele visszaraktam és beindult.pedig tegnap ilyenkor nem indult be. most másik kérdésem lenne. ezen a mocin nincs kormányzár vagy vmi lopásgátló vmi? mert a kulcslyuknál ha bedugom a kulcsot csak két állás van: a gyujtás a másik meg amikor kihuzom a kulcsot de kulcs nélkül simán tudom tologatni.vmi megoldás?
  • pszihopata
    délután meleg volt a motor mikor leállítottad?
  • krisz940122
    az lehet a hidegtől hogy ma délután olyan 5 óra fele beindítottam a motort, második rúgásra simán beindult, minden ok volt. utána fél nyolc fele ( 2 és fél órával később) hiába rugdostam, egyáltalán nem akart beindulni. pedig délután először indítottam be és simán beindult de este már nem. ez a hidegtől lehet? ( tudjátok 4t robogó)előre is köszi a választ
  • krisz940122
    tudjátok mit vettem észre? (solifer xtr 50) van egy vákuumcső a benzintartályból kifele és az össze vissza volt töredezve, nyílások voltak rajta.azt kicseréltük egy normális csőre és rendesen húz a motor.nem fulladozik.a folytás benne van és a végsebessége 60km/h.majd ki lesz vetetve a folytás.most teljesen jó a motor (kopp-kopp)
  • leipsig
    motoros boltokba elég olcsón kapsz univerzális tükröket !
  • na rob

Sziasztok,

vettem egy Gilera Stalkert. Annyi a gondom vele, hogy a tükrei lehetetlenül alacsonyan vannak és nemigen lehet rendesen beállitani. Meg lehet valahogy oldani, hogy magasabbra kerüljenek?

Kösz
  • GhostR1der
    SZAR!
    hagyd az apriliát, inkább költs rá, de a MW-t el kell felejteni
  • pszihopata

ha kell 4000-ért,priviben küldj címet és elküldöm!
  • Benel
    Hát eléggé le van nyúzva, nemtudom hogy az is szar vagy csak a betét. Úgy lesz sztem hogy veszek egy betétet, összerakom azt meglátjuk mit mutat.

lefotóztam1
    lefotóztam2
    lefotóztam3

Eléggé olyan mintha csavarhúzóval indították volna el egyszer :D
  • GyaxyBoy
    oké! Köszi! Keresek egy másik szerelőt! Sztem úgy kezdem! :)
  • pszihopata
    le van nyúzva?

biztos hogy ez is rossz?

ilyet én is csak olaszból tudok hozni

/bár megnézhetem a garázsban van egy vödör bontott záram/
  • Benel
    Azaz! Kössz, remélem ez is kapható mert ezt nem találtam, csak zárbetétet
  • pszihopata
    egy zárral 2700
    két zárral 4200

• pszihopata
    vegyél bele újat,nem vészes az ára
  • Benel
    Aha! az a "spiáter" öntvényes nyitószerkezet az oké, semmi baja.
    A zára ki tudtam szedni, ja egy ilyen behajlított csapszegszerűt kellett kihúzni egy kis csavarhúzóval, így kijött a zárszerk.
    Az a hátsó cucc,ami ami elér a műanyag gyújtáskapcsolóig az nem jön ki, benne marad a perselybe, de az csak egy darab fém, nem lehet baja.
    Tehát akkor a zárszerkezet meg amibe belecsúszik(amire rávan írva az on off meg lock), az a szar úgy ahogy van együttesen.
  • Benel
    Hát kemény az a cikk loool:

"többször volt olyan eset, amikor a moci megállt valamilyen oknál fogva egy meredekebb emelkedőn és csak kínkeservesen indult újra. Ha megbirkózott az akadállyal, akkor mindezt 30 km/h-ás sebességgel tudta csupán megtenni.

a rázkódás az olcsó műanyag elemeknek nem tett jót, a doboztartó plexi tartó eleme, elrepedt.

sok rázkódás a tükröket is megvadította, folyamatosan kioldódtak és lötyögni kezdtek, amit újra meg újra meg kellett húzni, hogy a helyükön maradjanak.

A motorba szerelt akkumulátor sem a legjobb, ha tehetjük, vegyünk a mocihoz egy jobb minőségű aksit, mert többször előfordult nyáron (!!!), hogy nehezen indult be, vagy nem akart beindulni

hátsó lámpákat olyan idétlenül helyezték el egy csavar segítségével, hogy könnyen lejár, ha hozzáér valamihez, azonban nem egyszerű visszapattintani a helyére és fityeg kilométereken át az irányjelzőnk."

Elviszik tesztelni, azt vsissza meg sérülve, lötyögve, széthullva kerül már :DDD minőségi termék :D

Sztem költs az SR-re egyik havernak is az van(50es), nyaranta mentünk 3man erre-arra főúton simán jött velünk(nekem et4 125, másik havernak runner180) viszi neki a 80at, és nem mondott semmi rosszat róla.
    Az 50esekben nem vagyok otthon, ajánlani nem nagyon tudok semmit
  • pszihopata
    nagyon trükkös szerkezet,a nyitókar egy spiáter öntvény ami a kesztyűtartó műanyagjába van bepattintva egy rugó húzza vissza

10 emberből 9 szétkúrja a zárat v. eltöri a nyitókart mert nem tudják hogyan kell szétszedni

a kesztyűtartóból alulról kell egy tüskét felnyomni közben húzni a kulcsot oldalra feszítve-így jön ki a zár

még nekem is minimum 5 perc pedig szétszedtem már párat

át kell nézni mi a gond,de szerintem már valaki szétkúrta előtted
  • GyaxyBoy
    Köszi szépen!
    Én is találtam egy TESZT leírást! Itt
    És hát, igen gagyi! :)
    Köszi a gyors választ! :)

Egyébként milyen tipusú robogót ajánlatok? (nagy testű)

És mi a véleményetek az Aprillia SR hez még? (érdemes rá költeni keveset egy ilyen szervíznél?)
  • Benel
    Pontosabban:

• Benel
    #3887 HSZ szerintem minden elmond, pont idevágó!!

Kerüld el messze!
  • Benel
    Szevasztok!
    nem tud valaki olyan oldalt/képet/fotót ahol/amin vespa et4-nek a zárszerkezetét megtalálom, vagyis arról robbantott ábrát, vagy beszerelt állapotban egy fotót?
    Az enyém szar, elforog az a cucc ami kilöki nyomásra a kesztyűtartót, pedig csak balra szabadna neki amikor kormányzárra teszem, hogy akkor ne legyen benyomható.Most szétszedtem az elejét és összevissza forog az egész nem csak kulcsra hanem ha magát a gyújtáskapcsoltót forgatom ezt
    Csak nemtom hogy ezt még odafogja-e valami hogy ne tudjon körbeforogni, tehát lehet hogy egyszerűen hiányzik egy alkatrész. Maga a zárbetét is elég kaka, de az kapható itthon több helyen.ez

Szal ezért kéne valami fotó hogy hogy van beszerelve és van-e valami tartó még ami esetleg az enyémből ki lett kókányolva :)