Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a 250-es dolgot nemigazán értem <#idiota>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

pszihopata
50-es robogó városba való

sem a motorja,sem a pilóta nem bírja a hosszútávot-szerintem

kint minimum 250 kell hogy tartsa a forgalom ritmusát

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

laci 700
Ez jó kérdés. nekem az aprilia 25km-es út alatt is kényelmes volt... De nem 1 olyat olvastam hogy aki ült már Areoxon és SR50-en is, hogy az SR kényelmesebb...

gerge93
Nekem is lenne egy kérdésem: igaz, hogy az Aerox városba szokásosan "kényelmes", de hosszabb távon kb 25-30km után olyan kényelmetlen, hogy "szét hasad a seggem"?(neten olvastam, de majdnem mindenki írta)

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Kérdésem lenne. Egy jó állapotú Aerox-nak, ami gyári, csak egy sport kipu van rajta, mennyit kellene mennie végre?

Elöre is köszi.

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Jeee xDD

"Hasitasi nem kér kódot!"

laci 700
xD
Én arra gondoltam hogyha ott hagyod valahol fölöslegesen törné fel bárki nem hagysz benne értéket (övtáskát viszed magaddal... 😄)

pszihopata
hát engem többször igazoltattak 125-ös körüli gépekkel sosem variáltak

volt hogy egy et-4 50-essel meg fél óráig fárasztott a barom rendõr,hogy az nagyobb

rábaszott mert nálam volt az osztrák forgalmija <#idiota>

bemért lejtõn 68-al azt mondta rábaszok ha nem ismerem el,mondtam hogy nézegessék sokat a fotót,majd ha lesz rajta rendszám akkor pattogjanak

nem is jött semmi

Benel
Jah XD

Nemrég vettem egy abus zárat 8ezeré', épp azt akartam amúgy használni amikor bezártam véletlen, mondom még odébbtolom egy kicsit, dobozba bedob, ülést csak ráfektet, kulcs benne ami egy karikán van a slusszkulccsal együtt, fölteszem sztenderre, ránehezkedek az ülésre véletlenül és katt... Sápadó arc, gondolkozás most mi lesz 😄

Szal csak a zár van a dobozba, a kesztyûtartóban van a eü csomag meg a láthatósági mellény -> amit nem lehet kinyitni mert szar a zár elõl XD
Szal zsaru vagy elhiszi, vagy nekiállok szétszedni az elejét 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

gerge93
"fölösleges feltörni más robogóját. Nem ott tárolja az ember az értékeit" csak az övtáskáját és a kulcsát xDD

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

bp
Jah, pláne, hogy smkp-ként vett robogóba naponta szerelhetek másik motort ha éppen úgy akarom. Az más kérdés, hogy a biztosítás megkötésénél meg kell adni a motor -és alvázszámot.

Egyébként ahogyan olvasom, sokan hülyének nézik a rendõröket. Pedig! 😄

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

laci 700
A saját robogódat könnyû, mivel ismered... másé már okoz egy kis fejtörést. De ez arra jó, hogy kell szenvedni vele egy kicsit, hogy kinyisd de fölösleges feltörni más robogóját. Nem ott tárolja az ember az értékeit... Nekem csak a használati utasítás és az EÜ csomag van ott. És ha ki is nyitná valaki csalódottan csukhatná vissza... xD

Láthatósági mellény ajánlott felvenni ha robogózok vagy csak közröhej tárgyává teszem magam? Ér egyáltalán valamit? Valaki szokott innen abban robogózni? Apám most nagyon erõlteti, de szerintem sok értelme nincs, max éjjel... Amúgy is ezt a robogót nem lehet nem észrevenni. <#vigyor3>

Szerintem felkeresik az adásvételi alapján az eladót (elözö gazdát) és õ köphet, hogy vágod a témát <#fejvakaras>

passz <#idiota>

Ez jó kérdés, mert még ha el is fogadják a mesédet, akkor se vezetheted amíg le nem jogsizol 125re. Ergo kiveszik a feneked alól?

gerge93
ilyen könnyû ezeket kinyitni?(mármint, hogy írtátok egy páran, hogy elõfordult veletek és sikerült kinyitni)

laci 700
Jah, ez velem is elõfordult. Megvettük a zsír új Aprilia SR50est és talán 3. nap be is zártam a csomagtartóba. Szerencsére tom, hogy hogyan lehet kinyitni a csomagtartót így nem tartott sokáig. 😉

Motowell és társai tényleg semmit sem érnek. Megáll egy Magnet RS 50 a pirosnál, zöldre vált a lámpa húz neki egy csõgázt, felbõg a motor és szép lassan megindul... És ez csak a teljesítmény. A minõség ennél is rosszabb! Kényelem? Van ezeken olyan?
Aprilia fojtással fél-3/4 gázon állva hagyta a haverom kínai robogóját. Nem bántam meg hogy olaszt vettem csak a jövõ nyarat végigdolgozhatom érte. 😄 (kaptam egy "kis" elõleget)

Jajjj <#zavart2>

De ha nem csinálok bajt, akkor nem szúrja ki senki, hogy 25-ös az rs nem 50-es? Illetve ha valahogy netalántán rájönnek, akkor én állíthatom, hogy 50-esként vettem, és hogy én azt hittem hogy 50-es? <#idiota>

pszihopata
pont pár hete egyik volt sr 150-emmel a tag csutka részegen belehajtott az árokba,valaki kihívta a mentõt-azok meg a zsarukat

a rendõrõk hazatelefonáltak a szüleinek hogy mi legyen a motorral,rendezik v. a rendõrség vitesse el

-az okos szülõk azt mondták hogy rendezzék a rendõrõk,így hívtak egy autómentõst,aki elvitte a rendõrségi telepre

kíváncsi vagyok hogy feltûnik-e nekik hogy nem 50-es<#kerdes>

Mondjuk abban a nagyobb kockázat, az ha balesetben veszek részt akár véletlenül is, mert akkor tuti átvizsgálják <#szomoru1>

De az 50-eseket meg kezdem unni kicsit <#banplz>

Akkor merjek 125-ös rs-t venni kismotor papírokkal? nem bontják meg, hogy 50es-e?

OrioN the S
detto ez tortent velem is anno 😄 en is igy oldottam meg

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Benel
Ja tényleg, ma fel kellett törnöm a saját robogóm XD
Tettem-vettem és végén bentmaradt a sisaktartóba az övtáskám, benne a kulccsal 😄 itt a melóhelyen ráadásul <#falbav>
Irodába volt egy ferdevégû fogó+csillagcsavarhúzó, vittem még kést meg villát.. Kb 2-3 perc volt kinyitni 😄 oldalról fogóval aláfeszít, résen nyúlkapiszka és szezám tárulj 😄

Benel
Engem az NKH-sok állítottak meg autóval, kinem találnátok mikor.. Hajnali 2-kor szobat éjjel!!! jó, mi? Petõfi híd alatt, ahogy lemész az alsó rakpartra..

Zsaruk: jogsi,személyi,lakcímkártya,biztositási csekk,forgalmi,zöldkártya, szonda..

minden oké, hallom a kocsi mögött a buzikat hogy "hõ, megmérjük a fékerõt? há' mérjük"

Szal fékerõmérés, öreg astrámon pesrsze hátul nagyobb volt az eltérés a megengedettnél, papír irogatás+ a kipufogó anyaga/mérete nem gyári (halk sportdob volt, nem vroárrr) + nem ég a redsz. világítás, van egy hónapom ezekre vagy félmilláig terjedõ bünti.. 30valamennyi volt a szerelõnél a vége, fékmunkahengerek stb. Kipuffot eladtam a rákba, azóta nem is érdekel, gyári oszt kész.
Na mindegy kicsit off volt sorry, de én azért elkerülöm az összes ilyet ha lehet..

pszihopata
ha az ember határozottan beszól nekik akkor tudják a rendet!
ha látják hogy fosol tõlük akkor szopatnak mert játszák az eszüket

a motort nem bonthatják meg mert károsodik,úgyhogy kár verniük a nyálukat

Találkoztam már velük két nevenincs falu közt is, meg itt a város szélén is... A simsont buzerálni akarták, hogy 50-es-e... Még jó hogy vitázni kezdtem, hogy talán nem kéne szétszedni... Köcsögök ezek, hidd el... <#gunyos1>

pszihopata
különben a robogókhoz csont hülyék a kpm-esek is-pont mint a rendõrõk

pszihopata
kpm-esek a fõutakon meg a pályaparkolókban ellenõriznek,és nem a belvárosban

a szankciók max figyelmeztetés volt eddig,nem kell beszarni

De még mindig jobb mint kismotor papírokkal KPM-esekkel találkozni <#vigyor4> Azok nem csak a motort fizettetik ki kb még1x 😄

pszihopata
jah,mûszaki vizsga átiratás eredetiségvizsgálat<#idiota>

Jó gép, csak ne kismotor papírokkal, ha adhatok tanácsot. 😊

pszihopata
már volt róla szó olvass vissza

Na Hello.
Szeretnék érdeklõdni itt az okosoktól h. mi a véleményük az Aprilia SR 150-rõl? 😊
Motorikusan, stabilitás szempontjából és h. mire kell odafigyelni nála...
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Pontosabban ez már Super Jog volt vagy mi a szösz 😄

Jog-on vezettem rutinon is meg városin is anno' 😄

pszihopata
biztos

a robogók erõátvitele sokkal jobban bírja mint a váltós motoroké

a jog a legjobb,könnyû az eleje,olcsó és erõs

én dió-n tanultam az elején,de azt max 20km/h-ig lehet felemelni,ha leesett újra vissza kell lassítani

a jog-ot még 55-nél fel tudom venni

Lehet jobban járnék ha én is valami öreg jog-on vagy tact-on vagy dio-n gyakorolnék 😄

Én egy idõre megutáltam a simsont kb 2 éve, mert eszetlenül pörgettem, és 2 hetente szerelhettem. Most rájöttem, hogy normális bejáratás után ésszel van hajtva akkor örök élet meg 1 map 😄 Szóval én voltam a hülye, de azért most bocsánatkérés képpen, mindd a 2 simó kapott mindenbõl újjat 😄

Bevásárló, és röhög. Bocsi 😊

Gyakorolnám én mint állat, csak nem tudom, hogy hol 😄 Ha az utcán csinálom, és meglátja egy rendõr, az ...! Hameg valami bevásárlõ központ vagy valami parkolójában, akkor meg mindenki rajtam rühüg, hogy mekkora balf*sz vagyok, és h mit szenvedek...

Nem fordulatzám mérõ 😊
A jobb oldali KM-óra, a bal pedig egy ledes hõ-fok mérõ. 😊

pszihopata
ha óvatos vagy és tudatosan erölteted a hátsó féket akkor esés nélkül is megtanulhatsz

én nem estem hanyatt sosem,és a motor /jog/ is kibírta gond nélkül

térdvédõ bakancs kesztyû ajánlott

Benel
Hát a rosszabbik szimóval kezd a gyakorlást szerintem 😄
Amúgy neked is fordszámmérõs az egyik ha jóllátom? Enyémen is volt anno, csak nem volt bekötve, nem olyan volt az oldaldekli, ejha a simsonos idõk...<#whatever>

Esésekre számítsak? xD Benne van a pakliban? 😄

Ajajj 😄 Az kicsit nem mst lesz 😄

t0mmy
akkor marad az aerox 😄

skate00
jamaha jog , honda dio 20 ezer km ert elmész vele könyedén

pszihopata
így kezdi mindenki,na innen 4 év 😊

pszihopata
amelyik kínai szarokat 2-3 éve 250-300 ezerért megvettek a tulajok azok most nem érnek 100 ezret a piacon és teljesen eladhatatlanok!
kifakul szétrepedezik nem indul hulladék mind pár év alatt

aki viszont ugyanennyiért egy használt aerox-ot,runner-t bármit vett akkor,az max bukott rajta 50 ezret és normális robogóval közlekedett

persze a kínaiak 90%-a hitelre vett motor volt,a használt nyugatit meg ki kellett pengetni!

igen ha néha kicserélnek rajtuk ezt-azt el lehet velük motorozni pár évig,de egy olasz vagy japán robogóhoz képest büntetés velük közlekedni

elég csak ráülni az idióta szivacsozású ülésükre-lábak a nyakunkban fék vagy teljesítmény nulla