Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szépnek nagyon szép, de jó is?

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Malaguti f15 re lenne
barret
Nálunk ilyet nem látnál,már régen a MÉH-telepre szállították volna az "illetékes" urak 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

skate00
Zolko09
elsõ kérdés mibe kéne?

amugy Streetrace mert ahoz elérhetõbbek a túlméretes dugók a,b,c,
ha nem dísznek kell akkor egyértelmû Reverse!

pszihopata
az a szomszédtól függ😊

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

sziasztok 😄 lenne most egy kérdésem nekem is... ahogy van a kipufogódob és utána a könyök. a könyöknek ugye 2 összeszerelési pontja van, egy a dobhoz vezet egy a motor felé. és a motor felé ahogy vezet ott ugye 2 csavarral fogja. és ha kiveszem az egyik csavart akkor nagyon jó hangja van szerintem. és tulajdonképpen az lenne a kérdés hogy ha ezt a csavart kiveszem lesz baja a robogónak?<#szomoru1>

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

hát mihez attól függ szerintem..
egyébként szerintem a Polinit..

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

szerintetek melyik kipufogót és hengert érdemes megvenni?
Leo Vince ZX
Gianelli Reverse
Stage6 Streetrace 70cc öntöttvas
Polini Sport 70ccm öntöttvas
Higany
Köszi a gyors reagálást! Gondoltam én, hogy ilyen hazudósak, csak az a bajom, hogy az egész r*hadt városban ez az egy robogó kereskedés meg szerviz van és már párszor megszívattak a szervízbe és egy halom pénzt otthagytam az õ hibájukból. A végén meg ment a magyarázkodás és még én voltam az idióta. Már gondoltam bedobok egy fél téglát a kirakaton, hátha jó lesz az nekik. <#zavart1> Most is csak azért voltam bent, mert az egyik haver nézett magának zárt bukót. De mondtam is neki, nehogy vegyen bármit, hanem nézze ki a méretet és a típust, aztán a neten/vaterán megvesszük olcsóbban, mert ezek baromi lehúzósak, de sajnos a szemüvege miatt egyik sem volt jó, úgyhogy most kénytelen nyitott bukóval motorozni, amíg bírj a hideget. Amúgy ma voltunk motorozni és 70 km-t lenyomtunk a szélbe, meg a hidegbe, de megérte, mert szép helyeken jártunk. Sokan, haverok arra gondoltunk, hogy lehet alapítunk egy itteni motoros klúbot is. <#hehe>

*vagyis az a szó

vegyé yamaha neos-t abban minarelli motor van (vagyis az van a elrejtve a made in italia felett)

pszihopata
nem messze tõlem van egy kymco kereskedés,úgy árulják a kymcót hogy kóreai <#idiota>

Benel
"kurva hazudós köcsög" <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>ezjó

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pszihopata
ugyanabban a gyárban készül a keeway cpi és a motowell is,és még ezer féle csingcsung motor

ezek lehazudják a csillagos eget is <#wilting>

pszihopata
kurva hazudós köcsög

jog koppintás minden kínai,a minarelli meg jog licensz

nagy különbség!

keeway-motowell-cpi stb ugyanaz

a rohadt kínaiak azért megváltoztatták a csapszegátmérõt,meg a fõtengelyt a variónál,hogy nehogy a taiwani utángyártott cuccok jók legyenek bele

így most egy jog-ba feleannyi a dugó-vario stb. mint egy kínaiba,ráadásul sokkal jobb a taiwani,mint a szar kínai alkatrész

Higany
Szasztok! Ma voltam nálunk a robogó kereskedésbe és gondoltam poénból megkérdezem, hogy a kiállított Motowell robogóba milyen cuccok vannak, erre azt mondja az ürge, nagyon király robogó és jó áron van, ezerszer jobb, mint egy sz*r Keeway, mert Minarelli blokk van benne, 2 ütemû és vízhûtéses, méghozzá 239.000 Ft-ért!!! Ez most ennyire hülyének néz engem vagy igaza lehet? Köszi! Pszihót kérdezem leginkább. Csá!

ja és kipufogó?
-Gianelli Reverse
vagy
-Leo Vince ZX
helló
szerintetek melyik a jobb henger?
-Stage6 Streetrace 70cc öntöttvas
vagy
-Polini Sport 70ccm öntöttvas
Nagy esélye van, hogy pont a házadra esik egy "bõing" 😄

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

t0mmy
Halálozási arány??? miért kell rögtön a rosszra gondolni?! Lehet nem kellene akkor az utcára se kimenni sõt otthon se maradni... ki tudja?!

Talán családban most kezd valaki?

Szerintem Google.hu! (Bár nem hiszem, hogy van ilyen felmérés.)

Kezdõ pesti robogósok között elsõ években mekkora a halálozási arány? Komolyabb sérülés?
Egyetértek! <#eljen>

De mind a kettõ drága.

GhostR1der
RS max 30 ló
CBR meg hát inkább 15-

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

skate00
ja és ha már rs

50 es rs bõl--> 80 as 2fast rs

Nemkicsit szól!<#beka2>
Aprillia rs 80
itt van még róla

skate00
2t vs. 4t rõl megcsak anyit hogy:
Aprilia rs 125 -2t 36Le-42Le
Honda cbr 125 -4t ?? -22Le

Sokkal erõsebb az Rs de mivel Mo.-n lakok igy cbr t vennék mert olcsón fentartható.

Aprilia Rs 125 Onboard
Honda Cbr 125 Onboard

pszihopata
elvitte valami sárlavina v. cunami

tuti gurul már rég,nem nagy ügy normális motort csinálni belõle

Benel
Jah😄 hidd el ha én fotóztam volna, már a garázsban lenne, pont et4esem van, dejó is lenne alkatrésznek <#whatever>

Higany
Hát akkor az én kínaimra lennék kiváncsi, hogy meddig bírja?! Hamarosan lesz benne a 10.000 km. <#vigyor4>

Az Aerox gyártók szerint 10.000-ig tökéletes, onnan bánásmód kérdése.

Szedd ki és vidde el onnan. Megjavítod és lesz egy szép veszpád.

Benel

<#wilting><#sir><#sir><#shakehead>

pszihopata
egy normális 2T 50-esben álltalában 30 ezer körül szólal meg a gyûrû és 50 ezret lefutnak
a dugózás mellé ilyenkor már illik 2 fõtengelycsapágyat is cserélni

persze elõbb is tönkremehet bármelyik,a sok elszakadt spirál meg pörgetett óra miatt sokszor még csak 15-20 van bennük aztán már rég kuka a motor

a sok olasz motorból azért lehet nagy átlagot venni,fõleg az idõsebbek motorjai szép szervizelt példányok

a 4T lefuthat 100-150-et is ha rendesen szervizelték

GhostR1der
Aláírásod:
"Jobb meghalni szabadon,
mint térden csúszva élni."
pont illik ide 😊 😉

GhostR1der
tévedsz.

20ezernél már nem csak dugó csere, hanem teljes motor felújítás, úgysejtem 😊

GhostR1der
Baráti-ismerõsi kör...
Midnegy, nem nyitok vitát errõl a témáról, mert tisztelem a szakmai tudásodat 😉

Benel

pszihopata
a 2T-nek meg repedtfazék,vagy pampog

a 4T dohog

kinek mi? egyébként nem hangszer,
a 2T a múlt a 4T a jövõ-ez nem kérdés

pszihopata
a 4t kevesebbet eszik ugyanolyan tempónál-hidd el!
a 2T-be kb. 400 forint egy liter ha az olajat is hozzáadod /minõségi/

a 4T nyomatékosabb sokkal!

egyébként honnan is vannak 4T-s tapasztalataid?

A 4T nek meg olyan ahangja mint egy hajszárítónak.

GhostR1der
látom nem érted mit írtam. Ha ugyanabban a tempóban, fordulatszámtartományban használod a 2 motort, ugyan ott vagy... csak egy esetleges elõzésnél nem kell napokig gondolkodni, hogy na most beférek e vagy sem... 2ütemûnél meg 20 ezernél tegyükfel cserélsz dugót. hûha
20ezer km 20ezer forint
ezer km 1000 ft

szerintem az nem nagyon sok...

Ha más nem, akkor azért is 4t, mert amikor te már a 12 ezret pörgõ 2t-det szétszeded mert a dugó már beleolvadt, akkor én még a 4t-vel szépen letekerek 10ezer km-t...

GhostR1der
És az miért akkora probléma, hogy hidegen füstöl?😄DD
Amúgymeg, nézzünk 125ös sportmotorokat.
2t vs 4t
fogyasztás : a 2t ha olyan tempóban megy mint a 4t, ugyanannyit eszik..
erõ: 2t nyomatékosabb, akárki akármit mond, fordulaton pedig.. egyértelmû
mirõl beszélünk? ja hogy kell bele olaj? 3500 forint / 1000km senki nem fog belehalni SZERINTEM...

Benel
Naja, nekem is ez az elsõ 4ütemûm (igaz 125ös), gyorsulás öreguras mint állat, kapargászós tökösködés felejtõs, viszont végre majdnem annyit megy mint a 2T társai, és innen csak jót tudok mondani róluk. Hideginditásnál is hiába nézed a hátulját, no smoking, és k*jó hangja van. Csendes, takarékos megoldás nyogodtabb embereknek.
Ja és tényleg vazz olyan nyomatékos hogy csak pislogtam múltkor. Egy csaj ült mögöttem és kb 45fokos emelkedõn (macskaköves) lendület nélkül úgy föl battyogott hogy nem hittem el. Volt egy 50es honda dio-m emléxem az egyszeméjjel nem ment fel ott, mellette kellett sétálni felfelé 😄D

pszihopata
nem füstöl és finomabban jár,nem mellékesen kevesebbet fogyaszt és hosszabb élettartamú,nagyobb nyomatékú ezért nem kell annyira üvöltenie
olajat sem kell töltögetni

van akinek ezek fontosabbak

hamarosan úgysem lesz 2T mert nem fogják engedni,sok helyen már csak az injektoros 2T mehet,azt meg tudjuk hogy milyen hulladék!

GhostR1der
hát de normális dolog 50es 4ütemût venni? 😄
mikor egy 50es is max 3-4 literbõl elmászkál, relatív dinamikusan?

pszihopata
honda piaggio tuti!

kínai elég rizikós,más meg nincsen igazából,a kymco kicsit jobb

az összes olasz 50-es 4T-ben piaggio van