Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Egy kis segítségre lenne szükségem. Világítás rajta lett felejtve egyszer a robogón aksije megmerült egy kicist önindítóval nem de berugással beindult. aztán egyik reggel azzal sem akksit feltöltettem önindító szépen muzsikál de a motort beindítani képtelen, berugni se tudom. Tipp?
Elõre is köszi
ps: yamaha aeroxról van szó
Szóval kérlek titeket, mutassatok valami jót 😊
(Hasznaltautorol is jöhet, kb.200ezer-ig.)
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
de ha jók a tapasztalataid akkor cserélgessed amit néha kell 😊
ha egyben nincs annyi pénzed hanem csak olcsóbbra, akkor is megveheted részletre a drágábbat ami hosszútávon sokkal jobb befektetés, mert azt még esetleg el is tudod adni, viszont a keeway az vagy kuka vagy valakire nagyon rábeszéled!!!
Teljesen gyári a robogóm...
És nem kínai bóvli... (Malaguti Ciak 2003-as)
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
vagy természetesen ez kiindulásnak is jó amit hasznosíthatsz a használtpiacon...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát a spoiler ilyen formán nem mûkszik, ezer bocs... <#lama>#lama>
az önindító vagy akksi 1 hónap alatt megdöglik,aztán a következõ hónapban a berugómechanizmus adja meg magát
akkor hozzák ide hogy nem lehet elindítani,meg már nem is akar felmenni a dombon<#zavart1>#zavart1>
úgy 1000 kilóméterig mûködnek😊
hiába kerül 150 000-be ha nem lehet vele motorozni,és a használtpiacon eladhatatlan
így kell 150-200-ezret kiszórni az ablakon!<#eljen>#eljen>
tõlem meg azt várják hogy ezekbõl csináljak motort
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nemtom milyen pontosan de egyértelmûen valami Linglong vagy Csingjung, közel se mertem menni hozzájuk, de messzirõl is ilyen fröccsöntött mûanyag fíling volt 😄 vót kék meg piros azt vegyed vigyed <#falbav>#falbav><#zavart1>#zavart1>
ha gyári a középállvány és nem lóg akkor valszeg megkímélt,ha már csak oldalsztender van meg szét van kókányolva akkor kerülendõ
nem sok gondja lehet,tulajdonképpen egy vízhûtéses jog /mûszakilag/
nem hallottak róla<#idiota>#idiota>
-tele lehetnek tapasztalattal
Viszont nekem is lenne kérdésem!
Aeroxból a 2003/8-as az vízhûtéses ugye? és a 2003-asban jó motor van?
Úgy hallottam vannak külömbségek 1999töl és 2003tól
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mert azok még jobb gépek? <#wow2>#wow2>
EÜ csomag nemtom hogy kötelezõ-e, de énis vettem egy "A"-sat meg láthatósági mellényt, elfér a kesztyûtartóba 😊
na meg sisak 😄
az amelyiket jobb áron tudod megvenni...
én még csak aeroxon mentem az jó volt, de fontosabb a mûszaki állapot ha használtan veszed, ha meg nem akkor az a jobb amelyik neked "kényelmesebb".
na és persze ne feledj alkudni!!! 😄
Thx!
Aprilia SR50
Yamaha Aerox
Melyik jobb?
/azon sem hogy tanácsot adj nekem bármiben is/
össze vissza flexelve meg behorpasztva meg.....
akkor inkáb fongj egy 1 m2 lemenzt és csinálj egy rezót több értelme van annak
am meg hûû de nagyon okosak azok a gyári dobok
Katalizátor robogóba<#shakehead>#shakehead> hát nagyon nagy környezetszenjezés
meg leállítás után 1 óra mulva is megsütök rajta akármit