Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Egy megfelelõ ruházattal sokminden kivédhetõ! <#lookaround>

Csak az a gáz, hogy szarrá ázol, a vizes ruhádat meg alig tudod megszárítani + hazafele ismét szarrá ázol 😞

laci 700
lol Motorozni sztem sokkal jobb mint kocsiban unatkozni a dugóban... Robogóval járok suliba és ma is szakadó esõben mentem és én így is szeretek robogózni. Hosszú sorokban állnak az autók én szépen elhúzok mellettük. BKV-n nyomorognak az emberek, alig van levegõ, szal megtûröm azt a vizes plexit de legalább kapok levegõt és élvezem is az utat. <#vigyor2>
Bár, ha arra amerre te mész nincs dugó lehet, hogy jobb autóval közlekedni, de városban sztem a robogó a tuti...

Nem akarom megtartani, mert ha lesz kocsim akkor nem fogok motorozni. És nem szeretek oylan dolgokat tartani amiket nem használok

Ha nem tarthatod meg a bringat (anyagiak miatt), vegy Suzu-t. Nekem is van egy, imadom. Nem tud elromlani es gazdasagos is.
Szivembol beszelsz, en is votam par eve dagonyazni a Bakonyban kora tavasszal, de meg volt ho. A gagyi-mintas abroncson kivul minden birta a terepet. Ja meg a Polini versenykuplungom fustolt le. Egyebkent nagyon nagy elmeny volt, sokszor egy egesz nyar nem eleg ennyi elmenyt szerezni. 13 szor keltunk at a Cuhan (patak).
Csak az a gáz hogy a 2 falu között ahol melóba megyek semmi közelekedés (busz, vonat, repülõ, hajó) nincs. Ha meg buszoznék körbe, az 1,5 óra oda, 1,5 óra vissza.

Higany
Köszönöm! <#worship>

pszihopata
az még jónak számít,kiszárad az úszóház /vagyis lejjebb megy a szint/,de a kétütemûnek hidegben amúgy is kell egy jó adag benya fõleg ha már kopottabb /sokat felvesz a hideg forgattyúsház/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Higany
Köszi a gyors választ! Még lenne egy kérdésem. Az mitõl van, hogy ha sokat áll a moci, pl. egy hetet és utána berugókarral akarom indítani, akkor néha 3-4-et is rá kell rugni, hogy elinduljon?

pszihopata
elég ha egy hónapban egyszer rátöltesz fél órát,ki sem kell venni hozzá

ha sokat állt jobb berugókaral beindítani,úgy nem kinlódik az akksi

Higany
Én szoktam akár télen is robogózni, ameddig és amikor jobb az idõ. Pl. 3 hete voltunk haverral egy 80 km-es úton. Király volt. persze, jól fel kell öltözni és kell a bõrkabát, zárt sisak, kesztyû, stb. Én a bepárásodás ellen vettem szemüvegre való páramentesítõt és kiválóan jó belülrõl a plexire ráfújva. De azért 1-2 héten belül valszeg elteszem télre a rogogót. Pszihó! Jól tudom, hogy ha sokáig állva van hagyva a robogó, akkor ki kell venni az akksit, fel kell tölteni és úgy eltenni télire? Köszi! Üdv!

Hat 20 km-et tenyleg barhogy meg lehet oldani. Meg egy nagy zabas autoval is. Bar nekem is van 2, most meg sirok hogy nagy a valagam. Vissza kene fejleszteni, bar amig nem volt kocsim en is felembernek ereztem magam. De mihamarabb vissza akarok pattani a robogora, a kocsik meg mennek a ponyva ala<#gun>
fook
busz , tömegközlekedés , gyalgoglás egészséges 😄

Hát igazából csak 2 falu között megyek munkába meg haza napi 20 km-t, oda-vissza, de kocsival jobb lenne

Meg vagy ertve. Csak a fanatikusok hajtanak telen is mocival (Balaton jege szoges gumival <#worship>).
Sokaknak auto(k) mellett van es csak szep idoben veszik elo - rendeltetesszeru hasznalat. Nekem a direktszurom felszippantotta a pocsolyakat.
A kocsit meg nyaron fogod atkozni meg dugoban meg amikor keresed a parkolohelyet. En is kocsival jarok, oszt irigykedve forgolodok az elmehaborodott jobbrolelozos, egykerekezos robogosok utan<#csodalk>.
Rajuk nem vonatkozik a KRESZ, ket kereken ezek alanyi jogok, cserebe a komfort hianyaert.
Ill. kocsim 11 lityit fogyaszt, egy atlag robogo 3-at. Sokat mesz?
Gondold at azt a cseret!
fook
alapból te úgy gondoltad hogy majd -50 fokba fogsz motorozgatni ?😄

pszihopata
nem vagy kemény <#nemtudom>

/nem muszály mindenkinek motorozni/

CSak. Télen esõbe szar vele menni, bepárásodik az a kib*szott bukósisak alig látni valamit ha esik az esõ, szembejövõ forgalomba mindenki elvakít...szar az egész 😞

pszihopata
hulladék

gerge93
miért van róla ilyen rossz véleményed?<#crazya>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Már megbántam hogy robogót vettem. Vettem volna inkább kocsit 😞 Csak egysser tudjam eladni, soha többé nem lesz motorom az is biztos! Nem tudtok olyan oldalt, ahol robogót beszámítanak használt kocsi árába?

Magnumrolcsi
Haver ilyet tervez venni Peugeot Speedfight. 2005-ös. Vélemény?

Én tegnap este a roboggómmal végipowerslidoztam a várost (esett az esõ és vizes volt minden). <#vigyor2>

A bukósisak kib*szottul bepárásodik ygy télen, alig látni valamit, fõleg hazafele este<#shakehead>

pszihopata
dynamo+indítómotor egyben

/60-as években több robogónál is használták/

Benel
De komoly vazz

A Dynastarter amúgy mi? Nem vmi generátor is?

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Takimate
köszi

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

pszihopata
honda blokk,a malagutinak is a kymco gyártotta pl. az f18-as blokkját

nem rossz minõség,bár egy dinken cseréltem egyszer km spirált kb. 50 db csavart kell kihajtani és egy órás meló<#idiota>

pszihopata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb:tárcsa 13000 tükör 2500 bowden 2000 munka 6000

Takimate
Sziasztok !
Aprilia Scarabeo-m (50-es) van. Most vinném szerelõhöz.

Aki hozzáértõ, tud egy kb. árat mondani az alábbiakhoz, hogy ne húzzanak le nagyon ?
Ezek a problémák:

1- szivató bovden elszakadt.
2- elsõ tárcsafék elkopott (már hangja is van).
3- elsõ lámpa izzó csere.
4- kéne egy pár visszapillantó tükör.

Nagyon köszi elõre is ! <#eljen>

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Szerintem is. Bar ugy tudom a Kymco a legkevesbe szar a keleti mocik kozott. Tan vmi Honda blokkrol is hallottam? Reg volt.
Ez már vélemény <#banplz>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Kymco-k nem olyan rosszak állítólag... (mint ha 2x annyira rosszak lennének 😊)

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Szerintem nagyonronda.

fook
Kymco Dink-rõl van valakinek valamilyen véleménye ?😊

Elöször nekem is érdekes volt a dolog, de aztán zseniális elmémnek köszönhetõen (EGO) rájöttem, hogy végig ékezet nélkül írt... <#crazya>

Ugy ertettem hogy mar nem forgatom fel a varost a 2 utemu bringakkal (mint a fiatalabb-mereszebb mocisok), de nekem is volt 2T Runnerem. Imadtam <#eplus2>
27 eves vagyok, csalados, ezert kell a nyugodt, csendes, takarekos, de nyomatekos 4T.
opsz úgy olvastam hogy: "mer (mert) nem vagyok 16 éves"

szvsz ezért is írta, hogy MÁR nem 16 éves 😊

150cc-s robogót még 16 éven alul se lehet vezetni, csak 18 éven felül

Volt egy Liberty-m 150 4T. Gyenge volt, de imadtam a 3.5 lit fogyasztasa miatt. Nem volt baja, de erosebbet akarok (2T kizart, mar nem vagyok 16 eves).
Tisztaban vagyok vele hogy a japanok (Dylan) jobbak, de Majesty-t sem akarok, mert nincs jogsim, szoval rendszam nekul fogom hasznalni. A kistestuek elonyben.
Nemsemmi....

pszihopata
az aprilia öszvérmotor

hol ilyen hol olyan blokk van benne-persze szerelni lehetetlen mert mindíg útban van a váz ez természetes hiszen külön tervezték a blokktól

szánalmas hogy magyarországon ez az olasz motor

az olaszok nem nézik semmibe az apriliát,japán osztrák blokk stb. ott piaggio-vespa-gilera az olasz motor

tönkre is ment az aprilia felvásárolta a piaggio

több kinti aprilia kereskedés még kymcót is árul újabban hogy meg tudjon élni

GhostR1der
Midnenfélébõl van karbis is 😉

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Bakker, nem semmi.

Nekem eszméletlenül tetszik az új fajta Aprilia SR50, csak sajna azok a szépek mind DI-Tech <#szomoru1>

pszihopata
softverhiba,kiégeti az injektorfej tömítését,leég a benzinpumpa,elszáll a légkompresszor,a különleges magasfeszkós gyújtás kinyírja a gyertyaellenállást,csapágyas lesz hamar mert alig kap olajat stb.

így egy szuszra ennyi ugrott be😊

nehéz kideríteni a hibát,és 30 000-nél indulnak az alkatrészek.de a java 80-100 ezres tétel

Pszihó, lécci egy kis felvilágosítást, hogy miért nem jók az injektoros robik.

Mi a baj a DI-Tech robikkal? Valami nem stimm az injektorokkal?

GhostR1der