Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Messze van :S

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

skate00
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Világítás rajta lett felejtve egyszer a robogón aksije megmerült egy kicist önindítóval nem de berugással beindult. aztán egyik reggel azzal sem akksit feltöltettem önindító szépen muzsikál de a motort beindítani képtelen, berugni se tudom. Tipp?

Elõre is köszi

ps: yamaha aeroxról van szó
Na, úgy néz ki, hogy a héten jönnek a mocimért, és indulhatok robogót venni.

Szóval kérlek titeket, mutassatok valami jót 😊
(Hasznaltautorol is jöhet, kb.200ezer-ig.)

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Mi a véleményetek az Arrow sportkipufogókról? Mert találtam olcsón a Neos-omra, csak nem tudom hogy jobb-e az én jó öreg Aerox sportkipufogómnál.

barret
Hmm nekem 3 év alatt 6000 😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

Benel
Jól megcsavartad a mondatot<#hehe><#hehe><#hehe>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Az miért van, hogy a robogóm és tavasszal amikor vettem elég nehezen indult be, ügyeskedni kellett a kézi szivatóval. Majd 3 hónap állás után az elsõ rugásra indul, szivató nélkül?

Higany
Hát jólvan, nekem ez is sok, ahhoz képest, hogy nem mentem elõtte motorral. akkor bocs!

ChuckyHUN
4hónap 10 nap alatt mentem a yamahámmal 4800+ kilométert 😉

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

t0mmy
azért 6000 km nem olyan sok 2 év alatt...
de ha jók a tapasztalataid akkor cserélgessed amit néha kell 😊

Higany
hát elmondom neked, hogy már több, mint 2 éve megvan és naponta megyek vele, nem is keveset és akksicserén és a fesszabályzó cserén kívül csak tankolni kell és megy is. Persze ezzel nem dícsérni akarom a kínai sz*rokat, de szerintem az elõzõ tulaj cserélt rajta már pár dolgot és talán azért nincs vele különösebb bajom. Én amikor ezt megvettem nagyon bejött design-ra, és kipróbáláskor is tapasztaltam, hogy jól megy. Persze akkor még nem volt összehasonlítási alapom, mert nem volt elõtte motorom, csak autóm. De tegnap mentem a haverom által nemrég vett, de használt(2003-as) Piaggio Typhoon-al és hát nem voltam elszállva tõle, kivéve motorikusan, mert gondolom nagyobb a nyomaték és jobban is gyorsul. De kényelem, útstabilitás, és designra az enyém simán veri. Gondoltam rá, hogy eladom az enyémet, de ha lehetne bele venni minõségibb cuccokat, akkor veszek bele, mert már a szívemhez nõtt. Gondolom eladni se lenne könnyû. Amúgy meg nem mai darab, mert 2005-ös és én mentem vele a kb. 2 év alatt nagyjából 6000 km-t és még egybevan, pedig annyira nincs kímélve se. <#integet2>

t0mmy
pont ezért kell egyszer többet áldozni egy normális robogóra, hogy ne kelljen aztán azon gondolkodni, mit lehet rajta kicserélni, javítgatni, toldozni-foltozni...
ha egyben nincs annyi pénzed hanem csak olcsóbbra, akkor is megveheted részletre a drágábbat ami hosszútávon sokkal jobb befektetés, mert azt még esetleg el is tudod adni, viszont a keeway az vagy kuka vagy valakire nagyon rábeszéled!!!

Higany
Az! <#vigyor3>

Miért lehet irreálisan nagy a fogyasztásom? 5-6-7 L ?
Teljesen gyári a robogóm...
És nem kínai bóvli... (Malaguti Ciak 2003-as)

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

t0mmy
keeway matrix?

Higany
Szeva! Azt kérdezném, hogy a Matrixon elvileg mindent ki lehet cserélni minõségibb cuccokra, mint amik gyárilag rajta voltak? Mert az itteni szerelõ azt mondja, hogy csak ugyanolyanra lehet cserélni majdnem mindent. Vagy esetleg van olyan, amit lehet cserélni minõségire ezeken? Mondjuk nekem semmi gondom vele, csak az olaj csöpögés idegesít, de jól megy. Az normális, hogy kb. fél év alatt felénél is kevesebb olaj van a tartályban? Pedig full tele töltöttem. Mondjuk az elõzõ tulaj lecserélt rajta sok mindent, csak nem tudom, hogy konkrétan mit, de mondjuk jobban is gyorsul és nagyobb a végsebessége bármelyik hasonló gyáriénál. Köszi elõre is! Csákó!

t0mmy
akkor vegyél vagy autót, vagy a silány kínaiból vegyél kettõt egy-egy évre...
vagy természetesen ez kiindulásnak is jó amit hasznosíthatsz a használtpiacon...

OrioN the S
hasznaltauton keress meg neten... ha zsir ujat akarsz ,akkor viszont draga buli :\ vagy megveszed a hulladek kinait...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hát ezek már irreálisan magas összegek egy robogóért! 400-600 000 Ft meg még több. Annyiért már kocsit lehet venni.

t0mmy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hát a spoiler ilyen formán nem mûkszik, ezer bocs... <#lama>

Valaki írhatna egy linket, hogy milyet érdemes venni

pszihopata
olyan fékbetétet raknak ezekbe a kínai szarokba,hogy lassítás helyett csak csikorog de kb. 100 decibellel😊

az önindító vagy akksi 1 hónap alatt megdöglik,aztán a következõ hónapban a berugómechanizmus adja meg magát

akkor hozzák ide hogy nem lehet elindítani,meg már nem is akar felmenni a dombon<#zavart1>

úgy 1000 kilóméterig mûködnek😊

hiába kerül 150 000-be ha nem lehet vele motorozni,és a használtpiacon eladhatatlan

így kell 150-200-ezret kiszórni az ablakon!<#eljen>

tõlem meg azt várják hogy ezekbõl csináljak motort

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Benel
Jah ez nagyon kemény, én azon röhögtem hogy a szentendrei intersparban is lehet már robogót venni <#banplz>
Nemtom milyen pontosan de egyértelmûen valami Linglong vagy Csingjung, közel se mertem menni hozzájuk, de messzirõl is ilyen fröccsöntött mûanyag fíling volt 😄 vót kék meg piros azt vegyed vigyed <#falbav><#zavart1>

pszihopata
jah-ez hulladék!

pszihopata
szinte semmi különbség,bármelyik megvehetõ ha nincsen szétbaszva

ha gyári a középállvány és nem lóg akkor valszeg megkímélt,ha már csak oldalsztender van meg szét van kókányolva akkor kerülendõ

nem sok gondja lehet,tulajdonképpen egy vízhûtéses jog /mûszakilag/

pszihopata
érdekes szervíz,mert minden második sr-nek rossz az üz.a. szintjelzõje

nem hallottak róla<#idiota>

-tele lehetnek tapasztalattal

Az, hogy Kínai gyártmány. (gyorsan megadja magát)

Viszont nekem is lenne kérdésem!

Aeroxból a 2003/8-as az vízhûtéses ugye? és a 2003-asban jó motor van?
Úgy hallottam vannak külömbségek 1999töl és 2003tól

OrioN the S
az ,hogy szar kinai minoseg. nezd meg ,hogy mennyiert kapsz hasznalt olasz,japan robogot es ,hogy ezt mennyiert adjak zsir ujonnan. aztan talalgass ,hogy vajon miert.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Valaki leírhatná a véleményét hogy ezzel mi a baj?

125ös runnert akarnék venni, 50esként használva és autós jogsival. mekkora kockázatot jelent ez Bp-en? Hajtanak erre a rendõrök, vagy igazából békén hagynak ha nem 120szal megyek a városban. (néha nagyobb távot is meg szeretnék vele tenni: 70 km városok között.)
OrioN the S
arkadnak a dzsugeles reklamja amugy 😄

laci 700
Sztem csak egy hülye vicc vagy vírusos oldal. Én rá sem kattintok az ilyenekre.

Halálmadár
és itt hol vannak használt robogók???

OrioN the S
ugy tudom igen.

Garantált hibák?

Véglis, azt is elnézegetném az udvarban... <#ravasz1>

Mert azok még jobb gépek? <#wow2>

És tudsz valami knkrétumot mondani, amiket figyeljek? (használtra pályázok) Tehát mikre figyeljek oda nagyon? Miker nézzek meg rajta?

OrioN the S
NRG-k,Runner,F-12,F-15,ZIP nem tetszik?

Benel
Jogsi,személyi okmányok, adásvételi, biztosítási befizetett csekk vagy matrica.
EÜ csomag nemtom hogy kötelezõ-e, de énis vettem egy "A"-sat meg láthatósági mellényt, elfér a kesztyûtartóba 😊
na meg sisak 😄

t0mmy
hát ilyet kérdezni... 😊

az amelyiket jobb áron tudod megvenni...
én még csak aeroxon mentem az jó volt, de fontosabb a mûszaki állapot ha használtan veszed, ha meg nem akkor az a jobb amelyik neked "kényelmesebb".
na és persze ne feledj alkudni!!! 😄

laci 700
Hy Robogón mit kell magammal vinnem? Jogsi, személyi, biztosítás, EÜ csomag és átvételi papír. ezeken kívül kell még valami? (Egy Aprilia SR 50 (carb) boldog tulajdonosa vagyok! 😉 Nagyon meg vagyok elégedve vele, egyedül az üzemanyagszint mérõvel van bajom mert van hogy indíráskor üresnek jelzi a tankot, de van hogy menet közben is lemegy nullára a szint. A szervizben azt mondták. hogy még nem hallottak ilyenrõl. Elsõ ilyen alkalomkor azt hittem kilopták belõle a benzint de mégis kinek kéne 4-5 liter?)
Thx!

2 kiszemelt:
Aprilia SR50
Yamaha Aerox

Melyik jobb?

t0mmy
vegyél japán vagy olasz robogót! újat vagy használtat (a márkán belül elõfordult általános hibák ellenõrzésével)...

Most akkor télleg nem kapok tanácsokat? <#zavart2>

Benel
Na hát az hatalmas probléma hogy forró marad a kipufogó.. A dobok meg okosabbak mint te, egy kétütemû robogóból több károsanyag jön ki mint egy mai autóból.. Gondolom erre gondoltak amikor a kipuffot tervezték és nem az 1m2 lemezre

pszihopata
nem fogok veled vitatkozni,nem vagy azon a szinten!

/azon sem hogy tanácsot adj nekem bármiben is/

skate00
ez nem kipakolás volt hanem gányolás
össze vissza flexelve meg behorpasztva meg.....

akkor inkáb fongj egy 1 m2 lemenzt és csinálj egy rezót több értelme van annak
am meg hûû de nagyon okosak azok a gyári dobok
Katalizátor robogóba<#shakehead> hát nagyon nagy környezetszenjezés

meg leállítás után 1 óra mulva is megsütök rajta akármit

Higany
<#banplz>

pszihopata
ez megér pár büntipontot<#kocsog>