Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha kifogy az olaj,akkor a tartály koppra üres-láttam párat
ha kivillanik a lámpa,még 100 kilómétert elmegy simán
ha viszont kenés nélkül jár a motor,akkor a dugó többször megszorul,de ilyenkor mindíg le is áll a motor
pár másodperc után újra indítható,ez párszor megtörténhet,aztán a végén már el sem indul
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Alacsony olajszint esetén levegõ kerülhet a rendszerbe, ami aztán nagyon nehezen tud csak távozni...
Lehet, hogy emiatt volt elégtelen kenése a motornak, és ezért jött a hibajelenség is. Ezt szemmel tartva, többet nem várom meg, míg fel-felvillan az olajszintjelzõ lámpa.
Psziho, a légszûrõvel és a légszûrõ-karbi találkozással nincs semmi gond.
Üdv.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Én arra gondoltam, hogy a tankba is öntök olajat, és ha így már nem áll fenn a hibajelenség, akkor az olajadagoló a hibás.
Egyéb ötlet a tesztre?
aki hajt annak 2T
\"A gumi kopjon, ne a lelked\"
A segítségetekre van szükségem.
Vettem használtan 3 hónapja egy 98-as Yamaha Jog Fine Selection-t. (Japán import)
Eddig szuperül mûködött, megtettem vele vagy 1200 km-t, és nagyon szép halkan duruzsolt a motorja. Viszont tegnaptól furcsa jelenséget produkál:
Ha megyek vele párszáz métert, nyélgázon egyre lejjebb esik a fordulat, a motor hangereje pedig a 2-szeresére nõ (talán valami kerregés-szerût is lehet hallani).
Ha visszaengedem a gázt kb felére akkor elhalkul és megy tovább, mint ha mi sem történt volna kb 30-cal.
Ha nem engedem vissza az erõs hang megmarad, és szépen addig leesik a fordulat, amíg le nem áll a moci.
Lejtõn fölfelé még nyélgáz sem kell hozzá, már 3/4-félgázon is ezt játssza.
A hengerfejjel lehet gond, vagy egyszerûen eltömõdhetett a fúvóka a karbiban, vagy a benzinszûrõ, netán a benzincsõ?
Van valamiféle szerelési útmutató hozzá?
Köszi, üdv.
nem rohantak -gondolom
Ez amúgy akár azért is jó lehet, mert így a kétszemélyesre kialakított Simsonon lehet utast szállítani, ha nem tévedek.
Hajrá Magyarország!
80-tól már alig gyorsul egyenesen is
mentem nemrég 125-ös mp3-al 60-tól mint a lajhár,és 85 volt a vége <#wilting>#wilting>
12-20 tonnával
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
egy 125-ös 4T egy komolyabb dombon már nem tudja tartani a 80-at sem,és tök jó mikor a scania 40 centire mászik el melletted
egyébként túráztam 50-essel sokat,a kis tempo miatt lehet sokat nézegetni,de forgalomba más veszélyes
ha le van mûszakiztatva mehet 2 személlyel is
Akkor ez most mi? Felfúrta 70-esre és levizsgáztatta????
oo myy gááád
Maradjunk a 65-70nél.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
mas: multkor a buszrol lattam vmi szethergelt 125ccm-es runnert... hat eleg kemenyet indult 😄 gecyjo volt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nézõpont kérdése..<#nevetes1>#nevetes1>
Van aki 50ccm- el(pl. simsonnal vagy akár robogóval stb.) eljár túrázgatni és egy túra véleményem szerint 15- 20km- tõl kezdõdik és nem csinálnák ha nem lenne élvezetes. Igaz, hogy 50- es motorral nem tudsz felzárkózni olyan gyorsan, mint a nagyobbakkal, de mivel átlagba 80-90- et mennek a sebbeséget végül tudja tartani gyorsabban úgyse mehetnek a kocsival se(most nem autópályára gondolok)(az mondjuk lehet, hogy nem tesz jót neki a max sebességen való közlekedés). Az lehet, hogy aki magas 180-190cm vagy felette annak kényelmetlen, de annak akkor is kényelmetlen, ha városba járkál egész nap és ott megtesz "xy" km- t és szerintem megfájdul ott is a "háta", de ez csak szerintem, mert én nem tudhatom nem vagyok olyan magas<#nyes>#nyes>. Az egészre is azt tudom írni, hogy szerintem, mert még nem próbáltam csak gondolom, de javítsatok ki, ha valamit nem jól gondolok.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Azt, hogy min. 250-es kell a városon kivüli forgalomba dinamikus közlekedésre, még mindig nem értem. Egy 125-ös is jól mgy, ha jó állapotban van, és kényelmes is.
Ez mekkora? (ccm-ben?!) Ránézésbõl így kép alapján 400-asnak tippelném.
ront a nyomatékon alul-gyári motoron inkább árt mint használ