6802
Robogók!!:)
-
#4401 Motoroztam semmi baja nem volt.
Jöttem haza egyszer csak egy hülye fura hang nem hangos mintha darálós lett volna. Azután elkezdett lassulni, vissza engedtem a gázt újra húztam megint ment de utána megint belassult.
Haza értem húztam egy csútkát majdnem leállt.
Csak erőlködik. -
#4400 szerintem ha valami rossz azzal nem javul meg ha eltekerjük a karbit
ennyi infó viszont kevés -
#4399 De azt soha nem buzeráltam.
Ideáig jó volt és csak most kezdett beszarni?
Lehet kevés a nafta.
Na majd megnézem
Azért köszi -
leipsig #4398 nekem is volt már ilyen !
én a karbin állítgattam a levegő/benzin arányt és azóta nincs gond vele! -
#4397 Sziasztok!
Segítsetek!!!!!
Jöttem ma haza, húzom neki (persze nem csutkán) egyszer csak elkezd fulladozni. Fűvőn kaparok felpörög aztán annyira leesik a fordulat, hogy majdnem leáll.
Mi lehet a probléma?
Talán a benzin rendszer?
Válaszotokat előre is köszönöm.
(2005-s Sr50 levegős) -
#4396 Nem rossz, csak én a gyári cuccok híve vagyok. -
RYO21 #4395 Kár hogy szét van baszva a sok tuningal.
-
MoCc #4394 Vegyetek minarelli blokkot !:D
Pont van nekem 1 eladó :D
http://kepesmotor.hu/motorblokk/p335289&st=minarelli%20blokk -
#4393 Nem, piaggio motor a legújabb. -
leipsig #4392 Hali !
Engem érdekelne az a szerelő törökbálinton !
Köszi -
RYO21 #4391 Morini motor a legújabbakban van? -
RYO21 #4390 Nem, nem magyarországon élek.
De amúgy kössz a segítséget! -
#4389 Akkor csúszna, és nyikorgó hangja lenne.
De tudok egy jó robogó szerelőt Törökbálinton.
Ha neked is jó pm-ben tudok adni elérhetőséget. -
RYO21 #4388 Szíj nem lehet hogy megvan kopva és azért? -
#4387 1500FT.
Piaggio blokkos. -
RYO21 #4386 az drága dolog?
Am mien sr 50? minarellis? -
#4385 Kontraszt rúgót cserélj.
Nekem is ezt csinálta ( Sr50), amióta malossi rugó van benne húz melegben is. -
RYO21 #4384 Szerintetek miért van ez:
Amikor hideg a motor (yamaha neos) akkor annyira húz eleinte hogy képes felrántani egykerékre.
Amikor bemelegszik akkor legyengül. lassan indul, nem húz annyira stb. -
#4383 aha az lesz. Hát most mondta a szerelő hogy akkor majd inkább hoz ő vidékről valahonnan csak az pár napba tellik, keddre napoltuk a dolgot, meg addig le kell gőzborotvázni az alját hogy ereszti-e az olajat vagy csak régi dzsuva van az alján.
Igen az a négyzetes dobozka 2 gombbal az óra. csak abszolut nem találtam sehol olyat, azért keresek komplett műherfalat (50-esét), akkor már a kutya meg nem mondja hogy 125-ös a gép :D
majd csak találok
thx
-
#4382 Szeva Psziho! Azt kérdezném, hogy a Matrixomon hol található a riasztó és én azt otthon valahogy ki tudom e iktatni, mert idegesít, hogy 2 hete tettem bele a full feltöltött akksit és soha nem kapcsoltam be a riasztót, mégis leszívta az energy-t? Köszi előre is! -
#4381 van egy blokktartó konzol az lehet komplett
párat megjavítottam úgy hogy autósboltokban válogattam bele futóműszilentet filléres cuccok
az egyen kvarcóra négyzetes doboz,ha az van benne akkor jó bele másé is -
#4380 jah nem emlékeztem pontosan
az a digit óra sok modellben benne van,szerintem bármelyik piaggio-é jó lehet bele -
MoCc #4379 Csáó.
Lenne 1 Minarelli blokkom ELADÓ.
Teli s, tele finomságokal :D:D:D:D
Akit érdekel írjon.
V. msn --- > [email protected] -
#4378 tehár az et-nek ott a digit óra:
A libertynek meg csak embléma:
-
#4377 De a libertynek nincs digit. órája hanem annak a helyén Liberty felirat van(bár lehet nem mindegyiknek) Lényeg hogy olyat keresek amiben óra van és jó, és 90-ig skálázott a sebesség. Ha olyan van akkor érdekelne.
Most nemrég vittem itt szerelőhöz szilentblokk csere ügyben. Csak a moto italia Kft-nél lehet kapni mondta hogy vegyek ott. Felhívtam őket, azt mondták csak így egyben van vagy mi pontosan nem értettem, nem külön a 2 szilent hanem a fém cucc amiben benne van így egyben lehet csak kapni, van raktáron is. 28.000 az ára
Mindjár hívom a szerelőt hogy most mi legyen.. -
#4376 műszerfalam van liberty 50-esé asszem az ugyanaz
csak a műanyag keretlapodat kell áttenni bele mert azt hiszem arra rá van írva a tipusnév
ha érdekel lefényképezem
elég sok bontott piaggio cuccom van éppen most lövök fel egy salgófalat mert nagy a káosz így nem találok meg semmit -
#4375 Thank you psziho megnézzük. -
#4374 tényleg neked vannak ET4 alkatrészeid?
(Egy műszerfal kellene 50-esé. Elméletileg jól mérne ha azt tenném bele, nem? Széttört a digit. óra amikor cserélni akartam az elemet, aztán külön nem lehet kapni csak egész műszerfalat, gondoltam akkor legyen 90-ig skálázott :)
Meg pár kis kütyü cserére vár rajta. -
#4373 /lehet hogy van nekem is/ -
#4372 a gyárival jársz a legjobban szerezz rá mindenképp mert a sportlégszűrő egy határ szar -
#4371 a kipuf elégetheti a dugót,de nem melegítheti túl a hűtőt
rossz a hűtőrendszered és most jött ki hogy melegebb az idő
lehet termosztát-vízpumpa közlőkerék-dugulás-hengerfejtömítés miatti levegősödés
5 perc motorozás után már melegnek kell lennie a hűtőnek! -
#4370 csere gyárira max, víz ha belemegy az "nem a legjobb neki" -
#4369 sziasztok
Vennék egy Runnert ki is van már szemelve csak van rajta egy sport légszürö és én ugy látom a képen hogy eléggé kilóg a moci alol.Kérdésem a következö ezzel lehet e menni esöben vagy halál az egész ? Mert én melózni járnák a mocival. -
#4368 nagyobb főfúvóka? -
#4367 Szia Psziho
Lenne egy problémám.Már felpakoltuk az uj pufót a motorra leo vince zx és az a gáz vele h felfőzi a vizet(a hűtőfolyadékot)de nem értem h miért,mert nem is olyan nagy teljesítményű,annyira nem is hajtom és simán birnia kéne.
Üdv. -
#4366 Fogalmam sincs, estére tuti vége lesz :))) visszautasították? regisztrájl újra, aztán majd én beengedlek mert admin vagyok :) -
#4365 Egy ideje olvasgatom az oldalt és a fórumot és most akartam regisztrálni de visszautasították. Mi lehet a gond? :S
Szeretnék elmenni, de lehet hogy nem érek majd rá. Kb meddig tart egy ilyen túra? -
#4364 Felénk nem szerveztek valami motoros talit idén? Dombóvári vagyok... -
#4363 ez a mi klubbunk :))) egyik oszlopos tag vagyok -
#4362 Martonvásár meg tőlem 142 km – körülbelül 1 óra 49 perc(autóval). Úgyhogy mennék, de ennyit azért mégsem egy robogóval!