Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár, ha arra amerre te mész nincs dugó lehet, hogy jobb autóval közlekedni, de városban sztem a robogó a tuti...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ha sokat állt jobb berugókaral beindítani,úgy nem kinlódik az akksi
Sokaknak auto(k) mellett van es csak szep idoben veszik elo - rendeltetesszeru hasznalat. Nekem a direktszurom felszippantotta a pocsolyakat.
A kocsit meg nyaron fogod atkozni meg dugoban meg amikor keresed a parkolohelyet. En is kocsival jarok, oszt irigykedve forgolodok az elmehaborodott jobbrolelozos, egykerekezos robogosok utan<#csodalk>#csodalk>.
Rajuk nem vonatkozik a KRESZ, ket kereken ezek alanyi jogok, cserebe a komfort hianyaert.
Ill. kocsim 11 lityit fogyaszt, egy atlag robogo 3-at. Sokat mesz?
Gondold at azt a cseret!
/nem muszály mindenkinek motorozni/
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
/60-as években több robogónál is használták/
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
nem rossz minõség,bár egy dinken cseréltem egyszer km spirált kb. 50 db csavart kell kihajtani és egy órás meló<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aprilia Scarabeo-m (50-es) van. Most vinném szerelõhöz.
Aki hozzáértõ, tud egy kb. árat mondani az alábbiakhoz, hogy ne húzzanak le nagyon ?
Ezek a problémák:
1- szivató bovden elszakadt.
2- elsõ tárcsafék elkopott (már hangja is van).
3- elsõ lámpa izzó csere.
4- kéne egy pár visszapillantó tükör.
Nagyon köszi elõre is ! <#eljen>#eljen>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
27 eves vagyok, csalados, ezert kell a nyugodt, csendes, takarekos, de nyomatekos 4T.
Tisztaban vagyok vele hogy a japanok (Dylan) jobbak, de Majesty-t sem akarok, mert nincs jogsim, szoval rendszam nekul fogom hasznalni. A kistestuek elonyben.
hol ilyen hol olyan blokk van benne-persze szerelni lehetetlen mert mindíg útban van a váz ez természetes hiszen külön tervezték a blokktól
szánalmas hogy magyarországon ez az olasz motor
az olaszok nem nézik semmibe az apriliát,japán osztrák blokk stb. ott piaggio-vespa-gilera az olasz motor
tönkre is ment az aprilia felvásárolta a piaggio
több kinti aprilia kereskedés még kymcót is árul újabban hogy meg tudjon élni
Nekem eszméletlenül tetszik az új fajta Aprilia SR50, csak sajna azok a szépek mind DI-Tech <#szomoru1>#szomoru1>
így egy szuszra ennyi ugrott be😊
nehéz kideríteni a hibát,és 30 000-nél indulnak az alkatrészek.de a java 80-100 ezres tétel
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n