Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tehát akkor az alapjárat alapból ilyen a lassuság meg a folytás miatt van a tüske miatt.kipufogóban nincs folytás?

pszihopata
kínai 4-ütemû tipikusan pntatlan üzemanyagellátás szinte mindegyik ilyen gondokkal küzd

túl kemények a gumialkatrészek ezért sok helyen levegõt tud szívni,az állandó nyomású karburátor gumimembránja is szar minõségû

a sisaktartót kivéve le kell venni a karburátor tetején a fedelet,és annak a közepérõl ki kell köszörülni a tüskét -tövig

-az a fojtás,mert nem engedi a síbert fel csak félig

utána elmegy 50-55-öt

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

csõsztök.kéne egy kis segítség. Tegnap megkaptam életem elsõ motorját, egy robogót 😊 egy honda motoros vmi és 4 ütemû. na az van hogy önindítóval nem indul ( megforgatja a motort nem sok kéne de mégse indul, csak rúgni lehet de ez biztos hogy akkumulátorhiba, fel kell tölteni). most jön a kérdés.miért van az hogy olyan gyenge? húzom a gázt és olyan 30 körül megtorpan az ereje.mintha visszaengedném a gázt.nem hiszem hogy a fojtás miatt van.a másik.megyek vele, és megállok a fordulatszáma egy kicsit leesik de nem fullad le csak leesik.egy kicsit meg kell húzni a gázt hogy visszaáljon.elfogjuk vinni szervizbe, csak mégis tudni szeretnék róla hogy mi baja lehet.elõre is köszi

norbi0325

Sepiaról is megnyalhatod az aszfaltot !! :-))

Higany
Komoly cucc. Én tuti nem ültem volna rá, már a hangja miatt se. Mennyit eszik egy ilyen mini robogó? És mekkora a tankja?

pszihopata

Higany
Ez de dúrva! Szét röhögtem magam rajta. <#wow3>

Azt még nem tettem bele, csak tartalékba vettem

Higany
Komoly... <#zavart1>

pszihopata
a sorba úgy szoktam betolni a motorokat,hogy az orridomot megfogom alul és a hátsókeréken betolom a motort a szûk helyre

tegnap egy vadiúj keeway elejét letéptem egy-az egyben <#wilting>

tejfölösdoboz

laci 700
Az én robogómat most vittük fedél alá. -9°C, gyújtás ráad -> pöccre indul... Nincs itt semmi gond. 😊 Napokig kint fagyoskodott szegény, pedig nem ezt érdemli. De most már a melegben pihen. <#wink>

ssx22: Milyen robogód van?

Benel
Lehet, hogy megvette azt az olajat (#4030) és azé' nem indul<#vigyor1>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

norbi0325
Robogóbol rakott tábortûz mellett jó a hangulat

pszihopata
nem mered felgyújtani!<#bohoc>

norbi0325
Semmi Gáz ........csak szivat a szivatód

OrioN the S
ha a kacsa nem tud uszni nem a viz a hulye 😊 mar bocs...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Higany
Hát nemtom, de én tegnap mentem egyet az enyémmel és már az elsõ rugásra indult. <#kuss>

Mekkora szar ez a robogo a f*sszopó k*** g*** isten aki kitalálta, jön egy kis fagy és még be se indul hogy gyújtanám fel az egészet a kib*szott szarba <#bdead><#bdead><#bdead>

OrioN the S
attol fugg, hogy melyik oldalat nezed<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

GhostR1der
ja most olvasom... átkúrás, milyen olaj az? lengyelpiacos?😄

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

GhostR1der
(full)szintetikus

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Az hogy lehet hogy motorolaj doboz egy oladalára az van írva hogy "részben szintetikus motorolaj" másik oldalára meg az hogy "szintetikus motorolaj"? Most akkor melyik?

norbi0325
Tuti! egy sima állo 4T fûnyírómotor bele van dobva oszt jónapot! nekem a gokartot hajtotta ilyen!

OrioN the S
hatul az a gumi :o lol 😄

Benel
Amúgy Tote Gote a gép itt azt vettem ki, hogy egy csákó építette magának mert lusta volt gyalog menni vadászni a hegyekbe, aztán pár ezret eladott belõle, 6lóerõs is volt, de váltó híján alig ment 😄 viszont gondolom felmászott a fára is

Benel
Jövõre visznek poroltót is.<#vigyor1>

skate00
WTF??
<#wow2><#pardon1><#gonosz3><#rolleyes><#shakehead><#szomoru2><#falbav><#fejvakaras><#conf><#wilting>

OrioN the S
Eletem elso libakergetoje 😊 4-5 eves voltam kb... imadtam 😄

OrioN the S
menjmar micsoda gep 😄 kell! egy ilyet kell felujitani es bele rakni valami bitang blokkot 😄

Benel
Haldoklik a topic, nézzünk egy "ismerd fel a képrõl a robogót" 😄
Most találtam rá erre a masinára, jutyúkon.

OrioN the S
biztos bankrablasnal hasznaltak es onnan helikopterrel mentek<#idiota>

pszihopata
pl. ellopták kiszedték a motorját meg ami érték a többit elrejtették az erdõ mélyén

más magyarázatot nemigen tudok hogy hogyan kerül egy motor ilyen helyre<#nemtudom>

Benel
Jah rossz nézni, biztos átment pár munkagép rajta, mielõtt rátaláltak 😞
Mi lehet ezeknek a története...

Benel

<#eplus2>

norbi0325
Na......... épp ma kaptam kölcsön egy 21-es dellortot megpróbálom mit produkál ez ... köszönöm az ajánlataot de ne haragudj meg !!!..ennyiért kapok más márkából Újat is ...és tudom hogy a márkát meg kell fizetni de................egy 19-es és egy 19-es között nem tudom elképzelni hogy olyan egetverõ különbség lenne ....mindegy.... köszi..

Hali.
15
Kézi szivatós és 80-as fõfúvókával.
Profi kis szerkezet.
norbi0325
MoCc !! Szeva ! bocs hogy kicsit késõn reagálok szerte szét vagyok .......ne alkudozzunk mi a mininálár ??

OrioN the S
hopp 😊

ahhoz képest hogy ilyen régi azért megy azt hittem csak 50-es 😊

beszólsz meghalsz

pszihopata

én 1 motort 3-4 évig használok nem 54 évig lehet hogy nem birnak ki annyit mint ez de legalább nem csak 30-al mennek akkor már inkább bicikli abba legalább nem kell tankolni

beszólsz meghalsz

pszihopata
kommersz társadalom kommersz gyermeke vagy,és nem is látsz messzebb az orrodnál😊

pszihopata
56'-os

OrioN the S
mondjuk, mert egy 1964-es veteran modell es eleg massziv nem ugy, mint a mai muanyagok 😊

OrioN the S
...

mi ér neked ezen 1.5 millát én 100 forintot nem adnék érte

beszólsz meghalsz

pszihopata
ha egyben lenne kb. 1.5 milla lenne az értéke

gondolom lehúzott 30-40 évet az erdõben mire elõkerült a dzsindzsából

kár érte

jah f15

OrioN the S
ez miez? f-15?

OrioN the S
rat style<#idiota>

Higany
Tedd fel a Vaterára, valami gyökér tuti elviszi, ha jó szöveget írsz hozzá! <#hehe>