6802
Robogók!!:)
-
#4321 Akkor azt mondod, nem kell mást kicserélni, csak a dugattyút?
Másik ismerős még kérdőn válaszolta, hogy nem tudja, de lehet a karburátort is kell, ha nem kap elég benzint! Erről tudsz valamit?
Ha átszerelem 70esre, akkor is hamarabb tönkre megy a motor? Vagy azt még bírnia kell?
Nem versenyezni szeretnék vele, sőt nem is maximálisan kihasználni, csak nekem ez kicsit tunya induláskor! Lassú! És ezért akarom erősebbé tenni!
Most is olyan 50-el szoktam menni max 60! Pedig a 70 et is bírja, de annyival nem szoktam! Ha 70es re át tudom szereltettni, akkor megéri szerinted?
Köszi
Nem tud valaki Aprilia SR 50eshez (93as vagy 94es évjáratú) szervízkönyvet, vagy szerelési útmutatót? -
#4320 Hello,
Szerintetek egy 50-es Vespa mennyire életképes/életképtelen a városi közlekedésben?
Ilyesmiben gondolkozom. A fényezés az nem nagyon érdekel, mert valszeg lesz még szebb is, főleg eleinte, ha meg mégis szúrja a szemem, a faterom lefújja. -
#4319 na ne fáraszz!
mit raksz bele erősebbet a gyári cuccoknál?
ha hosszú életűt akarsz akkor ne tuningolj-pont! -
RYO21 #4318 De m;g millió egy alkatrészt ki kell cserélni, mert 70cc erősebb mint 50 és szétbaszhatja a többi alkatrészt. -
#4317 a legolcsóbb egy 70-es dugó 7000 forint+hozzáfúrni a hengert kb. 3000
vagy komplett henger dugóval 20 körül kezdődik határ a csillagos ég -
#4316 Fekvő!(alul van a gyertya) -
#4315 álló:
fekvő:
-
#4314 még állóhengeres v. már fekvő? -
#4313 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy 50cm3 motort, mennyibe lehet átépíteni 70cm3-re?
Felfúrni érdemes (és lehet e) vagy egy új vagy használt blokk kell bele?
Aprili SR 50 esem van! kb 93-94 es gyártmány!
És még annyi, hogy valaki ehez nem tud egy szervízkönyvet és szerelési útmutatót?
Sík hülye vagyok a motorhoz és nem akarom minden apró javítással szerelőhözz vinni majd! :) Persze nem a felfúrásra értettem ezt!
Szóval erősebbet szeretnék belőlle csinálni!
Köszi a választ! -
#4312 az aerox vizes ami erősebb mint a levegős neo's
az aerox kereke 13-as a neos-é 12-es
amúgy minden más egyforma,de ez bőven elég különbség,a torokátmérőt most fejből nem tudom de az is lehet más
egyébként 2 használtmotort eleve csak akkor lehet összehasonlítani ha nem sokat futottak és mindkettő fojtatlan -
RYO21 #4311 Még egy kérdés:
Ha van egy tök standard, semmi tuningal rendelkező Aerox és Neos. És még a kipufogó is dettó ugyanaz rajtuk, akkor az Aerox miért gyorsabb? Hisz ugyanaz a motor, az alváz, a kerék stb. -
#4310 nincsen:D -
RYO21 #4309 Am kihatással van a teljesítményre? -
#4308 vagy száraz a gázbowden,vagy már ki is van szálkásodva
alul felül ki kell kötni
előbbinél elég ha egy injekcióstűvel beolajozod,utóbbinál csere -
RYO21 #4307 Többféle motrot hajtottam már. És mindnél könnyű adni a gázt.
De nálam a NEOS-on nagyon nehéz elcsavarni a gázt.
Miért van ez???? -
#4306 Köszönöm a válaszod :) -
#4305 éppen nem értem rá mikor elolvastam később meg már elfelejtettem
ma is fél 11-kor jöttem fel a műhelyből -
#4304 Psziho küldtem privát üzit. Nagyon megköszönném ha válaszolnál :) -
#4303 miez a Liberty-Szörny??? :DDD -
#4302 Nem semmi! -
#4301 63 000 kilóméter peugeot vivacity
-
#4300 rally -
RYO21 #4299 Ajjoj!!
Am ez aerox??? mert látom minarelli motor + hátsó disc fék. -
#4298 a motorban 7000 kilóméter van,a fedelet most vettem le elősször a tömítés hibátlan volt -
#4297 téli sóban motorozás:
-
#4296 Tudom! Nem azért vettem, hanem mert olyan kicsi helye van az akksinak, hogy csak ez fért be oda. -
#4295 a zselés aksinak egy robogóba nemsok értelme van, csak parasztvakítás. -
#4294 Hát az akksit tavaly év közepén vettem. Valami zselés cucc. Csaknem szart be azóta. Télen ki volt véve a robogóból és fűtött helyen is volt. -
#4293 vagy az akksi v. a töltő szar -
#4292 a világítás az 50-eseken külön tekercsről megy,külön van a gyújtás és külön az akksitöltés
nem indul jobban világítás nélkül,és nem is tölt többet úgyhogy felesleges kapcsolgatni -
#4291 Köszi a gyors választ. Nekem is valami ilyesmi lett volna a tippem, de én nem értek hozzá. Éjjel feltettem töltőre az akksit, a töltőn reggelre se változott meg a mutató állása. Lehet, hogy sz*r? Kölcsön töltő...
Még egy kérdés. Ha ugyebár menet közbe töltöltődik az akksi, akkor ha pl. nem kapcsolok fel világítást, jobban/hamarább töltődik? Köszönöm és bocsi a sok kérdésért, de tényleg nem értek hozzá! -
#4290 nincsen elég feszkó,csak jó akksival működik az index
baja nem lesz tőle,csak kerreg -
#4289 Szeva! Nem tudom, már kérdeztem e, de az mitől lehet, hogy most hétvégén elővettem a robogót, le volt merülve az akksi és olyant csinált, hogy menet közbe, ha elkezdtem indexelni valamerre és amikor behúztam a féket, akkor valami kerregő hangot adott ki az index hangja és az index lámpa is elaludt, vagy megszakadt a folyamatos villogás és folyamatosan égett? Köszi! -
#4288 Igen-igen, ha minden igaz Tatran S125 Type 03 A :P
-
#4287 Ez amúgy Tatran? -
#4286 Hajráhurrá -
#4285 Donor 1:
Jövőbeli Donor 2. őt szeretném megvenni, csak még alkudnom kell
a második donorra még meg kell alkudnom egy összeget, és a kettőből lesz egy motor összerakva.
Annyit mondok a gépről, hogy príma Csehszlovák motorkerékpár, 125 cubic 2 takt. 1964-től gyártják, A MOTOR ÖNINDÍTÓS.
sok érdekes megoldás van rajta, majd ahogy haladok előre, minden lépésről lesznek képek - infók, és a motorról is sokmindent meg fogtok tudni. (1960-as évektől tudom a motor történetét napjainkig:P ) -
#4284 az olajozási rendszer működik ha pörög a motor-ergo tök mindegy hogy jár-e
ha rugdosás közben erősen túlfolyik a karbó akkor kimossa az olajat,az nem jó
-
#4283 hasonló a kérdésem.
elszakadt a szivató bowdenem...
ráérünk megcsináltatni felkiáltással inkább rugdostam...
sokat...
gyengült is a kompresszióm.
összefüggés ? -
na rob #4282 Sziasztok,
ha túl sokáig próbálja berúgni az ember a robogót, és pl a kevés benzin miatt nem indult, az tehet valami kárt a gépben?
Miután rátöltöttem, beindult, de utána mintha picit gyengébben teljesitett volna.