6802
Robogók!!:)
-
#4281 bebaszna, ha egy középkategóriás sisak csak úgy szétesne... apuméknak konkrétan 2 felnyithatós azthiszem LAZER sisakuk van, akkoriban elég jó cucc volt, kábé 4 éves, több mint 30ezer km bennevan, -2 fokban és 30 ban egyaránt, mégsincs semmi baja.
szerk. de azon már én is filóztam, hogy egy erős csattanásnál szerintem simán felnyílhat.... szóval a best a teljesen zárt kobak, abból is minimum 30-40 ezer forintért. persze az ár nem mindig egyenlő a minőséggel -
#4280 Igazat adok! Mert olvastam, hogy a felnyithatóak lazább szerkezetüek és hamar szétesnek és közelse védenek annyit, mint egy teljesen zárt. Itt amit olvastam. Minden le van írva.... -
#4279 a felnyitható sisakok nehezek és többel találkoztam ami esésnél egyszerűen szétesett
sőt több haver felnyitható után visszatért a hagyományos zárt sisakra -
#4278 Felnyithatón gondolkodok énis. Most ilyen félbukóm van(nyitott), de elkondolkodtató, ha épp úgy repülök le hogy megcsókolom a betont arccal akkor annyi
Annyiból jó hogy lehet cigizni ha a fejeden van XD (na jó ez szar volt :D) -
leipsig #4277 Dehogynemfogsz... énse bírtam ki! -
#4276 én nem szeretem a felnyitható sisakokat, a teljesen zárt a legjobb, szerintem, persze ha kipróbálnék hosszútávon egy tuti felnyithatósat, lejhet megváltozna a véleményem -
#4275 Köszi szépen!
Akkor egy minőségi felnyitható is megoldás lenn?
Hidegben nem nagyon fogok motorozni sztem. -
#4274 Még annyi, hogy a zárt azért nem jó, mert hiába szellőzik frankón, de nyáron a nagy melegbe mégis bele fogsz izzadni! -
#4273 Nekem kettő van. Egy olcsó, jól kinéző és nyitott, meg egy zárt a hidegebb időkre, ami márkásabb is. Azt vedd figyelembe, hogy a fejed védelme a legfontosabb. Szóval olcsó és gagyi sisakot ne vegyél. Meg hát az olcsó, rossz anyagminőséged is jelent... -
#4272 Szerintem a zárt a tuti! A nyitott hidegben rossz és sztem nem is néz ki olyan jól. Felnyithatónak lehet előnye, de azok drágábbak és (nem sokkal, de) nehezebbek is. -
#4271 Üdv!
Most venném életem első robogóját ( Malaguti F12R phantom).
Kérdésem az lenne, ki milyen bukót használ kis robogóra? :)
Nyitott, zárt, felnyitható?
Nehogy vmi olyat vegyek ami tök gáz 50-es mocihoz, ami 70, de az most nem érdekes.:D -
RYO21 #4270 Ezeken kívül tud még videót valaki erről a mociról?:
(lusta vagyok linkelni)
http://www.youtube.com/watch?v=Iti5B-jv2tA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qzh_Ci1vGGw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=93v_gKfkAog&feature=related -
#4269 Én több mint 2 éve 170-ért vettem a 2005-ös Keeway Matrixomat. Ahhoz képest ez jó ár! -
#4268 ez tök jó gép,azért olcsó mert kicsi és kiskerekű de ezzel biztos nem szarozik a rendőr
egy lápa világít ha kevés a benzin -
#4267 Én ha most vennék, ezt tuti megnézném
Ilyet (is) akartam venni, csak kevés van belőle.
Mondjuk gyanúra ad okot hogy 2003-as, 6000km-es és ennyi az ára, vagy nemtom
(amúgy ezen tényleg nincs benzinszintjelző, jól hallottam valahol? ) -
#4266 PL.
van egy beta 150 eikon-om,2005-ös 13000 km 185000-es irányáron
honda technika olasz dizájn pöcc-röff,mindene jó akksi gumik stb.
eredeti olasz papírokkal v. kismotorként egyébként létezik 50-esben is,simán elmegy kismotornak
csak példaként említem
-
#4265 köszi az infókat...
eddig azt hittem megfelelő mtor mellett tettem le a voksomat.
nagyon megbízható lenne a forrás az az egy gondom.
Honnan szerzek ennyiért egy olyan motort ami biztosan tudom hogy nincs széthajtva és van kompressziója, pöccre megy télen is.
egy használtra 150e-t rá tudnék szánni...
-
#4264 Amúgy meg lehet kéne csináltatnom rá valami kapcsolót, amivel ki lehetne iktatni a riasztót, csak itt a környéken eléggé nem hozzáértőek a szerelő urak és nem bíznék már rájuk még ennyit se. -
#4263 Nem sok. Az a bajom vele, hogy eladnám az enyémet is, de nem kapnék érte annyit amennyiért vettem és még rá is költöttem, úgyhogy, ameddig meg nem adja magát vagy nem találok valami hülyét, aki megveszi, addig marad. -
#4262 természetesen hozzájárul az is,most őszintén van értelme a riasztónak egy ilyenben?
és a távindítónak? -
#4261 Szerinted a riasztó szívja le mindig az akksit és nem indul pöccre a moci?
Kössem ki, vagy mi? A távindítónak gyakorlati haszna nincs, csak max a haverok előtt lehet villogni vele 1x. -
#4260 a gyári egy vicc egyébként,meg az a gagyi távindító is
érdekes,normális márkákba nem kell -
#4259 Ez nem gyári akksi volt már, mert használtan vettem a mocit, hanem kb. 2-3 éves, csak kinyírta a robogó vagy a haver odanemfigyelése. -
#4258 a normálisabb keeway márkakereskedők alapból kukába dobják az akksikat amit a géphez kapnak-tőlük tudom
fesszabályzó tényleg minden 3.-on szar rengeteget cseréltem eddig
a benzin és vákumcsövek jó ha 2 évet kibírnak
stb. stb,
-
#4257 Én egy Keeway matrix 50-esről tudok hibalistát írni, mivel azom van. Megvettem, utána kapásból akksicsere, mert gondolom a riasztó folyamat zabálta az áramot és tönkrement vagy eleve gagyi volt benne. Utána 2x vagy 3x kiégett az összes izzóm a motorban, mire a baromi okos szerelő rájött, hogy a feszültségszabályzó a rossz. Akkor volt még olyan, hogy az első sárvédő eltörött=szar anyagminőség, pedig csak rendes közúton mentem vele. Az ülés felnyitható részénél a zár ment sz*rrá, mert hulladék minőségű anyagból készült és elgörbült a ki-be nyitogatástól. Hát, most ennyi jutott eszembe. -
#4256 elektronikát már kerestek páran,meg önindítót hozzá
kényelmetlen szar,a nyakadban a lábad,gagyi műanyagok stb.
250 -ért sokkal jobb gépet kapsz,ha 125-ös kell azt is
minek újat venni?hogy nagyobbat bukj az árán? -
2Bálint #4255 50-es papírokkal, magyarán papírok nélkül! Csak akkor mész bele ilyenbe, ha hülye vagy. Ennyi pénzért lehet kapni Vespa ET4-et, papírokkal... És az azért kicsit jobb konstrukció... -
#4254 újat ?
például melyiket ? -
#4253 Nagyon megköszönném azt a hibalistát.
Sok ismerősöm van aki tényleg gond nélkül használja a Keeway Matrix 125 öst. nem használnám ki az erejét kvázi csak 50 el max 60 al mennék vele, csak ha helyzet van, akkor húznám neki.
A keresőbe beírva a keeway-t Psziho kolléga eléggé bántotta őket.
Kérdésem felé az lenne, hogy kifejezetten Matrix 125-ös ről van e tapasztalat, és ha igen milyenek.
Köszi előre is minden választ, tippet !
-
leipsig #4252 nagyon hamar megbánnád !
ennyi pénzből már elég jó olasz paripát kapnál !
-
#4251 Kínait ne vegyél. Nekem is Keeway Matrix-om van, csak 50-es, de nem nagyon van benne erő. Viszont más baja nagyon nincs vele. De én jót fogtam ki!! Ha akarsz hibalistát, akkor leírom a saját tapasztalatokat. Inkább valami olaszt vagy japánt vegyél, még ha használtba is, mert minőségibb az egész. Csá! -
#4250 Sziasztok !
Egy új Keeway Matrix 125-ön gondolkodom.
250.000 Ft ért jutnék hozzá.
Állítólag 30.000 km-ig semmi gond nincs vele és megbízható robogó.
50 es papírokkal kapnám.
Mi az általános tapasztalat a fentiekkel kapcsolatban ?
Köszi előre is !
-
#4249 Jöhetne már a jó idő... Robogózni akarok! :D -
krisz940122 #4248 ééééééssssss BEINDULT! tegnap a fenéért se akart beindulni. ma kimentem kettőt rárúgtam és be is röffent.:D köszi a helpet :D -
#4247 próbálgasd még, hosszú állás/üres karbi után 4-5ször is ezt fogja csinálni. Vespával is ez van, kicsi még van a karbi aljába, gázrántásra bespricceli azt a picit a gyorsító, attól rögtön beindul de le is áll mert nincs több.
Ne add fel, úgyis utolsóra indul! -
krisz940122 #4246 na rugdostam befogtam a légszűrő nyílását de csak annyi csinált h zökkent vagy hármat az alapjárat felment vagy 800 is és leállt.ezt megcsinálta vagy 3szor. -
#4245 a fojtásnak nincsen ehhez köze
ha kiürül a tank lassan telik fel utána a karburátor ezért mindegyik nehezebben indul
ha indításkor befogod a légszűrő nyílását gyorsabban indul -
krisz940122 #4244 na tegnap kiszedtem a folytást és ma vmiért nem indul. az nem lehet h ahogy kiköszörültem a kis műanyagot egy kis por bekerült a karburátorba? vagy tegnap csontszáraz volt a tank mert kifogyott a benzin.ma meg teletankoltuk. az nem lehet baj h üres volt a tank? vagy az akksi teljesen le van merülve. ilyenkor rúgásra se indul? szerintetek melyik lehet a baj? vagy csak a hideg?előre is köszi.
ui.: ugye az nem lehet baj h kiszedtem a folytást? -
krisz940122 #4243 már megoldottam :) egy ismerősöm elmagyarázta, leszedtem a fedelet és kb 2 centis volt. levágtam de teljesen nem tudtam hanem vagy 2 mm maradt. ez nem lényeges ugye? de azért köszi a segítséget -
#4242 max egy centis lehet,ha több ki kell köszörülni
fényképezd le