Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
sem a motorja,sem a pilóta nem bírja a hosszútávot-szerintem
kint minimum 250 kell hogy tartsa a forgalom ritmusát
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Elöre is köszi.
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Én arra gondoltam hogyha ott hagyod valahol fölöslegesen törné fel bárki nem hagysz benne értéket (övtáskát viszed magaddal... 😄)
volt hogy egy et-4 50-essel meg fél óráig fárasztott a barom rendõr,hogy az nagyobb
rábaszott mert nálam volt az osztrák forgalmija <#idiota>#idiota>
bemért lejtõn 68-al azt mondta rábaszok ha nem ismerem el,mondtam hogy nézegessék sokat a fotót,majd ha lesz rajta rendszám akkor pattogjanak
nem is jött semmi
Nemrég vettem egy abus zárat 8ezeré', épp azt akartam amúgy használni amikor bezártam véletlen, mondom még odébbtolom egy kicsit, dobozba bedob, ülést csak ráfektet, kulcs benne ami egy karikán van a slusszkulccsal együtt, fölteszem sztenderre, ránehezkedek az ülésre véletlenül és katt... Sápadó arc, gondolkozás most mi lesz 😄
Szal csak a zár van a dobozba, a kesztyûtartóban van a eü csomag meg a láthatósági mellény -> amit nem lehet kinyitni mert szar a zár elõl XD
Szal zsaru vagy elhiszi, vagy nekiállok szétszedni az elejét 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Egyébként ahogyan olvasom, sokan hülyének nézik a rendõröket. Pedig! 😄
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Láthatósági mellény ajánlott felvenni ha robogózok vagy csak közröhej tárgyává teszem magam? Ér egyáltalán valamit? Valaki szokott innen abban robogózni? Apám most nagyon erõlteti, de szerintem sok értelme nincs, max éjjel... Amúgy is ezt a robogót nem lehet nem észrevenni. <#vigyor3>#vigyor3>
Motowell és társai tényleg semmit sem érnek. Megáll egy Magnet RS 50 a pirosnál, zöldre vált a lámpa húz neki egy csõgázt, felbõg a motor és szép lassan megindul... És ez csak a teljesítmény. A minõség ennél is rosszabb! Kényelem? Van ezeken olyan?
Aprilia fojtással fél-3/4 gázon állva hagyta a haverom kínai robogóját. Nem bántam meg hogy olaszt vettem csak a jövõ nyarat végigdolgozhatom érte. 😄 (kaptam egy "kis" elõleget)
De ha nem csinálok bajt, akkor nem szúrja ki senki, hogy 25-ös az rs nem 50-es? Illetve ha valahogy netalántán rájönnek, akkor én állíthatom, hogy 50-esként vettem, és hogy én azt hittem hogy 50-es? <#idiota>#idiota>
a rendõrõk hazatelefonáltak a szüleinek hogy mi legyen a motorral,rendezik v. a rendõrség vitesse el
-az okos szülõk azt mondták hogy rendezzék a rendõrõk,így hívtak egy autómentõst,aki elvitte a rendõrségi telepre
kíváncsi vagyok hogy feltûnik-e nekik hogy nem 50-es<#kerdes>#kerdes>
De az 50-eseket meg kezdem unni kicsit <#banplz>#banplz>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Tettem-vettem és végén bentmaradt a sisaktartóba az övtáskám, benne a kulccsal 😄 itt a melóhelyen ráadásul <#falbav>#falbav>
Irodába volt egy ferdevégû fogó+csillagcsavarhúzó, vittem még kést meg villát.. Kb 2-3 perc volt kinyitni 😄 oldalról fogóval aláfeszít, résen nyúlkapiszka és szezám tárulj 😄
Zsaruk: jogsi,személyi,lakcímkártya,biztositási csekk,forgalmi,zöldkártya, szonda..
minden oké, hallom a kocsi mögött a buzikat hogy "hõ, megmérjük a fékerõt? há' mérjük"
Szal fékerõmérés, öreg astrámon pesrsze hátul nagyobb volt az eltérés a megengedettnél, papír irogatás+ a kipufogó anyaga/mérete nem gyári (halk sportdob volt, nem vroárrr) + nem ég a redsz. világítás, van egy hónapom ezekre vagy félmilláig terjedõ bünti.. 30valamennyi volt a szerelõnél a vége, fékmunkahengerek stb. Kipuffot eladtam a rákba, azóta nem is érdekel, gyári oszt kész.
Na mindegy kicsit off volt sorry, de én azért elkerülöm az összes ilyet ha lehet..
ha látják hogy fosol tõlük akkor szopatnak mert játszák az eszüket
a motort nem bonthatják meg mert károsodik,úgyhogy kár verniük a nyálukat
a szankciók max figyelmeztetés volt eddig,nem kell beszarni
Szeretnék érdeklõdni itt az okosoktól h. mi a véleményük az Aprilia SR 150-rõl? 😊
Motorikusan, stabilitás szempontjából és h. mire kell odafigyelni nála...
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
a robogók erõátvitele sokkal jobban bírja mint a váltós motoroké
a jog a legjobb,könnyû az eleje,olcsó és erõs
én dió-n tanultam az elején,de azt max 20km/h-ig lehet felemelni,ha leesett újra vissza kell lassítani
a jog-ot még 55-nél fel tudom venni
A jobb oldali KM-óra, a bal pedig egy ledes hõ-fok mérõ. 😊
én nem estem hanyatt sosem,és a motor /jog/ is kibírta gond nélkül
térdvédõ bakancs kesztyû ajánlott
Amúgy neked is fordszámmérõs az egyik ha jóllátom? Enyémen is volt anno, csak nem volt bekötve, nem olyan volt az oldaldekli, ejha a simsonos idõk...<#whatever>#whatever>
kifakul szétrepedezik nem indul hulladék mind pár év alatt
aki viszont ugyanennyiért egy használt aerox-ot,runner-t bármit vett akkor,az max bukott rajta 50 ezret és normális robogóval közlekedett
persze a kínaiak 90%-a hitelre vett motor volt,a használt nyugatit meg ki kellett pengetni!
igen ha néha kicserélnek rajtuk ezt-azt el lehet velük motorozni pár évig,de egy olasz vagy japán robogóhoz képest büntetés velük közlekedni
elég csak ráülni az idióta szivacsozású ülésükre-lábak a nyakunkban fék vagy teljesítmény nulla