Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
ez egy humbuk cég aki felmatricázza a noname kínai egyenrobogót,és nyomat szines prospektusokat!-/akár a keeway amit kínában nem is ismer senki/

büszkék lehetünk rájuk,hogyan basszák át kínai szutykokkal a honfitársainkat!<#idiota>

a szar az díszdobozban is szar!

egyébként jog vízhûtéses koppintás-semmi köze az olasz robogókhoz,max annyiban hogy a minarelli is jog alapú

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

t0mmy
azért vagyok a motowell-re kíváncsi mert ez magyar cég, kínában gyárják... Ezt nyilván mindenki tudja hogy miért ott. DE a gépek és a tervezés a fontos szerintem, és ezáltal a végkifejlet.

Tehát szar (mert ezt igazolja a szervíz), vagy szar mert "KÍNAI"?

Amit olvastam az alapján az RS nem tûnik rossznak. (a vízhûtés pl valami olasz koppintás)

Most megpróbálgattam simoval, addig hogy fölveszem egykerékre, na addig megy 😄 Utánna mindig beparázok h hanyatt dõl, és leteszem az elejét.

Mindenki így kezdi, vagy csak én vagyok nagy balf*sz? <#confused><#idiota>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Nemtudom... Keeway van egyik volt munkatársamnak, és õ kb. 2 éve használja naponta. Eddig gyszer volt szervízben, akkor is csak olaj, ill. szíj cserére. Lehet, hogy jót fogott ki?!

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

pszihopata
mindegyik szutyok motowell-keeway-generic-cpi stb. hulladék ugyanabból a kínai gyárból jön,egy lekoppintott jog blokkal

a megrendelõ pl. motowell ad neki nevet,és egyedi dizájnt!

t0mmy
hallottatok már valamit a motowell Magnet RS-rõl?

pszihopata
4 év-heti 10 óra kb. 😊

OrioN the S
jaja 😄 jobb ,mint muanyagot hegeszteni 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Fõ a biztonság alapon? <#vigyor2>

OrioN the S
hamar osszejon az csak le kell szedni az idomokat 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ezt nem vágom. Nekem is van itthon Simson, 2-is de nem értem hogy kerekezik vele. A hátsó fék elõre van vezetve a kuplunk alá kis karral? <#confused>

Az szép! 😄
Nehéz megtanulni így kerekezni?

ennyi pénzbõl örülj ha olyat kapsz, ami üzembiztos. ez a legfontosabb, hidd el nincs rosszabb mint amikor kilométereket kell hazafelé tolnod. ne azt nézd, hogy mennyit megy, van-e riasztója stb.
szerintem vegyél egy minél jobb állapotú jogot mint ez

(ja és az nrg-k 90%-a 200 felett van, tehát 145-ért ne lepõdj meg ha nem azt kapnád amit vársz)

ChuckyHUN
aztán azt ne nagyon nézd, hogy ki mennyit ír teljesítménynek....

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Benel
hehe, a végén milyet spirázik<#eljen>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

lacee09
Akkor gondolom egy tuningolt aeroxot néztem ki, mert 50ccm- nek írja és 10le- nek.
Uhhah am a 200 az sok, de találtam egy nrg-t 145ezerért, de nekem nagyon tetszik az mennyit megy gyárilag, mert fura, hogy 120ig bevan számozva?
A riasztó az akkor szól, ha tólják vagy mikor jelez?
Robogót mennyi km-rel érdemes venni mármint robogónál mennyit jelent a sok km van benne?
és köszi, hogy válaszolsz azt hittem, hogy nem fogtok válaszolni mert tudom hogy "elég láma" kérdések, de még nem volt robogóm és nem tudom, hogy mire adjak, mert vmelyikbe van risztó vmelyik többihez viszonyítva kevés km és jól néz ki..

\"A gumi kopjon, ne a lelked\"

ez te vagy? 😊

4 le az 50cc, 10 az már 125ös kb
persze hogy érezhetõ a különbség, utóbbi simán mehet 100at is gyárilag
rendes aeroxot meg min 200 körül keresd...

pszihopata

pszihopata
Mi jobban nyomtuk-anno!😊

lacee09
"Szerintetek lehetséges, vagy keeway "specifikus", hogy 1500 km után kitörik(!) a blokkház oldalából(!) egy darab, amire azt mondja az eladó, hogy "jó hogy élve megúsztad ez a kátyut", és utána garanciálisan kijavít rajta más egyéb keeway specifikus "betegséget"?! " erre gondolsz?

Yamaha aerox? ahoz mit szoltok?
a köv kérdésem: ha kiprobálnék egy 4lóerõs robogót és egy 10lóerõs robogót észrevehetõ lenne vagy levan szabályozva, hogy nem mehet mondjuk 80-90 fölé? vagy miben nyílvánul meg ez a +6lóerõ gyorsulásban vagy végsebességben?

OrioN the S
ne vegyel ilyet. ha tudni akarod ,hogy miert ,akkor olvass vissza kb. 3 oldalt.

lacee09
Hellosztok! Szeretnék egy tanácsot kérni. Szerintetek megéri a következõ robogó? Keeway Focus
Meg még egy kérdésem lenne: mennyivel mehet maximum a robogó vagyis elég az a négy lóerõ, mert láttam, hogy van hét is..
Elõre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
Esetleg tudnátok- e javasolni robogókat max 150ezerig, de jobb lenne olcsóbban, úgy 100-110ezer környékén.

<#nyes>

Higany
Nagyon tud! És szerintem van! <#vigyor4>

Ennek van esze?!

<#confused>

skate00
csak úgy:
volt

törés után

alakítás

Kiesler szélesfelni

Az "5x akkora" táv mellé, 3x akkora a sebesség is... <#circling>

OrioN the S
😄DD

Elhiszem ,hogy meg lehet allni. Csak nem mindegy milyenek a korulmenyek.

Nem akartam ennyire a lelkedbe taposni Valentino.

Nem a robisokhoz hasonlítom, csak 'OrioN the S' nem hiszi el, hogy meg lehet állni, ha kifordul elénk valami.

Ez arra volt példa. Bocsi ha félreérthetõ volt. <#worship>

pszihopata
hely is van mindkét oldalon,simán elkerülheti fék nélkül is

egyátalán hogyan lehet bármilyen helyzetet hasonlítani egymáshoz?<#idiota>

pszihopata
ez most mire példa?

le van döntve?
kb. 5-ször akkora a táv-nem zavar?

Tessék katt! 200-ról is meg lehet állni ha nagyon kell!

Azt hallottam, hogyha egy szokatlan dolgot látsz valahol, akkor érdekesmód nem feltûnik, hanem ellenkezõleg, nem veszed észre.
Aztán egyszer megyek az Erzsébet híd felé, és látom nem ég a lámpa. Lelassítok, és nézem a keresztirányú forgalmat, hogyan is lehetne átjutni. Így csorgok a keresztezõdés felé, majd arra eszmélek, hogy a motorosrendõr már ordibál rám, hogy álljak meg. Aztán észrevettem egy narancsszínû slagoskocsit keresztbe... Késõbb esett le, hogy valszeg a fetniek miatt nem vettem észre két motorosrendõrt és egy hókotrószerû batárt az úton...
Ezt csak azért írom, mert lehet köze van a videóhoz ennek a jelenségnek. (Persze attól még gyorsan mentek, és az is igaz hogy kanyarodó jármû nem olyan szokatlan dolog az úton.)

Szerintem most neked is elöadja 'OrioN the S' barátunk, hogy szuperképességeid vannak, hiszen õ nem jártas ezekben és semmit nem hisz el... <#nemtudom>

bp
A kanyarban átlépte a záróvonalat, eléggé dõl is a motor, látszik, hogy nagy volt a tempó. A traktoros nem láthatott semmit, ha lassabban mennek valószínûleg meg tudnak állni. Szokott lenni motorosoknak vezetéstechnikai tréning, akár robogós is jelentkezhet. Nem a motor mérete a lényeges, hiszen a kanyarodás-technika vagy a leghatékonyabb fékezés megismerése minden kétkerekû számára azonos. Volt egy olyan része a "tanfolyamnak", amikor megfelelõ fékezéssel hihetetlen rövid fékúton meg lehet állni, szinte el sem hiszi az ember amikor a vonal és a bója közötti területet látja. Én is azt hittem lehetetlen, el fogom csapni, de simán megálltam. Késõbb elbambultam az úton és késõn vettem észre a balra kanyarodásra váró autót a villamos-sin mellett. Nem sokon múlott a koccanás, de higgadt tudtam maradni és a megtanult módon fékezve fél méterre megálltam a kocsi lökhárítójától, pedig már láttam magam a csomagtartóban....
Itt ha erõset fékezett volna ilyen tempóban akkor kicsúszott volna alóla a gép. Jó esetben õ maga lecsúszik az útról és megússza könnyebb sérüléssel, rosszabb esetben a traktor kerekei közé landolt volna. Sajnos neki már mindegy...

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

én 60 körül mentem, szóval ez jogos <#eljen>

Nem teljesen értelek.. <#wow2> Senki nem mondta, hogy "hiperszuper" vagyok, csak arra akartam kijukadni, hogy hülyék voltak... Nagyon felesleges volt kanyarban 100-al menni, amikor nem látod a végét.

Én amikor láttam, hogy közelít ALAPBOL lassítottam, mert amikor volt az autobalesetünk, azóta nem vagyok olyan merész.

"Mr.Perfect" hagyjuk már... Csak próbáltam kifejezni, hogy más vége is lehetett volna, ha jobban odafigyelnek.

neked meg nem kéne egyböl mindenkivel bunkózni. Asszem értelmesen írtam adolgokat.
köszönöm <#szomoru1>

OrioN the S
A ket srac nappal ment kanyarba es sanszos ,hogy gyorsabban ,mint Te. Mr.Perfect

OrioN the S
Jo ,de hat Te ilyen szuper srac vagy es nem tudsz hibazni. Nah most hagyjuk abba :S Birom az ilyen embereket...

AHOGY ELO VAN IRVA :d:dad:a:d BESZAROK

Nem tudom elém most a héten asszem hétfõ hajnalban fordult ki egy auto kisutcából, de megtudtam állni, egybök fékeztem...
Amint a fényt megláttam, hogy onnan közelít egy autó, már lassítottam, ahogy elõ van írva.. <#nezze>

OrioN the S
ha jol tudom a reakcioido mire eszbekapsz 2 masodperc. ezert nem olyan sima ugy.

ami még érdekes, hogy nem látom világítani a féklámpáját 😮

Nem értem a hátsó emberke mit figyelt...
Szerintem simán (ha nem is megállni) de olyan 20-30-ra lelassítani letud. Ott meg ugye ilyen bajod nem nagyon lehet...
Figyelmetlen volt, ennyi.

OrioN the S
hasonlot produkaltam csak kocsit vagtam telibe szembol meg nem 100-al kanyarba ,hanem 70-el egyenesbe... asszem makom volt.

lassan jársz, tovább élsz...

OrioN the S
hat ez csunya volt :|

pszihopata

SOS! Haverom vette egy új robogót, aztán hazafele menet vette észre hogy az üzeanyag jelzõ mutatója meg se mozul. Mi lehet a baja? Valami kábel van szétcsúszva?
Elöre is kösz a választ!